Digital Nomad -pakkausluettelo 2020: Paras matkavarusteiden tarkistuslista

Olen matkustanut maailmaa yli vuosikymmenen, joskus perheen (mieluiten) ja joskus yksin. Jos olen oppinut yhden asia, sinun on opittava pakatamaan se oikein (tästä syystä lopullinen digitaalinen nomadipakkausluettelo artikkeli, jos et olisi arvannut! ��)


Saat pakkausvinkkejä sekä miesten että naisten näkökulmasta (mieheni piti myös käsitellä puolidomadista elämäntyyliäni!), Joten älä usko, että tämä on kaikkien tyttöjen pakkausfestivaali. Pidän myös teidät onnelliseksi, joten älä ole huolissasi. Ei ole mitään pahempaa kuin surkea, haiseva ukko merkitsemällä oikeita tyttöjä pitkin? Pyydämme teitä kaveriksi, jotka pitävät elämäsi naista kiinnostavana, kaikki laukussa, jonka voit heittää olkapäällesi. ��

Budjetissa? Mukana on myös laadukas vaihtoehto, josta tiedän yhden. Tämä digitaalinen nomadi-juttu voi tulla kalliiksi!

Jokainen digitaalinen pakkausluettelo sisältää selvästi esineitä, jotka auttavat pakkaamaan tilaa ja painoa säästävällä tavalla, mutta se on paljon enemmän! Sinun on oltava varautunut mihin tahansa maailmaan sinua heittää, sinun on oltava varautunut mihin tahansa työhön, joka heitä ajaa, ja joskus sinun on vain hyvästyttävä hyvältä ja tuntea olosi mukavaksi samalla kun et punnitse itseäsi alas.

Aivan kuten pää ylöspäin, tämä on uusi viesti seuraajilleni, jotka ovat ilmoittautuneet blogging-kurssilleni. Se on tarkoitettu auttamaan niitä keskuudessaan, jotka ansaitsevat jo nyt kohtuulliset summat sivustoiltaan ja ovat päättäneet mennä tielle, joten se on tällä hetkellä harva, koska tämä on viikoittainen päivityskuva (Roomaa ei rakennettu päivässä!) ) Jos haluat pitää ajan tasalla parhaista nomadimatkavarusteista, napsauta ilmaisen blogikurssin painiketta tämän sivun oikeassa yläkulmassa..

Kaivataanpa siis digitaalisten nomadien pakkausluetteloomme …

Digitaalinen nomadipakkausluettelo

OK, joten ennen kuin aloitamme, onko sinulla passi mukanasi?

Jep… ilmoita ilmeinen oikeus! Mutta tonni ihmisiä luiskahtaa ja lähtee lentokentälle ja jättää tämän kotona, joten lisää tämä heti tarkistusluetteloosi. Parempi olla turvassa kuin pahoillani!

Liity ILMAISEKSI koulutukseen

Haluatko oppia rakentamaan 6 Figures Authority -sivustoa??

Liity tähän ilmaiseen koulutukseen…

 • Lopuksi on todistettu tapa löytää kannattavia markkinarakoja
 • Hanki pääsy tyhjäksi suojattuun avainsanatutkimusmenetelmään
 • Opi laadukkaan sisällön ulkoistamiseen
 • Opi luomaan valkoisten hattujen linkit sivustoosi ilman päänsärkyä

Ja kun olemme tarkistuslistojen aiheena, tee ne. Fyysinen, jonka voit nähdä. Ja tee passistasi ensimmäinen kohde tässä luettelossa.

Haluan pitää tämän luettelon aivan kotitoimistoni tietokoneen vieressä. Jos olet jonkinlainen kuin minä, tarkistat sähköpostisi viime hetken ennen kuin alat tielle, joten minulle tämä on ihanteellinen paikka tavallinen vanha paperi, jossa on kaikki tarvitsemani (ja sitä on jotain käytettävä uudelleen joka kerta kun matkustat).

Huippuluokan digitaalinen nomadipakkausluettelo

Sinun on ehdottomasti hyödynnettävä tilaasi matkustaessasi, joten kataamme nämä ensin.

Nyt sinulla on laukut ja järjestäjät järjestyksessä. Katsotaanpa, millaisia ​​vaatteita sinun on lisättävä digitaaliseen nomad-muotivaatekaappiin.!

Tyttösi näyttää nyt upealta, mutta se, mitä laitat jaloillesi, ei koske vain tyyliä, vaan myös toimivuutta. Jos sinulla on laukku pidolle, se ei ole tällainen ongelma, mutta jos sinulla on kaikki varusteet, tämä on kohta sinulle.

