WPEngine vs SiteGround: Mikä WordPress-isäntä tulee valita?

Ante Rados


Ante Rados

WordPressillä on yli 60 miljoonaa verkkosivustoa. Se on CMS, joka luotiin alun perin blogin julkaisujärjestelmäksi, mutta sillä välin se kehittyi tukemaan kaikenlaista verkkosisältöä. Jos mietit kuinka perustaa oma WordPress-verkkosivusi, ensimmäinen askel on saada isäntä.

Tänään teen WPEngine SiteGround -vertailun. Nämä kaksi ovat isännöintipalveluntarjoajia, jotka keskittyvät eri markkinoille, mutta ne molemmat tarjoavat WordPress-isännöintiä. WPEngine keskittyy yksinomaan WordPressiin ja on erikoistunut huippuluokan verkkosivustoihin. Sitä vastoin SiteGround on aloittelijaystävällinen ja tarjoaa erilaisia ​​hosting-vaihtoehtoja.

Keskityn tässä artikkelissa WordPress-isännöintiin, joten SiteGround ei saa lisäpisteitä muun tyyppisten isännöintien tarjoamisesta. Loppujen lopuksi luet eri artikkelin, jos etsit jonkin muun tyyppistä majoitusta.

Vertailen niitä WordPress-isännän yleisimpien ominaisuuksien, kuten käyttömukavuuden, hinnoittelun, ominaisuuksien, luotettavuuden jne. Perusteella. Arvioin kummankin luokan molemmat yritykset ja julistan voittajan saatujen kokonaispisteiden perusteella. Jos harkitset yhtä näistä kahdesta palveluntarjoajana.

Lue ja selvitä kuka voittaa tämän SiteGround vs WPEngine -taistelun.

SiteGround vs WP -moottorin kuponki tai alennukset?

Joten mikä on parempi, WPEngine tai SiteGround?

WPEngine vs. SiteGround-isännöintiWP Engine tai SiteGround, mikä on paras? WPEnginessä on erinomaiset sisäänrakennetut suojaus- ja suorituskykyominaisuudet, mutta ne eivät ole niin vaikuttavia perustelemaan hintaeroa niiden ja SiteGroundin välillä. SiteGround tarjoaa paremman vastineen rahallesi ja on tämän WP Engine SiteGround -vertailun voittaja. HostGator-logo

Suosituin hosting-valintamme:
Hanki parhaiten arvioituja hosting-palveluita niin vähän kuin
2,64 dollaria kuukaudessa

StartBloggingOnline.com hyväksyi ylläpidon

WP Engine SiteGround -hotellin vertailu

WPEngine 4/5

SiteGround 5/5

WPEngine ei kilpaile samoilla markkinoilla kuin SiteGround. Heillä on ensisijaisesti kyky kohdistaa ihmisiä ja organisaatioita, jotka tarvitsevat pääsyn verkkosivustojensa korkean suorituskyvyn palvelutilille. Kun tarkastelet heidän hintoja (puhun heistä vähän myöhemmin), on selvää, että he odottavat ammattilaisia ​​asiakkailleen.

Jos olet aloittelija, joudut lisäämään vaivaa käsitelläksesi WPEngine-hosting-palveluita. He eivät yritä tehdä asennuksesta erityisen kovaa, mutta täysin aloittelijaystävällisyys ei vain ole WPEngine: lle yhtä tärkeää kuin premium-palvelun tarjoaminen.

WPEnginen etuna on, että palvelimet on jo optimoitu WordPressiä varten. Tämä tarkoittaa, että ei ole sellaisten teknisten tietojen käsittelyä, jotka sinun olisi käsiteltävä muuten.

Kokeneille kehittäjille he ansaitsevat joitain pisteitä käytön helppoudesta, koska verkkosivustoosi voi kehittää WPEngine-ohjelmointikieliä enemmän.

SiteGround on loistava valinta aloittelijoille. Heillä on yhden napsautuksen asennusohjelma käytettävissä oleville skripteille. Kaikissa suunnitelmissa on verkkosivustojen rakentaja, jonka avulla voit helposti luoda oman verkkosivustosi.

