NameCheap vs GoDaddy -vertailu 2020: Kuka on paras?

Kun haluat isännöidä verkkosivustoasi, sinun on pohdittava, mitä isäntä tarjoaa, ja verrata sitä hintaan. Ihannetapauksessa pystyt löytämään jonkun, joka tarjoaa tarvitsemasi ominaisuudet hinnalla, jota sinulla ei ole vain varaa, mutta jota et halua maksaa.


Erityisesti uusien yritysten on seurattava tarkkaan budjettejaan. Joissain tapauksissa voi kuitenkin olla syytä valita suunnitelma tai tuote, joka maksaa enemmän, jos se säästää aikaa ja vaivaa pitkällä tähtäimellä. Sitä tämä arvostelu auttaa määrittämään: Kuka tarjoaa eniten arvoa isännöinnin suhteen?

Alla voit lukea kuinka NameCheap ja GoDaddy vertailevat useita tärkeitä luokkia. Annan sinulle myös luokkavoittajan ja kokonaisvoittajan tämän katsauksen lopussa olevaan päätelmään.

HostGator-logo

Suosituin web-hosting-valintamme:
Hanki parhaiten arvioituja hosting-palveluita niin vähän kuin
2,64 dollaria kuukaudessa

StartBloggingOnline.com hyväksyi ylläpidon

7 ominaisuutta arvioida NameCheap ja GoDaddy

Seuraavaksi olen määritellyt seitsemän ominaisuutta tai ominaisuusluokkaa, joita käytin arvioida sekä NameCheap että GoDaddy sen selvittämiseksi, mikä isäntä tarjoaa luotettavimmat ja kohtuullisimmat suunnitelmat hinnasta, jonka maksat niistä..

Ensinnäkin olen verrannut GoDaddyn tai NameCheapin tarjoamia tärkeimpiä hosting-tasoja koskevia perussuunnitelmia.

Liity ILMAISEKSI koulutukseen

Haluatko oppia rakentamaan 6 Figures Authority -sivustoa??

Liity tähän ilmaiseen koulutukseen…

 • Lopuksi on todistettu tapa löytää kannattavia markkinarakoja
 • Hanki pääsy tyhjäksi suojattuun avainsanatutkimusmenetelmään
 • Opi laadukkaan sisällön ulkoistamiseen
 • Opi luomaan valkoisten hattujen linkit sivustoosi ilman päänsärkyä

Toiseksi keskustellaan niistä palkkioista ja lisäominaisuuksista, joista joudut ehkä maksamaan isännöintisuunnitelmasi lisäksi. Tämä on tärkeää, koska vaikka jotkut yritykset tarjoavat tavallisia asioita (kuten SSL-varmenteen tai tietoturvapaketin), toiset isännät pyytävät sinua maksamaan enemmän, jos haluat niitä.

Sen jälkeen, mitä ominaisuuksia et saa, siirrymme käyttämään joitain ominaisuuksia. Nämä ovat asioita, jotka erottuvat arvokkaimmaksi useimmille verkkosivustojen omistajille tai tietyn isännän erityisominaisuuksista.

Haluat verkkosivustosi olevan saatavana ja saatavana mahdollisimman usein. Ylläpidon ja isäntäprosessin erittäin teknisen luonteen takia isännöintikokemuksesi aikana tapahtuu satunnainen ”räpytys” tai hetkellinen seisokkeja. Monta kertaa tämä on huomaamatta.

Sivunopeus on tyypillisesti tärkeämpi, mutta suuret isännöintipalveluntarjoajat kuuluvat tietyn sivunopeusstandardin piiriin. Silti tästä on asia, josta monilla on kysyttävää. Ja hyvästä syystä, koska se voi – vaikkakin vähällä tavalla – vaikuttaa siihen, kuinka heidän verkkosivustonsa sijoittuvat hakukoneisiin.

Kuinka helppoa verkkosivustosi perustaminen ja hallinta on? Tuleeko esittelyjä, velhoja, asentajia vai oppaita?

On suuri mahdollisuus, että ainakin kolmasosa tätä lukeneista ihmisistä haluaa tietää, kuinka helppoa on asentaa WordPress tai jokin muu CMS. Siksi tämä saa oman osionsa. Kaiken kaikkiaan sinun on tiedettävä, pystytkö saamaan tukea tarvittaessa. Siksi olen arvioinut paitsi asiakastukikanavien ja itsepalvelumahdollisuuksien lisäksi myös vastausajat ja perusteellisuuden.

