Mennyit fizet egy webhely? Ár fejlesztéshez és létrehozáshoz

Mennyit fizet egy weboldal?Az egyik első dolog, ami az internetbe való bejutás megszervezésére és felépítésére gondol, az a fejedbe kerül – mennyibe kerül egy weboldal? Ha arra gondol, hogy webhelyet vagy blogot indít a WordPressen keresztül, akkor számolnia kell arról, hogy mekkora munkát végez magaddal, és a többi feladatot, amelyet kiszervezni fogsz.


A tervezők, fejlesztők vagy ügynökségek bérbeadása az Ön számára az az ár, amikor az árak magasra válhatnak. De ha úgy döntött, hogy ingyenes, nyílt forráskódú szoftvert használ, mint például a WordPress, akkor könnyedén létrehozhat egy költséghatékony webhelyet egy kis munkával.

A weboldal elindításának költségeinek többsége az egyedi döntésekből származik, amelyeket még a webhely felállítása és működtetése előtt hoztak. Ezek magukban foglalják a webtárhelyeket, a domain vásárlásokat, a havi és éves díjakat, a kiszervezett fejlesztéseket, a házon belüli fejlesztéseket és a weboldal minden különféle funkcióját.

Mennyibe kerül egy weboldal elkészítése?

Az emberek nagy jelentőséget tulajdonítanak a weboldal tényleges látható kialakításának, az a fajta megjelenés, amelyet egy ingyenes webhely nem ad neked. Fontos szempont, amikor arra gondolunk, mennyibe kerül egy weboldal készítése. Ha viszont összehasonlítanánk két oldalt egymás mellett, minimális vizuális megkülönböztetés mellett fennáll a drasztikus árkülönbségek lehetősége.

A sablonok gyakran olyan jól megtervezték őket, hogy megkülönböztethetők-e valamely más szakemberek által kidolgozott dolgoktól, amelyek több ezer dollárba kerülnek.

Egy 5000 dollárba kerülõ webhely külsõ megjelenése hasonló lehet a webhely szerint, 10 000 dollárért.

Csatlakozzon az INGYENES edzéshez

Szeretné megtanulni, hogyan kell felépíteni a 6 számú hatóság webhelyét?

Csatlakozzon ehhez az ingyenes képzéshez…

 • Végül rendelkezzen bevált módszerrel a jövedelmező rések megtalálására
 • Hozzáférés egy bolondbiztos kulcsszó-kutatási módszerhez
 • Tudja meg, hogyan lehet kiszervezni a minőségi tartalmat
 • Megtanulhatja, hogyan lehet fejfájás nélkül létrehozni a fehér kalapra mutató linkeket a webhelyére

Ez valójában azt jelenti, hogy meglehetősen nehéz megítélni, hogy mekkora a weboldal egyáltalán a formatervezés külső oldalán. Hasonlítsuk össze az ár és a minőség különbségét az autók analógiájával.

A vadonatúj Maserati GranTurismo gyönyörű autó. Ez egy olyan autó, amelyet az autó rajongók szeretnek és értékelni fognak a külső kialakításáról. Ez egy magas árú, távolsági jármű, amely szintén sokat csomagol a motorháztető alatt.

Hasonlítsa össze ezt az alacsonyabb árú modellekkel, amelyek kívülről is jól néznek ki, de drasztikusan alacsonyabbak a magasabb végű Maseratihoz képest. Mi teszi fel az autó költségeit, és ebben a tekintetben a weboldal nemcsak a külső kialakítása.

A webhelye azon képességei és funkciói, amelyek megkülönböztetik a befejezéstől és az árat más ponthoz vezetnek, néhány szempontból.

Kérdések, hogy tegye fel magát az építkezés előtt

A webhely felépítésének költségeinek meghatározása megkezdődik, még mielőtt bármilyen fontos döntést meghoznának. A lényeg az, hogy feltegye a megfelelő kérdéseket, és rájön, hogy a válaszok árnyaltabb és bonyolultabbek, mint a feltett egyszerűsített kérdés..

Az a széles kérdés feltevése, amely a webhely költségeit veszi fel, nem veszi figyelembe az üzleti vállalkozást vagy a webhely egyéni célját, a szükséges készségeket, valamint az erőfeszítést és az időt, amelyet a webhelyre töltesz. Tehát inkább tedd fel a fontosabb tömörebb kérdéseket.

 •    Mire hajlandó költeni időt és pénzt, hogy valami megéri?
 •    El tudja dönteni, hogy mihez kell összpontosítani, és mi lehet oldalra dobni??
 •    Ön gyakorlatilag vagy gyakorlatilag részt vesz majd a webhelyen?
 •    Van-e korábbi tapasztalata vagy tudása arról, amit csinál??
 •    Milyen típusú szolgáltatásokra van szüksége??
 •    Mennyire fontosak a felhasználói felület és a felhasználói interakció ellenőrzése?
 •    Ha a munkát kiszervezi, akkor mekkora lesz az?

