Najbolji WordPress hosting u 2020. godini: Top 12 usporedjenih i recenziranih

Pokušavajući pronaći najbolji WordPress hosting može vas poslati kroz beskrajni lavirint web hostinga i bezbroj sati istraživanja, a da ne spominjemo pretjerane naknade ako na početku ne pronađete dobrog domaćina..


Najbolja WordPress hosting usluga je ona koja čini sve što vam treba, a možda i malo više od toga. Imat će pouzdanu pouzdanost i pravu tehničku podršku. Unutar tih parametara također želite pronaći web domaćina koji se također lijepo uklapa u vaš proračun.

Sada kada znate nešto više o ulaznom i izvan WordPress web hostinga, pogledajmo neke od najboljih web hostinga za WordPress s upoređivanjem WordPress hostinga, hoćemo li?

Najbolji WordPress hosting

Dijelovi koji čine najbolji WordPress hosting

Web stranica, web domaćin, naziv domene … iste su stvari?

Pridružite se BESPLATNOJ obuci

Želite li naučiti kako napraviti 6 autoritetskih web stranica?

Pridružite se ovom besplatnom treningu za…

 • Napokon imaju provjerenu metodu za pronalaženje profitabilnih niša
 • Pristupite nepromišljenoj metodi istraživanja ključnih riječi
 • Saznajte kako dodijeliti kvalitetu sadržaja
 • Naučite kako izgraditi veze s bijelim šeširom na vaše web mjesto bez glavobolje

Nikako. Evo jednostavnog načina da se utvrde razlike među njima.

Naziv domene

Upotrijebimo analogiju ormara za datoteke da bismo postali jasniji. Naziv vaše domene nalikuje ormaru datoteka koji imate u vašem domu ili uredu. Svojoj publici poručuje koja ladica u ormariću s datotekama ima potrebne informacije.

Kad netko upiše adresu vaše web stranice ili domene i pritisne tipku, domena se prevodi u IP adresu poslužitelja. Zamislite IP adresu kao oznaku na visećoj datoteci koja vam govori točno koju trebate povući. Manile mape unutar viseće datoteke su stranice na vašoj web lokaciji.

Web domaćin

Riječi web domaćin i web poslužitelj su zamjenjive. Zamislite da je web domaćin stražnji ormar u vašem uredu u kojem sjedi vaš kabinet datoteka. Ako zakupite uredski prostor, to morate platiti. Ako je vaš ured u vašem domu, svejedno vam košta nešto topline i struje za smještaj tih datoteka.

Bez web-domaćina, vaše ime domene nema mjesto za odmor dok ne bude potrebno. Želite da vaše ime domene bude otvoreno i dostupno javnosti 24/7. Bez web domaćina, vaši će posjetitelji cijeli dan moći surfati i nikad ne nalete na vas.

Web stranica

Sadržaj na vašoj web stranici sličan je izvlačenju stranica iz vaših datoteka, poput vaših proizvoda, usluga i članaka s bloga. U datoteci s papirima možda ćete imati različite oblike komunikacije – bilješke o postu, ispise e-poruka, faks stranica, fotografije, CD-ovi ili reklame.

Besplatna domena s hostingom

Baš kao što ih možete na prvi pogled razlikovati, tako vaš web domaćin može dekodirati razlike između različitih vrsta datoteka poput .jpg, .mp3, .html, .php itd. Web host dekodira podatke kako bi izgledao prepoznatljivo kada vaš posjetitelji ga vide.

Zašto tražiti najbolji WordPress hosting, oni su svi u redu?

To, nažalost, nije istina, trebali biste pokušati pronaći najbolji WordPress hosting koji možete, ali samo navođenje da je dobar web domaćin ključna komponenta uspješne web stranice vjerojatno nije dovoljno da vas uvjeri u dobru.

Dakle, pogledajmo što može poći po zlu ako odaberete web domaćina koji ne pogoduje WordPress web lokacijama. Četiri problema smanjit će promet na vašoj web lokaciji:

 • Ubrzati
 • Pouzdanost
 • sigurnosti
 • podrška

Ubrzati

Razmislite o tome što se događa kada morate predugo čekati u liniji za odlazak. Najmanje nestrpljenja šalje vas u lov na kraću liniju. Želite da vaš web domaćin može učitati stranice dovoljno brzo da vaši posjetitelji ne traže web mjesto ekspresnom linijom za odjavu.

