Upravljani WordPress hosting: najbolje usluge, recenzije, usporedbe i još mnogo toga!

Trebate li upravljani WordPress hosting za svoju web lokaciju? Kada tek započinjete, dijeljenje ili gostovanje u oblaku možda su sve što vam treba.


Kada je vrijeme da se počnete ozbiljno baviti mrežnim poslom, možda je vrijeme i da razmislite o nadogradnji …

Mnogi su domaćini uhvatili činjenicu da su sustavi upravljanja sadržajem bijes. Od toga, nesporni kralj CMS-a je WordPress. Opcije upravljanog hostinga nude hardver i softver koji su pogodniji za pokretanje CMS-a s maksimalnom učinkovitošću.

Danas ćemo vam pomoći identificirati najbolje rješenje za svoju web lokaciju. Razmotrit ćemo nekoliko opcija i prosuditi ih na temelju njihove sposobnosti da pokreću WordPress, cijene, mogućnosti pohrane i još mnogo toga. Hoćemo li početi?

Usporedba tablice

Kada je riječ o upravljanom WordPress hostingu, uvijek imate na umu četiri aspekta: cijene, instalacije web mjesta, ograničenje posjeta i prostor za pohranu.

Upravljani wordPress hosting recenzijama

Logo HostPapaHostpapa je na vrhu hrpe kada su u pitanju domaćini s punim predstavom. U ponudi WordPressa nijedna se ne smije. Imaju tri jednostavne razine s dovoljno resursa i obiljem mogućnosti.

Hostpapa je konfigurirao svoj najbolje upravljani WordPress hosting hosting servis u industriji za učitavanje web mjesta brže od prosjeka. Dopunjeni snažnim CDN-om, poslužiteljima “male gustoće” i slojevima predmemoriranja obećavaju dvostruko i višestruko povećanje brzine.

Upravljanje web mjestom putem Hostpapa je jednostavno. Postavljanje na uobičajena web mjesta Hostpapa povjetarac je i još je jednostavnije. Korištenjem opcije Brze veze, lako možete instalirati sve svoje omiljene WordPress značajke treće strane. Imate pristup e-pošti i domenama. Dobivate automatsko sigurnosno kopiranje, besplatnu migraciju s vanjskih domaćina i sve pogodnosti koje dolazi s korištenjem Hostpapa. Postoje tri glavna WordPress plana, a iako imaju ograničenja za posjetitelje, taj nedostatak nadoknađuje se velikim cijenama. Da ne spominjemo, dobivate pristup mnogim drugim standardnim značajkama o kojima smo razgovarali u našoj recenziji HostPapa. Rješenja za e-trgovinu, vrhunsko vrijeme produženja, izvrsna usluga kupcima i još mnogo toga. Planovi cijena su vrlo jasni:

Starter plan:

 • 5,95 $ / mjesečno
 • 1 instalirati
 • 25.000 posjeta / mjesečno
 • 50 GB prostora na disku

Standardni plan:

 • 7,95 $ / mjesečno
 • 2 instalacije
 • 200.000 posjeta / mjesečno
 • 150 GB prostora na disku

Poslovni plan:

 • 9,95 $ / mjesečno
 • 3 instaliranja
 • 500.000 posjeta / mjesečno
 • Neograničen prostor na disku

Što se tiče dobivanja najviše vrijednosti za vaš dolar, teško će vam biti pronaći domaćina koji nudi više od Hostpapa.

Kombinacija upravljanog WordPress-a i namjenskog hostinga u oblaku. Svaki korisnik dobiva vlastiti virtualni virtualni poslužitelj, tako da potrošnja resursa koja dolazi s zajedničkim hostingom nije problem. Uz posvećeni hardver, WP pećnica nudi i mnoštvo standardnih značajki:

Podrška za širok raspon tema i dodataka, integrirana rješenja za naplatu, kloniranje i sinkronizaciju web mjesta, analitiku u stvarnom vremenu i statistiku web mjesta, sigurnosno kopiranje web mjesta, ugrađene firewall i skeniranje zlonamjernog softvera..

WP pećnica vam čak nudi neograničen broj stranica. Postoje i druga ograničenja koja su ugrađena u planove cijena (poput ograničenja za posjetitelje), ali barem su velikodušna na web stranicama. Kada govorimo o tim planovima, postoji šest: maleni, mikro, osobni, profesionalni, poslovni i agencijski.

