Hvad er den bedste Logo Design-software? (Mac, pc og online)

Det kan være vanskeligt at vælge det bedste logo-designsoftware. Når alt kommer til alt er et logo en del af et brandets identitet. Derfor ser du multinationale virksomheder betale tusinder af dollars for branding og ommarkering af deres logoer. Men selvfølgelig har mindre virksomheder ikke budgettet til at bruge så meget på logo-design. Derfor vælger de selv at oprette logoer. Men selv når du gør det, skal du vælge en platform, der er ideel til dine designfærdigheder og behov.


At designe et logo på egen hånd kræver kreativitet og en vis teknisk designkendskab. Lad os indrømme det, ikke alle har begge dele. Hvilket er helt fint. I stedet for at bruge tid på at rackere din hjerne og tænke på logo-ideer, kan du lade professionelle logo-designere gøre det for dig på 99 Designs. De har et netværk af erfarne designere, der kan arbejde fra den korte fortegnelse, du giver, og vende et kreativt, professionelt logo til dig.

Vi synes, de er den bedste online logo-designtjeneste, fordi de tager hovedpinen ved at designe et logo af dine hænder og arbejde sammen med dig, indtil du får et logo, som du er helt tilfreds med.

For dem, der gerne vil prøve at designe et logo på egen hånd, har vi dog forslag til værktøjer, de kan bruge til at give det en chance.

Bedste logo design software: her er nogle gode muligheder

 • Adobe Illustrator (PC og Mac)
 • CorelDRAW (PC og Mac)
 • JetA Logo Creator (PC)
 • Affinity Designer (MAC)
 • Inkscape (PC)
 • Adobe Illustrator Draw (iOS og Android)
 • Desygner (iOS og Android)
 • LogoMaker (online)
 • Canva (online)
 • Adobe Photoshop (PC og Mac)
 • Freelogoservices.com (Online)
 • Sothink (pc & gratis prøveversion)
 • Summitsoft (Online)
 • Laughingbird (online)
 • Looka (online)
 • RelayThat (Online)
 • Vectr (Windows og Linux)

Læs videre for at finde ud af mere om hver af disse logoproducent-software og platforme …

Bedste logo design software

Hvis du spørger de fleste professionelle designere, hvad der er det bedste logo-design-software, er svaret sandsynligvis Adobe Illustrator eller Photoshop. Men ud af de to Illustrator er der en software, der giver dig et tomt lærred, som du praktisk talt kan gøre noget med. Du skal dog vide, hvordan du bruger softwaren, da den har en masse funktionaliteter, der muligvis ikke er synlige for første gangs brugere, men du kan selvfølgelig øve og se videoer om, hvordan du bruger Illustrator til at lære dem.

Adobe Illustrator giver dig fuld kontrol over det design, du laver. Pixel-gitteret giver dig mulighed for at justere og rense op i designet, med perspektivgitteret kan du tilføje dybde, mens værktøjer som børster og formningsværktøj giver dig muligheden for at skabe ethvert design, du kan tænke på. Igen, skal du vide, hvordan du bruger disse værktøjer for at udnytte dem fuldt ud.

Generelt producerer softwaren et højopløsnings logo, som kan formateres til enhver form for udskrivningsfil til brug.

Gennem årene CorelDRAW har udviklet sig til en pålidelig software til logo design. De vektorredigeringsværktøjer, som softwaren leverer, giver dig mulighed for at designe logoer, der er detaljerede og rige. Du har adskillige værktøjer til at arbejde med, så du kan spore, tilføje effekter som kalejdoskop, skygger og andre til dit logo. Programmet er ikke for kompliceret til brug, men vil kræve en vis baggrundsviden. Så længe du har en idé til et logo, kan du bruge softwaren til at få den til at komme til live, i det mindste digitalt.

Ligesom de gør med websteder, gør Wix det nemt for brugerne at oprette et logo med Wix-logo maker-platformen. Du har ikke brug for nogen erfaring med at designe for at bruge den. Alt hvad du skal gøre er at indtaste brandets navn, identificere branchen og du vil have adskillige forslag til logoet i form af ikoner at vælge imellem. Du har derefter muligheden for at tilpasse dem, så du kan gøre dem unikke for dit brand.

JetA Logo Creator er tilgængelig i Windows 7 og nyere og er sandsynligvis den letteste logo design software du kan downloade. I modsætning til CorelDRAW og Illustrator giver JetA brugere mulighed for at bruge en skabelon som udgangspunkt, hvis de vil. Det har et bibliotek på 10.000 vektorformet samt har hundreder af logoskabeloner, som du kan starte med. Det giver dig værktøjer, du kan bruge til at ændre disse designs efter din smag. Værktøjer som at tilføje gradient, glød & glans og fed streger. Med værktøjerne kan du omdanne skabelonen til et professionelt logo til din virksomhed.