Sivustosi ja tilisi hallinta on helppoa SiteGroundin mukautetun cPanel-sovelluksen avulla. Tietokanta, johon pääsee tilisi hallintapaneelista, toimii hienosti. Kaikki SiteGround-tietokannasta valitsemasi artikkelit avautuvat uudessa välilehdessä, joten voit jatkaa työtäsi kojelaudassa, jossa lopetit.

SiteGround pyrkii olemaan aloittelijaystävällinen ja tukee silti joitain ominaisuuksia, joita kokeneet käyttäjät tarvitsevat. He ovat selvä voittaja, kun kyse on siitä, kuinka helppoa voit käynnistää ja hallita verkkosivustoasi ja tiliäsi.

Ilmainen verkkotunnus isännöinnillä

Ainoat haittaohjelmakehittäjät, jotka haluavat koodata verkkosivustonsa käyttämättä vedä ja pudota -sovellusta, saattavat löytää SiteGround-ohjelmasta rajoituksen PHP-ohjelmointikielelle.

WPEngine 4/5

SiteGround 5/5

WPEngine keskittyy WordPress-ylläpitoon huippuluokan verkkosivustoille. Niiden hinnat ovat myös huippuluokan puolella. WPEngine tarjoaa kolme suunnitelmaa jaetulle isännöinnille ja vaihtoehdon räätälöitylle palvelimelle. Katsotaanpa WPEngine-hinnoittelu WordPress-isännöinnissä:

Käynnistys: 25 dollaria / kk

 • 25 000 käyntiä kuukaudessa
 • 10 Gt tallennustilaa
 • 50 Gt kaistanleveys / kk
 • 1 verkkosivusto mukana

Kasvu: 95 dollaria / kuukausi

 • 100 000 käyntiä kuukaudessa
 • 20 Gt tallennustilaa
 • 200 Gt kaistanleveys / kk
 • 10 verkkosivustoa mukana
 • 24/7 puhelintuki
 • Tuodut SSL-varmenteet

WPS-asteikko: 241 dollaria / kuukausi

 • 400 000 käyntiä kuukaudessa
 • 50 Gt tallennustilaa
 • 500 Gt kaistanleveyttä / kuukausi
 • 30 verkkosivustoa mukana
 • 24/7 puhelintuki
 • Tuodut SSL-varmenteet

Kaikki heidän suunnitelmansa ovat PHP 7.3: n valmiita ja käyttävät Genesis-kehystä. Automaattiset SSL-varmenteet, EverCache, sivustonsiirto ja SSH-yhdyskäytävä sisältyvät myös kaikkiin suunnitelmiin.

Jos ihmettelet, mikä EverChace on, tässä on vastaus. Se on skaalautuva WordPress-arkkitehtuuri, jota WPEngine käyttää käsittelemään merkittäviä liikennepiikkejä helposti. EverChacen korkea laatu on luultavasti yksi syy WPEngine-suunnitelmien korkeille hinnoille.

On syytä mainita, että maksat ylityspalkkiot, jos ylität kuukausittaisen vierailija-, tallennus- tai kaistanleveysrajan, mutta verkkosivustosi toimii edelleen oikein. Tämä on toinen asia, joka tekee WP-moottorista sopivan huippuluokan verkkosivustoille. Jos saat satoja tuhansia kävijöitä verkkosivustollesi, olet todennäköisesti enemmän huolissasi verkkosivustosi suorituskyvystä kuin lisäkustannuksista, jotka joudut maksamaan.

