BlueHost vs. GoDaddy-hosting-vertailu 2020: Mikä on paras?

Valinta eri isäntäyritysten välillä voi olla hiukan haaste, koska isäntäyrityksiä on paljon, jotka kaikki väittävät olevansa liiketoiminnan parhaita! Tätä tarkoitusta varten olemme laittaneet kaksi hosting-alan kuuluisinta nimeä toisiaan vastaan.


Tässä BlueHost vs GoDaddy -vertailussa löydät kaiken, mitä sinun on tiedettävä kahdesta yrityksestä, ja toivottavasti pystyt valitsemaan yhden isäntäkumppanillesi..

Verrattuna isännöintivertailuihin on otettava huomioon monia asioita: kaistanleveys, levytila, laitteistokonfiguraatiot eli RAM ja CPU, käytettävyys, sivun lataus jne. Tätä tarkoitusta varten olemme verranneet kunkin yrityksen erilaisia ​​hosting-suunnitelmia ja etuisuuksia he tarjoavat. Joten sukellamme viipymättä myöhemmin.

Joten mikä on parempi, BlueHost tai GoDaddy?

BlueHost on monella tavalla parempi kuin GoDaddy. Jos verrataan eri isännöintisuunnitelmien ja niihin liittyvien etuuksien hinnoittelua, BlueHost voittaa suurella marginaalilla. Verkkotunnusten rekisteröinnissä tai jälleenmyyjien ylläpidossa GoDaddy näyttää kuitenkin olevan selkeä valinta johtuen enemmän eduista ja täydellisestä hallintaansa isännöinnissäsi..

HostGator-logo

Suosituin web-hosting-valintamme:
Hanki parhaiten arvioituja hosting-palveluita niin vähän kuin
2,64 dollaria kuukaudessa

StartBloggingOnline.com hyväksyi ylläpidon

GoDaddy vs BlueHost -hotellin vertailu

BlueHost vs. GoDaddy

Alla löydät yksityiskohtaisia ​​vertailuja erityyppisistä hosting-palveluista. Niihin kuuluvat jaettu, WordPress, Cloud, omistettu ja muut hosting-suunnitelmat, joita jokaisella yrityksellä on tarjota.

Saat käsityksen eri pakettien hinnoittelusta ja eduista, jotka auttavat sinua tekemään tietoisen päätöksen siitä, minkä yrityksen tulee olla sinun isäntäkumppani..

Voit napsauttaa sisällysluetteloa siirtyäksesi tiettyyn kohtaan tai voit lukea koko teoksen eikä jätä mitään kiveä kääntämättä!

Okei, verrataan BlueHostia ja GoDaddyä:

BlueHost 4,5 / 5

Hyvä isä 4/5

Bluehostilla on käytettävissäsi neljä jaettua web-hosting-palvelua. Näiden pakettien nimi ja hinnoittelu ovat seuraavat:

 • Perus 3,95 dollaria kuukaudessa
 • Plus 5,95 dollaria kuukaudessa
 • Choice Plus 5,95 dollaria kuukaudessa
 • Pro 13,95 dollaria kuukaudessa

Huomaa, että yllä olevat hinnat ovat ilman arvonlisäveroa ja niitä sovelletaan vain, jos valitset 3 vuoden laskutusjakson; eli nämä ovat kuukausittaisia ​​ekvivalentteja, jos maksat 3 vuotta etukäteen.
Jos sinulla ei ole budjettia 3 vuotta etukäteen, sinun on maksettava:

 • Perus 7,99 dollaria kuukaudessa
 • Lisäksi 10,99 dollaria
 • Choice Plus 14,99 dollaria kuukaudessa
 • Pro 23,99 dollaria kuukaudessa

Valitsemastasi suunnitelmasta riippumatta saat ilmaisen SSL-sertifikaatin. Tämä tarkoittaa, että saat verkkosivustollesi ylimääräisen suojaustason ilman lisäkustannuksia.

Mutta se ei ole kaikki. BlueHost tarjoaa myös mittaamatonta kaistanleveyttä, mikä tarkoittaa, että sinua ei veloiteta käytetyn kaistanleveyden levytilan perusteella. Tästä voi olla hyötyä, jos vasta aloitat online-liiketoiminnan ja sinulla ei ole aavistustakaan resursseista, joita aiot käyttää. Tietenkin, mittaamaton ei tarkoita oikeasti sitä, että voit hulluksi resurssien suhteen. On tiettyjä palvelusehtoja, joita sivustosi on noudatettava.

