Cum să crești rata de conversie: îmbunătățiți acum conversiile pe site!

Site-ul dvs. primește o cantitate bună de trafic, dar nu reușiți să transformați acești vizitatori în clienți?


Este posibil să faceți lucruri greșite sau s-ar putea să fie lucruri pe care nu le faceți corect sau chiar nu sunteți conștienți de modalități de a crește rata de conversie pe site-ul dvs. web.

Infograficul prezentat aici ar trebui să vă ajute să faceți cunoștință cu modalități simple, dar eficiente pentru creșterea ratei de conversie.

Iată cum puteți crește rata de conversie

Creșteți rata de conversie

 1. Îmbunătățiți design-ul, navigarea și arhitectura site-ului
 2. Folosiți un design web sensibil sau mobil mobil
 3. Concentrați-vă pe publicul potrivit pentru a îmbunătăți conversia masiv
 4. Creați-vă persoanele cumpărătorului
 5. Serviți conținut relevant și antrenant
 6. Implementați testarea A / B pentru a crește rata de conversie
 7. Scrie titluri ispititoare
 8. Folosiți apel puternic la acțiuni
 9. Optimizarea formelor de captare a plumbului
 10. Utilizați rețelele de socializare
 11. Includeți mărturii și recenzii pozitive

Cum se crește rata de conversieInfografic amabilitate pentru StartBloggingOnline.com

Cum se crește rata de conversie

Nu este nimic rău în a face site-ul dvs., pagina de destinație în special, atractivă. Acest lucru este chiar necesar pentru a atrage atenția clienților potențiali. Asigurați-vă doar că timpul de încărcare a site-ului dvs. nu încetinește în timp ce faceți acest lucru.

De asemenea, este important să vă asigurați că este ușor să vă deplasați pe site. Meniurile și legăturile ar trebui să fie clar prezentate. Aspectul și culorile nu trebuie să fie confuze. Butoanele și linkurile ar trebui să fie ușor de localizat și de făcut clic.

Pe cât posibil, utilizatorii nu trebuie să mai fie defilați mai jos pentru a vedea conținutul cel mai important al site-ului. Tot ceea ce este important ar trebui să fie deja prezentat. Linkurile către paginile de produse, butoanele de înscriere și evidențierea ofertelor sau ofertelor ar trebui să fie ușor vizibile.

În plus, reduceți distragerile de pe pagina dvs. de pornire. Pe cât posibil, evitați să aveți anunțuri terțe și imagini sau anunțuri animate pe pagina dvs. de destinație.

Cert este că mai mulți utilizatori de internet sunt acum pe bază de telefonie mobilă, astfel încât are sens doar ca site-ul dvs. să fie potrivit pentru navigarea mobilă. Diferența dintre utilizatorii de Internet mobil și desktop este de așteptat să crească de-a lungul anilor.

O afacere care refuză să faciliteze lucrurile pentru clienții de pe Internetul mobil este aproape să eșueze!

Alăturați-vă antrenamentului GRATUIT

Doriți să aflați cum să construiți 6 site-uri de autorități?

Alăturați-vă acestui antrenament gratuit…

 • În sfârșit, aveți o metodă dovedită de a găsi nișe profitabile
 • Obțineți acces la o metodă de cercetare a cuvintelor cheie nepricepută
 • Aflați cum să externalizați conținut de calitate
 • Aflați cum puteți construi linkuri de pălării albe către site-ul dvs. fără dureri de cap

Trebuie să fii clar și specific cu piața-țintă. Trebuie să vă familiarizați cu cumpărătorii vizați și să fiți conștienți de nevoile, dorințele și interesele lor. De asemenea, asigurați-vă că oferiți conținut cu care se pot lega cu ușurință. Infuzați detalii, fapte și nuanțe care favorizează conexiunile.

Conținutul contează și contează foarte mult. Asigurați-vă că oferiți conținut care nu este doar pentru consumul motoarelor de căutare. Conținutul dvs. ar trebui să angajeze oameni reali, deoarece ar trebui să fie citit, relevant și proaspăt, pe lângă faptul că au cuvintele cheie relevante și pozițiile obișnuite poziționate strategic. De asemenea, ar trebui să fie scris într-un ton și un limbaj care să se potrivească publicului țintă.

Testarea A / B sau testarea divizată este una dintre cele mai viabile metode de îmbunătățire a ratelor de conversie. Este doar nefericit faptul că nu multe companii îl folosesc bine. Un studiu privind rata de conversie realizată de Econsultancy spune că doar 44% dintre companii utilizează teste A / B în optimizarea marketingului și a operațiunilor lor.

Formele lungi de captare a plumbului tind să intimideze clienții. Acesta este motivul pentru care trebuie să fie scurt și simplu. Un formular de înregistrare a contului, de exemplu, care solicită o multitudine de detalii, inclusiv numere de identificare fiscală sau numere de securitate socială, va alunga cu ușurință clienții potențiali departe.

Dacă este inevitabil să aveți un formular lung, luați în considerare să faceți un proces în doi pași sau lăsați clientul să completeze restul detaliilor odată ce contul a fost deja creat. Mai mult, ajută la utilizarea meniurilor derulante și a casetelor de selectare.

Nu uitați să valorificați puterea rețelelor de socializare. Platformele de rețele sociale vă permit să ajungeți la mai mulți clienți potențiali și să vă stabiliți încredere pe parcurs. De asemenea, este recomandabil să permiteți clienților să se înscrie sau să se autentifice pe site-ul dvs. sau magazinul online utilizând numele de utilizator și parola social media.

În plus, faceți clienții să acționeze ca agenții dvs. de publicitate subtile, lăsându-i să participe la cumpărarea lor (din magazinul dvs.) pe Twitter, Facebook și alte platforme de socializare.

Domeniu gratuit cu găzduire

Chiar și cei care sunt de obicei sceptici cu privire la informațiile postate online nu resping cu ușurință mărturiile clienților sau recenziile postate pe site-uri. Acesta este motivul pentru care ajută foarte mult la postarea de recenzii sau comentarii care exprimă feedback favorabil sau chiar laudă.

Ele pot ajuta la crearea unui sentiment de încredere. Dacă este posibil, aceste comentarii pot fi legate de conturile de socializare ale celor care le oferă, pentru a servi drept dovadă că aceste mărturii ale clienților nu sunt fabricate.

Rata slabă de conversie este o problemă cu care se confruntă multe companii online. Este important să subliniem, totuși, că există lucruri care pot fi făcute pentru a rezolva această problemă. Aceste metode de creștere a ratei de conversie nu sunt chiar soluții complicate sau avansate care necesită cheltuieli suplimentare semnificative. Majoritatea proprietarilor de afaceri ar trebui să le poată implementa și să crească ratele de conversie fără prea multe probleme.

surse

 • https://searchengineland.com/3-crazy-ppc-cro-hacks-boost-conversion-rates-right-now-220497
 • https://www.truconversion.com/blog/conversion-rate-optimization/100-crazy-cro-hacks-to-boost-conversion-rate-right-now/
 • https://neilpatel.com/blog/8-techniques-thatll-double-your-google-adwords-conversion-rate/
 • https://econsultancy.com/why-are-conversion-rates-so-low-infographic/
 • https://www.elegantthemes.com/blog/tips-tricks/10-simple-hacks-to-boost-ecommerce-conversions-immediately
 • https://wearegrow.com/increase-website-conversion-rates/
 • https://www.comscore.com/Insights/Blog/Number-of-Mobile-Only-Internet-Users-Now-Exceeds-Desktop-Only-in-the-U.S
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map