NameCheap vs GoDaddy -vertailu

Edellä mainittuja 7 tekijää käytetään arvioimaan, mikä näistä tarjoajista, NameCheap tai GoDaddy, tarjoaa eniten arvoa. Jos haluat mieluummin kuka on voittajamme kuin mennä kategorioittain, hyppää päätelmiin.

NameCheap vs GoDaddyKun tarkistat arvoa, sinun on tarkistettava NameCheap vs GoDaddy -hinnat ja -suunnitelmat. Kun harkitset alla olevia suunnitelmia, on tärkeää tietää ero Cloudin, VPS: n, jaetun palvelimen ja erillisen palvelimen välillä. Saat lisätietoja eroista katsomalla alla olevaa videota tai lukemalla annettuja määritelmiä. Jos tiedät jo nämä termit tarkoittavan, siirry vapaasti tämän osan varsinaiseen arvosteluun.

Jaettu hosting

Jaettu isäntä on halvin mahdollinen hosting. Täällä verkkosivustosi ja monet muut verkkosivustot jakavat yhden palvelimen, ja selviä rajoja on vähän, jos sellaisia ​​on. Jos haluat käyttää suosittua esimerkkiä, tämä on kuin verkkosivustosi ja kaikki muut sivustot, jotka oleskelevat samassa hostellissa samoilla jaetuilla resursseilla.

Ilmainen verkkotunnus isännöinnillä

VPS-hosting

VPS-isännöinnillä on selkeämmät rajat kuin jaetulla isännöinnillä. Kyllä, kaikki jakavat saman palvelimen, mutta useimmissa tapauksissa palvelimella on selkeät rajoitukset ja vähemmän verkkosivustoja. Resursseja hallitaan tarkemmin, ja muiden verkkosivustojen liikennepiikit eivät todennäköisesti vaikuta sinuun. Tämä on kuin asunnon vuokraus kerrostalossa, jolla on yhteiset tilat.

Pilvipalvelu

Cloud hosting on paljon kuin VPS Hosting, ja monet verkkoisäntäkoneet kohtelevat heitä samalla tavalla. Se, tai he tarjoavat erillisiä suunnitelmia, jotka näyttävät ja toimivat samalla tavalla, kun käytät niitä.

Kulissien takana pilvipalvelu tarkoittaa kuitenkin, että resurssit jakautuvat useille koneille, kun taas VPS-isännöinnillä kaikilla on sama fyysinen palvelin. Suorituskykykäytännössä, jos aiot kasvattaa sivustosi nopeasti, yleensä suositellaan VPS: ää tai pilviä.

Omistetut palvelimet

Dedikoidut palvelimet ovat kallein taso, koska verkkosivustosi (tai verkkosivustosi, jos aiot isännöidä useampaa kuin yhtä) pidetään samassa yksityisessä fyysisessä palvelimessa. Tämä tarkoittaa, että mikään muu verkkosivusto ei jaa resurssejasi. Tämä on kuin oman kodin vuokraus.

WordPress ja “Managed” hosting-suunnitelmat: Hallitut hosting-suunnitelmat ovat “erikoisuus” -tyyppisiä suunnitelmia, joita tietty Web-isäntä voi tarjota tai ei. Nämä eivät ole vakiona ja niitä voi olla vaikea vertailla. Suositut hallitut suunnitelmat ovat yleensä WordPress- tai verkkokauppakohtaisia.

NameCheap hinnoittelu

NameCheap-hosting-arvosteluNameCheap tarjoaa halvimmat palvelut. Mutta ovatko ne edes alhaisen, alhaisen määrän NameCheap-maksujen arvoisia?

Kaikista NameCheap-suunnitelmista laskutetaan vuosittain, ei kuukausittain. Heidän pienin suunnitelma, ”Stellar”, tarjoaa 20 Gt: n SSD-nopeutetun levytilan, isännöinti kolmelle verkkotunnukselle ja mittaamaton kaistanleveys. Se on 1/10 tilaa, jonka GoDaddy tarjoaa noin 1/3 hinnasta, jonka GoDaddy pyytää heidän perussuunnitelmaansa.