SiteGround-suunnitelmat tulevat paljon halvempaan hintaan tarjoamalla samalla samankaltaisia ​​ominaisuuksia. Katsotaanpa, mitä heillä on tarjottavana tässä vertailun osassa:

SiteGround StartUp: 11,95 dollaria

 • 10 000 käyntiä kuukaudessa
 • 10 Gt tallennustilaa
 • Mittaamaton kaistanleveys
 • 1 verkkosivusto mukana

SiteGround GrowBig: 19,95 dollaria

 • 25 000 käyntiä kuukaudessa
 • 20 Gt tallennustilaa
 • Mittaamaton kaistanleveys
 • Rajoittamaton verkkosivustojen määrä

SiteGround GoGeek: 34,95 dollaria

 • 100 000 käyntiä kuukaudessa
 • 30 Gt tallennustila
 • Mittaamaton kaistanleveys
 • Rajoittamaton verkkosivustojen määrä

Kaikissa suunnitelmissa on ilmainen versio Weebly drag -sovelluksesta & pudota verkkosivustojen rakentaja, ilmainen CMS-asennus, rajoittamaton MySQL-tietokanta ja automatisoidut SSL-varmenteet.

Helpoin tapa verrata näitä kahta on tarkastella WPEngine Startup -suunnitelmaa ja SiteGround GrowBig -suunnitelmaa. SiteGround-sovelluksella saat enemmän tallennustilaa, mittaamatonta kaistanleveyttä ja rajoittamatonta verkkosivustoja. Parasta on, että samalla maksat vähemmän SiteGround-paketeista.

Useimmille käyttäjille SiteGround on parempi vaihtoehto, mutta jos etsit huippuluokan verkkosivustoa, jolla on yli 100 000 kävijää kuukausittain, sitä et löydä SiteGroundin tarjouksesta.

Kuukausittaisen vierailija- tai tallennusrajan ylittämisestä ei peritä maksua, mutta verkkosivustollasi saattaa olla joitain suorituskykyongelmia. Pienille verkkosivustojen omistajille, jotka haluavat säästää rahaa eivätkä odota säännöllistä liikennettä, tämä on todennäköisesti parempi vaihtoehto.

Hintaeron ja ominaisuuksien samankaltaisuuden vuoksi SiteGround voittaa tämän SiteGround vs WPEngine -taistelun.

WPEngine 5/5

SiteGround 5/5

Verkkosivustosi latausnopeus on yksi käyttäjäkokemuksen tärkeimmistä tekijöistä. Yksi asioista, joilla on suuri vaikutus latausnopeuteen, on palvelimen, jota verkkosivustosi isännöi, läheisyys. Tästä syystä sinun on aina tarkistettava, missä palveluntarjoajasi käyttämät tietokeskukset sijaitsevat.

WPenginellä on jaettua isännöintia varten palvelimia neljällä mantereella. Pohjois-Amerikassa on 4 palvelinta; ne sijaitsevat Iowassa, Etelä-Carolinassa, Oregonissa ja Montrealissa. Euroopassa heillä on palvelimia Belgiassa, Lontoossa ja Frankfurtissa. Aasiassa on palvelimia Taiwanissa ja Tokiossa, ja Australiassa on palvelin Sydneyssä.

Lisäksi on palvelimia omistettuun isännöintiin. Ne sijaitsevat Virginiassa, Ohiossa, Oregonissa, Montrealissa, Irlannissa, Lontoossa, Frankfurtissa ja Sydneyssä.

SiteGround-palvelimella on vähemmän palvelimia, mutta ne ovat myös levinneet ympäri maailmaa. Kaksi USA: n datakeskusta, jotka sijaitsevat Chicagossa ja Iowassa, on palvelimia, kolme Euroopassa Lontoossa, Amsterdamissa ja Eemshaven ja yksi tietokeskus Singaporessa..

Yli kolmen maanosan palvelimien käyttäminen on vaikuttavaa jokaiselle isäntäyritykselle. Tästä syystä en voinut antaa alle viiden tähden luokitusta kenellekään näistä kahdesta tämän luokan hosting-yrityksestä.

Koska molemmat isäntäyritykset saavat parhaan pistemäärän tässä kategoriassa, tämä osa WPEngine vs SiteGround -vertailusta päättyy tasoon.

WPEngine 0/5

SiteGround 4,5 / 5

WPEngine -logoMainitsin jo, että WPEngine on suunnattu korkean suorituskyvyn verkkosivustoille. Verkkosivuston rakentajat eivät vastaa tällaisten verkkosivustojen tehtävissä, joten tarvitset hyvän kehittäjän saadaksesi työn toimeen.

