Ruututila vs. Weebly -vertailu 2020: Kuka on parempi?

Olet luultavasti kuullut näistä kahdesta nimestä tai joutunut niihin samalla kun kampaa Internetiä helpon tavan rakentaa verkkosivusto tyhjästä, ja SquareSpace vs Weebly on yksi niistä kysymyksistä, jotka törmäävät usein niihin, jotka eivät halua saada todella hyvä koodauksessa tai web-suunnittelussa, jotta pystytään luomaan itselleen kunnollinen verkkosivusto.


Niin se oli ennen, joutit tuntemaan ainakin peruskoodauksen päästäksesi liikkeelle, mutta se on sittemmin muuttunut, ja nämä kaksi yritystä ovat parhaiden työkalujen joukossa, jotka tekevät johtoaseman tämän mahdollistamiseksi. Koska ne ovat helppokäyttöisiä verkkosivustojen rakentajia, ne tarjoavat edullisen tavan luoda ammattimaisen verkkosivuston.

On selvää, että käyttökokemus ei todellakaan ole sama jokaisessa työkalussa. Itse asiassa olen viime aikoina nähnyt paljon kysymyksiä, kumpi on parempi näiden kahden joukossa, ja niinpä tänään päätin auttaa sinua selvittämään tämän.

Haluan syventää sitä, kuinka ne vertaillaan tärkeimpien ominaisuuksien ja etujen perusteella, mutta tutustumme ensin jokaiseen näistä työkaluista paremmin.

Saatat pitää myös:

Lisätietoja Squarespace vs Weebly

Näissä kahdessa työkalussa on tavallista, että ne tarjoavat sinulle kaiken tarvittavan verkkosivustosi rakentamiseksi tyhjästä ja sen kasvattamiseksi. Tiedän, että jotkut ihmiset haluavat ostaa “verkkosivuston osia” erikseen ja sitten asentaa ja hallita niitä erikseen.

Liity ILMAISEKSI koulutukseen

Haluatko oppia rakentamaan 6 Figures Authority -sivustoa??

Liity tähän ilmaiseen koulutukseen…

 • Lopuksi on todistettu tapa löytää kannattavia markkinarakoja
 • Hanki pääsy tyhjäksi suojattuun avainsanatutkimusmenetelmään
 • Opi laadukkaan sisällön ulkoistamiseen
 • Opi luomaan valkoisten hattujen linkit sivustoosi ilman päänsärkyä

Kummassakin tapauksessa, jos haluat perustaa blogin tai verkkosivuston, kannattaa ehkä ottaa huomioon se, että verkkosivustojen rakentajat tarjoavat helpon ja edullisen tavan tehdä se.

Viimeisimmän 8 vuoden aikana Weebly näyttää viimeisimmän Google Trends -kaavion (näkyy alla) perusteella tuntuvan nauttivan enemmän verkossa tekemistä hauista. Miksi huomautin tämän johtuvan siitä, että olen nähnyt, että suuri joukko ihmisiä perustaa päätöksensä siihen, mikä työkalu on suositumpi kuin toinen. Mutta suosion takana on enemmän kuin opit vähän.

SquareSpace vs Weebly Google Trends

Ruututilan avulla käyttäjä voi vetää ja pudottaa, mutta ominaisuus ei ole niin monipuolinen kuin Weebly, joka ylpeilee rakenteellisemmilla malleilla (yritys, henkilökohtainen, blogi jne.), Jopa sallii sinun lainata komponentteja, jotka muut käyttäjät ovat jo rakentaneet, taulukot, kaaviot jne. Se on myös rakentanut mukavan maineen verkkokaupparatkaisunsa ympärille.

Squarespace puolestaan ​​on ylpeä siitä, että hän on yksi vanhimmista verkkosivustojen rakentajista ja kohdistaa mainoksia, jotka etsivät korkealaatuisia malleja ja luovampaa hallintaa.

