Как да увеличите процента на реализация: Подобрете реализациите на уебсайтове сега!

Получава ли добър сайт трафикът ви, но не успявате да превърнете тези посетители в клиенти?


Може да правите нередни неща или може да има неща, които не правите правилно или дори не сте запознати с начините за увеличаване на процента на конверсия на вашия уеб сайт, може би.

Инфографиката, представена тук, трябва да ви помогне да се запознаете с прости, но ефективни начини за увеличаване на процента на реализация.

Ето как да увеличите процента на реализация

Увеличете процента на конверсия

 1. Подобрете дизайна, навигацията и архитектурата на вашия сайт
 2. Използвайте отзивчив или мобилен уеб дизайн
 3. Фокусирайте се върху правилната аудитория, за да подобрите масово реализацията
 4. Създайте ваши персони за купувачи
 5. Показвайте подходящо и ангажиращо съдържание
 6. Изпълнете A / B тестване, за да увеличите процента на конверсия
 7. Напишете примамливи заглавия
 8. Използвайте силен призив за действия
 9. Оптимизирайте формулярите за улавяне на олово
 10. Използвайте социалните мрежи
 11. Включете положителни отзиви и отзиви

Как да увеличите процента на конверсияИнфографски любезност на StartBloggingOnline.com

Как да увеличите процента на конверсия

Няма нищо лошо в това да направите вашия сайт, по-специално целевата страница, привлекателен. Това е дори необходимо за привличане на вниманието на потенциалните ви клиенти. Просто се уверете, че времето за зареждане на сайта ви не се забавя, докато правите това.

Също така е важно да се уверите, че е лесно да обикаляте сайта си. Менютата и връзките трябва да бъдат ясно изложени. Оформлението и цветовете не трябва да бъдат объркващи. Бутоните и връзките трябва да бъдат лесни за установяване и щракване.

Доколкото е възможно, потребителите вече не трябва да превъртат по-надолу, за да видят най-важното съдържание на сайта. Всичко важно вече трябва да бъде представено отгоре. Връзките към страниците с продукти, бутоните за регистрация и подчертаването на офертите или офертите трябва да бъдат лесно видими.

Освен това намалете разсейването на началната си страница. Доколкото е възможно, избягвайте да имате реклами на трети страни и анимирани изображения или съобщения на целевата си страница.

Факт е, че повече потребители в Интернет вече са базирани на мобилни устройства, така че има смисъл само да направите вашия сайт подходящ за сърфиране през мобилни устройства. Разликата между потребителите на мобилни и настолни интернет се очаква дори да нарасне с годините.

Бизнес, който отказва да улесни нещата за клиентите в мобилния интернет, почти е длъжен да се провали!

Присъединете се към БЕЗПЛАТНО обучение

Искате ли да научите как да изградите 6 фигурни сайтове на орган?

Присъединете се към това безплатно обучение към…

 • Накрая има доказан метод за намиране на печеливши ниши
 • Получете достъп до безпроблемен метод за изследване на ключови думи
 • Научете как да възлагате качествено съдържание
 • Научете как да изградите връзки с бяла шапка към вашия сайт без главоболие

Трябва да сте ясни и конкретни с целевия си пазар. Трябва да се запознаете с целевите си купувачи и да сте запознати с техните нужди, желания и интереси. Също така, не забравяйте да предлагате съдържание, с което те могат лесно да се свързват. Влейте подробности, факти и нюанси, които насърчават връзките.

Съдържанието има значение и то има голямо значение. Уверете се, че предлагате съдържание, което не е само за консумацията на търсачките. Съдържанието ви трябва да ангажира истински хора, тъй като трябва да е четимо, уместно и свежо в допълнение към обичайните стратегически позиционирани подходящи ключови думи и авторитетни връзки. Той също трябва да бъде написан на тон и език, който да е подходящ за целевата аудитория.

A / B тестване или разделяне на тестване е един от най-жизнеспособните методи за подобряване на степента на конверсия. Жалко е, че не много компании го използват добре. Проучване на процента на конверсия от Econsultancy казва, че едва 44% от компаниите използват A / B тестване при оптимизиране на маркетинга и операциите си.

Формите за улавяне на дълги олови са склонни да сплашат клиентите. Ето защо тя трябва да бъде кратка и проста. Формуляр за регистрация на акаунт, например, който изисква множество подробности, включително данъчна идентификация или номера на социалното осигуряване, лесно ще прогони потенциалните клиенти.

Ако е неизбежно да имате дълга форма, помислете дали да направите процес в две стъпки или просто оставете клиента да попълни останалите данни, след като акаунтът вече е създаден. Нещо повече, той помага при използването на падащите менюта и отметките.

Не забравяйте да използвате силата на социалните медии. Платформите за социални мрежи ви позволяват да достигнете до повече потенциални клиенти и да установите доверие по пътя. Препоръчително е също така да разрешите на клиентите да се регистрират или да влязат във вашия сайт или онлайн магазин, използвайки потребителското си име и парола за социални медии.

Освен това, накарайте клиентите да действат като вашите фини рекламодатели, като ги оставите да споделят за покупката си (от вашия магазин) в Twitter, Facebook и други платформи за социални медии.

Безплатен домейн с хостинг

Дори онези, които обикновено са скептични по отношение на информацията, публикувана онлайн, не отхвърлят лесно отзивите на клиентите или отзивите, публикувани на уебсайтове. Ето защо много помага за публикуването на отзиви или коментари, които изразяват благоприятна обратна връзка или дори похвала.

Те могат да помогнат за създаването на чувство за доверие. Ако е възможно, тези коментари могат да бъдат свързани с акаунти в социалните медии на тези, които ги дават, за да послужат като доказателство, че тези отзиви на клиентите не са създадени.

Лошият процент на конверсия е проблем, с който се сблъскват много онлайн компании. Важно е да се подчертае обаче, че има неща, които могат да се направят за справяне с този проблем. Тези методи за увеличаване на процента на конверсия дори не са сложни или напреднали решения, които изискват значителни допълнителни разходи. Повечето собственици на фирми трябва да могат да ги прилагат и да увеличават процента на конверсия без много проблеми.

Източници

 • https://searchengineland.com/3-crazy-ppc-cro-hacks-boost-conversion-rates-right-now-220497
 • https://www.truconversion.com/blog/conversion-rate-optimization/100-crazy-cro-hacks-to-boost-conversion-rate-right-now/
 • https://neilpatel.com/blog/8-techniques-thatll-double-your-google-adwords-conversion-rate/
 • https://econsultancy.com/why-are-conversion-rates-so-low-infographic/
 • https://www.elegantthemes.com/blog/tips-tricks/10-simple-hacks-to-boost-ecommerce-conversions-immediately
 • https://wearegrow.com/increase-website-conversion-rates/
 • https://www.comscore.com/Insights/Blog/Number-of-Mobile-Only-Internet-Users-Now-Exceeds-Desktop-Only-in-the-U.S
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map