Wix vs Shopify -vertailu: mikä on paras vaihtoehto vuonna 2020?

Ante Rados


Ante Rados

Koska luet tätä, luulen, että haluat perustaa verkkokaupan. Olet todennäköisesti miettinyt, minkä alustan valita kauppaasi. Jos tämä on totta, luet oikeaa artikkelia.

Vertailen Shopify vs Wix -kauppoja ja verkkosivustojen ylläpitoa yksityiskohtaisesti ja autan sinua tekemään sinulle sopivan päätöksen.

Wix on pilvipohjainen web-kehitysalusta, jonka avulla voit luoda verkkosivun selainpohjaisen editorin kautta. Shopify on myös pilvipohjainen, mutta se on erikoistunut verkkokauppojen luomiseen. Näiden kahden pääalustan suosiossa ja tämän artikkelin lukemisen jälkeen on kireä kilpailu, sinulla on kaikki tarvitsemasi tiedot, jotka sinun on päätettävä, on Wix tai Shopify paremmin yrityksellesi.

Voit ansaita miljoonia yrityksesi kanssa yhtenä päivänä, mutta verkkokauppaasi oikean alustan valitseminen on ensimmäinen askel yrityksen tekemisessä. Istu tiukasti, lue, älä unohda minua, jos tämä Wix vs. Shopify -vertailu auttaa sinua ansaitsemaan miljoonia!

Wix vs Shopify

Joten mikä on paras, Wix- tai Shopify-verkkokauppa?

Jos harkitset Wixiä tai Shopifea pienyrityksille, Shopify on parempi valinta. Asennus on helpompaa ja siinä on kaikki tarvitsemasi perusominaisuudet. Kaiken kaikkiaan, kun vertaamme Shopify vs Wixiä, Shopify on parempi, koska sen rakenne on parempi tukemaan suurempia ja monimutkaisempia verkkokauppoja.

Vertaa Shopify vs Wix -kuponkeja ja alennuksia

Wix vs. Shopify-vertailu

Okei, verrataan Shopify vs Wix:

Wix 5/5

Shopify + 5/5

Wix väittää olevansa yksinkertaisin tapa rakentaa ja hallita verkkokauppaa. Tätä asiaa on vaikea väittää. Wix on suunniteltu auttamaan yksityishenkilöitä ja pienyrityksiä luomaan ja ylläpitämään omia verkkosivujaan.

Liity ILMAISEKSI koulutukseen

Haluatko oppia rakentamaan 6 Figures Authority -sivustoa??

Liity tähän ilmaiseen koulutukseen…

 • Lopuksi on todistettu tapa löytää kannattavia markkinarakoja
 • Hanki pääsy tyhjäksi suojattuun avainsanatutkimusmenetelmään
 • Opi laadukkaan sisällön ulkoistamiseen
 • Opi luomaan valkoisten hattujen linkit sivustoosi ilman päänsärkyä

Heidän vedä ja pudota -editori on intuitiivinen ja sinun täytyy vain napsauttaa mitä tahansa ominaisuutta, jonka haluat lisätä verkkokauppaan, ja vetää sitä mihin haluat..

Pienten verkkosivustojen luominen ja hallinta Wixin avulla on niin yksinkertaista, että on epätodennäköistä, että löydät helpomman editorin käyttää. Tällä yksinkertaisuudella on kuitenkin myös haittoja.

Wix ei anna sinulle paljon taustaohjausta, joten on hieman monimutkaisempaa luoda monimutkaisia ​​myymälöitä, joissa on paljon tuotteita. Niin kauan kuin tarvitset vain yksinkertaisen myymälän, sinun tulisi pysyä Wixissä!

Shopify ei ole niin yksinkertainen kuin Wix, mutta sillä on enemmän rakennetta. En tarkoita, että Shopify on vaikea käyttää, mutta se on todella vaikeaa tehdä siitä yksinkertaisempi kuin Wix. On jonkin verran vaikeampaa oppia käyttämään Shopifea, mutta huomaat, että prosessi on vaivan arvoinen.