Pouzdanost

Jedan od najčešćih problema s web domaćinima je taj što odlaze kada se pretrpaju. Jeste li ikad otišli u kupovinu na Crni petak kako biste dobili najbolju ponudu za vruću kartu, samo da biste otkrili da je trgovina kapaciteta, a linija čekanja na pola bloka?

WordPress je aplikacija bogata resursima i nemaju svi web domaćini vrhunski hardver koji omogućuje njezin sjaj. WordPressu je potreban web domaćin koji može pokretati PHP brzinom od 5,6 ili većom i ima MySQL brzinama 5,5 ili višim, kako bi se optimalno pokretao.

Sve se web stranice povremeno spuštaju, ali želite znati da vaš web domaćin ima jaku povijest pouzdanosti s WordPress web lokacijama. Vaši posjetitelji ne mogu vidjeti što možete ponuditi ako ne mogu ući unutra da vide vaše proizvode.

Većina web domaćina poslat će vam upozorenje kada web mjesto propadne. Ako dobivate previše tih obavijesti, obratite se svom domaćinu. Ako ga ne mogu riješiti, vrijeme je da potražite drugog web-domaćina.

sigurnosti

Odabirom web-domaćina koji vam ne pomaže u osiguranju WordPress-a postavlja vas za sve vrste gadnih problema. Ako vaš web domaćin dopušta hakerima da prođu kroz pukotine, vaše web mjesto postaje ranjivo na zlonamjerne napade.

Pametni haker može ubrizgati skripte, ukrasti kolačiće s vašeg računala ili mrežnog poslužitelja, instalirati zlonamjerni softver ili manipulirati vašim podacima. Oni također mogu uspostaviti nove račune pomoću vaših osobnih ili profesionalnih podataka, dajući sebi pune korisničke privilegije.

podrška

Ako ste vlasnik te čuvene trgovine na Crni petak s kupcima koji su postavljeni vani, sigurno želite da oni mogu ući u trgovinu. Također želite da imaju sjajno iskustvo nakon što uđu unutra.

Posjetitelji koji ne mogu pronaći cijenu svog omiljenog predmeta ili im voda kapne po glavi s propusnog krova neće biti sretni. Kupci očekuju da menadžer riješi probleme, velike i male.

Vaš web domaćin posjeduje poslužitelj, ali vi ste vlasnik web stranice. Baš kao što će rukovoditelj trgovine možda trebati nazvati dobavljača da nešto popravi u zgradi, možda ćete morati nazvati svog davatelja web usluga ako web lokacija ne radi onako kako bi trebala.

Potražite davatelje web usluga koji su dostupni dan i noć. Ako postoji problem s vašom web stranicom i ne možete je riješiti u kratkom roku, izgubit ćete promet.

Web lokacije kojima se puno manje spuštaju, bit će niže rangirane u tražilicama, tako da je razlog da odabir web-domaćina koji se lijepo slaže s WordPressom poboljšava vaše SEO rezultate.

Usporedive su vrste WordPress hostinga

Nije li svaka vrsta hostinga jednako dobra?

Opet, to je lažno, a zapravo postoji pet različitih vrsta hosting poslužitelja. Ovo je jedno područje u kojem se troškovi prilično dobro poklapaju s kvalitetom usluge. Slijedi raščlamba različitih vrsta poslužitelja koje nude web domaćini:
Vaganje dobrog WordPress hostinga (jabuke do naranče)

 • Besplatno
 • Zajedničko gostovanje
 • VPS
 • Upravljani hosting
 • Namjenski hosting

Besplatno WordPress hosting

WordPress.com omogućava graditeljima web stranica da dobiju besplatno web hosting putem WordPressa. To zvuči izvrsno na površini, ali ima i nekih nedostataka kada razmotrite razliku između WordPress.com i WordPress.org.

Imat ćete ograničeno odabranu temu, što znači da će postojati ograničeni načini za prilagodbu vaše web stranice. Još uvijek možete napraviti atraktivnu stranicu. To možda nije sve čemu ste se nadali od neke teme.

WordPress.com vam neće dopustiti da dobijete značajke i dodatke od trećih strana zbog sigurnosnih ranjivosti, tako da ćete se morati slagati s osnovnom funkcionalnošću. To znači da ne postoje načini za stvaranje web mjesta za članstvo, pružanje biltena ili povećanje brzine vaše web stranice. Postoje prilično zgodni alati koji će vam nedostajati.

