HostGator vs Wix -vertailu 2020: Kuka voittaa tämän taistelun?

Vuotta toiseen web-hosting-markkinat muuttuvat kilpailukykyisemmiksi. Taistelun kiristyessä olen valinnut kuoppaan HostGator vs. Wix – sekä arvostettuja että erittäin kysyttyjä isännöintipalveluntarjoajia – ja vertailin niitä vierekkäin nähdäkseni kuka voittaa kruunun.


Nopeus, tekninen tuki ja turvallisuus ovat olleet vuosien ajan tärkeimpiä tekijöitä, joita sinun on tarkasteltava arvioidaksesi kuinka suuri isännöintipalveluntarjoaja on, riippumatta siitä, isännöitkö henkilökohtaista, yritystoimintaa vai verkkokauppaa..

Jos jompikumpi näistä kolmesta ominaisuudesta, esimerkiksi tekninen tuki, puuttuu tai ne kaikki ovat puutteellisia, niin ei ole väliä mitä muuta hosting-yritys voi tarjota; sinun olisi parempi sivuuttaa heidät.

Vaikka Hostgator ja Wix pärjäävät melko hyvin näiden kolmen perustason ja monien muiden ominaisuuksien suhteen, on selvästi kohta, jossa yksi seisoo toisen yläpuolella.

Joten tässä artikkelissa aion tehdä perusteellisen vertailun HostGator vs. Wix -sovelluksesta nähdäksesi, mikä parhaiten vastaa ylläpidon tarpeitasi. Jos haluat tietää vielä enemmän jälkeenpäin, löydät linkit molempiin arvosteluihin alla.

HostGator-logo

Suosituin web-hosting-valintamme:
Hanki parhaiten arvioituja hosting-palveluita niin vähän kuin
2,64 dollaria kuukaudessa

StartBloggingOnline.com hyväksyi ylläpidon

Yleiskatsaus Wixistä ja Hostgatorista

HostGator vs. Wix

Molemmat näistä yrityksistä ovat olleet isäntätilassa jo useita vuosia, ja tämä selittää osittain miksi olet ehkä kuullut niistä.

Hostgator, maailmanlaajuinen verkkopalveluntarjoaja, perustettiin 2000-luvun alkupuolella. Alun perin sen pääkonttori oli Floridassa, mutta nyt yhtiön pääkonttori sijaitsee Houstonissa, Texasissa, ja sillä on maailmanlaajuinen läsnäolo. Joitakin Hostgatorin tarjoamia palveluita ovat web-hosting, verkkotunnusten rekisteröinti, verkkosuunnittelu ja verkkosivustojen rakennustyökalu.

Hostgator on melko yleinen bloggaajien ja sisällönhallintajärjestelmien, kuten WordPressin, Drupalin ja Joomlan, käyttäjien kanssa. Lisäksi heidän Cpanel-sovelluksen avulla voit hallita paremmin verkkosivustosi rakentamista. Mutta sinun on oltava puolitekninen käyttäjä ja vietettävä enemmän aikaa ja vaivaa hakkerointiin siihen.

Wix on hiukan uudempi lapsi lohkossa, joka on perustettu vuonna 2006. Se on israelilainen pilvipohjainen yritys, jonka suosio on noussut nopeasti viime vuosina ja jolla on toimistot suurimmissa osissa maailmaa, mukaan lukien Yhdysvallat.

Wixin verkkosivustojen rakentaja on yksi kilpailukykyisimmistä. Sen maine perustuu siihen, että pystyt helposti luomaan tyylikkään ja erittäin ammattitaitoisen verkkosivuston niiden keinotekoisen suunnittelun älykkyysominaisuuden (ADI) avulla.

Alla on video Wixin perustajasta ja toimitusjohtajastä Avishai Abrahamista, joka osoittaa, kuinka ADI toimii:

Voit tehdä sen myös heidän verkkosivustoeditoristaan. Olitpa aloittelija tai edistynyt käyttäjä, Wix tarjoaa sinulle tilaa.

Menemme nyt vähän syvemmälle ja näemme, kuinka Hostgator ja Wix niputtavat toisiaan parhaiden ominaisuuksien suhteen.