Shopifyn taustaohjaus loistaa todella, kun sinulla on suurempi myymälä. Shopifylla on enemmän rakennetta, mikä helpottaa monimutkaisempien myymälöiden hallintaa, joissa on tuhansia tuotteita.

Erillinen muokkausliittymä ja kojetaulu tekevät tuotteiden lisäämisestä ja myymälöiden hallitsemisesta tehokkaamman.

Ilmainen verkkotunnus isännöinnillä

Sekä Shopify että Wix ovat todella helppokäyttöisiä. Wix on helpompi oppia, mutta kaupan luominen ja hallitseminen (etenkin jos se on suurempi kauppa) on helpompaa Shopifyn avulla, kun opit käyttämään sitä.

Wix 5/5

Shopify 4,5 / 5

Kun yrität käyttää Wixin verkkosivustojen rakennustyökalua, huomaat, että verkkosivustojen luominen ei ole helppoa. Se on niin yksinkertaista, että mallista päättäminen on luultavasti vaikein sinun tehtävä.

Kun olet valinnut yhden yli 600 mallista, sinun täytyy vain vetää ja pudottaa haluamasi elementit. Elementtien koon muuttaminen ja siirtäminen verkkosivustosi ympärillä on intuitiivista, ja jos joissain tapauksissa joudut ongelmiin, editorissa on sisäinen ohje, joka tarjoaa vastauksia yleisimpiin ongelmiin.

Wix ei ole paras valinta monimutkaisten verkkosivustojen luomiseen, mutta katsokaamme sitä, että monimutkaisten verkkosivustojen rakentaminen ei ole Wixin tarkoitus. Wix on suunniteltu pienille yrityksille ja henkilöille, jotka haluavat hoitaa omaa yritystään. Näille ryhmille Wix-valmistaja sopii täydellisesti.

Shopify on erikoistunut verkkokauppaan ja sellaisenaan rajoittuu verkkokauppojen luomiseen.

Shopify-sivuston rakennuskokemus alkaa myös mallin valinnalla. Täältä on helpompaa valita malli, koska Shopify-mallien luettelo on huomattavasti pienempi. Etuna on, että kaikki mallit on suunnattu verkkokauppoihin.

Shopifyn editori ei ole vedä ja pudota -editori, joten se saattaa aiheuttaa vähän ongelmia aloittelijoille. Wixiin verrattuna Shopifyn käyttö on hieman monimutkaisempi. Verrattuna melkein mihin tahansa muihin rakentajiin, se on todella yksinkertainen. Kaupan luomisen yksin pitäisi olla helppo tehtävä.

Kaiken kaikkiaan Shopify on erinomainen verkkokaupan rakentaja, mutta sen kilpailija, Wix-rakentaja, ohittaa sen.

Wix 4/5

Shopify 5/5

Wixillä on yli 600 ilmaista mallia, jotka sisältävät toimialakohtaisia ​​ominaisuuksia. Alusta on suunnattu laajemmille markkinoille kuin Shopify, joten useimpia teemoja ei ole optimoitu verkkokauppaan.

Wix-editorin avulla voit mukauttaa joitain verkkosivustosi osia. Voit valita värejä, fontteja ja animaatiotyyppejä sivustollesi. Osien korkeus ja asettelu ovat myös muokattavissa editorista. Vaikka Wix ei ole erikoistunut verkkokauppasivustoihin, siinä on työkaluja, joiden avulla voit mukauttaa digitaalikaupan tärkeitä osia.

Jos osaat koodata, ovet melkein täydelliseen mukauttamiseen avautuvat sinulle. CSS: n ja HTML: n avulla voit mukauttaa enemmän tai vähemmän kaikkea verkkosivustollesi.

Valitsemasi malli on lopullinen, ja se on Wixin räätälöinnin pääongelma. Jos toinen malli kiinnittää huomiota ja päätät käyttää sitä, sinun on luotava uusi verkkosivusto.