WPEngine tunnistaa tämän, ja heillä ei ole verkkosivustojen rakentajaa. Tämä tarkoittaa, että tässä osiossa ei ole WPEngine v SiteGround-kaksintaistelua, mutta olet silti tervetullut tarkistamaan SiteGroundin verkkosivustojen valmistajan tarjouksen.

SiteGround käyttää Weebly-verkkosivustojen rakentajaa, joka on yksi suosituimmista rakentajista. Weebly on vetämällä ja pudottamalla verkkosivustojen rakentaja, jonka avulla aloittelijat voivat luoda oman verkkosivuston. Se on intuitiivinen ja helppo käyttää, kun se pystyy silti käsittelemään suurempia verkkosivustoja.

Ruudukkojärjestelmän käyttö saa elementit napsahtamaan paikoilleen päällekkäisyyksien välttämiseksi. Jotkut muut verkkosivustojen rakentajat antavat sinulle täydellisen vapauden antamalla vetää ja pudottaa asioita mihin tahansa ilman automaattista kohdistamista. Mielestäni ruudukkojärjestelmä on parempi aloittelijoille, koska se varmistaa verkkosivustosi näyttämisen kauniilta eikä edellytä, että teet paljon käsin elementtien koon muuttamista.

Weebly sisältää kaikki ominaisuudet, joita voit odottaa yhdeltä parhaista verkkosivustojen rakentajista. Teemat reagoivat mobiililaitteisiin, joten verkkosivustosi näyttää kauniilta millä tahansa laitteella. Verkkokaupan vaihtoehtoihin kuuluvat helppokäyttöinen ostoskori, automatisoitu verolaskin, varastonhallinta ja tuotevideo.

Jos et löydä tarvitsemiasi ominaisuuksia Weeblyyn rakennettujen ominaisuuksien joukosta, älä huoli. Voit käyttää puuttuvia ominaisuuksia useiden widgetien ja sovellusten avulla.

WPEngine 3/5

SiteGround 3,5 / 5

SEO WPEngine-sovelluksella riippuu siitä, kuinka hyvä olet oikeiden työkalujen löytämisessä. Oikeilla lisäosilla ja sovelluksilla vain taivas on rajoitus. Ilman laajennuksia ja sovelluksia ei ole läheskään integroituja SEO-työkaluja.

WPEnginessä on blogi, jossa he suosittelevat parhaita työkaluja SEO-optimointiisi, mutta se on enemmän tai vähemmän kaikki heidän pyrkimyksensä auttaa sinua saamaan kaiken irti SEO: stasi.

Tämä ei taaskään ole niin outoa, kun tarkastellaan markkinoita, joihin he kohdistavat. Ihmiset, jotka pyrkivät luomaan huippuluokan verkkosivuston, tietävät todennäköisesti tietävänsä miten käsitellä SEO: taan tai palkkaamalla SEO asiantuntijoita tekemään työtä heidän puolestaan.

SiteGround tarjoaa kuitenkin joitain SEO-työkaluja eikä sulje pois kolmansien osapuolien SEO-sovelluksia ja -laajennuksia, joten tämä on toinen WP Engine vs. SiteGround -vertailun luokka, jonka WP Engine menettää.

SiteGround on yhteistyössä Attracta -yrityksen kanssa, joka tarjoaa ratkaisuja SEO: lle. Kunkin hosting-tilin cPanelissa on SEO-työkalut-osio.

Attracta luo automaattisesti sivustokartan verkkosivustollesi. Joka kerta kun lisäät uuden sivun, Attracta pingistaa suuret hakukoneet, kuten Google ja Yahoo.

Joitakin muita Attracta-sovelluksen mukana tulevia ominaisuuksia ovat Google-tuloskortti, Google-karttatiedot, linkkien rakennushakemisto, rikkoutuneiden linkkien raportti jne. Tässä WPEngine vs SiteGround -pelissä SiteGround on voittaja, koska ne ovat integroineet ainakin perus SEO työkalut.