Ilmainen verkkotunnus isännöinnillä

Lisäksi BlueHost tarjoaa ilmaisen verkkotunnuksen kaikilla paketeillaan (jopa peruspaketilla), mikäli ostat vähintään 12 kuukauden minkä tahansa hosting-suunnitelman. Tämä on varmasti pluskohta, koska tällä hetkellä vain harvat yritykset tarjoavat tätä, joten siihen kuuluu.

Kun nouset tikkaat ylös, kunkin paketin edut alkavat kasvaa. Kaikki paketit (paitsi peruspaketit) tarjoavat rajoittamattoman määrän verkkosivustoja, mikä tarkoittaa, että voit isännöidä rajoittamattoman määrän verkkosivustoja isännöintisuunnitelmasi kanssa.

Lisäksi etuihin sisältyy myös:

 1. Roskapostiasiantuntijat
 2. 1 Office 365
 3. Postilaatikko – ilmainen 30 päivää
 4. Verkkotunnuksen yksityisyys + suojaus
 5. Sivuston varmuuskopio – CodeGuard Basic
 6. Omistettu IP

Kaikkien näiden etujen saamiseksi sinun on valittava Pro-suunnitelma. Plus- ja Choice Plus -suunnitelmilla on kuitenkin joitain edellä mainituista eduista.
BlueHost vs GoDaddy -vertailussa BlueHost voittaa tällä kierroksella mailin!

Samoin kuin BlueHost, GoDaddy tarjoaa neljä jaettua hosting-suunnitelmaa, joiden hinnoittelu on seuraava:

 • Talous 5,99 dollaria kuukaudessa
 • Deluxe 7,99 dollaria kuukaudessa
 • Lopullinen 12,99 dollaria kuukaudessa
 • Enintään 19,99 dollaria kuukaudessa

Muista, että saat nämä hinnat vain, jos päätät maksaa etukäteen 3 vuoden maksun! Joten, meillä on selvä voittaja hinnoittelussa: BlueHost.
Jos budjetti on lyhyt ja et pysty maksamaan 3 vuotta etukäteen, joudut maksamaan seuraavat hinnat:

 • Talous 10,99 dollaria kuukaudessa
 • Deluxe 12,99 dollaria kuukaudessa
 • Lopullinen 19,99 dollaria kuukaudessa
 • Enintään 28,99 dollaria kuukaudessa

GoDaddy ei salli käyttäjien maksaa kuukausittain taloussuunnitelmasta, ja tämä hinta perustuu 3 kuukauden vähimmäisjaksoon. Muut hinnat perustuvat yhden kuukauden kauteen.
Kuten selvästi huomaat, hintojen suhteen on suuri ero ja se ei ole vielä kaikki.
Mietitkö, miksi GoDaddy veloittaa niin korkeita hintoja?
Otetaan selvää;
Kuten muutkin suosituimmat hosting-yritykset, saat ilmaisen verkkotunnuksen, jos ostat suunnitelman vähintään vuodeksi, joten täällä ei ole yllätyksiä. Lisäksi voit nauttia mittaamattomasta kaistanleveydestä millä tahansa valitsemallasi paketilla. Jos tarvitset kuitenkin rajoittamatonta tallennustilaa, sinun on valittava Deluxe tai uudempi paketti, koska Economy-paketti tarjoaa vain 100 Gt tallennustilaa.
Muiden etujen suhteen GoDaddy ei tarjoa ilmaista SSL-varmennetta peruspakettiensa kanssa, ja joudut maksamaan ylimääräisen 10 dollaria vuodessa, jos valitset Economy- tai Deluxe-paketin. Asiat paranevat, jos valitset Ultimate- tai Maximum-paketin muiden etujen suhteen (ajattele ilmaista premium-DNS: ää), mutta jos nämä paketit ovat liian kalliita tai et ole mitä tarvitset, maksat vuosittain 10 dollaria perushyödystä, joka maksaa sinulle muut yritykset tarjoavat ilmaiseksi.
Joten miksi GoDaddy laskuttaa tarkemmin kuin muut yritykset?
Vastaus: 2x käsittelyteho ja muisti.
Ultimate- ja Maximum-paketeille GoDaddy tarjoaa 2 CPU: ta ja 1 Gt RAM-muistia, mikä tarkoittaa, että verkkosivustosi (sivut) nauttivat parantuneesta sivujen latausnopeudesta ja nopeista palvelimen vastausajoista. Lisäksi nämä paketit on rakennettu käsittelemään maksimaalista liikennettä. Riippumatta siitä kuinka monta kävijää sivustoasi saa, se ei siirry offline-tilaan toisin kuin muut halvat isännöintipalveluntarjoajat. Tämän perusteella meidän on sanottava, että GoDaddyllä on pieni reunus BlueHostin suhteen tällä osastolla.