Možda je najveći nedostatak to što će vaš brend zauvijek biti povezan sa WordPressom s imenom domene yourname.wordpress.com, iako možete dobiti jedinstveno ime domene za malu naknadu.

Ako vas ništa od toga ne smeta, put do besplatnog programa WordPress.com mogao bi biti. Više možete saznati na našoj besplatnoj WordPress stranici za hosting.

Dijeljeni WordPress hosting

Dijeljeni hosting znači da je vaša web lokacija smještena na poslužitelju koji se dijeli sa stotinama drugih web lokacija. To znači da svi dijelite iste resurse. Kada su sve te web stranice istovremeno zauzete, ima manje resursa za obilazak i to je razlog što se web-lokacije ruše..

Najveća je korist što dijelite sve troškove s drugim web mjestima, što zajednički hosting čini pristupačnom i popularnom opcijom. Većina najboljih hosting hosting tvrtki započinje s cijenama od oko $ 5-7 mjesečno.

Ako vam je cilj povećati broj posjetitelja vaše web stranice, u nekom trenutku možete prerasti zajedničkog domaćina. Ovo je dobar razlog da potražite web domaćina koji će vas kasnije moći nadograditi na VPS ili namjenski poslužitelj..

VPS WordPress hosting

Korak više od dijeljenog hostinga je VPS (virtualni privatni poslužitelj). Kod ove vrste aranžmana vaš prostor na poslužitelju i dalje se dijeli s drugim web mjestima, ali obično će ih biti mnogo manje. Druga važna korist za VPS je što pruža vlasniku web mjesta na niskoj razini nekim administrativnim funkcijama.

Više kontrole, povećana sigurnost i veći kapacitet sve su vrlo dobri razlozi da s web hostingom VPS postignete ako vaša web lokacija dobije puno prometa, ali očekujete da platite malo više (iako postoje neke jeftine VPS hosting opcije).

Upravljani WordPress web hosting

Najviši i najskuplji nivo web hostinga upravlja web hosting. Upravljani web hosting najprikladniji je za vlasnike koji imaju zaposlene web lokacije, gdje vlasnik nema vremena ni tehničke mogućnosti za rješavanje operacija i problema s poslužiteljem..

Upravljani web hosting namijenjen je vlasniku web mjesta koji želi nazvati poznavatelja stvarnog imena, čime se jednim pozivom može popraviti sve što vlasnik želi promijeniti ili popraviti. I vlasnik web mjesta to može priuštiti.

Ako vam ovo zvuči kao nešto što trebate, pogledajte naš članak o najbolje upravljanom WordPress hostingu.

Namjenski WordPress hosting

Ako vaša web lokacija padne na 2% svih poslovnih web mjesta i blogova koji postaju nadmašeni, vrijeme je da se preselite na posvećeni hosting poslužitelj. Vaš davatelj web usluga rado će ugostiti vašu web lokaciju na poslužitelju koji je posvećen samo vašoj web lokaciji. To znači da se nećete brinuti hoće li druge web lokacije naletiti na vaše ili ih izvan mreže. Jedine ranjivosti kojima će vaša web stranica biti izložena su vaše.

Kao i kod drugih vrsta poslužitelja, troškovi će se temeljiti na snazi ​​poslužitelja i razini upravljanja web mjestima i podršci koju vam pruža web domaćin.

Evo 12 najboljih WordPress hosting usluga

 • Hostgator
 • WP motor
 • BlueHost
 • DreamHost
 • U pokretu
 • SiteGround
 • GreenGeeks
 • A2Hosting
 • Hostinger
 • U pokretu
 • Site5
 • iPage

1. Hostgator (najbolji WordPress hosting u cjelini)

Korisnici vole puno stvari o Hostgatoru, od instalacije jednim klikom, do jakih postotaka produženog vremena, do podrške 24 sata dnevno. Posjedovanje više od 8 milijuna domena povećava njihovu popularnost. Poznato je sučelje s WordPressom.

Hostgator ima velike planove za hosting. Većina korisnika prilično je zadovoljna Baby planom, ali ima i dosta nadogradnji, uključujući zajednički hosting, reseller hosting, VPS hosting i namjenski hosting. Plan zajedničkog hostinga nudi tri razine usluge – plan sjeckanja, plan za bebe i poslovni plan. Baby plan počinje otprilike 4 USD mjesečno (ali postoji pristojan popust putem donje veze).

Nekoliko je stvari koje korisnici ne vole u vezi s Hostgatorom. Nude golemu količinu imena domena, a čak i imaju ponudu na našem linku (ispod) gdje besplatno možete dobiti svoje ime domene.

