Najbolje besplatne web stranice za hosting: 10 pregledanih glavnih domaćina

Besplatne usluge hostingaJeste li ikad čuli da nikad ne biste trebali koristiti besplatni hosting za web mjesto?


Samo pretražite Google. Možete pronaći članak za člankom koji objašnjava opasnosti besplatnog hostinga …

Uglavnom, slažem se. Ako pokrećete internetsko poduzeće, to sigurno vrijedi. Za ostale online napore, najbolji besplatni domaćini web stranica mogu imati upravo ono što vam je potrebno. Nastavite čitati da biste saznali o najboljim besplatnim pružateljima usluga hostinga koji bi mogli biti pravi za vas …

Razmotrite nekoliko mogućih scenarija:

 1. Počinjete mali blog i želite da se što brže prikupi sadržaj poput rezerviranog mjesta.
 2. Još nemate domenu, ali želite prikazati neki sadržaj koji već imate.
 3. Zatečeni ste u novčanim sredstvima i potrebno vam je privremeno rješenje dok se situacija ne poboljša.

U tim bi slučajevima, a možda i još nekoliko njih, besplatni hosting mogao riješiti vaše probleme. Sada samo trebate identificirati najbolje besplatne web hosting stranice. Tu sam ušao. Pogledajte ove besplatne preglede web hostinga i pogledajmo koji bi vam najbolje odgovarao.

NAPOMENA: Ako želite ugostiti snažniju web stranicu za poslovanje ili zaraditi novac, tada ćete se htjeti odlučiti za solidnu plaćenu uslugu umjesto za besplatnu.

Pridružite se BESPLATNOJ obuci

Želite li naučiti kako napraviti 6 autoritetskih web stranica?

Pridružite se ovom besplatnom treningu za…

 • Napokon imaju provjerenu metodu za pronalaženje profitabilnih niša
 • Pristupite nepromišljenoj metodi istraživanja ključnih riječi
 • Saznajte kako dodijeliti kvalitetu sadržaja
 • Naučite kako izgraditi veze s bijelim šeširom na vaše web mjesto bez glavobolje

Možete započeti s pravom stranicom za samo 2,64 USD mjesečno uz HostGator pomoću ekskluzivne veze na donjem gumbu.

Besplatan grafikon za usporedbu web stranica

Kada gledate besplatne domaćine, očito da troškovi neće biti presudni faktor Htjet ćete provjeriti koliko je domaćin pouzdan.

Također ćete htjeti uzeti u obzir koliko dobro svaki domaćin ublažava nedostatke povezane s besplatnim hostingom. Imaju li oglase? Koliku ste širinu pojasa dobili? Imaju li korisničku podršku? Koliko su dugo tu?

Shvatio? Dobro, nastavimo dalje.

Evo 10 najboljih besplatnih web hosting tvrtki

Weebly logoKoliko dugo je Weebly bio ovdje? Deset godina pružaju niz usluga za hosting, a čini se da se njihova ponuda i dalje poboljšava. Iako prikazuju oglase i ograničeni ste na poddomeni Weebly, nude neograničenu propusnost i velik prostor za pohranu – 500 GB.

Također dobivate pristup web-mjestu za izradu i povlačenje web stranice Weebly. Izrada web mjesta je jednostavna kao i obrada teksta teksta, zajedno sa besplatnim predlošcima. Nema e-trgovine ili integracije putem e-pošte. To ih malo sudara i sprječava da budu najpopularnija opcija besplatnog web hostinga.

Wixov logotipWix je najpoznatiji po svom besplatnom graditelju web stranica. Opcije povlačenja i ispuštanja, kao i predloške, vrijedno su pogledati.

Besplatna domena s hostingom

Tu se ipak završava dobro jer postoji puno ograničenja koja dolaze zajedno s njihovom uslugom.

Ograničeni ste na jednu od Wixovih poddomena. Prikazivat će oglase i marke vaše web lokacije. Imaju jako ograničen prostor za pohranu i širinu pojasa. Njihova korisnička podrška nije ono što biste nazvali najvećim. Oni vam također pružaju kratka rješenja za e-trgovinu i e-poštu.

Ipak, ako samo tražite nešto brzo i jednostavno, Wixova platforma možda ima ono što vam je potrebno. Njihov kreator web stranica uistinu je jedan od najjačih na tržištu. Pogledajte donji videozapis za kratki pregled onoga što mogu učiniti:

Ovi momci nude „kompletan paket hostinga“ upravo tamo s besplatnom uslugom. Nema oglasa i obilnih domena. Dobijate dvije vlastite, dvije poddomene i mogućnost parkiranja jedne dodatne domene.

x10Hosting.com nudi i neograničenu propusnu širinu / prostor na disku, besplatne račune e-pošte, e-trgovinu i instalaciju za 1 klik za vaš omiljeni web softver. To je na vrhu jednostavnog graditelja web stranica. Doista kompletni hosting paket.

Ovi momci postoje od 2007. godine. Trenutno imaju oko 14 milijuna korisnika širom svijeta. Vrijede li ih? Imaju obilje prave ponude sa svojom uslugom. Nema oglasa, besplatan je izrađivač web mjesta i instalacija jednim klikom.