Shopifessä on 72 teemaa, joilla on toimialakohtaiset ominaisuudet. Kaikki Shopify-teemat ovat keskittyneet verkkokauppaan, joten Shopifyn avulla voit valita paremmin teemoja verkkokaupan luomiseen. Vain 8 niistä on ilmaisia; muille sinun on maksettava kertaluonteinen maksu 140–180 dollaria.

Shopify-editorista on olemassa kaksi lähestymistapaa räätälöintiin. Yksi on mallien mukauttaminen ja toinen on teema-asetusten muuttaminen kokonaisuudessaan.

Kun mukautat malleja, tekemäsi muutokset koskevat kaikkia sitä käyttäviä sivuja. Yksi esimerkki tästä on asetusten muuttaminen verkkosivustosi otsikkoksi. Tekemäsi muutokset näkyvät kaikilla otsikot käyttävillä sivuilla.

Voit myös lisätä, poistaa, liikkua ja muokata yksittäisiä osioita. Osioiden mukauttamisen vaihtoehdot vaihtelevat valitsemasi osan mukaan; pystyt kuitenkin todennäköisesti mukauttamaan kaiken haluamasi.

Näissä asetuksissa voit muuttaa värejä, tekstiä, faviconia (favicon on pieni kuva, joka näkyy välilehdellä, kun joku avaa verkkosivustosi), sosiaalisen median painikkeita ja erilaisia ​​vaihtoehtoja myymäläsi kassalle.

Jos kaikki tämä mukauttaminen ei riitä sinulle, on muita asioita, jotka voit saavuttaa koodaamalla.

Wix 4,5 / 5

Shopify 5/5

Fyysisten ja digitaalisten tuotteiden myyntiominaisuus on rakennettu Wix-alustalle. Voit myydä myös palveluita, mutta tarvitset siihen sovelluksen.

Wix tukee 24 erilaista yhdyskäytävää. Ne yhdistävät sinut automaattisesti sopivimpaan käytettävissä olevaan maksupalveluntarjoajaan mieltymystesi ja sijaintisi perusteella. Jos haluat vaihtaa toiseen palveluntarjoajaan, voit tehdä sen manuaalisesti.

Wix aloitti äskettäin yhteistyön automaattisen vero-ohjelmiston Avalara kanssa. Ominaisuus on tällä hetkellä vain beetaversio, mutta se on saatavana useimmille käyttäjille (Brasilian ja Intian käyttäjät eivät tällä hetkellä voi käyttää sitä). Avalara tarjoaa reaaliaikaiset verokannat transaktioille ympäri maailmaa.

Wixin kanssa voidaan käyttää erilaisia ​​lähetysnopeusasetuksia. Voit asettaa toimituskulut painon ja tilaushinnan perusteella. Jos pidät kiinteämääräisestä hinnasta, ilmaisesta postituskulusta tai noutokaupasta, nämä ominaisuudet ovat myös sinulle käytettävissä. On myös mahdollisuus tarjota asiakkaillesi valikoima lähetyspalveluita (tavallinen toimitus, nopea toimitus, yön yli tapahtuva toimitus jne.). Voit asettaa erilaisia ​​lähetyssääntöjä yllä olevasta luettelosta eri maantieteellisillä alueilla.

Jos myyt fyysisiä tuotteita, on todennäköistä, että sinulla on vaihtoehtoja näistä tuotteista. Wix-kauppa tukee 6 tuotevaihtoehtoa. Jokaisessa näistä vaihtoehdoista voi olla jopa 30 vaihtoehtoa. Hallinnoitavia variantteja on yhteensä 300.

Tämä saattaa kuulostaa hämmentävältä, jos aloitat ensimmäisen verkkokaupan, joten sallikaa minun selventää sitä. Oletetaan, että myyt tuolia Wix-kaupassa. Tällöin vaihtoehto voisi olla materiaali ja vaihtoehtovaihtoehdot voisivat olla puu ja metalli. Jos toinen vaihtoehto oli väri, niin vaihtoehtosi olisivat: valkoinen puinen tuoli, musta puinen tuoli, valkoinen metalli tuoli jne.