Kertoimet ja päätepisteet, jotka eivät oikeasti sovi muualle tässä digitaalisten paimentolaisten pakkausluettelossa. Hyödyllisiä asioita, olitpa sitten Bangkokissa, Kanadassa tai Cornwall UK. Älä unohda matkavakuutusta, lompakkoa ja kelloa!

Jep, tässä on hauska osa, josta saat ostaa vaihtoehtoja kiiltäville uusille visioille ja vempaimille, jotka säästävät tilaa ja vaivaa matkoillasi.

Suosittelen digitaalisia nomad-matkavarusteita

OK, joten tarvitset jotain muun pakkausluettelon kantamiseksi selvästi. Alla on suosituksiani tälle, mutta tarvitset myös laukkuja laukkuihisi.

Vasta-positiivinen?

Ilmainen verkkotunnus isännöinnillä

No, entä jos sanoisin, että voit säästää tonnia tilaa tällä tavalla?

Pakkauskuutiot

Paras vaihtoehto:

Olen huomannut, että nämä pakkauskuutiot ovat vastinetta rahalle. Onko olemassa halvempia vaihtoehtoja? Tottakai! Ongelmana on, että ne jakautuvat kokemukseni mukaan.

Annan sinulle seuraavana budjettivaihtoehdon, mutta jos haluat jotain, joka kestää eliniän, tätä suosittelen.

Osprey Gear Packs UL Packing Cube Set, varjoharmaa, yksi koko

Voit tehdä Ranger-rullan melkein kaiken mitä tarvitset pakataksesi, takit, alusvaatteet, farkut jne. Vain Google miten se tehdään yksittäisillä esineillä ja pakat kuin digitaalinen nomadi / ranger!

Budjettivaihtoehto:

Amazonilla on oma versio pakkauskuutiosta, ja jos ostajaluokituksilla on jotain mennä (en ole käyttänyt näitä), he tekevät työn melko hyvin (Amazon ei oikeastaan ​​laita nimeään roppien tuotteiden kanssa oikealle? )

AmazonBasics 4-kappaleinen pakkaus Digital Nomad's Travel Organizer -kuutiosetti - sininen

Rannan lyöminen tai vesiurheiluun osallistuminen?

Tämä Earth Pakin vedenpitävä kuiva pussi on aivan uskomaton pala digitaalisia nomadivarusteita. Se pitää pakkauksesi kuivana vedellä ollessa, mutta ollakseni rehellinen, siksi en oikeastaan ​​siksi käytä sitä.

Haluan pitää iPadini ja puhelimeni käden ulottuvilla, jotta voin pysyä verkossa, ja kun osuin rannalle perheeni kanssa, tämä estää hiekkaa (samoin kuin vettä) tietenkin pääsemästä lähelle laitteitasi. Pakollinen lasten potkien hiekkaa! ��

Earth Pak- Vedenpitävä kuivapussi, jossa edessä vetoketjullinen tasku, pitää pyydykset kuivana melontaan, rantaan, koskenlaskuun, veneilyyn, retkeilyyn, retkeilyyn ja kalastukseen vedenkestävällä puhelinkotelolla

Paras osa? Jollekin niin kestävälle ja hyödylliselle, joka taittuu tasaisesti muuhun matkalaukkusi hinta on yllättävän alhainen. Tätä ei tarvitse lisätä budjettivaihtoehtoamme vaihdeluetteloomme.

Yrityksille

Täytyy näyttää älykkäältä?

Tämä on perimmäistä, jos haluat pitää paidat tai puserosi kärjessä -tilassa liiketoimintakokouksia varten.

Siinä on jopa sisäänrakennettu opas, kuinka taittaa oikein vähimmäisen rypistymisen vuoksi! Ilmaiset pakkausohjeet pakkausluettelollesi!

Osprey pakkaa UL-vaatekansion, varjoharmaa, yksi koko

Tärkein nomadinen matkalaukku

Digitaalisten paimentolajien pakkausluetteloni ei olisi täydellinen, ellei keskitytä päämatkalaukkuun. Tämä on paras ystäväsi matkallasi – ei kannettavaasi tai älypuhelinta.

Naisten digitaaliset nomadipussit

Et voi mennä pieleen Osprey Fairview 40 -mallissa. Se on suunniteltu sopimaan useimpiin lentoyhtiöiden kuljetussääntöihin ja on erittäin helppo kuljettaa ja tallentaa matkustustarpeitasi.