Nude dobre pogodnosti poput podebljanog jamstva za produženo vrijeme – 99,9% – nešto što predstavlja konkurenciju većini plaćenih usluga. Možda najatraktivnija značajka koju oglašavaju je njihova neograničena propusnost i prostor na disku.

To znači da možete pohraniti i podržati onoliko prometa koliko vam treba s rastom vaše web lokacije.

000webhost.com također podržava PHP, MySQL i ostale napredne značajke koje inače ne biste mogli povezati s besplatnom uslugom. Oni se kandiduju za vrhunski besplatni web hosting, bar ništa.

“Sada s preko 15 milijuna članova!” To je impresivna linija, a oni imaju impresivnu besplatnu uslugu.

Alat za izgradnju i povlačenje, mogućnosti e-trgovine i neograničena pohrana / propusnost. Nedostaci su u tome što treba koristiti poddomene Bravenet i bez e-pošte s besplatnom uslugom.

Odmah od šišmiša, FreeHosting.com postiže bodove za pružanje usluge bez oglasa. To znači da će svaka web-lokacija na kojoj budete domaćini izgledati profesionalnije nego što ima manje mogućnosti.

Oni imaju alate i predloške za izradu web stranica kako biste brzo mogli napraviti web mjesto.

Imaju instalaciju za jedan klik za CMS i druge aplikacije trećih strana. Omogućuju brzo prijenos fotografija i drugih medija. Omogućuju sigurnosne kopije web mjesta.

Imaju ugrađena rješenja za e-trgovinu za prodaju proizvoda. Oni također uključuju integraciju društvenih medija kako biste se mogli promovirati na webu.

Upravo je tamo u naslovu. Besplatni web hosting Bez oglasa pruža upravo to. Postavljanje olakšava njihovim uređivačem povuci i ispusti. Također nude stotine HTML i Flash predložaka, maksimizirajući vaš izbor.

Širina propusnosti i prostor na disku nisu najbolji. To je, međutim, u usporedbi s domaćinima koji plaćaju bonafide. Oni pružaju više nego dovoljno za novu web stranicu. Trebali biste biti u mogućnosti izbaciti svoju ideju iz temelja bez problema u korištenju njihove usluge.

WebFreeHosting.com ima korak bez gluposti: apsolutno besplatan web hosting bez skrivenih naknada. Time dobivate pristup PHP-u, Perlu, CGI-BIN-u, MySql, POP3 e-pošti, FTP-u, upravitelju datoteka i instalaciji skripti..

Nema oglasa. Nude besplatnu korisničku podršku. Oni također imaju 99,9% jamstva za produženje rada. Dobit ćete jednu vlastitu domenu i možete dodati do tri poddomene.

Imaju i besplatnog graditelja web stranica. Ako nemate iskustva s izradom web stranica, ovo je definitivno blagodat jer znatno olakšava proces dizajniranja.

Besplatna usluga hostinga Freehostija predstavlja se kao brža opcija. Tvrde da su “do 15 puta brži od rasprostranjenog rješenja za jednu poslužiteljsku platformu.” Oni također uključuju instalaciju za jedan klik za većinu CMS-ova i besplatnih skripti.

Oni su usluga bez oglasa, dopuštaju pet besplatnih domena i tri računa e-pošte. 99,9% jamstvo produženog rada je svakako plus. Također nude 24/7 korisničku podršku. To je rijetkost među besplatnim uslugama, a njihovo vrijeme odziva zapravo je prilično dobro, sve što se uzme u obzir.

Njihova ograničena propusnost i prostor na disku unatoč njihovom ukupnom poretku suze.

Noviji besplatni web domaćin s solidnim značajkama. 5GBFree.com nudi uslugu bez oglasa s hostingom domena i instaliranjem jednim klikom za CMS. Nude sigurnost, korisničku podršku i podršku za PHP, MySQL i CURL.

Njihova ponuda resursa nešto je oskudna u odnosu na ostale usluge. Omogućuju 20 GB propusne širine i 5 GB prostora na disku. Nećete dobiti nijedan račun e-pošte s web-lokacije 5GBFree.com, ali dobit ćete vlastitu domenu.

Dobra je opcija za mali blog ili web lokaciju koja samo pokušavaju doći do njih. Za bilo što drugo, ipak možete smatrati da su ograničenja previše ograničena.

Besplatni hosting web stranica: naš zaključak

Besplatni web hosting možda ne može uvijek ponuditi sve što će vam platiti domaćin. Međutim, postoji puno razloga zbog kojih koristite besplatni domaćin, a nema razloga da ne budete najbolji besplatni hosting.

Nadamo se da će vas naše besplatne web hosting recenzije ukazati na ono što tražite u vašoj potrazi. Možda biste htjeli isprobati neku od naših preporuka i vidjeti jesu li oni pravi besplatni domaćin za vas.

Ako želite podići korak s ekonomičnom platformom hostinga, HostGator je na vrhu liste.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map