On rehellistä sanoa, että GoDaddy on miettinyt paljon pakettien nimeämistä, ja sinun on hankittava suurin mahdollinen paketti voidaksesi nauttia suurimmista eduista..
Maximum-paketin avulla saat:

 • Ilmainen SSL-varmenne koko ajan
 • 2x enimmäissivustoliikenne
 • 2x enemmän virtaa ja muistia

Lisäksi kaikki Ultimate-paketin edut ovat mukana.
BlueHost-paketit näyttävät olevan parempi tarjous, jos budjettisi on tiukka ja vasta aloitat uuden online-liiketoiminnan. Kuitenkin sivustoille, joilla on valtava liikenne, GoDaddy saattaa olla sopivampi.

BlueHost 4,5 / 5

Hyvä isä 4/5

Bluehostin WordPress-isäntäpakettien hinnoittelu on sama kuin jaettujen isäntäpakettien. Voit valita 3 eri paketista:

 • Perus 3,95 dollaria kuukaudessa
 • Plus 5,45 dollaria kuukaudessa
 • Valinta plus 5,95 dollaria kuukaudessa

Nämä ovat alhaisimmat hinnat, joita voit saada (ilman alv: tä), jos päätät maksaa 3 vuotta etukäteen.
Jos kuitenkin haluat ostaa isäntä vain vuodeksi, sinun on maksettava:

 • Perus 7,99 dollaria kuukaudessa
 • Lisäksi 10,99 dollaria kuukaudessa
 • Choice plus 14,99 dollaria kuukaudessa

Peruspaketin avulla voit ylläpitää vain yhtä verkkosivustoa, joten jos aiot isännöidä useita sivustoja, paras valinta olisi Plus- tai Choice Plus -paketit, koska ne tarjoavat rajattoman määrän isännöitäviä verkkosivustoja..

BlueHost ei ole määrittänyt liikenteen määrää, jota kukin paketti pystyy käsittelemään, mutta kaikissa paketeissa on ilmainen SSL-varmenne, ilmainen verkkotunnus ja mittaamaton SSD-tallennustila paitsi peruspaketti, jonka yläraja on 50 Gt: n SSD-tallennustila.

Yksi asia, josta pidämme erityisesti BlueHostissa, on 200 dollarin markkinointiluotto, joka tulee minkä tahansa valitsemasi suunnitelman mukana. Tämä tarkoittaa, että saat 100 dollaria Microsoftin mainostamisesta ja 100 dollaria Google Ads -palvelusta, jos käytät 25 dollaria mainontaan uuden tilisi kanssa.

Tämän lisäksi BlueHost tarjoaa myös automaattisen WordPress-asennuksen ja automaattiset päivitykset. Nämä ominaisuudet voivat olla varsin käteviä, jos et ole kehittäjä.

Kuten odotettiin, GoDaddy veloittaa enemmän kuin BlueHost myös tällä osastolla.
WordPress-isännöintiin voit valita seuraavista neljästä paketista:

 • Perus 6,99 dollaria kuukaudessa
 • Deluxe 9,99 dollaria / m
 • Lopullinen 12,99 dollaria kuukaudessa
 • Verkkokauppa 15,99 dollaria kuukaudessa

Nämä ovat parhaat hinnat, jotka saat vain maksamalla kolme vuotta etukäteen.
Jos kuitenkin haluat ostaa isännöinnin vuodeksi (ja nämäkin hinnat ovat alennuksia), niin pakettien hinnoittelu on:

 • Perus 7,99 dollaria kuukaudessa
 • Deluxe 10,99 dollaria kuukaudessa
 • Lopullinen 17,99 dollaria kuukaudessa
 • Verkkokauppa 19,99 dollaria kuukaudessa

Jälleen, GoDaddy näyttää hyvin voitetulta hinnoittelun suhteen.
Lisäksi nämä paketit tarjoavat vain yhden verkkosivuston isännöinnin; Jotta voit lisätä uusia verkkosivustoja hosting-suunnitelmaan, joudut maksamaan ylimääräisen summan (tai voit tarkastella heidän Pro-suunnitelmiaan, alk. 24,99 dollaria kuukaudessa).
Vielä pahempaa on, että näissä paketeissa on tietty yläraja sivustosi kävijämäärille.
Saat:

 • Perus: jopa 25 000 kävijää
 • Deluxe: jopa 100 000 kävijää
 • Ultimate: rajaton määrä vierailijoita
 • Verkkokauppa: rajaton määrä vierailijoita

Tässä on jonkin verran hengähdystaukoa, koska GoDaddy tarjoaa päivittäisiä varmuuskopioita ja automaattisia päivittäisiä haittaohjelmien tarkistuksia. Joten ainakin sivustosi voi pysyä turvassa hakkereilta.

