Perbandingan Latihan Pemasaran Affiliate vs Affilorama

Chris McDonald


Chris McDonald

Mengetahui program pemasaran afiliasi mana yang boleh disertai boleh menjadi sukar apabila anda tidak mempunyai semua maklumat di satu tempat.

Itulah sebabnya saya menulis ulasan Wealth Affiliate vs Affilorama ini – satu kaedah untuk membandingkan ciri utama mereka. Ingin mendaftar dan menyertai keahlian premium tetapi tidak tahu nilai wang yang mana yang lebih baik? Saya dapat awak.

Harga bukan segalanya, itulah sebabnya saya memfokuskan pada kualiti dan kedalaman latihan, yang, sebagai pemula terutamanya, adalah di mana tumpuan anda seharusnya.

Mari masuk ke dalamnya!

Harga Affiliate vs Affilorama yang kaya

Latihan pemasaran Affiliate Wealth vs Affilorama

Gabungan kaya 4.5 / 5

Affilorama 2/5

Bermula dengan Wealth Affiliate adalah percuma, yang merupakan cara yang baik untuk membuat anda lebih senang bagaimana laman web ini berfungsi dengan kursus latihan percuma – lebih banyak lagi mengenai ini! Ia dijual sebagai percubaan percuma 7 hari tetapi anda boleh mengaksesnya lebih lama.

Sesuai dengan teknik penjualan biasa, anda akan melihat hitung mundur yang secara psikologi membuat anda merasa seperti anda mempunyai masa yang terhad untuk mendapatkan tawaran untuk keahlian premium. Ini tidak berlaku, dan saya tahu bahawa anda boleh merebut bulan pertama dengan harga $ 19, walaupun selepas 7 hari habis.

Sertailah Latihan PERCUMA

Adakah Anda Ingin Mempelajari Cara Membangun 6 Laman Berkuasa Angka?

Sertailah Latihan Percuma Ini Ke…

 • Akhirnya mempunyai kaedah yang terbukti untuk mencari niche yang menguntungkan
 • Dapatkan akses ke kaedah penyelidikan kata kunci yang sangat mudah
 • Ketahui cara menyumberkan kandungan berkualiti
 • Ketahui cara membina pautan topi putih ke laman web anda tanpa pening kepala

Harga untuk Affiliate kaya adalah:

 • Percuma selama 7 hari
 • Bulan pertama – $ 19
 • Sebulan – $ 49
 • selepas bulan pertama
 • 6-bulanan – $ 234
 • Setiap tahun – $ 359

Sekiranya anda berkomitmen untuk mendapatkan laman web pemasaran internet anda, lebih masuk akal untuk mendapatkan keahlian tahunan. Anda akan menjimatkan $ 229 dengan melakukan ini.

Ia juga sangat mudah untuk ditingkatkan, dan harga tersebut memberikan anda semua perkara di laman WA, kecuali alat kata kunci Jaaxy, yang mana anda mendapat akses ke perisian Jaaxy Lite secara percuma. Sekiranya anda telah membaca ulasan Wealth Affiliate saya, anda akan mengetahui pendapat saya tentang betapa mereka suka Jaaxy!

Tidak ada peningkatan dengan Wealth Affiliate, yang berkaitan dengan karma batin saya.

Sama seperti WA, percuma juga untuk mendaftar ke Affilorama. Dan, sekali lagi, saya merasa terpaksa membuka dompet saya sebelum saya kehilangan wang yang sangat berharga (sindiran, dan anda akan melihat mengapa, tidak lama lagi!) Pada bulan pertama dengan harga $ 19, kerana saya percaya bahawa saya boleh mendapatkan perjanjian ini pada bila-bila masa, terutamanya kerana Affilorama tidak dapat memutuskan berapa lama saya tinggal – lihat tangkapan skrin di bawah bahagian ini.

Harga Affilorama adalah seperti berikut:

 • Percuma selama 7 hari
 • Bulan pertama – $ 19
 • Bulanan – $ 6
 • 3 tahun – $ 497

Mencuba untuk menaik taraf dari percubaan percuma ke keahlian premium adalah sangat tidak menyenangkan. Ini disebabkan oleh dinding-teks-teks-penjualan-yang gila yang diberikan kepada saya mengapa saya harus mendaftar ke program “Pathway To Passive”, ke titik di mana saya sebenarnya ditangguhkan dari berlangganan. Saya fikir ini adalah program yang berasingan, dan tidak jelas apakah perlu mengikuti program keahlian premium mereka.

Juga, seperti yang anda akan lihat dari gambar lain di bawah bahagian ini, saya mendapat kenaikan harga sebaik sahaja saya mengesahkan akaun saya, yang mereka katakan kepada saya adalah percuma untuk dua halaman pertama, yang benar, tetapi biasanya $ 37 dan bertukar menjadi $ 19 !! Itulah permulaan yang sangat buruk, sebab itulah Weili Affiliate mendapat skor lebih baik daripada Affilorama untuk harga.

Inilah tangkapan skrin yang saya janjikan – Saya harap Affilorama memutuskan berapa lama masa yang saya tinggalkan untuk meningkatkan… 5 jam atau 3 hari?