HostGatoru se ne može nimalo svidjeti, pa vas molimo da pogledate što oni mogu ponuditi prije nego što provjerite ostatak ovog popisa.

2. WP motor

Prema mnogim korisnicima WordPress-a, WP Engine je “zlatni standard” najboljih WordPress web stranica. Vaša mjesečna naknada za WP Engine dolazi s timom stručnjaka koji WordPress znaju iznutra. Tehnička usluga i podrška vrhunski su, a WordPress hosting dizajn usmjerava izravno na WordPress web mjesta kako bi ih učinili glatkim i munjevitim.

Ako tražite web domaćina koji se brine za sve probleme održavanja, poput ažuriranja tema i dodataka, WP Engine odgovara računu.

WP Engine također će se brinuti o izradi sigurnosnih kopija svaki dan, tako da nema brige o gubitku podataka.

WP Engine nije najmanje skupa opcija za najbolju WordPress hosting uslugu, ali ako ste previše zauzeti za izvršavanje zadataka upravljanja web-mjestima ili biste jednostavno radije platili nekome da to uradi za vas, to djeluje u redu. WP Engine najvećim dijelom nadmašuje nedostatke.

Možda je najveći nedostatak korištenja WP Engine trošak. Nabavite WP Engine za svoju osobnu stranicu za samo 29 USD mjesečno. WordPress ima i cjenovne pakete za nadogradnju za Professional, Business, Premium i Enterprise Grade.

3. Bluehost WordPress hosting

Ako tražite jednog od najboljih WordPress domaćina na zajedničkom poslužitelju, zavirite u Bluehost. Bluehost dobiva sjajne kritike WordPress hostinga za jednu od najboljih hosting usluga. Osnovan je 1996. godine, što ga čini jednim od najstarijih web domaćina.

Bluehost je službeno jedna od najboljih WordPress hosting tvrtki prema samim WordPress-u, što joj daje pouzdano ime brenda. Bluehost je stekao svoju reputaciju pouzdanog web-domaćina s velikim postotkom produžetka, čak i kada je promet velik.

Bluehostova stručna podrška dostupna je svakodnevno putem telefona, e-pošte ili live chat. Oni također nude širok spektar mogućnosti web hostinga, tako da ne čudi što su za male tvrtke Bluehost visoke stope.

Ako nešto negativno može reći o Bluehostu, to je da ne postoje prikladni mjesečni planovi zajedničkog hostinga. Korisnici će morati instalirati dodatke za gotovo sve. Stranica se agresivno prodaje, što može biti prilično neugodno.

Bluehost ima lijep mali video sažetak njihovih WordPress usluga ovdje:

4. DreamHost

DreamHost je dom za više od 600 000 WordPress blogova i web stranica. Korisnici DreamHosta dobivaju instalaciju WordPressa jednim klikom i izbjegavaju naknade za postavljanje. DreamHost je stariji od 15 godina i ima jaku reputaciju za olakšavanje web hostinga.

Jedna od najboljih prednosti DreamHosta je ta što automatski instalira ažuriranja za WordPress. Dreamhost se može pohvaliti neograničenim prostorom i širinom pojasa, što ga čini jednim od najboljih i najbržih WordPress web domaćina.

Korisnici dobivaju prilagođenu nadzornu ploču koja im omogućuje prilagođavanje web lokacije sadržaju njihovog srca. Loša strana toga je što zapravo postoji malo alata za dizajn. Možete kupiti dodatne alate, ali troškovi se mogu zbrojiti. Zamišljeno mjesto na Dreamhostu može slomiti banku.

5. InMotion

InMotion ima uglednu povijest pouzdanog rada. Većina ljudi koji se bave tehnologijom slažu se da inMotion ima jedan od najjačih pokušaja. Kada pouzdanost kombinirate s jakom tehničkom podrškom, inMotion je vrhunski konkurent kao vrhunski WordPress hosting brand. I vi dobijate besplatno ime domene.

Vlasnici web lokacija koji žele rasti, cijenit će mnoge povoljne nadogradnje web hosting paketa. Korisnici mogu upravljati hostingom za samo 40 USD mjesečno i dobiti sat vremena usluge uz naknadu.

Tehnička podrška temelji se ovdje u Sjedinjenim Državama. Korisnici mogu dobiti pomoć putem live chat-a, telefona ili ulaznice putem e-pošte. Osim dobivanja osobne pomoći, korisnici mogu pronaći obilje resursa pomoću svoje stranice podrške, korisničkih vodiča i vodiča.

