Com crear el vostre propi servidor a casa per allotjament web

Mirza Mussawer


Mirza Mussawer

La creació del vostre propi lloc web és una experiència emocionant. Podeu aprendre nombroses tecnologies i marcs de programari com Mongo DB, Express.js, Angular, React i Node. Si voleu allotjar-lo en un servidor domèstic, haureu de saber crear el vostre propi servidor a casa per a allotjament web. I aquesta publicació us donarà tot el que necessiteu perquè això passi sense glop.

Com crear un servidor domèstic: el que necessites

L’aprenentatge de com fer un servidor (a casa) comença amb la creació del programari i el maquinari necessaris. A continuació, es mostra una llista precisa i concisa de les necessitats per crear un servidor domèstic.

Podeu començar amb fins i tot un simple Core 2 Duo per començar les coses. Tanmateix, si espereu tenir una gran quantitat de trànsit (superior a 1.000 visitants), es recomana anar a processadors millors. Això li donarà més poder de processament i reduirà els costos de les actualitzacions.

Es recomana anar a una 5a generació i-5 o superior per a un servidor d’allotjament web d’especialitats de gamma mitjana. Podeu triar processadors mòbils (que s’indiquen amb un m amb el seu número de model) per reduir el consum d’energia i la producció tèrmica. Tanmateix, no oferiran el mateix poder de processament.

En la majoria dels casos, un servidor domèstic no requereix cap GPU. Cal tenir en compte que els servidors utilitzen GPUs per suportar aplicacions intensives gràfiques. Exemples habituals són servidors de jocs i aplicacions de Photoshop. En comparació amb aquests, el vostre servidor web a casa serà (en la majoria dels casos) relativament senzill i no necessitarà cap GPU.

Qualsevol cosa que comenci a partir d’1 GB ho farà. Hi ha diverses marques diferents per triar, com ara Seagate, Corsair, Kingston, etc. Com que el servidor funcionarà 24 hores al dia, considereu diversos sticks RAM de baixa potència (indicats amb una L amb el model) per compensar la caiguda en MHz..

El cost de la RAM ha baixat significativament en els darrers anys i es poden trobar pals barats a partir de 4 GB en endavant. El vostre servidor tindrà un temps de resposta molt millor amb usuaris simultanis amb RAM més elevada.

Entra a la formació GRATU FREETA

Voleu saber com crear 6 llocs d’autoritats de figures?

Uneix-te a aquesta formació gratuïta…

 • Finalment, tingui un mètode provat per trobar nínxols rendibles
 • Accediu a un mètode de recerca de paraules clau que no s’imprimeixi
 • Apreneu a subcontractar contingut de qualitat
 • Apreneu a crear enllaços de barret blanc al vostre lloc sense maldecaps

Podeu connectar el disc dur de 256 GB a la vostra plataforma per començar. El vostre emmagatzematge és una de les últimes coses que us hauria de preocupar del vostre servidor domèstic. Conté els fitxers generals, el codi font del vostre lloc web, el sistema operatiu i les configuracions del servidor web.

Optar per SSD ofereix nombrosos avantatges, com ara operacions de lectura / escriptura més ràpides, la cerca i el rendiment global millorat.

Un servidor realment necessita una placa base força bàsica per començar les coses. El que realment importa és que us assegureu que no hi ha colls d’ampolla. Per exemple, potser heu instal·lat una memòria RAM DDR4 de 2133 MHz, però la vostra ranura de la placa base només és compatible amb una DDR3 de 1866 MHz a un màxim..

El mateix passa amb el vostre processador, on les coses es compliquen. Alguns processadors poden no connectar-se a la mateixa ranura a causa de les diferències en la mida de la matriu i els pins. També heu de saber fer un servidor (a casa) muntant totes les parts juntes.

Els SO més populars són Ubuntu i Windows. El 67% dels servidors utilitzen Linux, ja que és de codi fiable, estable i obert. Això significa menys costos operatius derivats del programari amb llicència.

Per als propietaris, hi ha 2 piles: WAMP i LAMP. L’AMP en ambdós significa Apache Server, MySQL Relational Database i llenguatge de programació PHP. La W i L de cada suport per a Windows i Linux.

Raspberry Pi és una sèrie de mini plaques informàtiques que disposen de recursos integrats en una sola placa. El Raspberry Pi 3 inclou un 4 × ARM Cortex-A53, processador de 1,2 GHz, 900 MHz 1 GB LPDDR2 RAM i tot el que no sigui un emmagatzematge.

