GoDaddy vs SquareSpace 2020 -vertailu: Kuka on paras yleisesti?

GoDaddy ja SquareSpace tarjoavat kumpikin verkkosivustojen rakentajia, mutta ovatko he molemmat suuria verkkosivustojen rakentajia? Jos haluat rakentaa verkkosivuston, mutta olet uusi hosting- ja web-kehityksessä tai olet hieman huolestunut mahdollisuudesta hallita omaa verkkosivustoasi, tämän katsauksen tarkoituksena on yksinkertaistaa ketä valita.


GoDaddy on iso nimi verkkotunnuksen rekisteröinnissä ja ylläpidossa. Ne tarjoavat laajan valikoiman räätälöintimahdollisuuksia ja syvyyden hallintaan, jota muutama muu verkkoisäntä voi sovittaa yhteen.

SquareSpace on toisaalta myös iso nimi. Heidän tuote on kuitenkin suunnattu suoraan ihmisille, jotka ovat uusia verkkokehityksiä ja haluavat saada sivuston nopeasti ja helposti.

Alla opit, kannattaako mennä SquareSpace-palvelun kanssa mukavuuden vuoksi vai tarjoaako GoDaddy todella vertailukelpoisen tuotteen tai jotain vielä parempaa.

HostGator-logo

Suosituin web-hosting-valintamme:
Hanki parhaiten arvioituja hosting-palveluita niin vähän kuin
2,64 dollaria kuukaudessa

StartBloggingOnline.com hyväksyi ylläpidon

Perusteet arvioida GoDaddy vs SquareSpace

Alla on lyhyt kuvaus siitä, mitä kukin luokka tarkoittaa ja miten niitä käytettiin sekä GoDaddy- että SquareSpace-luokittelussa tämän arvostelua varten.

GoDaddy-logoSuunnitelmat, joita tarkastelemme tässä katsauksessa, ovat suunnitelmat, joista joku todennäköisimmin alkaa: perustiedot jaettua hosting-palvelua, pilvi- tai VPS-perussuunnitelmat ja omat suunnitelmat. Tässä osassa suunnitelmia verrataan. Tasaa GoDaddy: n perussuunnitelmat yhtä suureksi kuin SquareSpace-perussuunnitelmat?

Yrityksen, joka helpottaa tuotteen ostamista ja verkkosivuston perustamista, määrittelee tätä arviointia varten helppokäyttöisyys. Se ei mene liian syvälle. Tämä on luokitus ensisijaisesti nähdäksesi, kuinka helppoa olisi jonkun, jolla ei ole verkkosivustojen luomiskokemusta, aloittaminen.

Jotkut verkkoisäntälaitteet tarjoavat tiettyjä ominaisuuksia vakiona minkä tahansa suunnitelman tai minkä tahansa suunnitelman kanssa, joka on niiden VPS: n perustasossa tai uudempi. Nämä ominaisuudet voivat olla kaikkea ilmaisista sovelluksista ja premium-tukivaihtoehdoista, ilmaisista SSL-varmenteista tai WordPress-laajennuksista. Vaikka tarjouksia voi olla monia, mainitaan vain parhaat.

Tämä on arvostelu, jossa verrataan GoDaddy vs SquareSpace-palvelua heidän isännöintiin ja heidän DIY-verkkosivustojen rakentajiinsa. Näyttää siltä, ​​että SquareSpacella on etuna tässä tapauksessa, koska heidän verkkosivustojen rakentaja ja siihen liittyvät työkalut ovat päätarjoustensa ja markkinointitoimiensa painopiste, mutta tarkastelemme tätä.

Kuinka nopeasti GoDaddy- tai SquareSpace-asiakastuki ottaa sinuun yhteyttä, kun sinulla on kysyttävää? Onko heillä puhelintukea? Live chat? Lippujärjestelmä pitkällä odotusajalla? Tässä on merkitystä kuinka tehokkaasti tietopyyntöön vastataan ja kuinka hyvin siihen vastataan.

Haluat verkkosivustosi pysyvän turvallisena riippumatta siitä, mikä sen tarkoitus on. Tämä on kriittistä, jos keräät kaikenlaista tietoa tai vielä enemmän, jos suunnittelet sähköisen kaupan verkkosivustoa.