Wixillä on hiukan rajoitettu varastonhallinta, koska se on suunniteltu pienille myymälöille, ja hylätty ostoskorin palautus on saatavana vain kolmannen osapuolen sovelluksen kautta.

Muistatko kuinka mainitsin, että tarvitset sovelluksen Wix-palveluiden myymiseen? Shopifyn avulla tarvitset kolmannen osapuolen ohjelmistoja digitaalisten tuotteiden myyntiin.

Maksuvaihtoehtojen suhteen tuskin löydät sellaisia, joita Shopify ei tue. Shopify integroi yli 100 maksuyhdyskäytävää, mukaan lukien bitcoin. Heidän verkkosivustollaan on sivu, jossa kaikki maksutavat on lueteltu maittain. Kaikista yhdyskäytävistä peritään transaktiomaksu, paitsi Shopify Payments -yhdyskäytävä.

Sijaintisi perusteella Shopify käsittelee automaattisesti tärkeimmät maan verot. Saat myös automaattiset lähetyshinnat suurilta liikenteenharjoittajilta, joten sinun on huolehdittava kahdesta ongelmasta vähemmän.

Voit tehdä joustavia toimitushintoja Shopifyn avulla. Voit asettaa paino- ja sijaintiperusteiset hinnat. Hinnoissa voi myös säätää kiinteähintaista, porrastettua hinnoittelua ja valita hintapisteen, jossa toimitus vapautuu.

Tuotteiden muunnelmien suhteen Shopifylla on sisäänrakennettu tuki 100 tuotteelle. Jokaisella tuotteella voi olla jopa 3 vaihtoehtoa. Jos tarvitset lisää vaihtoehtoja ja vaihtoehtoja tuotteisiisi, sinun on luotettava kolmannen osapuolen sovellukseen.

Shopifellä on erinomainen varastonhallinta hakupalkilla, jonka avulla löydät kaiken varastostasi helposti. Varastonhallintatyökalut, hylätty ostoskorin palautus ja tuloraportit on integroitu, ja useiden tuotteiden lähettäminen on helppoa.

Wix on erinomainen valinta verkkokauppaan, mutta Shopify on suunniteltu erityisesti verkkokauppaan, joten Ei ole ihme, että se voittaa tämän Wix vs Shopify-kaksintaistelun.

Wix 4/5

Shopify 4,5 / 5

Ilmaisena sähköpostimarkkinoinnin käyttäjänä voit luoda 3 sähköpostikampanjaa kuukaudessa, yhteensä 5000 sähköpostin vastaanottajaa. Tätä kiintiötä voidaan nostaa liittymällä Wix Ascend -tilaajaksi.

Wix Ascend on erillinen tilaus, jonka avulla voit hallita kaikkia markkinointikampanjoitasi yhdessä paikassa. Eri Nouse-suunnitelmat maksavat sinulle 10–45 dollaria. Suunnitelmasta riippuen Ascend-sovelluksella voit luoda automaatiosääntöjä, synkronoida Gmailin ja Facebook Messengerin kanssa, saada VIP-tukea jne..

Älä unohda, että Wixiä ei ole suunniteltu vain rakennuskauppoihin. Sen avulla voit rakentaa kaikenlaisia ​​verkkosivustoja. Wixin vetämällä ja pudottamalla -sovelluksen avulla kauniin blogin rakentaminen on helppoa. Wixillä on joitain ongelmia blogi-arkistojen kanssa, mutta Shopify ei myöskään pärjää paremmin tällä alalla.

Toinen asia, jota Wix tekee paremmin, on SEO. Aukko on tässä pieni, mutta avainsana-apu antaa Wixille hienoisen edun SEO-ominaisuuksissa.

Shopify luottaa kolmansien osapuolien sovelluksiin useimmissa markkinointiominaisuuksissa. Hyvä asia tässä riippuvuudessa on sen mukana tuleva joustavuus. Haittapuoli ei ole todella merkittävä, koska Shopifen valtava sovelluskauppa on keskittynyt verkkokauppaan, joten löydät helposti sovelluksen sinulle.