Ez csak néhány a sok kérdés közül, amelyeket feltehet magának, miközben új webhely létrehozását tervezi. Később megvizsgáljuk a széles árképzési kereteket és forrásokat. A legfontosabb először az, hogy kitaláljuk az összes elemet, amely a webhely létrehozásába megy.

A tervező vagy a fejlesztői csoport értéke sokkal mélyebbre megy, mint a weboldal felszíni aspektusai. Egyéni műszaki készségeik, tapasztalataik és tudásuk hosszú távon elősegítheti a webhely létrehozását.

Ingyenes domain tárhellyel

Kerülni kell a műszaki vagy pénzügyi akadályokat a létrehozása során, és delegálnia kell, hogy mennyi időt és erőfeszítést hajlandó vállalni webhelyének fejlesztésére.

A weboldal létrehozásának költségeinek költségvetésbe foglalása

Attól függően, hogy Ön kisvállalkozás tulajdonosa, szervezet vagy csak magányos farkas, aki weboldalt készít, az Ön igényei és készségei nagyban változnak. A weboldal felállításának költségei négy különféle forrásra csökkennek.

Megvizsgáljuk, hogy ezek hogyan bonthatók le potenciális költségekre vagy előnyökre, és hogyan kapcsolódnak egymáshoz, és hogy egynél több erőforrás rendelkezzen-e a webhely fejlesztésének. Ezek az erőforrások feloszthatók pénzre, időre, műszaki szakértelemre és fejlesztési készségekre.

Az első erőforrás, amelyet megvizsgálunk, a pénz. Ha sok rá költ költeni, akkor ez valójában sok más forrást eredményez. Felszabadíthatja idejét a legjobb tervezők és fejlesztők, sablonok és platformok kutatására.

Ez kéz a kézben jár, de ha van ideje is, megvizsgálhatja a különféle szolgáltatások által kínált különféle előnyöket. Az idő értékes forrás a birtokláshoz, még inkább, mint akkoriban pénz.

Ennek oka az, mert az egyik lehetővé teszi több pénzt keresni, és megadja a luxust a tanuláshoz és a tudás növeléséhez. Ez viszont pénzt takarít meg Önnek, mert tudja, hogyan kell fejleszteni (kód, kialakítás stb.), És rendelkezik a weboldal belső működésének mögött álló technikai szakértelemmel is..

A műszaki vagy fejlesztési ismeretek hiányát nehéz kompenzálni, ha nincs ideje tanulni vagy pénz, amelyet ki kellene fordítani. Ha rendelkezel ezekkel a készségekkel, csak idő kérdése, hogy életbe léptesse őket és elkészítsen valami nagyszerűt.

Források hiányának meghatározása

Mivel sok esetben a pénz a legfontosabb szempont, mivel ez a végcél és eszköz a dolgok elkészítéséhez, ez a legrugalmasabb forrás is. Az emberek pontosan meghatározzák, hogy mennyi a webhely, anélkül, hogy figyelembe vennék a szükséges egyéb forrásokat, vagy kiszerveznék őket.

Az idő szempontjából mindig ott van, és átirányítással átruházható, ha nem vagy elfoglalva és nincs idő, vagy ha túl elfoglalt valami mással, és nincs rá.

Ha tudja, hogyan kell fejleszteni és megérti a műszaki szempontokat, akkor mindig ott van. Ha nem, nem kell, és meg kell szereznie a készségeket, vagy bérelnie kell valakit másért, aki megteszi.

A pénzköltés oka attól függ, hogy mi érzésünk szerint valamit meg fog kapni a pénzt. Hányszor költenek az emberek olyan könnyed dolgokra, amelyekre nincs szükségük és nem tudnak megfizetni?

Ha egy elem vagy szolgáltatás eredendő értékkel bír, akkor a fogyasztó akkor is indokolja a vásárlást, ha jóval meghaladja az eszközöket. Ennek bármi köze lehet az életmód megválasztásához, vagy csak a kényelemhez. Ugyanazok az alapelvek a mindennapi életben történő vásárláskor alkalmazhatók a webfejlesztésre.

Fejlesztési szakaszok & erőforrás költségek

Az alábbiakban bemutatjuk a weboldalfejlesztési szakaszok néhány alapját, valamint a korrelációs erőforrásokat, amelyekre szükség van a megvalósításhoz és a valósággá tételéhez.

 •    Alapvető kezdés: A webhely beállítása
 •    Webhely-készítő kiválasztása és megtanulása
 •    Az elrendezés beállítása
 •    Tartalom létrehozása
 •    Webhely karbantartása

Mindegyik területen rendelkeznie kell a szükséges forrásokkal, hogy valami megtörténjen. Nézzük meg az egyes fejlesztési szakaszokat.

Ha ezen szakaszok bármelyikében hiányzik a szükséges műszaki vagy fejlesztési ismeretek, meg kell találnia egy weboldal-készítő szoftvert. Ezeket mind a nem műszakilag képzett emberek, mind a magasan műszaki szakemberek számára készültek.

Ha például a WordPress vagy a SquareSpace-re hasonlít, ezek nagyon felhasználóbarátak. Ezen kívül gazdag fejlesztői közösség létezik, akik hozzáadhatják ezeket a webhelyeket az építőipari szoftverekhez.