Jos tarvitset lisäsuojausta, voit ehkä valita jonkin GoDaddy WordPress -pakettipaketeista. BlueHost ei kuitenkaan ole kovin huono myös tällä osastolla.

Joten tällä kierroksella BlueHost on selvä voittaja.

BlueHost 0/5

Hyvä isä 0/5

BlueHost on lopettanut pilvipalveluiden tarjoamisen, joten täällä ei ole mitään nähtävää.

Oho. Näyttää siltä, ​​että Godaddy on lopettanut pilvipalveluiden tarjoamisen, joten täällä ei ole voittajaa.

BlueHost 4/5

Hyvä isä 4,5 / 5

Haluatko supernopeita palvelimia ja parempaa hallintaa verkkosivustollesi? Harkitse sitten yhtä seuraavista BlueHost VPS -majoituspaketeista:

 • Vakio: 19,99 dollaria kuukaudessa
 • Parannettu: 29,99 dollaria kuukaudessa
 • Lopullinen: 59,99 dollaria kuukaudessa
  (Hinnat perustuvat 3 vuoden kauteen.)

Jos haluat ostaa suunnitelman yhdeksi vuodeksi, hinnat nousevat seuraavaan:

 • Normaali 29,99 dollaria kuukaudessa
 • Parannettu: 59,99 dollaria kuukaudessa
 • Lopullinen: 119,99 dollaria kuukaudessa

Tässä on joitain etuja, joita voit odottaa VPS-hosting-pakettien avulla:
RAM:
Vakiopaketti: 2 Gt RAM-muistia
Parannettu paketti: 4 Gt RAM-muistia
Lopullinen paketti: 8 Gt RAM-muistia
Saat myös 2, 2 ja 4 suorittimen ydintä suunnitelmaa kohti.
Lisäksi jokaiselle paketille varattu levytila ​​on:

 • Vakiopaketti: 30 Gt: n SSD-tallennustila
 • Parannettu paketti: 60 Gt tallennustilaa
 • Lopullinen paketti: 120 Gt tallennustilaa

Tärkeä asia, joka tässä mainitsemisen arvoinen, on, että kaistanleveydellä on rajoitus ja saat 1 TB, 2 TB tai 3 TB kaistanleveyden, joka allokoidaan valitsemasi paketin perusteella.
Lisäetuja ovat ilmainen verkkotunnus ensimmäisenä vuonna ja omistettu IP-osoite, mutta maksamastasi korkeasta hinnasta sinulla on oikeus tällaisiin etuihin.
Hyvä asia näiden pakettien suhteen on, että niissä on 30 päivän rahat takaisin -takuu, joten voit hakea täyden hyvityksen, jos et ole tyytyväinen

VPS-isännöinnin suhteen GoDaddy tarjoaa hiukan enemmän joustavuutta. Voit valita neljästä paketista, jotka luetellaan alla:

 • Käynnistä 24,99 dollaria kuukaudessa
 • Korota 34,99 dollaria kuukaudessa
 • Kasvata 44,99 dollaria kuukaudessa
 • Laajenna 54,99 dollaria kuukaudessa

Nämä hinnat ovat voimassa vain, jos päätät maksaa 3 vuotta etukäteen.
Jos haluat ostaa isännöinnin vain vuodeksi, sinun on maksettava:

 • Käynnistä 26,99 dollaria kuukaudessa
 • Korota 38,99 dollaria kuukaudessa
 • Kasvata 50,99 dollaria kuukaudessa
 • Laajenna 62,99 dollaria

On melko selvää, että GoDaddy sallii enemmän joustavuutta ja hiukan paremman hinnoittelun verrattuna BlueHostiin. Otetaan kuitenkin selville edut, joita saat:
RAM:

 • Käynnistä paketti 2 Gt RAM-muistia
 • Paranna paketin 4 Gt RAM-muistia
 • Kasvata paketti 6 Gt RAM-muistia
 • Laajenna paketin 8 Gt RAM-muistia

Saat myös 1, 2, 3 ja 4 CPU-ydintä valitsemastasi paketista riippuen.
Lisäksi jokaiselle paketille varattu levytila ​​on:

 • Käynnistyspaketti: 40 Gt: n SSD-tallennustila
 • Paranna paketti: 60 Gt tallennustilaa
 • Kasvava paketti: 150 Gt tallennustilaa
 • Laajenna paketti: 200 Gt tallennustilaa

Toistaiseksi niin hyvä GoDaddylle. Parempi hinnoittelu ja enemmän joustavuutta ovat varmasti pluskohta, mutta katsotaanpa mitä muita etuja GoDaddy tarjoaa.