Jos perustyökalut eivät riitä sinulle, voit silti turvautua kolmannen osapuolen SEO-laajennuksiin ja -työkaluihin.

WPEngine 4/5

SiteGround 4/5

WPEngine on erikoistunut WordPressiin, joten ne eivät tue mitään muuta CMS: ää.

Ohjelmointikielet:

 • PHP
 • pytonkäärme
 • Rubiini

WPEngine-suunnitelmien mukana tulevat lavasivustot ovat erinomainen ominaisuus testata asioita. Portaalisivustot ovat pohjimmiltaan verkkosivustosi klooneja, joissa voit niputtaa erilaisia ​​vaihtoehtoja pelkäämättä sekoittaa verkkosivustoasi.

Voit myös kopioida minkä tahansa luomasi verkkosivuston sen sijaan, että rakentaisit kaiken uudelleen toiselle verkkotunnukselle. Tällä tavalla kehittäjät, jotka lähettävät verkkosivustoja asiakkaille, voivat säästää paljon aikaa, kun he saavat tilauksen verkkosivustolle, joka on samanlainen kuin aiemmin luoma. He voivat muokata vain aiemmin luomiaan verkkosivustoa sen sijaan, että tekevät kaiken työn tyhjästä.

Yksi hienoista ominaisuuksista, joita WPEngine tarjoaa, on Geo IP. Se on ominaisuus, joka näyttää tietyn paikan kävijöille erityisen hyödyllisen sisällön.

On tärkeää mainita, että et saa asentaa mitään suorituskyky- tai suojauslaajennuksia. WPEngine sisältää sisäänrakennetut tietoturvaratkaisut ja suorituskykyominaisuudet. Lisäosien asennus voi häiritä sisäänrakennettuja ominaisuuksia ja heikentää verkkosivustosi tilien suojausta ja suorituskykyä.

SiteGround tukee vain PHP: tä, mutta ne tarjoavat sinulle valikoiman käytettäviä CMS-järjestelmiä.

CMS-tuki:

 • WordPress
 • Joomla
 • Drupal
 • E107
 • TYPO3

Sekä SiteGround- että WPEngine-ohjelmissa on automatisoidut päivittäiset varmuuskopiot, jotka pitävät tietosi turvassa. Voit myös varmuuskopioida verkkosivustosi manuaalisesti, jos haluat testata joitain muutoksia.

Hyvä tieto kaikille verkkokaupan luijoille on, että SiteGround sisältää ilmaisen ostoskorin asennuksen, varastonhallintatyökalut ja muut verkkokaupan perusominaisuudet.

Jos olet verkkosivuston kehittäjä, on ominaisuus, jonka avulla voit lähettää verkkosivustosi helposti asiakkaalle. Ja jos verkkosivustossasi työskentelee useita ihmisiä, yhteistyökumppanit voidaan lisätä helposti mihin tahansa tiliin.

Kaiken kaikkiaan SiteGround tarjoaa hyvän paketin ominaisuuksia, jotka tekevät sinut onnelliseksi ammattistasi riippumatta.

WPEngine 4/5

SiteGround 4,5 / 5

WPEnginellä ei ole vaihtoehtoa rekisteröidä verkkotunnusta, joten joudut ostamaan verkkotunnuksen muualta.

Sivustojen siirtämistä varten heillä on ilmainen laajennus, joka käsittelee siirron puolestasi. Tämä on hieno ominaisuus, koska sen avulla voit siirtää verkkosivustosi milloin tahansa.

SiteGround-logoSiteGround tarjoaa ilmaisen verkkosivustojen siirron uusille asiakkaille ilman seisokkeja. Jos et tiedä miten se tehdään, voit antaa heidän henkilöstölleen hoitaa muutoksen puolestasi.