Heidän seuraava taso tarjoaa rajoittamattoman kaiken, verrattavissa GoDaddyn ”deluxe-suunnitelmaan”. Se maksaa sinulle 52,88 dollaria vuodessa, ja mojova alennus ensimmäisestä vuodesta. Se on noin puolet siitä, mitä GoDaddyn suunnitelma maksaisi sinulle vuodeksi (ennen alennuksia).

Heidän ”liiketoimintasuunnitelmansa”, joka – kuten GoDaddy’skin – on VPS-suunnitelma, maksaa 98,88 dollaria vuodessa, ja siihen sisältyy vertailukelpoinen tallennustila, kaistanleveys ja rajoittamaton verkkosivustojen rakennus. Se on noin ¼, mitä samanlainen GoDaddy-suunnitelma maksaa.

GoDaddy-hinnoittelu

GoDaddy tarjoaa jaettuja, VPS- ja erillisiä palvelimia. He eivät tarjoa pilvipalvelua tällä hetkellä, tai he voivat tarjota sitä osana liiketoimintapalveluitaan sanomatta suoraan, että se on jotain mitä he käyttävät.

Heidän perussuunnitelmansa 7,99 dollaria kuukaudessa on kunnossa, jos olet uusi verkkosivustoilla ja haluat vain pelata isännöinnillä. Se on erittäin rajallinen, mutta antaa sinun käyttää samoja ominaisuuksia ja käyttöliittymiä paremman suunnitelman avulla.

Seuraava päivitys antaa sinun ylläpitää rajoittamatonta verkkotunnusta ja rajoittamatonta tallennustilaa samoilla ominaisuuksilla kuin perussuunnitelma. Se maksaa vain 10,99 dollaria kuukaudessa.

Jos tarvitset enemmän voimaa tai haluat rakentaa yrityksen verkkosivuston, jonka haluat varmistaa pysyvän yllä ja kykenevän käsittelemään kohtuullisen määrän liikennettä, saatat tarvita liiketoimintasuunnitelman. Niiden hinta on 19,99 dollaria kuukaudessa, ja niissä on muutama verkkokauppaan liittyvä ominaisuus, mutta ei paljon muuta.

Dedicated hosting on huomattavasti kalliimpi, alkaen pienimmistä vaihtoehdoista noin 80 dollaria kuukaudessa. Tämä antaa sinulle myös 3 erillistä IP-osoitetta sekä ilmaisen SSL: n (yhdeksi vuodeksi).

Voittaja?

Jos aiot käyttää vain muutamaa yrityssivustoa tai yhtä verkkosivustoa, NameCheap voittaa kädet alas. Ne tarjoavat alhaisimmat hinnat tällaisille suunnitelmille. Jos tarvitset enemmän, tarvitset toisen isäntä.

Jos NameCheap on niin halpaa, tarkoittaako se, että se tarjoaa vähemmän yleistä? Tuleeko GoDaddy-ohjelmalla vain lisää perustasolla??

namecheap

NameCheap ei tee sinua maksamaan monista lisäominaisuuksista, ja heidän tarjoamansa lisäominaisuudet (vertaillaan seuraavassa osiossa) ovat kaikille, vaikka sinulla olisi halvin jaettu isännöintisuunnitelma. Koska yksi NameCheapin lemmikkieläimistä on ”ilmainen ja tasa-arvoinen internet”, he toteuttavat ihanteitaan tässä tilassa.

Hyvä isä

GoDaddy veloittaa (paljon) SSL-varmenteista ja suojausominaisuuksista, joiden pitäisi olla vakiona. Ne tarjoavat sinulle myös joitain asioita ilmaiseksi vuodeksi ja veloittavat sitten seuraavalta laskutusjaksolta riippumatta siitä, käytitkö ominaisuutta vai ei, ellet nimenomaisesti kieltäydy.

Voittaja?

NameCheap tarjoaa kaiken, mitä se tarjoaa kaikille. He eivät yritä piilottaa sitä, mitä he laskuttavat sinulle myöhemmin

Mitä nämä kaksi isäntä tarjoavat, että useimmat muut hosting-yritykset eivät välttämättä?

namecheap

NameCheap tarjoaa ilmaisia ​​SSL-varmenteita kaikille asiakkaille riippumatta valitsemastasi suunnitelmasta. He ymmärtävät, että nyt SSL-varmenteet ovat pakollisia useimmissa sovelluksissa ja ovat olemassa sinulle.