InMotion dobiva najviše ocjene većine korisnika za brzinu. Možda je jedini web domaćin koji svojim korisnicima nudi mogućnost odabira podatkovnog centra bilo na istočnoj ili zapadnoj obali.

Postoji samo nekoliko nedostataka upotrebe inMotion-a. Ovaj je web domaćin sklon previše oglašavačima, što može biti prilično neugodno kad pokušavate pristupiti nadzornoj ploči. Jedini drugi nedostatak je to što nadoplaćuju za više web stranica, ali to ionako ne utječe na previše korisnika.

6. Siteground

Siteground dobiva na umu da je jedno od najboljih WordPress web stranica zbog svoje brze i snažne sigurnosne rješenja. Korisnici koji ne vole održavati usluge voljet će automatske sigurnosne kopije koje pruža Siteground.

Većina recenzenata web mjesta daju gornje ocjene Sitegroundu za podršku 24 sata na dan, što je podržano njihovim statusom službenog pružatelja usluga hostinga koji preporučuje WordPress. Njihovu tehničku potporu uspostavljaju samo izvrsnost u pružanju korisničkih usluga.

S negativnog kraja, one ne nude onoliko koliko ostali davatelji web hostinga na način pohrane ili propusnosti. Siteground nema tako jaku ponudu značajki u usporedbi s rivalskim WordPress web domaćinima, ali ima ih dovoljno da se natječe.

Nekoliko riječi o web hostingu i troškovima

Jedan od pogodnosti koje nude mnogi web domaćini je besplatno ime domene. Ovo može biti malo pogrešno. Kao što je ranije spomenuto, besplatnu domenu možete dobiti s WordPress.com-a. Izgledat će nešto poput johndoe.wordpress.com.

To može u početku biti izvrsno, ali ako se vaš brend doista pokrene i odlučite nadograditi na zajednički ili VPS domaćin, riskirate da izgubite ime svoje domene. Ako se to dogodi, postoje načini da preusmjerite web mjesto na novo ime domene.

Ako i dalje želite da ime besplatne domene ostane kao vaša stalna domena, provjerite kod svog davatelja web usluga da biste vidjeli što se događa s vašim nazivom domene ako pređete na drugi domaćin.

To je dovoljno lako da biste ometali oglase za ultra-jeftin WordPress hosting. Jedan dolar mjesečno zvuči prilično sjajno, zar ne? Imajte na umu da jedini način da tvrtka osigura hosting i podršku za 1 USD mjesečno po pretplatniku jest napraviti prilično ozbiljan volumen.

Imajte na umu da su najzanimljivije riječi za najbolje web hostove za WordPress podrška, pouzdanost, sigurnost i podrška. Davatelj web hostinga koji naplaćuje vrlo malo pružit će manje svih tih važnih usluga. Niski troškovi ne moraju se izjednačiti s kvalitetnim domaćinom.

Prije nego što potražite troškove, isplati se pogledati zapis web domaćina. Popularni domaćini znače da imaju puno zadovoljnih kupaca. Teško je usmjeriti se na vodećeg web domaćina, ali kad odaberete poznatog web domaćina, vjerojatno ćete imati prilično dobro iskustvo. Ušteda vremena i duševnog mira jako napreduju kada pokrenete web mjesto.

Osim toga, možete dobiti najbolji WordPress hosting za samo nekoliko dolara više.

Najbolji hosting za WordPress: završni postupak

Sada biste trebali imati prilično dobru ideju o tome koji će server poslužiti najbolje u vašu svrhu. Vjerojatno ćete znati i da preko troškova morate tražiti brzinu, pouzdanost, sigurnost i podršku.

Ne postoji nedostatak dobrog hostinga za WordPress (čak i ako želite besplatan WordPress hosting), ali sada ćete lako moći prepoznati najbolje WordPress hosting hosting stranice okolo.

Evo BONUS DALJA ekskluzivno za VAS:

Dogovarao sam POSEBNI POPUST s HOSTGATOROM ISKLJUČIVO za vas, čitatelji mog bloga, tako da troškovi vašeg WordPress hostinga mogu biti niži od 2,64 USD mjesečno! s besplatnim imenom domene!

Nećete imati bolji dogovor nigdje poput ovog! Požurite! To je samo ograničeno vrijeme!

Ponuda traje do kraja svibnja 2020. godine!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map