Affilorama 5 jam vs 3 hari?

Juga, ini adalah kenaikan segera pada pendaftaran, mengatakan ia biasanya $ 37, tetapi saya mendapat dua halaman pertama secara percuma …

… dan di bahagian bawah tembok penjualan yang sama ini, mengatakan bahawa saya boleh mendapatkannya dengan harga $ 19:

Latihan percuma Affiliate vs Affilorama kaya

Gabungan kaya 3.5 / 5

Affilorama 4/5

Dengan Wealth Affiliate, anda mendapat akses ke modul pertama dalam kedua-dua program latihannya:

 • Persijilan Usahawan Dalam Talian
 • Bootcamp Gabungan

Pelajaran pertama dalam Persijilan Usahawan Dalam Talian menghangatkan anda ke profil WA anda dan melalui beberapa asas pemasaran internet:

 • Cara menyediakan profil anda
 • Asas menjana wang dalam talian
 • Mencari niche
 • Bagaimana membina laman web khusus anda
 • Menyiapkan laman web anda
 • Membuat kandungan, SEO dan kata kunci

Pelajaran disusun dengan baik dan ada tugas untuk anda selesaikan semasa menjalani latihan. Walaupun latihannya sangat asas, ini adalah cara yang baik untuk mendapatkan perasaan tentang apa yang ditawarkan oleh Wealth Affiliate.

Situasi serupa dengan fasa pertama latihan Affiliate Bootcamp. Ini adalah langkah pertama anda dalam mempromosikan program afiliasi Wealth Affiliate, melalui latihan mengenai:

 • Cara menjana trafik
 • Menjana wang melalui program WA
 • Media sosial dan penjenamaan
 • Penciptaan kandungan

Terdapat fokus yang jelas dari WA untuk mendorong program afiliasinya lebih daripada segalanya, yang merupakan tema yang berterusan dalam latihan premiumnya. Tidak ada yang hebat dalam latihan percuma; sekurang-kurangnya anda tidak dapat melayari internet.

Affilorama mengatasi Affiliate kaya dengan latihan percuma. Terdapat 8 modul yang berbeza di sini:

 • Pengenalan
 • Penyelidikan pasaran
 • Pembinaan laman web
 • Penciptaan kandungan
 • Pemasaran
 • SEO
 • PPC
 • Penyumberan luar gabungan

Dalam setiap sub-sub ini terdapat sub-pelajaran yang membawa Anda melalui perjalanan yang sangat jelas, menggunakan campuran pembelajaran teks dan video.

Latihan percuma diformat dengan baik, jelas dan ringkas, dan melakukan latihan yang jauh lebih baik daripada yang dilakukan oleh Wealth Affiliate.

Juga, banyak subjek yang termasuk dalam latihan percuma, seperti PPC, hanya dapat diakses dalam langganan Afiliasi kaya raya premium.

Satu masalah utama yang saya hadapi dengan sebilangan kandungannya adalah bagaimana ketinggalan zaman. Contohnya, terdapat bahagian besar mengenai PLR dan menggunakan kandungan dari direktori artikel. Ini begitu kuno sehingga mungkin berasal dari abad ke-12. Saya sangat menasihatkan agar anda tidak menjelajah PLR atau sindikasi direktori artikel mumbo-jumbo.

Saya akan memberi nilai teratas di Affilorama di sini, tetapi dengan beberapa nasihat yang sangat buruk, ia tidak layak.

Latihan premium Affilorama vs Wealth Affiliate

Gabungan kaya 4/5

Affilorama 3.5 / 5

Setelah anda mendaftar untuk program keahlian premium anda, anda akan segera mendapat akses ke modul latihan pemasaran gabungan lain, baik untuk menyiapkan laman web khusus anda dan untuk mempromosikan Wealth Affiliate.

Sekiranya anda sudah membaca ulasan Wealth Affiliate saya, anda akan tahu bahawa saya mendapati latihan WA membingungkan di tempat-tempat dan pastinya ketinggalan zaman..

Ia juga jelas mendorong anda untuk mempromosikan program afiliasi Wealth Affiliate dan berinteraksi dengan masyarakat. Walaupun komuniti Afiliasi kaya adalah sumber yang sangat membantu, terdapat banyak catatan yang merangkumi topik yang sama, dan terasa sedikit spam.

Menjadi sebahagian daripada komuniti pastinya merupakan insentif, dan walaupun beberapa latihan memerlukan kemas kini, pasukan WA memang mengadakan webinar berkala dan nampaknya aktif mengikuti sebahagian latihan.

Latihan Affilorama tidak memberikan banyak nilai jika dibandingkan dengan Wealth Affiliate. Ia seperti melancarkan senjata dengan latihan percuma dan memuncak terlalu cepat.

Anda juga mendapat akses ke hampir 20 video latihan, yang membincangkan tentang bidang pemasaran afiliasi tanpa melakukan perkara yang baik.

Walaupun latihan Affilorama disusun dengan baik, kami hanya memerlukan cetak biru langkah demi langkah untuk menyalinnya. Sebagai pemula, itulah yang harus anda cari. Affilorama memasarkan dirinya kepada pemula, tetapi saya tidak akan mengatakannya sepenuhnya mesra pemula.