Weebly vs Squarespace -ominaisuudet

Weebly

Weebly on helppo käyttää ja ymmärtää. Työkalun jäsennellyt mallit antavat sinun helposti päättää, millaisen verkkosivuston haluat rakentaa heti.

helppokäyttöinen

Sen vedä ja pudota -ominaisuus on kuitenkin hiukan rajoitettu, koska sen avulla voit vain pudottaa valitut elementit ennalta määrättyihin paikkoihin. Hyvä tästä ominaisuudesta on kuitenkin se, että sen avulla voit muuttaa malleja tulevaisuudessa joutumatta huolehtimaan sisällön katoamisesta.

Ilmainen verkkotunnus isännöinnillä

Squarespace

Siitä huolimatta, että Squarespace-toimittaja on melko intuitiivinen, se ei ole mitään sellaista, minkä koit Weeblyn kanssa. Koska toimittaja on yrittänyt miellyttää sekä teknisiä käyttäjiä että “itsepölyä”, toimittaja on melko hienostunut. Voi olla jonkin aikaa, ennen kuin selvittää, miten tavara toimii.

neliön tilan helppokäyttöisyys

Jos sinulla on vähän teknistä tietoa, nautit todennäköisesti sen tarjoamasta luovasta ohjauksesta.

Joten käytön helppoudesta tuntuu, että käytät Weeblyä Squarespace-tilassa parhaiten.

Weebly

Vaikka Weeblyn galleria on suhteellisen pieni vaihtoehtojen lukumäärällä, se sisältää kauniita teemoja ja automaattisesti luodun mobiilinäkymän. Weeblyn vanhempien teemojen avulla voit optimoida verkkosivustosi mobiililaitteiden katselua varten sisäänrakennetun mobiilieditorin avulla.

weebly-teematSamaan aikaan, jos haluat muokata Weebly-mallia, voit tehdä sen CSS / HTML-editorin avulla.

Squarespace

Squarespace koostuu monista malleista, jotka voit rakentaa ainutlaatuisiksi käyttämällä verkossa löytämiäsi värejä ja laadukkaita valokuvia sekä niiden gallerioissa olevia kuvia. Jokainen malli toimitetaan myös ei-muokattavana mobiilinäkymänä.

neliön muotoilu

Lyhyesti sanottuna, jos haluat yksinkertaisesti toimivan suunnittelun toimivan, Weebly olisi loistava valinta. Ja jos suosikkisi on malli, joka toimisi perustana, jättäen sinulle paljon vapautta mukauttaa sitä haluamallasi tavalla, Squarespace on mene vaihtoehto.

SEO sisältää kaikki temput ja taktiikat, joita voit käyttää verkkosivustosi sijoittamiseen hakukoneiden tulossivujen kärkeen.

Weebly

Weebly SEO -sarja sisältää sen, mitä voit odottaa tyypilliseltä SEO-kitiltä, ​​mutta siinä on lisäominaisuuksia, kuten reaaliaikaiset tilastot. Voit myös sisällyttää Google Analytics -koodisi. Ennen kaikkea heillä on käyttöopas, jonka avulla voit navigoida tuntemattomilla alueilla.

Weeblyllä on myös sovellusliike, josta voit ladata hakukoneoptimointisovelluksia optimointitoimien parantamiseksi edelleen.

Squarespace

SquareSpace-logoKuten voit arvata, Squarespace on SEO-ominaisuuksien kannalta rikas. Sen SEO-työkalu on kattava, mikä tarkoittaa, että mukana tulee kaikki tarvittavat laajennukset ja sovellukset. Odottaa työskentelevänsä hakukoneystävällisten HTML-merkintäsivujen kanssa. Lisäksi työkalun avulla voit kirjoittaa URL-osoitteet uudelleen, jotta ne olisivat mieleenpainuvia.

Sekä Weeblyllä että Squarespaceella on selvästi lisäominaisuuksia, ja ne sopisivat hyvin kokeneille käyttäjille ja olisivat hyödyllisiä myös aloittelijoille..

Sekä Weebly että Squarespace ovat kiinnostavia sisäänrakennettuja ominaisuuksia. Kun kuitenkin rakennat verkkosivustoasi tai sen kasvaessa tarvitset todennäköisesti lisätoimintoja ja työkaluja uusien tarpeidesi hoitamiseksi. Tässä tapauksessa voit käyttää sovellusta käsittelemään joitain esiin nousevia haasteita.