SiteGround avulla voit rekisteröidä verkkotunnuksia; Tässä on luettelo siitä, kuinka paljon suosituimpien verkkotunnusten rekisteröinti maksaa sinulle:

 • .com: 15,95 dollaria / vuosi
 • .netto: 17,95 dollaria / vuosi
 • .org: 17,95 dollaria / vuosi
 • .biz: 17,95 dollaria / vuosi
 • .tiedot: 17,95 dollaria / vuosi
 • .meille: 17,95 dollaria / vuosi

WPEngine 5/5

SiteGround 5/5

WPEngine-tukeen on kolme tapaa ottaa yhteyttä, mutta kaikkia ei ole saatavana jokaiselle heidän hosting-suunnitelmalle.

24/7 live chat-tuki on kaikkien käyttäjien käytettävissä. Puhelintuki on saatavana kaikille suunnitelmille paitsi halvimmalle, ja lippuperustainen tuki on saatavana vain kalleimman paketin kanssa.

Vaikka WPEngine tarjoaa vähemmän tukivaihtoehtoja halvemmissa suunnitelmissaan, he korvaavat sen erikoistumalla vain WordPressiin. Keskittyminen vain yhteen CMS tekee niistä yhden parhaista tukitiimistä WordPressiin liittyvien ongelmien käsittelemisessä.

SiteGround tarjoaa 24/7 live chat-, puhelin- ja sähköposti-asiakastuen, ja kaikki tukivaihtoehdot ovat käytettävissä jokaisessa suunnitelmassa.

Vaikka heidän on käsiteltävä ongelmia eri CMS-järjestelmissä, ne hoitavat kaikki ongelmat, joita saatat joutua nopeasti ja tarkasti. Saat välittömän vastauksen ystävälliseltä asiakastukitiimin jäseneltä heti, kun otat heihin yhteyttä. Ne opastavat sinua ratkaisemassa ongelmasi asiantuntevasti, kunhan annat heille tarpeeksi tietoa.

Kun vertaamme SiteGround vs. WP Engine -tukea, molemmat yritykset saavat täällä parhaat pisteet. Heillä voi olla jonkin verran erilaisia ​​lähestymistapoja asiakastukeen, mutta molemmilla palveluntarjoajilla on huippuluokan asiakastukitiimit.

WPEngine 5/5

SiteGround 4,5 / 5

Luotettavan palveluntarjoajan odottamien tietojen mukaan WPEngine on melkein jatkuvasti käytettävissä. 100%: n käyttöaika yksinkertaisesti ei ole mahdollista, ja heidän 99,99%: n käyttöaika on suurin mahdollinen käyttöaika palveluntarjoajalle

Uptime: 99,99%
Latausaika: 582 ms

Latausajat WPEngine ja SiteGround ovat melko lähellä Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Australiassa. WPEnginellä on palvelimia Japanissa, joten niiden latausaika Japanissa on paljon parempi.

SiteGround on vähän hitaampi, mutta niiden latausaika ei ole paljon pienempi kuin WPEngine. Heidän käyttöaika on myös melkein 100%.

Uptime: 99,99%
Latausaika: 649 ms

Ainoa syy, jonka SiteGround menettää tämän WPEngine vs SiteGround -taistelun, on palvelimien puute Japanissa. Niiden nopeusero on vähäinen muissa paikoissa. Käytettävyyden ja nopeuden suhteen olet tyytyväinen jompaan kumpaan näistä palveluntarjoajista.

WPEngine 3/5

SiteGround 4/5

Olen jo luetellut niiden hinnat WordPress-vertailussa. Hinnoittelu on tietysti yksi ensimmäisistä asioista, joita katsomme ostaessamme palveluja, joten uskon, että se ansaitsee erityisen maininnan.

WPEngine-suunnitelmat olivat 25, 95 ja 241 dollaria. Heidän tarjoamansa halvin suunnitelma on verrattavissa SiteGroundin keskisuunnitelmaan, jonka hinta on 19,95 dollaria.

SiteGroundin keskisuunnitelmassa on sama rajoitus kuukausivierailijoille, mutta kaistanleveydelle ja verkkosivustojen määrälle ei ole mitään rajoituksia, ja myös tallennustilan koko on suurempi.