Lisäetujen suhteen käyttäjät saavat mittaamattoman kaistanleveyden, ilmaisen SSL-sertifikaatin ensimmäiseksi vuodeksi, asiantuntija-asiakastuen ympäri vuorokauden, mahdollisuuden valita hallitun ja hallitsemattoman vaihtoehdon välillä, josta voit hankkia esiasennetun ohjelmiston, ja myös sallii automaattiset päivitykset ja viikoittaiset varmuuskopiot.

Kaikkien etujen ja paremman hinnoittelun perusteella GoDaddy on selvä voittaja tässä osastossa.

BlueHost 4,5 / 5

Hyvä isä 5/5

Haluatko hallita palvelinta täysin hallitaksesi online-yritystäsi paremmin? Yritä sitten hankkia oma hosting. Omistetulla isännöinnillä saat täyden hallinnan palvelimesta. Tämä tarkoittaa, että voit mukauttaa palvelimen resursseja yrityksesi tarpeiden mukaan. Muita etuja ovat: ylimääräinen turvallisuus, luotettavuus ja vaivaton ylläpito.

BlueHost tarjoaa 3 pakettia omistettuun isännöintiin, ja jos valitset 3-vuoden suunnitelman, saat seuraavat hinnat:

 • Vakio 79,99 dollaria kuukaudessa
 • Parannettu 99,99 dollaria kuukaudessa
 • Palkkio 119,99 dollaria kuukaudessa

Jos et halua maksaa 3 vuotta etukäteen ja haluat käyttää sitä vuosi vuodelta, hinnat nousevat seuraavaan:

 • Vakio 199,99 dollaria kuukaudessa
 • Korotettu 159,99 dollaria kuukaudessa
 • Premium 209,99 dollaria kuukaudessa

Dedicated hosting on paras asia, joka sivustollasi voi olla, joten odota muuta kuin huippuluokan suorituskykyä.

Tässä on mitä saat valitsemasi paketin mukaan:

Laitteiston kokoonpano:

 • Vakio: 4 ydintä @ 2,3 GHz ja 4 Gt RAM-muistia
 • Parannettu: 4 ydintä @ 2,5 GHz ja 8 Gt RAM-muistia
 • Ensiluokkainen: 4 ydintä @ 3,3 GHz ja 16 Gt RAM-muistia

Saat myös peilatun levyn tallennustilaa, vastaavasti 500 Gt, 1 TB ja 1 TB.

Kaistanleveyden suhteen BlueHost näyttää asettavan rajoituksia, mutta on reilua sanoa, että ne tarjoavat runsasta kaistanleveyttä, jonka pitäisi olla tehokas kaikkiin liiketoiminnan tarpeisiin.

Kullekin paketille allokoitu kaistanleveys on seuraava:

 • Vakio: 5 TB kaistanleveys
 • Parannettu: 10 TB kaistanleveys
 • Premium: 15 TB kaistanleveys

Lisäksi saat myös 3, 4 ja 5 IP-osoitetta.

GoDaddy on melko kuuluisa tarjoamalla huippuluokan omistettuja palvelimia hieman joustavammilla paketeilla.
Voit valita seuraavista neljästä paketista: nämä ovat kuukausittaisia ​​maksuja 3-vuotiselle kaudelle:

 • Talous: 89,99 dollaria kuukaudessa
 • Arvo: 104,99 dollaria kuukaudessa
 • Deluxe: 129,99 dollaria kuukaudessa
 • Lopullinen: 179,99 dollaria kuukaudessa

Jos haluat lyhentää ostoaikaa vain yhdellä vuodella, vastaava kuukausimaksu on:

 • Talous: 159,99 dollaria kuukaudessa
 • Arvo: 189,99 dollaria kuukaudessa
 • Deluxe: 239,99 dollaria kuukaudessa
 • Lopullinen: 339,99 dollaria kuukaudessa

Verrattuna BlueHostin hinnoitteluun GoDaddy näyttää veloittavan enemmän. Mutta ovatko nämä hinnat perusteltuja?
Otetaan selvää:
Laitteiston kokoonpano:
Kaikissa paketeissa on erittäin nopea CPU, jossa on 4 ydintä @ 3,1 GHz; allokoitu RAM-muisti kasvaa kuitenkin jokaisen paketin kanssa, kun nouset tikkaat ylös. Kullekin paketille allokoitu RAM-muisti on seuraava.