Domini gratuït amb hosting

Disposa de ports USB 4x per a l’emmagatzematge extern, cosa que el fa molt versàtil. No es pot actualitzar la RAM, tot i que hi ha diverses versions amb fins a 4 GB de RAM. I tot comença des de només 35 dòlars, cosa que el converteix en una elecció molt raonable per als principiants. També facilita tot el procés que facilita el servidor propi.

Això és com crear el vostre propi servidor a casa per a allotjament web

Com crear el vostre propi servidor a casa per allotjament web

Aprendre a crear el vostre propi servidor a casa per a allotjament web és realment més senzill del que creieu. Tothom creu que hi ha molta codificació implicada en el procés complex que és imprecis. Amb aquestes instruccions, és bastant simple crear un servidor web a casa. Aquest tutorial inclourà instal·lacions del servidor Windows i Linux, així que no dubteu en utilitzar-les.

Com allotjar un lloc web al servidor Apache a Windows

 • Instal·lació de la pila WAMP
 • Configuració de fitxers MySQL i HTML
 • Habilita l’accés públic al lloc web
 • Definició d’un nom de domini

Podeu instal·lar WAMPServer per començar al vostre viatge sobre com crear el vostre propi servidor a casa per a allotjament web. De manera predeterminada, el vostre ordinador utilitza 80 per a la comunicació per internet i pot ser que utilitzi Skype o algun altre programari. Podeu configurar Skype al port 443 des de la configuració>eines>opcions.

Quan la instal·lació s’hagi completat, estarà disponible un directori predeterminat (c: \ wamp \ www). Podeu crear-hi més subdirectoris i afegir-hi els fitxers HTML i PHP. Introduïu l’URL de localhost (http: // localhost) i us dirigirà al tauler de control de WampServer.

Com a prova, creeu un fitxer PHP nou accedint al directori www des del WampServer. Poseu un nom al lloc web de prova i introduïu-hi una etiqueta HTML simple. També podeu consultar la configuració i els detalls de la instal·lació de PHP a l’enllaç http: //localhost/info.php. Podeu accedir a les bases de dades des del tauler de comandament phpMyAdmin.

Haureu de modificar la configuració predeterminada del servidor Apache. Estan configurats per bloquejar les connexions HTTP entrants per raons de seguretat. Accediu al fitxer httpd.conf des del tauler de control de WampServer, seleccioneu Apache i, a continuació, el fitxer. Allà mateix, hi trobareu les línies:

Ordena denegar, permetre
Negar de tots

Canvieu aquestes línies per:

Ordeneu Permet, denegueu
Permet de tots

Reinicieu el WampServer seleccionant l’opció “Reinicia tots els serveis” del menú. Això és important perquè la configuració tingui efectes complets.

Si heu de definir una IP estàtica i configurar el reenviament de ports, també serà senzilla. Obriu l’indicador d’ordres des del menú Inici i introduïu ipconfig / all. Això us donarà els valors de l’adreça IP, la màscara de subxarxa, la passarel·la predeterminada i el servidor DNS.

Obriu el Tauler de control>Xarxa i Internet>Centre de Xarxa i Compartir>Canvia la configuració de l’adaptador>Connexió d’àrea local i propietats del clic. Seleccioneu Internet Protocol Versió 4 (TCP / IPv4) i feu clic a Propietats. Introduïu la vostra nova adreça IP al camp “Número de passarel·la predeterminada” (per exemple, 192.168.1.23). Introduïu els altres 3 valors tal com eren. A continuació, feu clic a D’acord.

El reenviament de ports és tan senzill com saber crear un servidor web. Obriu el navegador i introduïu la passarel·la predeterminada. Accediu a la interfície del router iniciant la sessió i després seleccioneu “Aplicacions & Opció “Jocs”, després “Avançada” i “Desviament de ports / desencadenament de ports”, “NAT / QoS” o qualsevol cosa que s’assembli a ells. Tots els encaminadors tindran el mateix disseny bàsic a partir d’ara, requerint ports interns i externs o d’inici i final. Seleccioneu els protocols i introduïu l’adreça IP estàtica que heu creat prèviament. Si hi ha una opció amb el nom d’habilitar, assegureu-vos de comprovar-la.