Muutama kuukausi sitten Shopify esitteli Shopify Email -sivuston, sähköpostimarkkinointityökalun, joka auttaa sinua käynnistämään sähköpostikampanjoita. Työkalun avulla voit luoda kampanjoita Shopify Marketingin sisällä ja mitata kampanjan menestystä sisäänrakennetulla analyysillä.

Shopify ei ole paras valinta blogin tekemiseen verkkosivustosi mukana. Se ei toimi hirveästi, mutta ilman blogikohtaisia ​​hakuominaisuuksia ja sosiaalista kirjanmerkkiä, se ei vain vastaa Wixiä.

Shopify ja Wix ovat molemmat sisäänrakennettu tuki SEO perustoiminnoille, kuten metaotsikot, uudelleenohjaukset, alt-tekstit, URL-osoitteet jne. Wix menee askeleen pidemmälle ja säästää aikaa ehdottamalla suosittuja avainsanoja käytettäväksi hakukoneoptimoinnissa.

Shopifyn suurin haittapuoli on monikanavainen integraatio. Shopifyn avulla voit yhdistää myymälän sosiaalisen median tileille, kuten Instagram, ja kauppapaikkoihin, kuten eBay.

Wix 4/5

Shopify 4,5 / 5

Wixin avulla voit myydä verkossa ulkomaille luomalla monikielisen kaupan. Tämä tehdään lisäämällä lisäkieliä editoriin ja kääntämällä sivusi ja tuotekuvaukset manuaalisesti (sinun on tehtävä tämä joka kerta, kun teet muutoksia kauppaan).

Hyvä asia on, että voit lisätä minkä tahansa numeron. Wixillä on kuitenkin ongelma monikielisen tuen kanssa myymälän tärkeimmälle osalle: myymälälle. Tietyt tekstit, kuten kassasivun teksti, luodaan automaattisesti, eikä niitä voi kääntää suoraan. On 28 kielen luettelo, joka kääntää automaattisesti, mutta jos kieltäsi ei ole luettelossa, olet onnekas.

Siellä olevat Linux-käyttäjät saattavat olla pettyneitä huomatessaan, että Wix ei tue editoria Linuxissa. Wixillä on kaikki muut alan ominaisuudet, kuten mobiilisovellus, reagoivat liikkeet, suosituimpien selainten tuki jne..

Shopifyn CMS-järjestelmän käyttöliittymä näyttää tärkeimmät tiedot joka kerta, kun kirjaudut sisään. Interaktiivinen reaaliaikainen tilastopaneeli on helppo seurata yritystäsi ja sivupalkki ilmoittaa sinulle automaattisesti, kun tuotteesi ovat loppu..

Voit asettaa sähköposti-, RSS- ja SMS-ilmoituksia uusille tilauksille. On olemassa erilaisia ​​suodattimia ja katseluvaihtoehtoja, jotka tekevät tilauksista maksamisen ja lähetystilan selaamisen yksinkertaiseksi.

Shopifyn avulla monikielisille kaupoille on vähän kiertotapaa, mutta käytännössä se toimii paremmin kuin Wixin monikielinen ominaisuus, koska voit kääntää kaiken verkkosivustollasi.

Kun otat käyttöön useita kieliä Shopify-järjestelmänvalvojalta, luot erilliset URL-osoitteet käännetylle sisällölle. Asiakkaasi ohjataan automaattisesti käännettyihin URL-osoitteisiin heidän ensisijaisen kielensä perusteella.

Voit käyttää viittä muuta kieltä; tämä raja voidaan nostaa kahteenkymmeneen, jos olet Shopify Plus -kauppias.

Wix 4,5 / 5

Shopify 4,5 / 5

Wixillä on valtava sovellusliike, mutta monet sovellukset eivät ole sähköiseen kauppaan suuntautuneita. Heidän sovelluskaupassaan on verkkokauppakategoria, mutta jotkut sovellukset, joita haluat ehkä käyttää, kuuluvat muihin luokkiin.