NameCheap tarjoaa myös kunnollisen verkkosivustojen rakentajan, jonka avulla voit rakentaa perustietoisen verkkosivun, jossa on useita sosiaalisen median ja videon laajennuksia sisällön hallintaan. WordPressin helppo asennus on myös saatavana.

Namecheap tarjoaa myös ilmaisia ​​varmuuskopiointipalveluita ja 50 MySQL-tietokantaa jopa niiden arvosuunnitelman kanssa. Nämä ovat asioita, jotka ovat paljon rajoitetumpia tai puuttuvat kokonaan muista tarjouksista ja muista hosting-yrityksistä.

Hyvä isä

GoDaddy tarjoaa monia asioita, jotka ovat samanlaisia ​​kuin mitä NameCheap sinulle antaa. Hyvä verkkosivustojen rakentaja, yhden napsautuksen WordPress-asennukset tai yhden napsautuksen asennukset satoihin muihin sovelluksiin.

Jos sinulla on omistettu palvelin tai ylemmän tason liiketoimintasuunnitelma, saatat myös sisällyttää useita asioita – kuten ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin tai tiettyjä GoDaddy-kehittämiä teemoja tai laajennuksia..

Voittaja?

NameCheap tarjoaa enemmän ominaisuuksia kaikille, ei vain korkeamman tason käyttäjille. Siksi NameCheap voittaa tämän luokan. Yleinen luotettavuus tarkoittaa, että perussivu latautuu alle sekunnissa joko työpöydälle tai mobiililaitteelle, kun taas käyttöaika pysyy yli 99,9%. Jos sivusi lataaminen vie liian kauan, olipa kyseessä isännän vika vai koska sivu itse on liian ”suuri”, kävijät poistuvat heti.

namecheap

NameCheap täyttää nämä standardit helposti. Heidän sivunsa latautuvat nopeasti ja pysyvät nousussa riittävän usein, jotta ne täyttäisivät tai ylittäisivät teollisuuden standardit viimeisimmissä testeissä. Viime vuoteen saakka heidän kokonaiskestoaika oli kuitenkin 99,98%, mikä on hiukan vähemmän kuin parhaimmissa kilpailijoissa.

Hyvä isä

GoDaddyllä on samanlainen sivun latausaika ja luotettavuusluokitus.

Voittaja?

Täällä ei tarvitse paljon sanoa. Kummallakin isännästä sinulla on yhtä lyhyt sivun latausaika ja yhtä luotettava käyttöaika-arvio. Molemmat näistä hosting-yrityksistä täyttävät tai ylittävät hosting-alan standardit – se on tie.

Jos olet aivan uusi verkkosivustoille ja hosting-palveluille, mutta joudut saamaan verkkosivun eilen, tämä sinun on tiedettävä.

namecheap

Helppo käyttää verkkosivustojen rakennustyökalua, jonka avulla voit noutaa sivun nopeasti (eikä pommitta sinua muutamalla sadalla heikkolaatuisilla malleilla), on ensimmäinen vaihtoehto NameCheapissa. Se on helppo käyttää ja helposti saavutettavissa heidän cPanel-käyttöliittymästään.

CPaneliin tekemäsi muutokset tekevät siitä helpon käytön kaikille riippumatta siitä, ovatko he käyttäneet tätä työkalua aiemmin vai eivät..

Verkkokaupassa sinulla on useita suojattuja sovelluksia, joista voit valita NameCheapin sovellusten asennusohjelmasta. WordPress ja WooCommerce ovat saatavana ja myös helppo asentaa.

Hyvä isä

GoDaddy käyttää myös muokattua cPanelia. Heidän on hieman monimutkaisempi ja sotkuinen, kuten heidän verkkosivujen rakentaja.

Jos tarvitset vain WordPressiä tai jotain muuta CMS: ää, myös GoDaddy tarjoaa sen. Aloittaminen on helppoa vain muutamalla napsautuksella. Niiden sähköisen kaupan ratkaisu, liiketoimintasuunnitelmiin tai parempiin, on myös helppo käyttää, vaikkakin rajoitetusti ja vähän hitaasti.

Voittaja?