Aikooko verkkosivustosi “ylöspäin” ja pystyykö se latautumaan nopeasti, kun joku sitä pyytää? Onko aikoja, jolloin se on alhaalla? Eivätkö sivut ole säännöllisesti käytettävissä? Uptime on helppo mitata ja se määrittää puolet siitä, kuinka hyvin kuihtuvat GoDaddy tai SquareSpace tekevät tässä luokassa.

Latausaika voi olla erilainen monista monimutkaisista syistä. Jos kuitenkin pyydät samantyyppistä ja -kokoista sivua kahdelta eri palvelimelta, joilla on vertailukelpoiset tekniset tiedot, saattaa olla joitain eroja riippuen siitä, kuinka kyseiset laitteet on määritetty.

Ilmainen verkkotunnus isännöinnillä

SquareSpace vs GoDaddy -verkkosuunnittelijan alku ja hosting-arvostelu

Alla näet GoDaddy- ja SquareSpace-vertailut seitsemässä kategoriassa, jotka vaikuttavat kokemukseesi, jos valitset ne hosting-yritykseksi..

Molemmat isännät tarjoavat tarjouksia ja alennuksia koko ajan. Tässä osiossa keskusteltu hinnoittelu tulee olemaan se, jonka voit odottaa maksavan pitkällä aikavälillä sen jälkeen, kun kaikki tarjoushinnat ovat poistuneet..

Hyvä isä

Hinnoittelu GoDaddyssa on kilpailukykyinen muiden viiden parhaan isäntäyrityksen kanssa. Hinnat alkavat 7,99 dollaria kuukaudessa jaetulle isännöinnille ja 19,99 dollaria kuukaudessa yritys- tai VPS-isännöinnille.

Ne tarjoavat erittäin rajoitetun jaetun perussuunnitelman 7,99 dollaria kuukaudessa. Saat yhden verkkosivuston, 100 Gt tallennustilaa ja ilmaisen verkkotunnuksen (jos maksat vuosittain). Tämä on kaikkien muiden tarjolla olevien perusominaisuuksien lisäksi, kuten 24/7 -tuki ja mahdollisuus asentaa WordPress tai jokin muu CMS yhdellä napsautuksella.

10,99 dollaria kuukaudessa, voit päivittää rajoittamattomaan tallennustilaan, verkkosivustoihin ja aliverkkotunnuksiin. Tämä on vertailukelpoisin SquareSpacen perussuunnitelmaan. Se ei ole paljon halvempaa, ja GoDaddy veloittaa SSL: stä.

Liiketoimintasuunnitelmiin kuuluu kaikki perussuunnitelmat, mutta ne lisäävät entistä parempaa vakautta ja tehoa, koska sinulla on pääsy enemmän palvelinresursseja. Tämä tarkoittaa sitä, että useammat ihmiset voivat käydä sivustossasi aiheuttamatta virhettä tai pystymättä muodostamaan yhteyttä.

Squarespace

SquareSpace-logoHinnoittelu SquareSpacessa eroaa kaikista “tavallisista” verkkoisäntäisistä. Heidän tarjoamansa on ainutlaatuista ja perustuu oletukseen, että olet siellä Web-rakentajalla ja heidän tarjoamillaan työkaluilla. Niiden suunnitelmat ovat kuitenkin epäselviä tarjoamiensa hosting-tyyppien suhteen ja keskittyvät sen sijaan muihin tekijöihin.

SquareSpace tarjoaa kahden tyyppisiä perussuunnitelmia, yhden verkkosivustoille ja toisen yrityksille. Heidän verkkosivustosuunnitelmansa alkavat 12 dollaria kuukaudessa, laskutetaan vuosittain (tai 16 dollaria kuukaudessa.) Sinun ei tarvitse maksaa verkkotunnuksestasi ensimmäisenä vuonna, jos valitset vuotuisen suunnitelman. Ne tarjoavat myös ”verkkokaupan” suunnitelmia.

Tämän avulla saat myös hosting- ja web-rakennustyökaluja yhdelle verkkotunnukselle ja ilmaisen, helposti asennettavan SSL-varmenteen. Tallennustila ja kaistanleveys ovat myös rajattomat.

SquareSpace -yrityksen avulla maksat 26 dollaria kuukaudessa, mutta voit käyttää heidän web-rakennuksensa ominaisuuksia, joiden avulla voit luoda ponnahdusikkunoita ja muita erityisiä kauppa- ja markkinointiominaisuuksia.