Sinun on vietettävä aikaa etsimällä sovelluksia, joita käytät ja haluat käyttää. Hyvä asia on, että voit löytää myös sovelluksia, jotka parantavat myymälän lisäksi myös verkkosivustoasi kokonaisuutena.

Shopifylla on myös valtava valikoima sovelluksia ja laajennuksia virallisella markkinoilla, ja ne kaikki liittyvät verkkokauppaan.

Sillä on parempia sovellusmarkkinoita kaupan parantamiseksi, mutta se ei tarjoa monia sovelluksia, jotka parantavat verkkosivustosi muita piirteitä.

Wix 4/5

Shopify 4/5

Wixillä on vain puhelin- ja foorumituki. Tuki on rajoitettu työaikoihin, joten joudut ehkä odottamaan, jos joudut ongelmiin väärään aikaan.

Hyvä asia on, että Wix-editorissa sinulla on jo vastauksia yleisimpiin ongelmiin. Wix-blogeissa ja -oppaissa on myös tietoja, joten saatat ratkaista ongelmasi joutumatta ottamaan yhteyttä tukitiimiin.

Suuren foorumiyhteisön ja Shopify-blogin lisäksi tarjolla on ympäri vuorokauden puhelin-, chat- ja sähköpostituki. On epätodennäköistä, että joudut ongelmiin, joita ei voida ratkaista nopeasti kaikilla Shopify-tukikanavilla.

Shopifen ohjekeskus on hiukan vähemmän hyödyllinen kuin Wixin keskus. Shopifyn toimittajan sisäinen ohje voi olla hieman ärsyttävä, koska ohjeisiin pääsy tarkoittaa, että jokaisella ongelmalla on vierailtava erillisellä sivulla.

Kun valitset Wix vs Shopify -tuen välillä, se kaikki tulee mieleesi. Jos haluat ympäri vuorokauden avattavaa apua ja live-keskustelua, siirry Shopifyn sivulle. Jos haluat ratkaista omat ongelmasi ohjekeskuksen ja toimittajan tietojen kanssa, siirry Wix-palveluun.

Wix 4,5 / 5

Shopify 4,5 / 5

Wix on luotettava sivusto, jolla ei ole läheskään seisokkeja ja kohtuullinen nopeus.

Katsotaanpa numeroita:

Vastausaika: 572 ms
Uptime: 99,95%

Shopifyn käyttöaika on hiukan parempi kuin Wixin, mutta keskimääräinen vasteaika on hiukan hitaampi:

Vastausaika: 511 ms
Uptime: 99,9%

Wix 4/5

Shopify 4/5

Wixillä on kolme suunnitelmaa, joiden avulla voit perustaa verkkokaupan. Kaupan ominaisuudet ovat samat jokaisessa verkkokauppasuunnitelmassa, joten katsotaanpa Wix-hinnoittelua:

Business Basic: 23 dollaria / kuukausi

 • 20 Gt levytilaa
 • 5 videotuntia
 • Ilmainen verkkotunnus vuodeksi

Rajoittamaton liiketoiminta: 27 dollaria / kuukausi

 • 35 Gt levytilaa
 • 10 videotuntia
 • Ilmainen verkkotunnus vuodeksi
 • Professional-logo
 • Sosiaalisen median logotiedostot

Yritys: 49 dollaria / kuukausi

 • 50 Gt levytilaa
 • Rajoittamaton videotunti
 • Ilmainen verkkotunnus vuodeksi
 • Professional-logo
 • Sosiaalisen median logotiedostot
 • Ensisijainen vastaus
 • VIP-tuki

Suurin ero suunnitelmien välillä on käytettävissänne levytilaa ja ladattavan videotoiston määrä. Tämä on vain rajoitus lähettämiselle; voit silti käyttää niin monta sulautettua videota kuin haluat.