 • Säästö: 4 Gt RAM-muistia
  Arvo: 8 Gt RAM-muistia
 • Deluxe: 16 Gt RAM-muistia
 • Lopullinen: 32 Gt RAM-muistia

Tallennustilanteen suhteen GoDaddy tarjoaa enemmän siitä, mikä tarkoittaa, että yrityksesi levytila ​​ei lopu koskaan.
Jokaisessa paketissa on seuraava varastointi:

 • Taloudellisuus: 1 TB varastointi
 • Arvo: 1,5 TB tallennustila
 • Deluxe: 2 TB tallennustila
 • Äärimmäinen: 2 TB tallennustila

Mutta minua häiritsee se, että GoDaddy ei ole määrittänyt, tarjoavatko he HDD- vai SSD-levyä. Jos oletetaan, että on vuosi 2020, voimme sanoa, että he käyttävät SSD-levyjä, mutta emme ole täysin varmoja.
Paras asia, josta pidän, on se, että GoDaddy tarjoaa mittaamattoman kaistanleveyden mistä tahansa valitsemastasi paketista, mikä tarkoittaa, että sivustollasi ei ole koskaan ongelmia kaistanleveyden allokoinnissa, joten tämä on ehdottomasti pluskohta täällä.
Muita etuja ovat:
Useita IP-osoitteita, ympärivuorokautinen valvonta, korjaustiedostot ja mahdollisuus valita hallitun tai hallitsemattoman suunnitelman välillä.

BlueHost 0/5

Hyvä isä 4,5 / 5

Valitettavasti BlueHost ei mainitse verkkotunnuksen uusimishintoja. Ainoa tapa nähdä, kuinka paljon uusiminen maksaa sinulle, on mennä Cpaneliin rekisteröinnin jälkeen.

Oletusarvon mukaan verkkotunnukset on asetettu uusimaan automaattisesti alkuperäisen termin mukaan, ellei Cpanelissa ole valittu toisin manuaalisesti.

Tämän perusteella meidän on julistettava GoDaddy selväksi voittajaksi täällä.

Nämä ovat hinnat, joita verkkotunnuksesi laajennus uusitaan, EI johdanto-tarjouksia (vihreä tarkoittaa halvempaa vaihtoehtoa):

Verkkotunnusten rekisteröinnissä GoDaddy on yksi alan vanhimmista ja luotettavimmista nimistä. Ne eivät tarjoa vain ensimmäisen vuoden hinnoittelua, vaan saat myös paremman uusimishinnoittelun verrattuna muihin parhaisiin yrityksiin:

 • .com 17,99 dollaria / vuosi
 • .verkkosivusto 29,99 dollaria / vuosi
 • .tech 27,99 dollaria / vuosi
 • .netto 14,99 dollaria / vuosi
 • .biz 24,99 dollaria / vuosi
 • .sivusto 39,99 dollaria / vuosi
 • .co 11,99 dollaria / vuosi
 • .meille 19,99 dollaria / vuosi
 • .org 10,99 dollaria / vuosi
 • .klubi 17,99 dollaria / vuosi
 • .tiedot 21,99 dollaria / vuosi

Ja voit hankkia myös muita verkkotunnuksen laajennuksia verkkosivustollesi.

BlueHost

Hyvä isä 4/5

Valitettavasti tämän teoksen kirjoittamishetkellä BlueHost ei tarjoa mitään verkkosivustojen rakennuspalveluita. Päivitämme tämän kappaleen tulevaisuudessa, jos asiat muuttuvat.

GoDaddy tarjoaa kattavan verkkosivustojen rakennuspalvelun, ja mikä parasta, voit kokeilla sitä ilmaiseksi ensimmäisen kuukauden ajan.

Pisin tämän palvelun oston kesto on vuosi ja hinnoittelu on seuraava:

 • Perus 10 dollaria kuukaudessa
 • Tavallinen 15 dollaria kuukaudessa
 • Premium $ 20 / kk
 • Verkkokauppa: 25 dollaria kuukaudessa

Jos haluat luoda vakiosivuston, Basic-paketin pitäisi riittää, koska se tarjoaa:

 • Mobiiliystävällinen sivuston rakennusvaihtoehto
 • Ilmainen SSL-varmenne
 • Integrointi PayPaliin
 • Sivustoanalytiikka
 • 100 mainosviestiä / kk
 • Helppo muokata käyttöliittymää jne.