Jos aiot avata kaupan SquareSpace-palvelun avulla, sinun on parempi valita myymäläsuunnitelma kuin liiketoimintasuunnitelma. Miksi? Kauppamaksut. Yrityksen kanssa joudut maksamaan 3% tapahtumamaksun jokaisesta tilauksesta. Kauppasuunnitelmalla ei ole ylimääräistä transaktiomaksua.

Kaikissa myymäläsuunnitelmissa on sama tehokas verkkosivustojen rakentaja, mutta tällä kertaa saat myös varasto-, myynti- ja mittaustyökaluja. Kirjanpito on integroitu Xero-palveluun, ja toimitus tapahtuu ShipStationin kautta. Tämä on perussuunnitelmassa 30 dollaria kuukaudessa.

Edistyneellä suunnitelmalla saat kaikki yllä mainitut ominaisuudet sekä ostoskorin automaattisen palautuksen ja tilaamispalvelun ominaisuudet. Niiden asentaminen voi olla monimutkaista, ja jos ajattelet liikkeen perustamista, se voi säästää paljon kokeiluja ja virheitä.

Paras vaihtoehto hinnoitteluun ja suunnitelmiin on…

Jos haluat tehdä itse, GoDaddy on voittaja. Se on paljon halvempaa ja tarjoaa vankat suunnitelmat ja päivitysvaihtoehdot, joihin voit siirtyä milloin tahansa.

Jos kuitenkin etsit jotain helppoa, joka säästää aikaa ja ei maksa niin paljon, SquareSpace on etsimäsi isäntä. Tämä pätee erityisesti, jos haluat avata verkkokaupan. Yksi varoitus on verkkotunnuksen rekisteröinti. Se voi vaihdella SquareSpace-tilassa, joten ole varovainen.

Helppokäyttöisyys liittyy käsi kädessä verkkosivustosi hallintaan. Mitä enemmän hallintaa luulet, sitä helpompaa asiat tulevat. Tässä on iso ero GoDaddy: n ja SquareSpace: n välillä. GoDaddyn perussuunnitelmasuunnitelmia on vaikea verrata SquareSpace-tarjouksiin.

Kun siirryt määrittämään verkkosivuston GoDaddy: lle, voit asentaa CMS: n ja siirtyä sieltä. Voit määrittää koodisi palvelimelle. Voit käyttää heidän verkkosivujen rakentajaa. He eivät työnnä sinua mihinkään suuntaan.

SquareSpace puolestaan ​​haluaa sinun aloittavan heti heidän verkkosivustojen valmistajan kanssa. Kyllä, voit käyttää ja hallita myös omaa koodiasi, mutta heidän verkkosivustojen rakentaja on tuote, jota he ovat ja haluavat edelleen tunneta. Valitse malli, mukauta sitä ja olet valmis.

Hyvä isä

Viime kädessä GoDaddy antaa sinulle enemmän vaihtoehtoja ja suhteellisen yksinkertaisen kokemuksen. He tarjoavat mukautetun version cPanelista valitsemanaan taustan työkaluna.

Sen avulla voit nähdä mitä teet helposti tunnistettavilla kuvakkeilla ja opastaa ohjattujen toimintojen avulla useita prosesseja ja skenaarioita, jos niin valitset..

Squarespace

SquareSpace näyttää sinulle kuinka perustaa verkkosivusto ja antaa sinun muokata kuvia intuitiivisella, vetämällä ja pudottamalla -käyttöliittymällä tai painikkeilla ja liukusäätimillä. Näyttää askel askeleelta vain sen, mitä haluat työskennellä..

Se on varmasti rajoitetumpi, mutta jos arvioit vain verkkosivun perustamisen helppokäyttöisyyttä, SquareSpacella on se.

Voit jopa pelata rakentajan kanssa tottuakseen siihen ennen kirjautumista isännöintiin ja nähdäksesi, pystyykö se tekemään haluamasi asiat (vaikka jotkin ominaisuudet ovat rajoitetut esittelytarkoituksiin, etkä voi tallentaa työsi istunnosta toiseen ilman maksettua suunnitelmaa).

Paras vaihtoehto helppokäyttöisyydelle on…

SquareSpace tekee asioista tyylikkäästi yksinkertaisia. Se on heidän tehtävänsä, ja he onnistuvat siinä. Se voi tulla hintaan, mutta mukavuudesta ja siitä, että pystyt nousemaan ylös ja ajamaan vain muutamassa tunnissa, jolla on vähän tai ei ollenkaan kokemusta, tehdään tästä mahdollisesti helpoin kokemus, jonka törmännyt.