Käytä laukkuasi aina laadun suhteen – sen käsittely vaatii paljon, joten kankaan tukevuus on välttämätöntä. Hengittävän verkon, lukittavan pääosan ja kevyen lankakehyksen ansiosta olet kova painos löytääksesi paremman vaihtoehdon kuin tämä Osprey-malli. Pienin tilavuus on 40 litraa, mutta voit skannata karttoja 55 tai 70 litralla, vaikka nämä saattavat olla liian suuret digitaalisen nomadivarusteluettelon kannalta.

Osprey Fairview 40 naisten nomadipussi

Miesten digitaaliset nomadipussit

Tervehdi Osprey Farpoint-miesten matkareppua. Se tarjoaa iloisen väliaineen välillä tarpeeksi suuri, jotta voit tallentaa kaikki digitaaliset tarpeesi, mutta ei ole tarpeeksi tilava kantaaksesi mukaasi.

Jälleen 40 litraa on ihanteellinen ottaa lentokoneesi mukaasi ja se on erittäin mukava pidempään käyttöön. Osprey on arvostettu tuotemerkki koko matkatavaratarpeesi suhteen. Toki, voit löytää halvempia malleja, mutta millä uhrauksella? Voit löytää myös kalliimpia, mutta sinun ei tarvitse mennä paljon tätä mallia pidemmälle.

Farpoint 40 Osprey -digitaalinen miesten pakkauspussi

Hyvät tytöt… Tiedän, että olet jo alkanut ajatella lisäämällä tämän erän luetteloihisi ennen kuin edes katsot laukkuja, mutta se on erittäin helppo pakata liikaa. Kerrostaminen … kyse on kerrostamisesta. Meidän on matkustettava kevyesti, ja kerrosten avulla voimme lisätä pyydystämämme ilman määrää pitääksemme lämpimänä. Se pätee myös pojille.

Pakkaamasi määrä riippuu matkan kestosta ja henkilökohtaisesta maustasi, joten ota kunkin vaatteen määrä yleisenä oppaana nomadin matkavarusteillesi.

Kevyt paidat ja paidat

Määrä: 5

Pakkaa sekoitus värejä ja tyylejä ympäristösi mukaan. Rakastan erittäin ohutta puuvillapaitaa, erityisesti erilaisilla leikkauksilla ja käsityyleillä. Harkitse pari kerrallaan, jos tarvitset, tai t-paidan avoimen paidan alla.

Muista myös sisällyttää pitkähihaiset paidat. Pari näistä tekee korkeintaan.

Neuleet ja neuletakit

Määrä: 2

Nämä ovat täydellisiä kylmämmiksi päiviksi ja sopivat ylimääräiselle kerrokselle. Harkitse tavallisen tee yhdistämistä pitkähihaiseen versioon puseroon päällä tyyliä varten. Yritä kuitenkin välttää pakkauksissa olevia raskasta kaapelikangasta esineitä

Jotain älykästä – mekko tai paita

Määrä: 1

Pidä tätä valinnaisena, mutta on hienoa saada jotain kätevää, jos fiksumpi tilaisuus näyttää itsensä. Jos olet varma, että sinun ei tarvitse pukeutua ravintolaan, ohita tämä säästääksesi tilaa.

Leggingsit

Määrä: 2

Nämä ovat välttämättömiä minulle. Erittäin mukava, kevyt ja eivät vie paljon tilaa. Täydellinen lentomatkoihin, treenaamiseen ja yleiseen päivittäiseen mukavuuteen. Ne myös pesevät helposti ja kuivaa nopeasti.

Shortsit

Määrä: 2

Saa kontrastin muodikkaiden shortsien ja mukavuuden välillä. Voit tietysti käyttää myös harjoitushousuja.

Hame

Määrä: 1

Tämä on ominaisuus vain, jos sinulla on tilaa lämmön, mukavuuden ja tilan tasapainon suhteen.

Farkut

Määrä: 1

Tiedän, että useimmat säännöllisistä seuraajistani ovat suuria farkkujen faneja. Ne ovat välitön vaihtoehto kylmempään säähän, mutta jos et ole farkkufani, jätä ne pois.

Alusvaatteet

Määrä: 5

Varmista, että priorisoit mukavuuden muihin kuin alusvaatteisiisi nähden. Valitse summa, joka heijastaa kuinka kauan matkustat. Voit aina pestä ne käsin

Sukat

Määrä: 5

Jälleen mukavuus tyylillä suurimmalle osalle pareista, etenkin matkustajille, jotka suunnittelevat kävelyretkiä.