Ilmainen verkkotunnus isännöinnillä

Huippuluokan ominaisuudet – Wix Vs Hostgator

HostGator-logoIsäntäsi tarjoama nopeus riippuu valitsemastasi suunnitelmasta. Siksi tarpeiden tuntemus auttaa sinua tekemään oikean päätöksen siitä, minkä hosting-yrityksen kanssa työskennellä ja mihin suunnitelmaan mennä.

Yrityksesi tai henkilökohtaisen verkkosivustosi nopeammin ladattavat verkkosivut auttavat sinua entistä paremmin sitoutumaan asiakkaaseesi, parantaen samalla muuntoprosentteja ja tarjoamalla paremman käyttökokemuksen, mikä johtaa korkeampaan Google-sijoitukseen. Muut tekijät, jotka voivat vaikuttaa merkittävästi nopeuteen, ovat käyttämäsi verkkosivustojen rakentaja ja valitsemasi hosting-yritys.

Hostgatorilla on tähtitieteellinen ennätys tarjoamalla kuluttajilleen suhteellisen hyvä nopeus suhteessa valitsemasi hosting-suunnitelmaan. Esimerkiksi heidän virtuaalisen yksityisen palvelun suunnitelmansa takaa 20 Mbit: n yhteyden gigabittiyhteyden, joka on noin 2,5 megatavua sekunnissa. Ylänopeus on nopeus, jolla tiedot siirretään reitittimeltä Internet-palveluntarjoajalle.

Kun Wix-verkkosivustot on optimoitu, ne yleensä latautuvat nopeammin huolimatta dynaamisuudesta, mikä on loistavaa online-kävijöillesi. Äskettäin yritys lisäsi uuden tekniikan nimeltä Wix Turbo, joka saa verkkosivustot toimimaan entistä nopeammin.

Joten nopeuden suhteen sekä Wix että Hostgator pärjäävät poikkeuksellisen hyvin.

Wix käyttää useita toimenpiteitä, joilla varmistetaan sivustosi korkeatasoinen suojaus. Ne sisältävät monikerroksiset tietoturvaratkaisut, automaattiset päivitykset ja SSL-varmenteet kaikille Wix-verkkosivustoille.

Hostgatorilla voit olla varma suojauksesta DDOS-hyökkäyksiltä sekä ilmaisen SSL-varmenteen tarjoamisesta verkkosivustojen tapahtumien käsittelemiseksi. Heidän palvelimiensa on suojattu myös laajasta mukautetusta palomuurisäännöstä sekä suurista ModSecurity-sääntöjen sarjoista (nämä ovat yleisiä hyökkäyksen havaitsemissääntöjä, joita voit käyttää ModSecurity-sovelluksen tai muun yhteensopivan verkkosovelluksen palomuurin kanssa).

Jotkut Hostgatorin premium-suunnitelmista tarjoavat päivittäin tietokantojen varmuuskopioita ja automaattisen haittaohjelmien poiston muun muassa palvelimiensa turvallisuuden parantamiseksi.

On selvää, että Hostgatorilla on enemmän turvatoimenpiteitä Wixiin verrattuna. Siitä huolimatta, toistaiseksi kumpikaan niistä ei ole kärsinyt merkittävää tietoturvaloukkausta, jonka pitäisi tehdä sinusta liian huolestuttavaa heidän turvaominaisuuksistaan.

Jos sinulla ei vielä ole verkkosivustoa, voit pitää HostGator-verkkosivustojen rakennusalan arvosteluita inspiraation lähteenä kokeilla Gator-web-rakentajaa. Miksi sinun pitäisi harkita Gator-verkkosivuston rakentajaa? Heidän halvimmasta suunnitelmasta (aloittelijasta) voi odottaa seuraavaa:

 • Helppo käyttää vetämällä ja pudottamalla -vaihtoehtoa
 • Muokattavat mallit
 • Ilmainen SSL-varmenne
 • Verkkotunnus mukana
 • Verkkokaupan toiminnallisuus
 • Mobiiliystävälliset mallit
 • Ilmainen hosting
 • Asiakaspalvelu