Siellä on myös 500 dollarin yrityssuunnitelma. Tällä suunnitelmalla saat konsultoida alan asiantuntijoita projektisi erityisten haasteiden kohdistamiseksi. Lisäksi Wix-ammattilaisryhmä auttaa sinua suunnittelemaan ja käynnistämään projektisi

Kaikki suunnitelmat antavat sinulle rajoittamattoman kaistanleveyden, ilmaisen verkkotunnuksen vuodeksi ja pääsyn online-maksuihin ja Google Analyticsiin.

Suurin haittapuoli Wixille on se, että kauppamaksuja ei ole, ja suurin haittapuoli on, että joudut hankkimaan yhden Wix Ascend -suunnitelmista edistyneille myymäläominaisuuksille. Katsotaanpa, mitkä ovat tärkeimmät ominaisuudet, jotka saat jokaisella Ascend-suunnitelmalla:

Nouse perus: 10 dollaria / kuukausi

 • 50 lyijykaappausmuotoa
 • 10 muokattavaa lomaketta
 • Maksulomakkeet
 • 5 sähköpostimarkkinointikampanjaa kuukaudessa (pettymys on, että tämä suunnitelma ei salli sähköpostikampanjan URL-osoitteen linkittämistä verkkotunnukseesi)
  9 500 sähköpostia kuukaudessa
 • 5 automaattisääntöä
 • 5 sosiaalisen postin kampanjaa kuukaudessa

Nouse Professional: 24 dollaria / kk

 • 5 vastaajaa
 • 150 lyijykaappausmuotoa
 • 20 muokattavaa lomaketta
 • Maksulomakkeet
 • 20 sähköpostimarkkinointikampanjaa / kuukausi (pettymys on, että tämä suunnitelma ei salli sähköpostikampanjan URL-osoitteen linkittämistä verkkotunnukseesi)
 • 50 000 sähköpostia kuukaudessa
 • 20 automaattisääntöä
 • Chat-automaatit
 • 20 sosiaalisen postikampanjan kuukaudessa

Nouse rajattomasti: 49 dollaria / kuukausi

 • Rajoittamaton avustaja
 • Rajoittamaton lyijysieppausmuoto
 • Muokattavat lomakkeet
 • Maksulomakkeet
 • Rajoittamaton sähköpostimarkkinointikampanja / kuukausi (pettymys on, että tämä suunnitelma ei salli sähköpostikampanjan URL-osoitteen linkittämistä verkkotunnukseesi)
 • Miljoona sähköpostia kuukaudessa
 • Rajoittamaton automaattisääntö
 • Chat-automaatit
 • Rajoittamaton sosiaalinen postikampanja / kuukausi
 • VIP-tuki

Katsotaanpa ensin Shopify-hinnoittelu ja suunnitelmien tarjoamien ominaisuuksien ero. Kerron teille, mitä heillä kaikilla on yhteistä erojen tarkastelun jälkeen.

Basic Shopify: 29 dollaria / kuukausi

 • 2 henkilöstötilit
 • 2,9% + 30 ¢ Online-luottokorttihinta
 • 2,7% Henkilökohtainen luottokorttihinta
 • 2% lisämaksu, jos et käytä Shopify-maksuja
 • Jopa 64% toimitusalennus

Shopify: 79 dollaria / kuukausi

 • 5 henkilöstötilit
 • 1-5 myymälää
 • 2,6% + 30 ¢ Online-luottokorttihinta
 • 2,5% henkilökohtainen luottokorttihinta
 • 1% lisämaksu, jos et käytä Shopify-maksuja
 • Jopa 72% toimitusalennus
 • USPS Priority Mail Cubic -hinnoittelu
 • Lahjakortit
 • Ammatilliset raportit

Advanced Shopify: 299 dollaria / kuukausi

 • 15 henkilöstön tiliä
 • Jopa 8 myymäläpaikkaa
 • 2,4% + 30 ¢ Online-luottokorttihinta
 • 2,4% henkilökohtainen luottokorttihinta
 • 0,5% lisämaksu, jos et käytä Shopify-maksuja
 • Jopa 74% toimitusalennus
 • USPS Priority Mail Cubic -hinnoittelu
 • Lahjakortit
 • Ammatilliset raportit
 • Edistynyt raporttirakentaja
 • Kolmannen osapuolen laskemat lähetyshinnat

Tärkein ero Shopify-suunnitelmissa on palkkioiden hinta. Jos ansaitset huomattavia tuloja, voit säästää paljon rahaa päivittämällä yhteen kalliimpaan suunnitelmaan.