Començarem modificant uns quants fitxers. Per exemple, teniu un domini amb el nom de hxxps: //www.websitetest.com, amb alguns fitxers al DNS amb adreça IP el 192.168.1.23. Comencem modificant el fitxer httpd.config del tauler de control de WampServer i afegim un host virtual. Busqueu aquestes línies i descomenteu-ho:

# Amfitrions virtuals
Inclou conf / extra / httpd-vhosts.conf

Ara creareu manualment un fitxer a la ubicació: C: \ wamp \ bin \ apache \ Apache-version \ conf \ extra \ (la part de la versió tindrà la versió actual d’Apache). Obriu un editor de text, com ara Bloc de notes i afegiu les línies següents al document:

ServerAdmin [protegit per correu electrònic]
DocumentRoot “c: \ wamp \ www”
ServerName mysite.local
ErrorLog “registres / websitetest.com.log”
Comú “registres / websitetest.com-access.log” personalitzats

Seleccioneu l’opció “Reinicia tots els serveis” del tauler de control de WampServer i els canvis seran efectius. I ja sabeu com crear el vostre propi servidor a casa per allotjament web a Windows.

Com fer que el teu propi servidor d’allotjament web sigui Linux

 • Instal·lació de la pila LAMP
 • Prova de PHP
 • Prova de MySQL
 • Instal·lació de phpMyAdmin
 • Configuració DNS
 • Configuració del servidor Apache

Per començar a crear el servidor web, haureu d’instal·lar la pila LAMP. Introduïu la següent comanda al terminal:

sudo apt instal·lar apache2 mysql-server php libapache2-mod-php7.0

Definiu una contrasenya per al vostre usuari root MySQL. Si els canvis siguin efectius d’Apache, haureu d’introduir:

reinicia sudo /etc/init.d/apache2

Saber fer el vostre propi servidor d’allotjament web a Linux necessita provar-lo. Afegiu un fitxer PHP de prova a / var / www / html /, que també és el directori arrel del servidor web. Posa el nom de “websitetest”. A continuació, introduïu-ho al directori:

eco sudo “” > /var/www/html/websitetest.php

Obriu el navegador i introduïu http: //localhost/websitetest.php. Això ha d’obrir el fitxer PHP.

Introduïu:

servei sudo estat de mysql

Això hauria de tornar a l’estat d’execució. Podeu reiniciar el servei introduint:

reinicia el servei sudo mysql

També assegureu-vos que el sistema i les adreces d’enllaç de MySQL siguin les mateixes. Introduïu:

cat / etc / hosts | grep localhost

Això retornarà diversos valors, entre els quals hi haurà l’adreça IP. Comproveu-ho amb el fitxer de configuració MYSQL per assegurar-vos que són iguals. Si no coincideixen, canvieu-los per coincidir.

Introduïu:

sudo apt-get install phpMyAdmin

Això instal·larà phpMyAdmin. Feu clic a Sí quan sol·liciteu crear un DB predeterminat per a ús exclusiu. Definiu el nom d’usuari i la contrasenya i reinicieu el servidor Apache perquè els canvis siguin efectius. Podeu accedir a phpMyAdmin des de http: // localhost / phpmyadmin /.

Podeu definir un domini personalitzat, com ara hxxp: //www.websitetest.com. Canvieu la configuració d’Apache per permetre peticions externes d’internet modificant la configuració DNS. Assegureu-vos que el nom de domini tingui algun registre que dirigeix ​​cap a una adreça IP. El proveïdor de serveis actualitza automàticament els registres DNS.

Introduïu:

sudo a2dissite * predeterminat

Això inhabilitarà l’amfitrió virtual d’Apache.

Introduïu:

cd / var / www / html

Això es dirigirà cap al directori d’emmagatzematge predeterminat. Creeu una carpeta nova per al lloc web i canvieu el nom de domini introduint:

sudo mkdir websitetest.com

Creeu 4 subcarpetes a la carpeta que acabeu de crear. Introduïu les ordres següents per crear carpetes de blocs, fitxers i còpies de seguretat:

sudo mkdir -p websitetest.com/logs

sudo mkdir -p websitetest.com/public_html

sudo mkdir -p websitetest.com/backups

Introduïu la següent comanda per llançar un nou fitxer d’amfitrió virtual:

sudo nano / etc / apache2 / sites-available / sudo mkdir -p.com.conf

En aquesta fase, el nom de domini tindrà .conf al final. Utilitzeu el codi que es proporciona a continuació per crear una configuració per a l’amfitrió virtual. Canvieu el nom de domini “websitetest” pel que vulgueu.