Lisäominaisuudet, kuten tässä osiossa on määritelty, ovat asioita, joista on hyötyä melkein jokaiselle, mutta joita verkkoisäntä ei yleensä tarjoa. Tähän sisältyy esimerkiksi SSL-varmenteita ja integroituja työkaluja tai ominaisuuksia.

Hyvä isä

Jos ostat hallinnoidun WordPress-suunnitelman, saat bonus WordPress-ominaisuuksia. Jos ostat suunnitelman ja asennat sitten jonkin GoDaddyn verkkokaupan työkaluun tarjottavista malleista, saat suojatun kassan ja joitain SEO-työkaluja. Useimmissa suunnitelmissa he yleensä veloittavat kaikesta, jota voidaan pitää “ylimääräisenä”.

Squarespace

SquareSpace-yksikön ainutlaatuinen rakenne kattaa joukon ainutlaatuisia ominaisuuksia ja valmiiksi integroituja vaihtoehtoja. Kun perussuunnitelmat ovat kaikkein perustiedot, saat ilmaisen SSL-tietoturvan ja integroidut verkkosivutiedot. Ensimmäinen on GoDaddyn maksullinen palvelu, ja jälkimmäinen on jotain, joka sinun on luotava heidän kanssaan.

Kauppasuunnitelmilla saat muun muassa ominaisuuksia, kuten plus nolla transaktiomaksu, integroidun kirjanpidon, helpon asennuksen hylätyn ostoskorin palautuksesta ja Instagram-integroinnista. Mitä SquareSpace tarjoaa kaupoille ilman lisämaksua, on paljon enemmän kuin mitä löydät GoDaddystä.

Paras vaihtoehto lisäominaisuuksille on…

SquareSpace tarjoaa epäilemättä enemmän jokaisella suunnitelmalla. Kyllä, heidän myymäläsuunnitelmansa maksavat enemmän, ja se saattaa olla osa syytä, jonka vuoksi he tarjoavat niin paljon aluksi. Mutta keskimäärin 6 dollarilla kuukaudessa enemmän kuin vertailukelpoisella GoDaddy-suunnitelmalla, SquareSpace-palvelun tarjoamat lisäominaisuudet saattavat olla sen arvoisia.

Tässä osassa paljastetaan kuka voittaa vertailussa SquareSpace vs GoDaddy -verkkosivuston valmistajaan.

Hyvä isä

GoDaddyn verkkosivustojen rakentaja on hieno. Se on helppo käyttää, mutta erittäin rajallinen. Kyllä, valittavana on paljon teemoja, mutta monet näyttävät joko päivättyiltä tai epäammattimaisilta. Mallivaihtoehdot eivät ole usein innostettuja, ja useamman kuin yhden sivun rakentaminen, puhumattakaan kaupasta, voi vaikuttaa työläältä.

Lisäksi, jos haluat muuttaa teemaasi, tee se omalla vastuulla. Suuri osa sisällöstäsi katoaa tai widgetit on määritettävä uudelleen jne.

Squarespace

SquareSpace tarjoaa noin sata perusmallia ja enemmän mukautusvaihtoehtoja kuin GoDaddy. Heillä on täysin varustellut kaupat kaikissa suunnitelmissa, vaikka niiden kauppasuunnitelmiin sisältyy parempia lisäominaisuuksia. Niiden rakentaja on intuitiivinen, ja melkein kaikkea voidaan liikuttaa tai mukauttaa omien kuvien, tekstin tai tuotemerkkien avulla.

Paras vaihtoehto verkkosivustojen rakentajalle on…

SquareSpace voittaa epäilemättä. Jos arvioit verkkosivustojen rakentajaa riippumattomana isännöinnin laadusta, SquareSpace tarjoaa haluamasi malli- ja suunnitteluvaihtoehdot, edistykselliset ominaisuudet sähköiselle kaupankäynnille sekä helposti asetettavat sivuston widgetit ja moduulit, jotka voidaan konfiguroida riippumattomasti päämalli.

Tuki sekä GoDaddy- että SquareSpace-palveluille tarjotaan ympäri vuorokauden. Mitä kanavia on saatavana ja kuinka kauan vastauksen keskimääräinen odotus on?