Svaki plan dobiva vam besplatnu e-poštu i komad tih VPS resursa. Prava razlika je koliko ćete dobiti sa svakom razinom:

Besplatna domena s hostingom

Tiny:

 • $ 19.95 / mjesečno
 • Neograničeno web mjesta
 • 25.000 posjeta / mjesečno
 • 10 GB prostora na disku

mikro:

 • 29,95 $ / mjesečno
 • Neograničeno web mjesta
 • 50.000 posjeta / mjesečno
 • 20 GB prostora na disku

osobno:

 • 39,95 $ / mjesečno
 • Neograničeno web mjesta
 • Neograničeno broj posjeta / mjesec dana
 • 40 GB prostora na disku

Stručni:

 • 79,95 $ / mjesečno
 • Neograničeno web mjesta
 • Neograničeno broj posjeta / mjesec dana
 • 80 GB prostora na disku

Poslovanje:

 • 149,95 $ / mjesečno
 • Neograničeno web mjesta
 • Neograničeno broj posjeta / mjesec dana
 • 160 GB prostora na disku

Agencija:

 • 299,95 $ / mjesečno
 • Neograničeno web mjesta
 • Neograničeno broj posjeta / mjesec dana
 • 320 GB prostora na disku

Kada su u pitanju domaćini koji su specijalizirani samo za WordPress, WP pećnica je jedna od najboljih tamo.

Globalna mreža s više lokacija za hosting? Snažan CDN sa sedam međunarodnih podatkovnih centara? Brzo učitavanje stranica za sve posjetitelje? Govorimo o Kinsti, upravljanoj opciji hostinga koja se ponosi visokom performansom.

Na njihovoj stranici prikazuju se neke impresivne statistike. 5 milijardi HTTP zahtjeva mjesečno. Mjesečno 75 terabajta prijenosa podataka. 9-minutno srednje vrijeme odziva za ulaznice za podršku. Ovo je sve uz dodatak nekih atraktivnih korisničkih značajki.

najbolji web hostingPotpuno su upravljani uslugom, što znači da vode računa o svim WordPress detaljima za vas. Nude besplatne migracije za web-lokacije hostirane na drugom mjestu. Imaju dnevne sigurnosne kopije, alate za programere, odlične sigurnosne mogućnosti itd.

Možda najatraktivnija karakteristika svih je činjenica da nude neograničen broj posjeta i pregleda stranica. Nema ograničenja samo zato što je vaša web lokacija popularna, i nema dodatnih troškova za dodatni promet. Naplaćuju vam stopu za propusnost i to je to.

Imaju četiri različita poslovna plana. Svaka se razlikuje u cijeni, broju dostupnih web mjesta, pohrani i propusnosti. Planovi su skupi (počev od 100 USD mjesečno do 400 USD mjesečno), ali uklanjanje ograničenja posjetitelja možda bi bilo vrijedno za neke korisnike.

Najbolji besplatni hosting web stranicaOpcija hostinga za WordPress dizajnera FlyWheel je svoju platformu sagradio s kreativnim profesionalcima. Bacite pogled na njihovu početnu stranicu i vidite da su sami ažurirani o trendovima web dizajna. No, samo vizualci ne čine sjajnu uslugu hostinga, što razdvaja FlyWheel?

U njihovim FAQ-ima nude neke pozadine. Oni su samo usluga WordPressa. To, napominju, znači da njihova platforma radi brzo, glatko i posebno za WordPress stranice.

Prema njihovoj procjeni, produženje rada za FlyWheel stranice iznosi 99,9%. Oni također imaju namjenske resurse za sve klijente, tako da nema zajedničkih hosting debakula koje biste mogli doživjeti drugdje.

Oni nude besplatnu migraciju ako imate web lokaciju koja je već domaćin na drugoj platformi. Također imaju podršku 24 sata dnevno, prilagođenu upravljačku ploču i alate za rad koji su dizajnirani kako bi pomogli dizajnerima. Što je s samim planovima?

Postoje tri planova za jedno mjesto i dva krupna plana. Kao i mnoge druge usluge, oni ograničavaju vašu propusnost, mjesečne korisnike, prostor na disku i druge resurse.

FlyWheel također ima prilagođene planove za korisnike koji trebaju više resursa. Kao što je uobičajeno za takve planove, morate ih nazvati kako bi saznali više o prilagođenim cijenama.