Paras veto tässä on merinovillasukat. Ne ovat kestäviä, lämpimiä, hengittäviä, antimikrobisia, 100% ympäristöystävällisiä, kevyitä, lämpötilaa sääteleviä, kosteutta siirtäviä, nopeasti kuivuvia ja tarjoavat luonnollisen UV-suojan…

Huh huh! Toivon, että sinua myydään merinovillalla kaiken tämän kirjoitusponnistuksen jälkeen. Nämä todella ovat pakolliset kaikille digitaalisten nomadien pakkausluettelolle, ilmastosta riippumatta.

Darn Tough Vermont miesten merinovillavilla Micro-Crew-kevyet tyynyvaellussukat, jotka sopivat parhaiten nomadin pakkausluetteloon

Uimapuvut / Bikinit

Määrä: 2

Suosittelen lisäämään pari täällä oleviin pakkauslistoihisi – 1 uimapuku ja 1 bikinit. Jos tiedät, että uinti tai rannat eivät ole osa suunnitelmaa, jätä nämä pois, jos sinulla on vähän tilaa.

Kevyt vedenpitävä

Määrä: 1

Kukaan digitaalinen nomadi ei saa ohittaa tätä! Vain koska olet menossa jonnekin kuuma, se ei tarkoita, että se ei sadetta. Ne ovat pieniä, ovat kevyitä ja pitävät sinut kuivana.

Lämmin takki

Määrä: 1

Tässä on yksi tärkeimmistä vihjeistäni: vältä pakkaamasta raskaiden sukkitakkien pakkaamista. Valitse alas tai synteettinen pehmustettu vaihtoehto, joka tiivistyy.

Valikoima Columbiasta on uskomaton. Ne ovat lämpimiä, mukavia ja kevyitä.

Columbia naisten taivaallisesti vetoketjullinen talvitakki, eristetty, helppo pakkaus

Korkki

Määrä: 1

Sido hiukset ylös ja heitä korkki parhaan mahdollisen tehokkuuden saavuttamiseksi. Irrota tämä pakkausluettelostasi, jos et ole tuuletin, mutta pidät sitä suojana aurinkoon.

Beanie

Määrä: 1

Antakaa minulle yksi hyvä syy siihen, miksi sisällytät pipon osaksi digitaalisen nomadin pakkausluetteloa? Olennaista lämmön ja huonojen hiuspäivien kannalta – mikä on minulle joka päivä tällä hetkellä day

Käsineet

Määrä: 1

Täysin sinusta riippuu, jos etsit näitä, mutta harkitse niitä, jos olet menossa jonnekin kylmää tai tuulista. Tuulensolut nappuloissa voivat olla kauheita, ja ne eivät vie liian paljon tilaa.

Aurinkolasit

Määrä: 1

Älä unohda näitä välttämättömiä matkatovereita. Älä vain pakata niitä laukun pohjaan.

Sanoen, että nämä William Painter “The Hook” titaani polarisoidut aurinkolasit ovat käytännössä tuhoutumaton, ja he avaavat olutpullot. Mitä muuta voisit kysyä?

Etkö usko minua? Katso alla oleva hysteerinen video!

William Painter

Vyö

Määrä: 1

Pieni, kevyt ja erinomainen lisävaruste – sen ei tarvitse olla edes toimivan!

Minusta kengät tappaja päättää ja pakata. Voit mennä yli laidan täällä ja useimmat kengät vievät paljon tilaa. Pakkaa vain mitä todella tarvitset. Toinen arvaus ja kolminkertainen arvaus itse näiden avulla – pakkaat kevyesti, muista.

Mukavat lenkkarit

Tennarit ovat täydellisiä matkoille, joten muista käyttää uutta paria ennen matkaa. Tiedän, että jotkut teistä viettävät 90% ajastaan ​​lenkkarissa, joten varmista, että ne ovat mukavia ja kevyitä. Nike Flyknit -mallisto on erittäin suosittu!

Jos matka on linjassa polkukävelyyn, harkitse joitakin vankempia kävelykenkiä heikojen lenkkarien sijaan.

Varvastossut, sandaalit tai remmihousut

Mitä ikinä kutsut heitä, jokaisen tulisi lisätä pari pakkausluetteloihinsa! Jalkojen täytyy hengittää, varsinkin jos olet kuumemmassa ilmastossa.

Parempi puoliskani rakastaa näitä Xero Genesis-minimalistisia juoksusandadeja, he eivät saa paljon kevyempiä ja tilaa säästäviä kuin tämä.

Xero Shoes Genesis - Miesten barefoot Tarahumara Huarache -tyylin minimalistiset kevyet juoksusandaalit

Älykkäät kengät

Tämä on rajoitettu vain suosituimmuuteen, eikä sitä tule pitää tärkeänä digitaalisen nomadivarusteluettelon kannalta, paitsi jos se sopii tyyliisi ja määränpäähänne.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map