Tämä WP Engine vs. SiteGround -vertailu tekee selväksi, että SiteGroundin valitseminen on kustannustehokkaampaa.

SiteGround-suunnitelmat ovat 11,95, 19,95 ja 34,95 dollaria. Kun tarkastelemme sitä, mitä saat heidän suunnitelmiinsa, ja verraamme sitä WPEngine-suunnitelmiin, on selvää, että SiteGround tarjoaa vastinetta rahoilleen paremmin kaikissa suunnitelmissaan.

Voit tarkastella tarkemmin, mitä saat jokaisesta suunnitelmasta tämän artikkelin WordPress-vertailussa.

SiteGround ei ole halvin vaihtoehto WordPress-palvelimille siellä, mutta verrattuna WPEngineen, voit pitää niitä halpoina.

WP-moottori vs. SiteGround-johtopäätös

WP-moottori vs. SiteGroundin isännöintiVoittaja on SiteGround!

SiteGround-palvelun avulla saat WordPress-suunnitelmat kaikilla alan standardiominaisuuksilla kohtuulliseen hintaan. WP Moottorilla on samanlaisia ​​ominaisuuksia, mutta heidän suunnitelmansa ovat paljon jyrkempiä.

SiteGround tarjoaa vain paremman vastineen rahalle, joten sinun pitäisi valita ne WordPress-isännöintiin.

WPEngine vs. SiteGround lopputulos

WP Engine vs. SiteGround-hosting-UKK

Millaista majoitusta WPEngine tarjoaa?

WPEngine on WordPressille erikoistunut palveluntarjoaja. He tarjoavat kolme suunnitelmaa jaetulle WordPress-isännöinnille. StartUp-suunnitelma on 25 dollaria, kasvusuunnitelma 95 dollaria ja mittakaavasuunnitelma 241 dollaria. Lisäksi voit hankkia mukautettavan omistetun WordPress-palvelimen.

Missä sijaitsevat SiteGround-tietokeskukset??

SiteGroundillä on palvelimia tietokeskuksissa kolmella eri mantereella. Heidän Yhdysvaltain palvelimet sijaitsevat Chicagossa ja Iowassa. Euroopassa heillä on palvelimia Lontoossa, Amsterdamissa ja Eemshavenissa. Ja heidän Aasian-palvelin sijaitsee tietokeskuksessa Singaporessa.

Onko SiteGroundilla verkkosivustojen rakentaja?

SiteGround on tehnyt yhteistyötä Weeblyn kanssa ja käyttää Weebly-verkkosivustojen rakentajaa. Se on veto & pudota verkkosivustojen rakentaja, joka hyödyntää verkkojärjestelmää. Kaikki Weebly-teemat reagoivat mobiililaitteisiin, ja mukana tulee kaikki verkkokaupan ominaisuudet, joita tarvitset perusverkkokaupassa.

Kenellä on parempi asiakastuki, SiteGround tai WP Engine?

Sekä SiteGroundin että WPEnginen asiakastukipalvelut reagoivat nopeasti ja ovat tietoisia. WPEngine on erikoistunut WordPressiin, joten heidän asiakastuki on paremmin valmistautunut käsittelemään WordPress-aiheita. SiteGroundin tärkein etu on, että voit käyttää puhelintukea kaikissa heidän suunnitelmissaan.

Tarjoaako SiteGround halpaa majoitusta?

SiteGround on paljon halvempi kuin WPEngine. Heillä on kolme WordPress-hosting-suunnitelmaa. StartUp-suunnitelma maksaa sinulle 9,95 dollaria, GrowBig-suunnitelma alkaa 19,95 dollaria ja GoGeek-suunnitelma maksaa sinulle 34,95 dollaria. Vaikka ne ovat halvempia kuin WPEngine, ne eivät ole siellä halvinta isännöintipalveluntarjoajaa. HostGator-logo

Suosituin web-hosting-valintamme:
Hanki parhaiten arvioituja hosting-palveluita niin vähän kuin
2,64 dollaria kuukaudessa

StartBloggingOnline.com hyväksyi ylläpidon

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map