Pressidium tvrdi da je premium usluga s 5 zvjezdica kada je u pitanju WordPress hosting. Opcije plana pokazuju da imaju puno u ponudi. Postoji takozvana „arhitektura poduzeća“, njihova platforma Pressidium Pinnacle. U osnovi su prilagodili sve kako bi pokrenuli WordPress na najučinkovitiji mogući način.

Kako su naveli, tim:

“Izgrađen [Pressidium] s tehnologijama webscale-a i sustavima posebno optimiziranima kako bi pružili nevjerojatnu brzinu, neusporedivu dostupnost i produženo vrijeme za WordPress.”

Tvrdili su da budući da sustav nema nijednu točku otkaza, otporan je na napade. Također omogućuje vašoj web lokaciji da ostane na raspolaganju bez obzira na sve. Ono je povezano sa svim mogućnostima skalabilnosti, izrade sigurnosnih kopija i automatskim ažuriranjem koje očekujete od upravljanog davatelja usluga WordPress.

Pa, što dobijate sa svim Pressidiumovim jamstvima? Ukupno ima pet planova. Svaki je prilično skup. Svaka postavlja ograničenja na broj posjetitelja. Nijedan ne nudi e-poštu. Nitko ne nudi usluge registracije domena.

Ako vam treba još više prostora za to, postoji i rješenje za tvrtke. Više instalacija, više prometa, veća podrška itd. Morate se prijaviti da biste dobili ponudu, tako da se možete kladiti da je ona znatno skuplja..

Sve u svemu Pressidium je moćna platforma, ali nedostaju osnove koje bi ga mogle učiniti vrhunskim upravljanjem opcijom hostinga.

Još uvijek ne mogu odlučiti koji je domaćin za vas ?? Bez brige! Samo pogledajte naš izbor broj 1:

Pressable je jedna od usluga koja je specijalizirana za WordPress hosting. Znači li to da su svoju ponudu svodili na znanost? Oni sigurno pričaju dobru igru. Pritisak vrši automatsko ažuriranje sigurnosnih značajki i dodataka. Kažu da su optimizirali svoju platformu za brzo pokretanje WordPress web mjesta. Oni također nude skaliranje prometa za one slučajeve u kojima imate svakodnevniju buzz više nego inače.

Svaki WordPress plan uključuje mrežu za dostavu sadržaja. Nude svakodnevne sigurnosne kopije, mjesta pripreme i namjensku podršku za WordPress. Sa sigurnosne strane, platforma ima otkrivanje provale uz skeniranje i uklanjanje zlonamjernog softvera.

Cijena plana nije najjeftinija, niti je najskuplja. Osnovna razina iznosi 20,83 USD mjesečno, nudeći čak pet stranica. Plan srednjeg raspona nudi deset mjesta koja su jela 37,50 USD mjesečno. High-end je 75,00 USD, što vam omogućuje do 20 mjesta.

Ako trebate prijeći to, Pressable ima i vrhunske planove za ozbiljnije web korisnike. Razina agencije iznosi 135,00 USD mjesečno i nudi 30 stranica. VIP razina omogućuje vam upravljanje više od 100 web mjesta uz 750 USD mjesečno.

Budući da je ovo domaćin specifičan za WordPress, dolazi unaprijed instaliran. Što se tiče prijenosa sadržaja i upravljanja vašom web stranicom, iskustvo je dobro. Služba za korisnike je prilagodljiva, a platforma solidna za sve strane.

Dakle, što je ocjena Pressablea? Manjak domena i e-pošte ogroman je negativan. Tada su ograničenja za posjetitelje postavljena na svaki plan. 60.000 na osnovnom planu, 200.000 na srednjem planu i 400.000 na visokom kraju. Planom Agencije dobivate 600.000. VIP plan nudi 5 000 000.

Više je nego što imate s nekim domaćinima, ali zašto uopće nametati ograničenja za posjetitelje? Ostale usluge nisu toliko škrte po njihovim resursima i možda biste trebali izgledati kao jednu od njih kao zadnju mogućnost.

Logotip SiteGroundJoš jedan uslužni hosting uslužni program koji uranja u svoje prste u jezercu WordPress. SiteGround su se pozicionirali na kraju prilagođenom za početnike na ljestvici poteškoća. Oni nude puno drugačije iskustvo od onog što imate s moćnim web-mjestima poput DreamHosta.