Namecheap on yksinkertainen ja selkeä. Sillä on hyvin suunniteltu mukautettu cPanel ja upea verkkosivustojen rakentaja. Sinulla voi jo olla idea, miten tämä NameCheap vs. GoDaddy -vertailu CMS-yhteensopivuudesta menee. Ne on suhteutettu ominaisuuksiin melko tasaisesti – pysyykö se niin?

namecheap

Namecheap tarjoaa yhden helpoimmista WordPress-asennuksista. Muutamalla napsautuksella voit asentaa WordPressin tai valikoiman muita CMS-sovelluksia tai sovelluksia ja olla valmis työskentelemään.

Hyvä isä

GoDaddy tarjoaa samanlaisen prosessin. Muutamalla napsautuksella tai yhdellä napsautuksella, jos haluat niiden täyttävän tietyt tietosi, voit saada CMS: n tai sovelluksesi toimimaan.

Jos valitset hallitun WordPress-asennuksen, GoDaddy-ohjelman valitseminen tarkoittaa kuitenkin myös, että saat pääsyn useisiin Premium-teemoihin ja -laajennuksiin “ilmaiseksi”. Vain lisäkustannuksista, jotka aiheutuvat siitä, että GoDaddy hallitsee asennusta. Tämä tarkoittaa, että he asentavat päivitykset ja luovat varmuuskopioita.

Voittaja?

GoDaddy tarjoaa WordPress-erityisiä isännöinti- ja hallittuja suunnitelmia. Namecheap ei. Tämä tarkoittaa, että GoDaddy voittaa tämän kategorian, vaikka valitsetkin asentaa WordPressin omaan tai perustason isännöintisuunnitelmaan, ne vastaavat tasaisesti.

Kuinka kauan kestää vastauksen saaminen, kun tarvitset sitä, ja onko vastaus hyödyllinen? Nämä ovat vastaukset täältä.

namecheap

NameCheap ei tarjoa puhelintukea. Voit lähettää lipun tai hyödyntää heidän live-chat-järjestelmäänsä. Joko niin saat todennäköisesti perusteellisen vastauksen tai lisätietopyynnön muutamassa minuutissa. Odotus on lyhyt, ja tukihenkilöstö tietää mistä he puhuvat.

NameCheap tarjoaa myös 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Hyvä isä

GoDaddy tarjoaa ympärivuorokautisen puhelintuen, live-chatin ja lippuperusteisen tuen. Voit odottaa saavasi vastauksen mistä tahansa näistä lähteistä vain muutamassa minuutissa, vaikka eskaloituneiden (asiantuntijuutta vaativien) ongelmien ratkaiseminen voi viedä kauemmin.

GoDaddy tarjoaa myös 30 päivän rahat takaisin -takuun. Se ei ole mitään erikoista, mutta se voi olla jotain, joka sinun on tiedettävä tai jota on käytettävä, jos päätät mennä GoDaddyn kanssa ja päätelet valitettavasti sen.

Voittaja?

GoDaddy tarjoaa ainutlaatuisen puhelintuen. Kaikista isäntästä, jonka olen tarkistanut, he yleensä saavat parhaan tuen tälle ja yksin. Heillä on hieno asia. Se ei ole vain puhelintukea, mutta myös lyhyitä vastausaikoja soitettaessa. Milloin vietit viimeisen kerran yhden minuutin ennen yhteydenpitoa edustajaan?

GoDaddy vs NameCheap: johtopäätöksemme

GoDaddy vs NameCheap, heidän yleinen isännöinti on verrattavissa. Kun etsit arvoa, NameCheap kuitenkin voittaa siinä. Ne tarjoavat enemmän vähemmän ja tekevät sen johdonmukaisesti. Ne tarjoavat myös asiakaspalvelun ja yleisen vakauden, jota et ehkä odota näihin hintoihin.

Jos haluat enemmän vähemmällä, NameCheap on voittajasi. Se on hieno yritys, jonka kanssa voit työskennellä aloittaessasi ja kasvaa mukana rakentaessasi verkkosivustoasi.

Jos tarvitset isäntää, joka tarjoaa enemmän kuin VPS: ää, olet sulkenut NameCheap-palvelun. Ne tarjoavat vain melko vakio VPS-suunnitelman, ei erillisiä palvelimia.

HostGator-logo

Suosituin web-hosting-valintamme:
Hanki parhaiten arvioituja hosting-palveluita niin vähän kuin
2,64 dollaria kuukaudessa

StartBloggingOnline.com hyväksyi ylläpidon

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map