Når det kommer til logo-design, er du sandsynligvis opmærksom på vektorkunstens betydning. De fleste logoer er designet i vektorfiler, så når de skaleres op eller ned, ændres opløsningen ikke. Affinity Designer giver dig mulighed for at arbejde med vektorfiler og omdanne dem til et rastermiljø, så det er lettere for dig at lave lag og justeringer af det. Penneværktøjet giver dig præcision til at fremstille linjer og kurver med ekspertise, mens rebværktøjet giver dig kurver, der er pixelfri, glatte. Du kan importere alle billedfiler til softwaren og begynde at designe med det samme.

Når det kommer til design-software med masser af funktioner, tror du, at du bliver nødt til at afskalde penge. Nå, ikke med Inkscape, som er en gratis software, du kan downloade til oprettelse af logo. Det er en vektorgrafikredigeringssoftware, der giver dig mulighed for uden problemer at designe logoer. Du får masser af værktøjer til at arbejde med, mens du designer, der giver dig mulighed for at tilføje tekst, tegne og manipulere figurer. Mens softwaren producerer skalerbar vektorgrafik, kan du også eksportere filen til andre formater. Platformen er tilgængelig for Linux såvel som Mac og Windows.Adobe Illustrator Draw er perfekt til skitser, hvilket gør det til et fantastisk værktøj at oprette logoer. Det fungerer meget godt på iPad Pro eller iPad med Apple blyant. Men du kan også bruge den på din iPhone (såvel som Android-enheder). Appen er som en mini-version af Illustrator til iOS. Du får masser af funktioner og værktøjer til at arbejde med, så du kan arbejde på både flade og lagdelte kunstværker. Du kan producere vektorkunst i høj opløsning, der kan bruges på ethvert markedsføringsmateriale.

Når det kommer til brug af mobiltelefoner eller tablets, får du ikke de samme muligheder, som du ville med designsoftware på pc. Men Desygner kommer tæt på at give brugerne alt, hvad de har brug for, for at designe et professionelt logo under farten. Det er udstyret med tusinder af design og elementer, som du kan vælge imellem og ændre. Udover dette giver værktøjerne i det dig muligheden for at tilføje forskellige elementer, såsom skygger og gradient, mens du også skærper billedet. Det er tilgængeligt til både iOS og Android.

LogoMaker er en online platform, der giver dig kontrol over ethvert element i dit logo-design. For begyndere kan det være vanskeligt at tænke på, hvor man skal starte.

For at få din kreativitet til at give giver platformen dig hundreder af skabeloner, skrifttyper og ikoner, du kan gå igennem. Du kan lege med dem og se, hvad du kan lide. Du kan oprette så mange logoer, som du vil, og betaler kun for dem, du køber. Interfacet på platformen er grundlæggende, så enhver kan bruge den.

Canva har taget online designverden med storm. Platformen giver dig mulighed for let at designe et logo og andet marketingmateriale. Det har tusinder af forskellige skabeloner, du kan vælge imellem med mange skrifttyper og farver at lege med. Du kan endda uploade din egen grafik og bruge platformen til at ændre den til din smag. Det er nemt at bruge og har en gratis logooprettelsesproces, mens du giver dig muligheden for at låse de premium værktøjer og elementer op for kun $ 1 pr. Element

Adobe Photoshop bruges typisk til at redigere billeder. Men softwaren giver dig mulighed for også at redigere og oprette logoer. Det giver dig yderligere funktionaliteter, der giver dig mulighed for at røre og gengive den grafik, du opretter. Det er lidt mindre komplekst end Illustrator når det kommer til brug, hvilket er det, der gør det til et bedre valg for begyndere.

Du kan importere design eller billeder, du vil arbejde med, og oprette et logo ud fra dem.

Freelogoservices.com er en anden online platform, der giver virksomheder mulighed for at oprette et logo. Det er nemt at bruge, du starter med at indtaste dit firmanavn og slogan, mens du nævner hvilken branche det tilhører. Derefter har du mange muligheder med ikoner at vælge imellem for at gå med navnet. Derefter kan du tilpasse dit valg ved at lege med farve, skrifttyper, tilføje gradient osv. Giver dig muligheden for at oprette et unikt logo.

Det betyder ikke noget, om du har brug for et logo til din virksomhed, app eller mobilspil. SoThink har du dækket. Softwaren har tusinder af skabeloner og elementer, der tjener som et godt udgangspunkt for alle, der leder efter et logo.

Det har også værktøjer som blyant, børste, spejleffekt og så videre, så du kan tilføje et unikt element og berøre det design, du beslutter dig for. Du kan også ændre farver og skrifttype til din smag. Platformen er ikke så komplet som Adobe Illustrator, men giver nok værktøjer til at hjælpe begyndere med at oprette et professionelt logo.

SummitSoft har hjulpet virksomheder med at oprette et logo i over to årtier nu. Gennem tiden har det udviklet sig til en af ​​de mest omfattende online platforme til oprettelse af logoer.