Weebly

Weebly App Center sisältää yli 300 sovellusta, jotka voit helposti integroida verkkosivustoosi. Hakuruudun täydellisyys suodattimilla, joiden avulla voit valita kohteita luokittain, helpottaa etsimäsi löytämistä.

Squarespace

Ruututila tukee vain sisäänrakennettuja sovelluksia, toisin kuin sovelluskaupasta. Itse työkalusta puuttuu sovellusliike. Jotkut ihmiset rakastavat sitä tällä tavalla; toiset toivovat edelleen mahdollisuutta lisätä niin monta lisäominaisuutta kuin haluavat.

Täällä Weebly on hyvin varusteltu, ja se tarjoaa erilaisia ​​sovelluksia, jotka on suunniteltu vastaamaan verkkosivustosi monipuolisia tarpeita. Squarespace luottaa sisäänrakennettuihin ominaisuuksiin, joten kuinka se vertailee vastaavaaan, riippuu tarpeitasi.

hyötyjä

Weebly

Weebly-logoWeeblyn ennalta suunnittelemat, helppokäyttöiset sivun asettelut kattavat monia kapeita piirteitä, joten ne sopivat käyttäjille, joilla on erilainen tausta. Työkalulla on myös ominaisuusrikas, tehokas verkkokauppajärjestelmä, jossa on erityisrajakohtaiset ominaisuudet, sekä monipuolinen blogijärjestelmä, jossa on sisäänrakennetut työkalut ja mahdollisuus integroida työkalun sovelluskeskukseen.

Odottaa myös runsaasti sulautettavia widgettejä, joiden kaikkien avulla voit mukauttaa verkkosivustoasi entistä paremmin. Markkinointitarpeidesi hoitamiseksi ne tarjoavat ominaisuuksia, kuten lyijykaappauksen ja mahdollisuuden suorittaa sähköposti-kampanjoitasi.

Squarespace

Kuten aiemmin näimme, Squarespace on joustava toiminnallisuudessa. Sinulla on täysi luova hallinta projektisi suhteen bloggaamiseen, markkinointiin ja sosiaalisen median integrointiin.

Heidän sähköisen kaupankäynnin alusta on myös yhtä monipuolinen kuin markkinoiden paras, paitsi että sen täydellinen integrointi on rajattu tiettyihin maihin (Yhdysvallat, Kanada, Iso-Britannia ja Irlanti). Muut maakunnat voivat nauttia vain beetatuesta.

Yleensä verkkosivustojen rakentajilla on yleensä teknisiä piirteitä rajoitetusti, mutta Squarespace ja Weebly näyttävät tarjoavan käyttäjälle enemmän joustavuutta, koska sinun on paljon mukautettava syvemmälle tasolle työskennellessäsi verkkosivustollasi. Sitä vastoin jokaisella työkalulla näyttää olevan paljon ominaisuuksia, jotka auttavat verkkosivustosi mukauttamisessa.

Weebly tai Squarespace suuri kustannusten suhteen on se, että kaikilla on paketit, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisia ​​budjetteja. Hinnoittelu ja pakkaus vaihtelevat kuitenkin työkaluittain.

Weebly

Weeblyllä on myös ilmainen suunnitelma, joka sisältää verkkosivuston rakentamisen perusominaisuudet, mutta suurimman osan toiminnasta ja kyvystä on rajoitettu (esim. Vain 500 Mt tallennustilaa, kyvyttömyys käyttää omaa verkkotunnustasi ja niin edelleen).