Za početak nude tri odvojena WordPress plana, po prilično povoljnim cijenama. StartUp plan iznosi 3,95 USD mjesečno. GrowBig plan iznosi 7,95 USD mjesečno. Plan GoGeek-a je 14,95 USD mjesečno. To su, nažalost, uvodne stope, pa očekujte da ćete plaćati standardne cijene nakon nekoliko mjeseci. 9,95 USD za StartUp, 14,95 USD za GrowBig i 29,95 USD za GoGeek.

Svaki plan nudi “bitne značajke WordPressa”. Plan GrowBig dodaje „premium WordPress mogućnosti“. Plan GoGeek sadrži „geeky WordPress mogućnosti“ za zaslađivanje posude.

Što sve ovo znači? Bitne karakteristike su upravo to. Besplatna usluga instaliranja i prijenosa WP domene. Svakodnevno dobivate sigurnosne kopije i možete odabrati mjesto poslužitelja. Osnove također uključuju visoku stopu produženog rada, račune e-pošte i podršku 24 sata dnevno.

Vrhunske značajke dodaju SuperCacher, 30 sigurnosnih kopija, prioritetnu podršku i 1 godinu Wildcard SSL-a besplatno. Takozvane geeky značajke obuhvaćaju inscenaciju u jednom kliku, poslužitelj s manje računa, unaprijed instaliran Git i besplatnu PCI sukladnost. Zasada je dobro. Što je loša strana??

SiteGround inzistira na ograničavanju korisnika s malim količinama prostora za pohranu i mjesečnim ograničenjima posjetitelja. Za StartUp plan dobivate 10 GB prostora na disku i 10 000 posjetitelja mjesečno. Za GrowBig dobivate 20 GB prostora na disku i 25 000 posjetitelja mjesečno. Za GoGeek dobivate 30 GB prostora na disku i 100 000 posjetitelja.

To je usluga bogata značajkama. Ako pokušavate pokrenuti ozbiljnu web lokaciju s puno posjetitelja, SiteGround možda nije najbolja opcija.

DreamHost logotipMožda ste već čuli za DreamHost iz njihovih zajedničkih i namjenskih hosting opcija.

Oni su naprednija usluga i korištenje njihove platforme zahtijevat će neke srdačne web vještine.

Ako ste dovoljno pametni da biste ga maksimalno iskoristili, DreamHost vam puno toga treba.

Njihov WordPress hosting hosting servis pod nazivom “DreamPress” obrađuje sve dosadne stvari za vas. Core CMS nadogradnje, ažuriranja dodataka i još mnogo toga automatizirani su. DreamPress je unaprijed instaliran WordPress, tako da nema problema s postavljanjem CMS-a. DreamHost je prilagodio sustav za “optimalne performanse”. Čak i osnovni plan dolazi s visokom razinom produženja i neograničenom propusnošću.

Ovo je jedna od najatraktivnijih značajki usluge DreamHost-a. Otklonili su mnoga ograničenja koja imate s drugim domaćinima. Nema ograničenja broja mjesečnih posjetitelja. Dobijate 30 GB SSD standarda za pohranu. Možete koristiti bilo koju temu koju želite i bilo koje dodatke bez ograničenja.

DreamHost vam omogućuje postavljanje vlastitih računa e-pošte. Također vam daju vlastitu domenu, tako da će vaša web stranica biti što profesionalnija. Ako se bavite prodajom, opcije e-trgovine dio su usluge, zajedno s privatnom IP i SEO podrškom..

Platforma za hosting nudi i pojačane mjere sigurnosti. DreamPress sadrži vatrozid specifičan za WordPress koji se brani od više vrsta mrežnog napada. Sustav također automatski otkriva i uklanja zlonamjerni softver. Ako ste napredni korisnik koji pokušava optimizirati svoj WordPress, DreamHost je vrlo solidna opcija koju ne biste trebali zanemariti..

Ovi momci obećavaju razinu usluge koja dolazi s velikim brandom. Izriču svoju opredijeljenost za “skalabilnost” i kažu da će svaka web lokacija koja je domaćin imati resurse potrebne za daljnji rast.

Puno vas bacaju na vas. Oni su iskusna tvrtka s više od deset godina upravljanog hostinga. Platforma ima više “viška” koji osiguravaju da ćete imati osnovnu uslugu bez obzira na sve. Oni nude dnevne sigurnosne kopije kako bi se osiguralo da je vaša web lokacija uvijek povratna. Postoje brojni alati za razvojne programere i mnoštvo sitnih sitnica koje su sve tu da vašu web lokaciju pokrenete najbolje što možete, navodno.