Program afiliasi Wealth Affiliate v Affilorama

Gabungan kaya 4.5 / 5

Affilorama 3.5 / 5

Harga komisen afiliasi Wealth Affiliate berbeza-beza jika anda adalah ahli percuma atau premium dan rancangan pembayaran mana yang bergabung dengan afiliasi. Komisen ahli premium adalah dua kali ganda daripada ahli percuma:

 • Tawaran $ 19 – Komisen: $ 4 atau $ 8
 • $ 49 / bulan – Komisen: $ 11.25 atau $ 23.50 / bulan
 • $ 234/6 bulan – Komisen: $ 54 atau $ 108 setiap 6 bulan
 • $ 359 / tahun – Komisen: $ 87.50 atau $ 175 setiap tahun

Saya sangat suka bahawa WA membenarkan ahli percuma mendapat komisen. Ini bagus jika anda sudah mengetahui cara mengaitkan pasaran dengan betul dan tidak memerlukan latihan. Walau bagaimanapun, jika anda menjangkakan banyak lalu lintas dan penukaran, ada baiknya anda mendaftar sebagai ahli premium.

Anda juga dapat memperoleh pendapatan gabungan dengan mempromosikan kata kunci yang disarankan dan alat analisis SEO, Jaaxy. Bukan yang terbaik di luar sana, tetapi boleh menjadi penjualan mudah jika anda cenderung seperti itu.

Program afiliasi Affilorama tidak didorong sebanyak Wealth Affiliate, itu pasti. Saya tertanya-tanya adakah kerana tidak perlu mendapatkan sumber latihan yang ada.

Walaupun begitu, Affilorama kini menawarkan komisen 50% untuk semua rancangan harga, yang lebih baik daripada WA dan akan membantu anda menjana kekayaan melalui pemasaran gabungan.

Walaupun latihannya umumnya membincangkan tentang gabungan, tidak ada panduan khusus untuk mempromosikan produknya.

Sekiranya anda ingin mempromosikan program pemasaran afiliasi dari keduanya, ini adalah Wealth Affiliate untuk jumlah sokongan dan sumber daya yang ada.

Affiliate kaya vs Affilorama yang lebih baik?

Untuk perbahasan Wealth Affiliate vs Affilorama, Wealth Affiliate lebih baik. Walaupun latihan percuma Affilorama lebih luas, keahlian premium Wealth Affiliate memberi anda lebih banyak nilai tanpa kenaikan berat Affilorama.

Sekiranya anda perlu memilih antara keduanya, pilih Wealth Affiliate.

Memandangkan pilihan afilorama vs gabungan kaya, saya juga tidak akan memilih. Kedua-duanya mempunyai latihan ketinggalan zaman dengan beberapa kekurangan bidang.

Dengan WA, ini adalah dorongan besar untuk program afiliasinya sendiri dan bukannya sokongan yang lebih terperinci dalam memilih niche anda sendiri dan berkembang dari sana.

Dengan Affilorama, penjualan yang sangat besar, produk yang membingungkan dan nasihat yang sangat buruk mengenai pembuatan kandungan menutup pintu untuk saya. Mungkin anda mungkin dapat melihat teknik pemasaran yang kurang baik, tetapi saya tidak dapat.

Sebagai gantinya, saya dapati bahawa Penggodam Autoriti lebih bermanfaat bagi pemula yang mahukan pakej lengkap. Latihan ini moden dan menjadikan mereka sebagai pihak berkuasa dalam dunia pemasaran gabungan.

Soalan Lazim Affiliate Affiliate dan Affilorama

Adakah Gabungan yang kaya baik?

Wealth Affiliate bagus jika anda ingin menyertai program dengan produk siap sambil belajar asasnya. Masyarakatnya ramah dan memberikan beberapa nasihat berharga. Ia juga mempunyai backend yang komprehensif untuk pengesanan afiliasi dan program yang baik untuk mengembangkan laman afiliasi WA anda sendiri.

Walaupun terdapat perbincangan mengenai tuntutan undang-undang Afiliasi yang kaya, ia pasti berada di atas.

Adakah Affiliate kaya raya percuma?

Wealth Affiliate percuma selama tujuh hari pertama, walaupun selepas tempoh ini, anda masih boleh mengakses modul latihan percuma. Anda juga boleh mendapatkan komisen gabungan sebagai ahli percuma; namun, ahli premium mendapat komisen dua kali ganda.

Adakah Affilorama baik?

Affilorama bagus jika anda ingin dijual.

Bergurau (saya tidak suka bergurau), latihan percuma mengandungi beberapa nilai dan sangat terperinci, dan lebih mudah diikuti daripada Wealth Affiliate.

Adakah Affilorama percuma?

Affilorama memang mempunyai tempoh percubaan percuma yang dilaporkan berlangsung 7 hari tetapi akaun anda tidak ditutup setelah tempoh ini. Latihan percuma yang ditawarkan sangat luas dengan lebih banyak latihan yang tersedia untuk ahli premium.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map