Weebly-maksettujen suunnitelmien lähtöhinta on melko alhainen, halvimman suunnitelman hinta on 5 dollaria kuukaudessa ja korkeimman 25 dollarin kuukaudessa. Kaikissa maksetuissa suunnitelmissa on 30 päivän palautustakuu.

weebly hinnoittelusuunnitelma

Squarespace

Useimmilla sivustoilla on ilmaisia ​​suunnitelmia, kuten Weebly ja Wix vs Squarespace, joilla ei ole ilmaisia ​​vaihtoehtoja. Sen sijaan heillä on neljä maksettua suunnitelmaa (henkilökohtaisilla ja yrityksillä on yksi suunnitelma kummallakin, kun taas kaksi muuta on tarkoitettu sähköiseen kauppaan). Alin suunnitelma on 12 dollaria kuukaudessa (henkilökohtainen). Verkkokaupan asiakkaat tarvitsevat vähintään 26 dollaria aloittamiseen. Yrityksille 18 dollaria kuukaudessa riittää aloittamiseen.

neliötilan hinnoittelusuunnitelmaSiitä huolimatta, että niiden hinnat ovat korkeammat kuin Wixin ja Weeblyn hinnat, Squarespace-suunnitelmat tarjoavat hyvää vastinetta rahallesi. Wixin halvimmat suunnitelmat tekevät siitä budjettiystävällisimmän vaihtoehdon, varsinkin jos aiot aloittaa ilmaisella suunnitelmalla, päivitä myöhemmin edullisempaan vaihtoehtoon. Jos sinulla on varaa hinnoittelusuunnitelmaan, Weebly tai Squarespace sopisivat hyvin, mutta kumman valitset näiden kahden välillä, riippuu suuresti verkkosivustosi tarpeista.

Weebly

Weebly näyttää pärjäävän hienosti, koska heillä on ilmainen sähköposti, puhelin ja live-chat-tuki sekä lippujärjestelmä. Voit saada apua myös heidän sosiaalisen median sivuilta. Puhelintuki on kuitenkin saatavana vain heidän korkeammin maksetuissa suunnitelmissa.

Squarespace

Squarespace tarjoaa 24/7 sähköpostitukea, mutta ne eivät lopu siihen. Heillä on myös live-chat-tuki, kekseliäs ohjekeskus ja yhteisövastausalusta, josta voit oppia paljon.

Puhelintuen puutteesta huolimatta Squarespace-käyttäjät näyttävät nauttivan tukivaihtoehdoistaan, koska ne ovat perusteellisia ja tyydyttäviä.

Weebly vs Squarespace -vertailun vertailutulos

Valintasi sopivasta verkkosivustojen rakentajasta riippuu ehdottomasti useista tekijöistä. Sano esimerkiksi tavoitteet, joita toivot saavuttaa, minkä tyyppinen verkkosivustojen rakennushanke on, jota haluat harjoittaa (blogi, yritys, sähköinen kauppa jne.), Sitoutuminen ja aika, jonka olet valmis sitoutumaan, tekninen luottamuksesi ja käytettävissä oleva budjetti, muun muassa.

Kuten olet todennäköisesti todennut, molemmat nämä verkkosivustojen rakentajat eroavat suuresti, kun mainitut ominaisuudet otetaan huomioon. Verkkosuunnittelupalvelusta löytyy helposti Squarespace, jonka kanssa on hieno työskennellä tarjoamansa hallinnan ja teknisen tason takia, kun taas Weebly on parempi vaihtoehto aloittelijoille, mutta kun otetaan huomioon niiden pienet erot suunnittelun, verkkokaupan ja joustavuuden suhteen, käyttäjän olisi päätettävä, mikä sopii heille parhaiten.

Ruututila on ilmeisesti monimutkaisempi kuin Weebly, mutta se voittaa muissa kategorioissa, kuten joustavuus, SEO ja verkkokauppa. Kokeneelle käyttäjälle, joka on epävarma kapasiteetistaan, tiedät mielelläni, että tämän työkalun mukana on vielä muutama ominaisuus. Sinun on kokeilla sitä, kuinka kaikki asettuu ulos.

Joten kuka on lopullinen voittaja? No, on vaikea osoittaa yhteen, koska ne molemmat näyttävät kohdistuvan eri käyttäjiin. Siitä huolimatta voit helposti löytää, mikä vaihtoehto sopii sinulle hyvin vertaamalla tarpeitasi tässä keskusteltuihin parhaisiin ominaisuuksiin ja etuihin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map