Jos kuitenkin haluat laajan verkkokehitysvaihtoehdon, kannattaa ehkä harkita muita paketteja, joihin sisältyy lisäetuja kuten erilaisia ​​verkkokaupan vaihtoehtoja, online-varausintegraatio, parannetut sosiaalisen median ja sähköpostimarkkinoinnin vaihtoehdot jne..

Koska BluHost ei tarjoa verkkosivustojen rakennuspalvelua, GoDaddy voitti tämän osaston!

BlueHost 5/5

Hyvä isä 4/5

BlueHost on maininnut viime vuosina laadukkaiden palveluiden suhteen. 30 päivän rahat takaisin -takuun myötä on turvallista sanoa, että BlueHost voi luottaa online-yritykseesi!

Minkä tahansa BlueHost-isäntäpaketin kanssa saat:

 • Uptime: 99,99%
 • Nopeus: latausaika on 401 ms (0,401 sekuntia)

GoDaddy on yksi isäntä- ja verkkotekniikka-alan edelläkävijöitä, ja voit odottaa vain jättiläisiltä parasta!

Palkitun 24/7 asiakastukipalvelun lisäksi saat myös:

 • Uptime: 99,99%
 • Nopeus: 517 ms (0,517 sekuntia)

BlueHost 2,5 / 5

Hyvä isä 4/5

Kun napsautat jälleenmyyjän hosting-suunnitelmia, BlueHost näyttää vievän sinut toiselle sivustolle nimeltä “resellerclub.com”. Olettaen, että nämä kaksi ovat yhteydessä toisiinsa, tässä on jälleenmyyjien hosting-suunnitelmien hinnoittelu, jonka voit hankkia 3 vuoden kaudeksi:

 • R1: 10,99 dollaria kuukaudessa
 • R2: 14,49 dollaria kuukaudessa
 • R3: 16,49 dollaria kuukaudessa
 • R4: 25,49 dollaria kuukaudessa

Yksi hyvä asia yllä mainituissa suunnitelmissa on, että saat saman hinnoittelun jokaiselle paketille, vaikka lyhentäisitkin ostoajan yhden vuoden. Rehellisesti sanottuna tämä oli minulle suuri yllätys, koska isännöintialalla on melko yleistä veloittaa enemmän lyhytaikaisesta suunnitelmasta.

Etuja, jotka saat yllä olevista suunnitelmista, ovat:

 • Ilmaiset SSL-varmenteet (mikä on melko yleistä teollisuudessa)
 • Rajoittamaton määrä sähköposteja
 • Rajoittamaton cPanels-tili
 • Ilmainen WHMCS (paitsi R1-paketti)

Levytilan ja tiedonsiirron suhteen jokaisella suunnitelmalla on oma rajansa, joka on:

 • R1: n mukana tulee 40 Gt levytilaa ja 800 Gt tiedonsiirto.
 • R2: n mukana tulee 50 Gt levytilaa ja 1 000 Gt tiedonsiirto.
 • R3: n mukana tulee 100 Gt levytilaa ja 2000 Gt tiedonsiirto.
 • R4 sisältää 200 Gt levytilaa ja 4000 Gt siirtoa.

Koska emme ole täysin varmoja jälleenmyyjäklubin palveluista ja sivustolla ei ole tietoa palvelimien laitteistoasetuksista, meidän on sanottava, että etuna on GoDaddy.

Toisin kuin BlueHost, GoDaddyllä on omistettu sivu jälleenmyyjien hosting-suunnitelmille.

Voit valita 4 erilaisesta suunnitelmasta, ja kuukausittaiset vastaavat maksut kolmen vuoden kaudelle ovat:

 • Paranna: 39,99 dollaria kuukaudessa
 • Kasvu: 49,99 dollaria kuukaudessa
 • Laajenna: 64,99 dollaria kuukaudessa
 • Perustettu: 89,99 dollaria kuukaudessa

Jos valitset yhden vuoden toimikauden, kuukausittaiset hinnat nousevat:

 • Paranna: 54,99 dollaria kuukaudessa
 • Kasvu: 74,99 dollaria kuukaudessa
 • Laajenna: 99,99 dollaria kuukaudessa
 • Perustettu: 129,99 dollaria kuukaudessa

Näiden pakettien hinnoittelu näyttää olevan hieman korkeammalla puolella; saat kuitenkin täyden vastineen rahoillesi.