ServerAdmin [protegit per correu electrònic]
Nom de servidor websitetest.com
Servidor_Alias ​​www. websitetest.com
Directory_Index index.html index.php (carpeta per a fitxers desats)
Document_Root / var / www / html / websitetest.com/public_html (té noms de fitxers html o php)
Avís LogLevel
S’han combinat personalitzats_Log / var / www / html / websitetest.com/log/access.log

Deseu els canvis i introduïu:

sudo a2ensite websitetest.com.conf

D’aquesta manera, es reiniciarà el servidor Apache. Reinicieu-lo perquè els canvis siguin efectius. I ja sabeu com crear el vostre propi servidor a casa per allotjament web a Linux.

Com es crea un servidor web: es poden emportar claus

 • L’aprenentatge de crear el vostre propi servidor a casa per allotjament web no és tan complex com es pensava.
 • Obteniu el maquinari necessari. No dubteu a reciclar peces antigues. Si esteu investigant sobre com crear un servidor web amb finalitats purament educatives, fins i tot hi haurà un maquinari antic.
 • Raspberry Pi és una molt bona opció per a la majoria dels casos. Podeu apilar servidors per obtenir més energia.
 • No és tan diferent comprendre com fer el vostre propi servidor d’allotjament web a Linux i Windows. Segueix els mateixos passos, tot i que amb petites diferències.
 • Assegureu-vos que els vostres proveïdors de serveis d’Internet (ISP) permetin activitats d’allotjament.
 • Recordeu-ho: comprometreu moltes funcions que inclouen un allotjament de pagament. Si el vostre servidor esdevé popular, considereu la migració a serveis d’allotjament de pagament. Comencen a partir de només 0,99 dòlars i poden agilitzar de forma significativa tot. No obstant això, també podeu recórrer un llarg camí amb els vostres propis servidors, sempre que els mantingueu correctament.

Preguntes freqüents

Com puc configurar un servidor domèstic?

Configurar un servidor domèstic és força senzill. Sempre que tingueu el maquinari, una connexió a Internet estable i coneixeu el procediment, podeu configurar-lo i mantenir-lo vosaltres mateixos. Abans de configurar-lo, comproveu les regles del vostre ISP sobre el vostre propi servidor i seguiu les directrius amb cura.

Quant costa construir un servidor a casa?

El cost de construir un servidor a casa vostra depèn del preu local dels components i de si utilitzeu el maquinari. Un simple Raspberry Pi pot costar 35 dòlars, mentre que un servidor de gamma alta per allotjar milers d’usuaris concurrents pot costar 1.000 dòlars. No us oblideu tampoc de la connexió a Internet.

Els servidors utilitzen molta electricitat?

Aquesta és una idea errònia comuna. Els servidors són força eficients energèticament, amb diverses construccions especialitzades que consumeixen menys de 10 dòlars al mes. Per exemple, el cost d’energia per a una construcció de Raspberry Pi és gairebé insignificant, però els sistemes més complexos (sobretot les piles de servidors) necessitaran més electricitat, sumant-se així a les factures..

Quant costa executar un servidor les 24 hores?

Hi ha moltes variables; per exemple, el consum d’energia de CPU, GPU, RAM, refrigerador, costos d’energia, etc. Seguiu aquesta fórmula: ((consum total d’energia / hora x per cost unitari) x 24 x 30) per calcular les factures mensuals. Tot i això, el cost mitjà estimat és d’uns 15 dòlars mensuals per a un servidor de rang mitjà.

Com de gran ha de ser el meu servidor?

Depèn de l’ús; per exemple, el vostre lloc web necessitarà aproximadament 10 MBPS de connexió per proporcionar una bona experiència d’usuari per a 100 usuaris concurrents. Per a un lloc web de comerç electrònic, dediqueu 5-10 MB de RAM per a cada usuari, amb un superàvit del 10% per a la càrrega addicional. Es recomana utilitzar un processador i-5 de 5a generació.

Quant costa un servidor?

Fer un servidor (a casa) no costa gairebé res si estàs reutilitzant components antics. El cost és directament proporcional als costos d’allotjament i de maquinari. Podeu consultar www.000webhost.com, infinityfree.net i sites.google.com per fer-vos una idea..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map