Hyvä isä

GoDaddy on yksi harvoista parhaista palveluntarjoajista, joka tarjoaa puhelintukea. He tarjoavat myös verkkokeskustelua tai lippujärjestelmää. Riippumatta siitä, minkä menetelmän valitset ottaa heihin yhteyttä, saat todennäköisesti nopean vastauksen muutamassa minuutissa. Jopa laajennetuista asioista hoidetaan keskimäärin päivän sisällä.

Squarespace

SquareSpace tarjoaa vain live chat- tai viestipohjaista tukea. Puheluvaihtoehtoa ei ole saatavana. Ne tarjoavat myös syvällisen itsepalvelun tietämyksen. Vastaukset ovat perusteellisia, ja vastaukset vievät tyypillisesti minuutin tai kaksi, kun joitain automatisoituja palveluita käytetään.

Paras vaihtoehto tuelle ja asiakaspalvelulle on…

GoDaddy voitti tämän luokan pienellä marginaalilla. Puhelintuen saaminen voi olla erittäin mukavaa joillekin ihmisille. Se on hieno vaihtoehto. Jos kuitenkin verrataan vain tietämystä ja vastausaikoja, se olisi tie.

Mikä tarjoaja tarjoaa korkeimman tietoturvan ja miten he käsittelevät SSL-varmenteita? Jos et ole varma, miksi tarvitset SSL-varmennetta tai kuinka ne toimivat, katso alla olevaa videota.

Hyvä isä

GoDaddyllä on maksettu turvapaketti sekä maksetut SSL-varmenteet. Ne tarjoavat jonkin verran tietoturvaa perustasolla, mutta yleensä ne antavat ihmisille mahdollisuuden käyttää sivustojaan sopivaksi katsomallaan tavalla.

Squarespace

Koska SquareSpace-verkkokaupan isännöinti on pääosa liiketoiminnasta, he ottavat turvallisuuden erittäin vakavasti. Mukana oleva SSL-varmenne on määritettävä jokaisen paketin kanssa, ja he tekevät muutaman varmennustestin, jos sinulla on ongelmia tai jos he kokevat, että jokin on mennyt pieleen.

Paras vaihtoehto turvallisuudelle on…

Tässä tapauksessa SquareSpace tarjoaa perustason ja edistyneen tietoturvan, joka pitää sekä sinut että asiakkaasi turvassa ilman, että sinun tarvitsee perustaa lisäpalveluita tai maksaa heille enemmän rahaa. Se kuulostaa voittavalta ratkaisulta.

Sivun latausnopeudet ja käyttöaika voivat molemmat vaikuttaa viime kädessä sekä hakukoneesi sijoitukseen että asiakaskokemukseen.

Hyvä isä

GoDaddy: n perussivun latausnopeudet ovat suunnilleen teollisuuden keskiarvon tasolla. Niiden luotettavuus ja käyttöaika ovat myös.

Squarespace

On vaikea sanoa, kuinka SquareSpace-latausajat ovat verrattavissa. Ne näyttävät olevan hieman keskimääräistä hitaampia, mutta SquareSpace-sivuston monimutkaisuus on saattanut olla ratkaiseva tekijä. Kaiken kaikkiaan se ei tee mitään, mikä tekee tai rikkoi heidän pisteet. SquareSpace-aika on aivan yhtä kuin alan keskiarvo yli 99,9%, verrattavissa GoDaddyyn.

Paras vaihtoehto käytettävyysaikaan ja keskimääräiseen maksettuihin kuormanopeuksiin on…

Solmio. Sekä SquareSpace että GoDaddy tarjoavat erinomaisen käytettävyyden sekä sivun latausnopeudet. Ne ovat hyvin hyväksyttävissä rajoissa työpöydällä ja mobiililaitteissa.

Kuka tarjoaa parhaan hosting- ja verkkosivustojen rakentajan? Päätelmämme

Kaiken kaikkiaan se todella riippuu mukavuustasostasi. SquareSpace tekee asioista lähestyttäviä ja helppoja. Ne tarjoavat kunnollisen isännöinnin ja yhden parhaista verkkokaupan rakentajista.

Jos aiot avata kaupan verkossa, SquareSpace-tuote on keskittynyt vastaamaan tarpeitasi.

HostGator-logo

Suosituin web-hosting-valintamme:
Hanki parhaiten arvioituja hosting-palveluita niin vähän kuin
2,64 dollaria kuukaudessa

StartBloggingOnline.com hyväksyi ylläpidon

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map