Wixin verkkosivustojen valmistajan ilmainen suunnitelma sisältää seuraavat:

 • Ilmainen verkkotunnus (ei mukautettu)
 • Ilmainen hosting
 • Ilmainen tallennustila ja kaistanleveys (enintään 500 Mt)
 • Visuaalisesti vaikuttavat asettelut
 • Optimoitu mobiililaitteille
 • Lukuisia sovelluksia Wix-markkinoilla
 • Kaksikieliset verkkosivustot
 • Yli 1000 mallia sopii monille aloille
 • Asiakaspalvelu

Verkkosivustojen rakentamisessa se on varmasti Wixin erikoisuusaluetta, ja sanonta, että Wix koputtaa pallon puistosta helppouden ja mallien moninaisuuden vuoksi, on aliarvioitu..

Edut – Wix vs Hostgator

Hostgatorin tai Wixin käytöllä on lukuisia etuja sen mukaan, mitkä ovat sinun isännöintitarpeesi. Tarkastellaan näitä etuja tarkemmin nähdäksemme, miten ne hyödyttäisivät sinun hosting-tarpeitasi.

Wix

Wix-logoWix menestyy verkkosivustojen rakentamisessa. Odotat törmäävän tuhansiin malleihin, intuitiiviseen editoriin ja trendikkäisiin malleihin, jotka palvelevat melkein mitä tahansa markkinarakoa. Aluksi alusta saattaa tuntua pelottavalta, mutta ei kauan ennen kuin ryhdyt siihen ripustumaan, ja kaikki muu on helppoa.

Vaikka niissä on tyhjiä malleja, sinun ei tarvitse aloittaa tyhjästä. Sinun ei myöskään tarvitse mitään koodaustaitoja.

hostgator

Myös Hostgatorilla on oma verkkosivustojen rakentaja. Se on nimeltään Gator ja sisältää vedä ja pudota -rajapinnan, joka sisältää melkein kaikki avainominaisuudet, joita voit odottaa kunnolliselta verkkosivustojen rakentajalta, kuten erilaisia ​​malleja, vuorovaikutteinen käyttöliittymä ja kyky luoda blogeja sekä verkkokauppoja.

Vaikka tämä voi näyttää tasolta, monien kerättyjen käyttökokemuksien perusteella Wixin käyttö on suhteellisen helppoa verrattuna Hostgatoriin, johtuen sen alustan yksinkertaisuudesta ja siitä, että se on suunniteltu auttamaan lähinnä aloittelevia käyttäjiä, jotka mieluummin ei rakenna verkkosivustoa tyhjästä.

hostgator

Hostgatorin suorituskyky on ollut vain yhdenmukaista ja luotettavaa. Kuten Hostgatorin sopimuksessa todetaan, rekisteröityessäsi ne takaavat 99,9 prosenttia käytettävyyden. Jos he eivät pysty pitämään kauppaa loppuun, yritys antaa sinulle rahat takaisin.

Tähän mennessä yhdeksän kuukauden aikana Hostgatorin käyttöaika on ollut 99,9 prosenttia, mikä on todella huomattavaa. Sivun keskimääräinen latausnopeus on keskimäärin noin 0,17 sekuntia.

Mutta älä ota vain sanani, voit käyttää heidän sisäänrakennettua palvelimensa käyttöaikaa asiakasportaalisi kautta.

Wix

Wixin avulla voit myös olla varma jopa 99,8 prosentin jatkuvista käyttöajoista. Wixin lastausnopeus on henkeäsalpaava ja selittää miksi siitä on tullut niin suosittua yritysten keskuudessa. Wixilla rakennettujen verkkosivustojen keskimääräinen sivun latausnopeus on viime kuukausina ollut 1,00 sekuntia. Voit tarkistaa sivustosi suorituskyvyn kokeilemalla Wix-nopeustestaustyökalua, koska se antaa luotettavia ja tarkkoja tuloksia.

Vaikka sivun latausnopeudessa onkin pieni ero suorituskyvyn kannalta, molemmat yritykset näyttävät pärjäävän hyvin. Sekä Hostgatorin että Wixin verkkosivustojen rakennusarvostelujen tarkastelu paljastaa myös vähän tai ei tyytymättömyyttä nopeuteen liittyvissä kysymyksissä..