Kaikissa suunnitelmissa on ilmainen SSL-varmenne ja verkkokauppa. Kauppaan kuuluu verkkokauppasivusto ja blogi. Jokainen suunnitelma tukee rajattomasti tuotteita, alennuskoodeja, hylättyjen ostoskorien palautusta, Shopify POS -sovelluksia ja monikanavaista integrointia.

Lopuksi muistutan vielä kerran, että Shopifen virallisella markkinoilla on vain 8 ilmaista teemaa. Muista teemoista joudut maksamaan kertamaksun 140–180 dollaria.

Wix vs Shopify-verkkokaupan hosting-johtopäätös

Wix vs Shopify lopputulosShopify voittaa!

Voittaja on Shopify!

Kun valitset pienyrityksille Wixin tai Shopifyn, kallistat todennäköisesti kohti Wixin sivua. Sinun tulisi kuitenkin kysyä itseltäsi, onko Shopify vai Wix parempi pitkällä tähtäimellä?

Yrityksesi saattaa alkaa pienenä, mutta kasvaessasi tarvitset paremman rakenteen ja laajemman valikoiman erikoistuneita verkkokaupan ominaisuuksia, jotka tulevat Shopifen mukana.

Shopify vs Wix-verkkokaupan UKK

Onko Shopify parempi kuin Wix?

Shopify on parempi kuin Wix suuremmille verkkokaupoille ja yrityksille, jotka tarvitsevat enemmän räätälöintiään kauppoihin. Jos tarvitset vain perusverkkokauppaa tai jos myymäläsi on vain pieni osa verkkosivustoasi, Wix on parempi valinta.

Voiko Wix käyttää Shopifya?

Kyllä, Shopify tarjoaa Shopify Buy Button -ominaisuuden, jonka voit lisätä Wix-blogiisi tai verkkosivustoosi 9 dollaria / kuukausi. Se toimii valitsemalla tuotteen, jonka haluat myydä, luomalla upotuskoodin ja liittämällä sen verkkosivustollesi.

Onko Wix halvempi kuin Shopify?

Kun tarkastellaan Wix vs Shopify -hinnoittelua, Wix on halvempi kuin Shopify. Heidän halvin verkkokauppasuunnitelma alkaa 23 dollaria kuukaudessa, kun taas Shopifen halvin suunnitelma alkaa 29 dollaria kuukaudessa. Wix Business Basic -suunnitelma on tarpeeksi hyvä, jos aiot pitää pientä myymälää, mutta suurelle myymälölle Shopifella on parempi hinta-laatusuhde.

Mitä hyötyä Shopifyn käytöstä on??

Shopify on erikoistunut verkkokauppojen rakentamiseen ja hallintaan. Se on tehokas työkalu, jolla on hyvä rakenne ja lukuisia verkkokaupan ominaisuuksia, joita voit käyttää asiakaskokemuksesi mukauttamiseen. Shopifyn avulla voit luoda ammattimaisen myymälän, jolla ei ole teknistä tietoa.

Onko Wix vai Shopify parempi pienyrityksille?

Sekä Wix että Shopify ovat hienoja pienille yrityksille. Jos minun piti valita yksi, se olisi Wix. Pienyrityksenä et todennäköisesti tarvitse kaikkia lisäominaisuuksia ja rakennetta, jotka Shopify on. Wixin avulla on helpompaa hallita yksinkertaisia ​​kauppoja, ja Wixillä on kaikki ominaisuudet, joita pienet yritykset koskaan tarvitsevat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map