Koliko dobro funkcionira usluga? Prvo morate loviti oko stranice da biste saznali gdje su njihove mogućnosti određivanja cijena. Umjesto da ih prikažete ispred, za pregled planova morate kliknuti navigaciju na natpisu. Možda je to zato što su tako skupe. Čak je i osnovna Neutrino razina 99 USD mjesečno i ona ide samo od tamo. Enterprise razini iznosi 1.999 USD mjesečno. Opcija VPS-2 + iznosi 2249 USD mjesečno.

S tim planovima dobijate priličnu svotu. Planovi višeg nivoa dolaze s puno prostora na disku i propusnog opsega. Imate mogućnost upravljanja više web lokacija. Možete koristiti njihovu paketnu mrežu za dostavu sadržaja. Također u pozadini imate Amazon S-3 koji napaja stvari. Ova infrastruktura web usluga znači da će vaša web stranica pokrenuti nesmetano češće nego inače.

Kao i WP Engine, ne postoji podrška za Windows ili Linux aplikacije. Međutim, broj WordPress dodataka koje možete koristiti prilično je velik, što je lijepo. Postoji način postupnog postavljanja koji vam omogućuje da pripremite dijelove web lokacije bez utjecaja na cijelu stvar. Također postoji obilje integrirane sigurnosti koja čuva vaše podatke. Ovo je dobra usluga, prožeta ograničenjima i visokim cijenama.

WPEngine logotipOvi momci nude svoju uslugu pomalo od svega. Imaju jaku korisničku bazu i tvrde da pomalo rade sami. Kao upravljani domaćin, WordPress je unaprijed instaliran na njihovoj platformi. Kada prvi put postavite svoj račun, spremni ste unijeti vjerodajnice za prijavu i započeti raditi sa svojim CMS-om.

Pružaju razinu lakoće i funkcionalnosti koju očekujete od upravljanog domaćina. Jednostavno je stvarati postove i mijenjati web mjesto. WP Engine kompatibilan je s puno WordPress dodataka, što je sjajno. Nažalost, ne dozvoljavaju kompatibilnost s dodacima Windows ili Linux-a.

Da bi nadoknadili, automatizirali su mnoge funkcije zbog kojih korisnici provode aplikacije treće strane. Sigurnosne kopije web mjesta jedna su od ovih značajki koje se događaju svakodnevno. Postoje i različiti dodaci na WP Engine platformi koji su sasvim dobrodošli. Jedan od mojih favorita je Evercache, koji omogućava velike brzine učitavanja stranica. Tu je i područje postavljanja, koje vam omogućuje ugađanje stranice u svojevrsni način pregleda.

Sve fine funkcije, zbog kojih su nedostaci WP Engine-a toliko očitiji. Za početak su u planu znatno veće cijene od ostalih opcija. Najosnovnija, Osobna, je 29 dolara mjesečno. Plan srednjeg raspona, Enterprise, iznosi 249 USD mjesečno. U vrhunskim planovima nemaju čak i njihove cijene.

Planovi niže razine dolaze s ograničenim resursima. Na osnovnom planu samo 10 GB prostora za pohranu, uz dopušteno 25.000 mjesečnih posjeta. Da zaključe, ne pružaju nikakve račune niti domene e-pošte. Zaglavićete na parkiranju web lokacije s jednom od njihovih markiranih poddomena. Nije najgora usluga, ali postoje i bolje mogućnosti.

Da biste zaključili, ovaj videozapis razlaže ovu metodu web hostinga za vas:

Zaključak

Mogućnosti hostinga su mnogobrojne, a postoji i mnoštvo usluga koje se upravljaju samo WordPressom. WP Pećnica i Kinsta, posebno razbijaju neku novu zemlju s onim što nude.

Međutim, kada je riječ o odličnom sveobuhvatnom hostingu s izvrsnom vrijednošću, Hostpapa je i dalje broj jedan. Njihov WordPress hosting nadmeta se s bilo kojom drugom opcijom na popisu, ali dolazi samo u djeliću onoga što naplaćuju ostale usluge.

Uz to, dobivate pristup svim ostalim velikanima koja dolaze s uslugom Hostpapa. Ako jedna od ostalih usluga ne nudi određenu značajku koja vam je potrebna za vaše WordPress web mjesto, vaša najbolja opklada bit će prijava s jednim od pristupačnih planova Hostpapa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map