Hinnoittelu on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka sinun on harkittava huolellisesti ennen päätöksentekoa suunnitelman suhteen. Hostgatorilla on laaja valikoima suunnitelmia valita, jotka ovat sekä budjettiystävällisiä että kalliita, hosting-tarpeistasi riippuen.

hostgator

Hatchling on Hostgatorin halvin suunnitelma ja jakamisperusteinen. 2,75 dollarilla kuukaudessa voit nauttia verkkotunnuksesta, sinulla on rajoittamaton levytila ​​ja tallentaa rajoittamattomia aliverkkotunnuksia. Hatchling on yksi kolmesta jakamisluokassa käytettävissä olevasta suunnitelmasta. Hostgatorilla on myös ylimääräisiä isännöintisuunnitelmia, kuten VPS (Virtual Private Server) ja omistettu isännöinti. Hostgatorin verkkosivustojen rakentaja alkaa hinnasta 3,84 dollaria kuukaudessa, ja korkeimman suunnitelman mukainen vähittäiskauppa on 9,22 dollaria kuukaudessa.

Wix

Wixillä on tällä hetkellä yhteensä 6 maksettua suunnitelmaa, ja halvin vaihtoehto on connect-verkkotunnus 4 dollaria kuukaudessa. Tämä suunnitelma sisältää joitain herkkuja, jotka sisältävät 500 Mt tallennustilaa, 1 Gt kaistanleveyttä ja ilmaisen mukautetun verkkotunnuksen. Hinnoittelussa Wix näyttää olevan monipuolisempi, koska heillä on suunnitelmia sopia lisää budjeteihin ja pitkä luettelo ominaisuuksia, kun nouset hintaportaita ylöspäin.

hostgator

Hostgator tarjoaa ympäri vuorokauden tapahtuvaa tukea sekä puhelimitse että live-chatissa. Heidän henkilöstönsä on erittäin osaavaa ja pätevää. Mutta useimmiten heitä voi hukkua jonossa olevien soittajien ja chat-asiakkaiden tulva. Tämä käy ilmi satunnaisista pitkistä odotusajoista sekä puhelimelle että chatille.

Wix

Wix on erikoistunut verkkosivustojen rakentamiseen ja tarjoaa siksi poikkeuksellista asiakastukea tällä rintamalla puhelimitse ja sähköpostitse, mutta heillä ei ole Live Chat -toimintaa. Chatin sijaan heillä on resurssikeskus, josta löydät melkein kaikki vastaukset kyselyihisi.

Kun lähetät kysymyksen, yksityiskohtainen vastaus toimitetaan yleensä nopeasti.

Huolimatta asiakastuen ajoittaisista viivästyksistä, Hostgator parantaa jatkuvasti asiaa. Wix tekee tarpeeksi hyvää työtä, mutta uskon, että chatin lisääminen parantaisi heidän asiakastukeaan entistä paremmin.

Hostgatorin ja Wixin vertailu: päätelmämme

Verkkosivustojen rakentaminen ja ylläpito on tehty paljon helpommaksi esimerkiksi Wixin ja HostGatorin kanssa. Molemmat näyttävät pärjäävän erinomaisesti kaikilla avainalueilla nopeudesta, turvallisuudesta ja suorituskyvystä hinnoittelu- ja suunnittelutoimintoihin muun muassa.

Suositukseni on, että jos olet aloittelija, joka tarvitsee erikoistuneempaa ja ammattimaisempaa verkkosivustoa, Wix sopisi erinomaisesti erinomaisten web-rakennustyökalujensa ansiosta. HostGator puolestaan ​​on täydellinen valinta laajoille isännöintisuunnitelmille sekä sellaisten verkkosivustojen rakentamiseen, jotka vaativat erittäin korkeaa tasoa..

HostGator-logo

Suosituin web-hosting-valintamme:
Hanki parhaiten arvioituja hosting-palveluita niin vähän kuin
2,64 dollaria kuukaudessa

StartBloggingOnline.com hyväksyi ylläpidon

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map