Etuja ovat:

 • Ilmaiset SSL-varmenteet
 • Rajoittamaton määrä verkkosivustoja ja tietokantoja
 • Rajoittamaton cPanel-tili
 • Ilmainen WHMCS

Ja mikä tärkeintä, saat mittaamaton kaistanleveys!

Laitteiden kokoonpanon osalta saat:

Suorittimet ja RAM:

 • Perustettu: 2 prosessoria ja 4 Gt RAM-muistia
 • Kasvava: 3 prosessoria ja 6 Gt RAM-muistia
 • Laajenna: 4 prosessoria ja 8 Gt RAM-muistia
 • Perustettu: 4 prosessoria ja 16 Gt RAM-muistia.

Jokaiselle paketille on myös säilytysrajoitus, ja paketit tarjoavat 90 Gt, 120 Gt, 150 Gt ja 240 Gt tallennustilaa.

Perustuen annettuihin selkeisiin laitteistoasetustietoihin ja vuosien luottamukseen, jonka GoDaddy on kehittänyt laajassa asiakaskunnassaan, suosittelemme ehdottomasti GoDaddya, vaikka hinnoittelu on hieman korkeammalla puolella.

BlueHost 5/5

Hyvä isä 3,5 / 5

Perustuu 3 vuoden tilauksiin (vihreä tarkoittaa halvempaa vaihtoehtoa):

 • Jaettu: 3,95–13,95 dollaria kuukaudessa
 • Pilvinen: Ei saatavilla
 • WordPress: 3,95–5,95 dollaria kuukaudessa
 • Jälleenmyyjä: 10,99 dollaria kuukaudessa – 25,49 dollaria kuukaudessa
 • VPS: 19,99 dollaria – 59,99 dollaria kuukaudessa
 • Omistettu: 79,99 dollaria – 119,99 dollaria kuukaudessa

Perustuu 3 vuoden tilauksiin (vihreä tarkoittaa halvempaa vaihtoehtoa):

 • Jaettu: 5,99 – 19,99 dollaria kuukaudessa
 • Pilvinen: Ei saatavilla
 • WordPress: 6,99 dollaria – 15,99 dollaria kuukaudessa
 • Jälleenmyyjä: 39,99 dollaria – 89,99 dollaria kuukaudessa
 • VPS: 24,99 dollaria – 54,99 dollaria kuukaudessa
 • Omistettu: 89,99 dollaria – 179,99 dollaria kuukaudessa

BlueHost-isännöinti vs. GoDaddy-hosting-johtopäätös

GoDaddy vs BlueHost -vertailun voittajaVoittaja on BlueHost!

On aivan selvää, että BlueHost tarjoaa laadukkaita isännöintipalveluita paremmilla hinnoilla kuin GoDaddy. Ja se ei ole vain hinnoittelu!

BlueHost on valintamme helppokäyttöisen käyttöliittymän, yhden napsautuksen WordPress-asennuksen ja automaattisten päivitysten sekä 30 päivän rahat takaisin -takuun avulla.

BlueHost vs. GoDaddy lopputulos

BlueHost vs GoDaddy UKK

Kuinka voin isännöidä GoDaddy-verkkotunnustani BlueHostissa?

Voit isännöidä GoDaddy-verkkotunnustasi BlueHostissa. On helppoa osoittaa GoDaddy-verkkotunnuksen palvelin kohti BlueHostia.

Onko BlueHost tai GoDaddy parempi?

Katsauksessamme havaitsimme, että BlueHost oli useimmissa suhteissa parempi kuin GoDaddy. Poikkeuksia olivat verkkotunnusten rekisteröinti ja jälleenmyyjien isäntäsuunnitelmien ottaminen.

Mitä eroa BlueHost ja GoDaddy ovat??

Tärkein ero on, että BlueHost vain tavallinen tarjoaa paremman hosting-kokemuksen useimmissa tapauksissa. Poikkeukset on lueteltu yllä, jotta voit tehdä tietoisen valinnan.

BlueHost tai GoDaddy WordPressille?

BlueHost on ehdottomasti parempi valinta WordPress-isännöintiin, kun niitä verrataan GoDaddyyn. Saat myös 200 dollaria markkinointihyvityksiä, kun kirjaudut tänne, joten voitto on selvä. HostGator-logo

Suosituin web-hosting-valintamme:
Hanki parhaiten arvioituja hosting-palveluita niin vähän kuin
2,64 dollaria kuukaudessa

StartBloggingOnline.com hyväksyi ylläpidon

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map