Det giver brugerne fuld kontrol over skabeloner og grafik til at lave et unikt logo. Der er tusindvis af designs at gennemgå og vælge fra at arbejde med. I slutningen får du ejerskab af logoet såvel som vektorfilerne, så du kan bruge det, som du vil.

Med over 200 skabeloner med logoer og 200 elementer, der kan tilføjes til dit logo, er LaughingBird en anden platform, der fremstiller logoer, der fungerer godt for alle, der mangler designfærdigheder.

Du behøver ikke at rackere dine hjerner og tænke på, hvor du skal starte med dit logo. Skabelonerne hjælper med at gnistre din fantasi, og muligheden for tekst og specialeffekter giver dig masser at arbejde med i at ændre logoet. Omkostningerne ved brug af softwaren er et engangsgebyr på $ 37, og du kan ubegrænset logo-redigeringer med det.

Looka er en af ​​de mere innovative logo-designplatforme, der bruger AI til at hjælpe dig med at designe et logo. AI bruger de skrifttyper, farver og stil, du vælger, for at give dig ideer til logoer, som folk foretrækker ved hjælp af de indstillede præferencer. Grundlæggende gør det det meste af designet for dig baseret på de indstillede præferencer og giver dig muligheder at vælge imellem.

Selvom dette er godt for begyndere, tillader platformen ikke meget tilpasning, efter at designene er lavet af AI, hvilket kan være et problem for enhver, der ønsker at komme ind og ændre logoet.

RelayThat giver dig mulighed for at samarbejde med dit team for at skabe et unikt logo til din virksomhed. Du kommer til at designe logoet ved hjælp af mange forskellige skabeloner og tilpasningsmuligheder. Derefter kan du dele det design, du har oprettet, med andre på dit team og give dem adgang til at foretage ændringer i det. Dette giver mulighed for en enkel måde for hele teamet at samarbejde om at oprette logoet. Arbejder godt for alle, der ikke er for dygtige med design og har brug for input fra andre.

Ovenpå dette giver RelayThat dig mulighed for at oprette billeder i perfekt størrelse til alle sociale medieplaformer på hver artikel, du deler med dit logo og branding front og center.

Vectr er en logo-designplatform, der kan bruges online, eller du kan downloade den til Windows, Linux eller Chromebook. Det er gratis at bruge og giver dig mulighed for at redigere vektorgrafik. Du har kontrol over forskellige elementer i grafikken, så du kan tilpasse den helt efter din smag. I slutningen får du en vektorfil med dit logo, så du kan bruge det til markedsføringsmateriale. Det er også let at bruge med funktionaliteter, der er nyttige, men ikke for komplekse.

Hvad skal man kigge efter, når man vælger logo maker software

Når du vælger den rigtige logo-maker-software til dine designbehov, vil du overveje følgende:

Mens de fleste designsoftware har det grundlæggende, såsom at give dig muligheden for at ændre skrifttype, farve og enkle elementer i logoet, vil du se på de ekstra funktioner, der er specifikke for softwaren. For eksempel har Adobe Illustrator tonsvis af værktøjer, der muligvis ikke findes i anden software, der giver dig mulighed for at skærpe pixels og sørge for, at logoet er så glat som muligt.

Du skal være nøje opmærksom på funktionerne, og om det er noget, der ville være nyttigt for din virksomhed.

Hvis dette er din første gang, du bruger design-software, vil grænsefladen være meget vigtig. Du vil sikre dig, at du forstår det og kan bruge det fuldt ud, så du får mest muligt ud af det logo, du opretter.

Det er meningsløst at bruge softwaren, som du ikke helt forstår, hvordan du bruger. Det kan være en god ide at se på onlineguider, når du har indsnævret dit valg for at udvikle en bedre forståelse af grænsefladen til den shortlistede software.

Du finder udgifter til designsoftware, der varierer massivt. Hvis omkostningerne bekymrer dig, skal du sørge for at lave et budget og holde dig til det.

Du er sikker på at finde software, der passer til dit budget fra helt gratis til flere hundrede dollars. Bare vær parat til at tabe på funktioner og brugervenlighed, jo billigere du går.

Vores sidste ord om logosoftwaremuligheder

Der er et logo-design software til enhver type designer fra begynderen, der bare vil have softwaren til engangsbrug til eksperter, der bruger softwaren til deres karriere. Afhængig af din designviden og evne, skal du finde ud af, hvilken software der passer perfekt til dig.

Mange online platforme giver dig mulighed for at oprette et logo, før du foretager betaling eller software giver dig mulighed for at downloade prøveversioner, så du kan teste dem ud. Sørg for at gøre det, hvis du har problemer med at vælge en.

Dit virksomheds logo vil være identiteten bag dit brand. Sørg for at oprette en, der er professionel, iørefaldende og unik. Dette er noget, du kan gøre med de platforme og software, vi har nævnt på vores liste, men hvis du ikke er sikker på, at du kan trække det af, kan 99Designs muligvis være en bedre mulighed, hvis det kun er et engangs-projekt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map