Van néhány különféle módszer, amellyel létrehozhat. Az anyagokat összegyűjtheti egyedül, és elkészítheti az elejétől a végéig. Ez azt feltételezi, hogy van ideje és potenciális hajlandósága megtanulni a műszaki szempontok fejlesztését és megértését.

Másik módszer lenne egyfajta szolgáltatás igénybevétele, de nem az, amely mindent az Ön számára meg fog tenni. Ehhez egy kis pénz szükséges, mivel sablonokat, lehetséges támogatási rendszereket és alkalmanként technikai segítséget fog vásárolni magának.

Utolsó módszerünk az lesz, hogy az összes munkát kiszervezzük és elvégzzük az Ön számára. Itt hatalmas pénzmennyiséggel rendelkezik forrásként, és megteheted a dolgokat. Ezt a három különféle módszert és azok mindegyikének sajátosságait tovább bonthatjuk.

Alapszintként a WordPress-t fogjuk használni, mivel ez a legnépszerűbb tartalomkezelő rendszer.

Webhelyének a semmiből történő felépítése olyan gyakorlat, amely valójában már nem létezik. Hacsak nem vagy nagyvállalat, amelyhez külön iránymutatásokra van szükség, akkor nem fog megtörténni. Még akkor is nagyon ritka. Valószínűleg egy alapsablonról indul, majd onnan megy az első “csináld magad” módszerünkkel.

Ha a WordPress használatával fogja létrehozni a webhelyet, de előfordulhat, hogy külső plugineket, kiegészítőket és egyéb specialitásokat vásárol a tervezőktől és a fejlesztőktől. Egész idő alatt szükség lehet valakit felvenni, hogy integráljon valamit, vagy bemenjen a belsőbe, hogy valamit megváltoztasson.

A teljes kiszervezés végső útjára a jövőben is elkötelezettség szükséges. Ezeknek a fejlesztőknek és a weboldal jövőbeli alkotóinak fizetni kell bármiért. Ha ez nem probléma, akkor ez kisebb gondot jelenthet Önnek, mint a tulajdonosnak.

Ahelyett, hogy a munkavállaló szerepet tölt be a helyszínen, a szerepet inkább felügyeleti vagy alkotói módra delegálták.

Mennyibe kerül a webhelyek reális kidolgozása?

A weboldal felépítésének alapköltségei meghaladják a tervezés és fejlesztés kezdeti szakaszát. A jövőbeli költségek elsősorban a meghozott döntésekhez kapcsolódnak, visszatekintve módszereinkre és arra, hogy milyen forrásokat tudsz felhasználni a teremtéshez.

Nagyon sok folyamatos költség merül fel egy weboldal élettartama alatt. Osszuk a kezdeti költségeket egy fázisra, a következő folyó költségeket pedig a második folyamatban lévő fázisra. Van néhány alapvető irányadó költség arra, amit költeni fog.

Az első kezdeti szakasz nagyrészt lefedett. Minimálisan 100 – 200 dollár segít megkezdeni az összes webhely hosting-, domain- és e-mail szolgáltatással. Számos tárhely található többek között: GoDaddy, BlueHost, HostGator, csak néhányat említenek. Íme egy gyors videó a GoDaddy-től, amely megválaszolja a kérdést – mennyibe kerül egy webhely?

 

 

 

Átlagosan képesnek kell lennie arra, hogy havonta legalább 100 dollárt költessen a webhely üzemeltetésére. Ha vállalkozása nem felel meg ennek a költési képességnek, akkor érdemes megfontolnia a drag and drop webhely fenntartását és létrehozását.

A webhely kezelése során felmerülhet más jelentős költség. Amint arról korábban beszéltünk, a megtartott ellenőrzési összeg azt eredményezi, hogy mennyit kell fizetnie másoknak.

Ha a webhely megoldása teljes körű kiszervezés volt, akkor vagy fizetnie kell ugyanazokat az embereket, vagy új fejlesztőket kell felvennie, hogy később megváltoztassák és megváltoztassák a dolgokat. Gyakran ajánlott, hogy ebben az időben szánjon időt arra, hogy legalább megismerje a weboldal néhány aspektusát. Fejlesztője itt kulcsfontosságú tanár lehet.

Olyan helyzetben lesz, ahol meg kell várnia, ha nem foglalkoztatott valakit teljes munkaidőben a munka elvégzéséhez. Ha ez csak egy apró csípés, és rendelkezik a műszaki ismeretekkel, megteheti.

Vannak azonban néhány általános hibák, amelyek személyre szabott WordPress sablon vagy más tartalomkezelő rendszer használatakor fordulhatnak elő. A hónapok során előfordulhat, hogy ezeknek a problémáknak a típusai vannak.

Néhány WordPress plugin ütközik a terv alapvető részével. Ha úgy dönt, hogy letölt egy új bővítményt, akkor előfordulhat, hogy az nem kompatibilis a webhely más szempontjaival. Ha ez történik, akkor be kell hívnia és bérelnie kell egy fejlesztőt, hogy rögzítse és integrálja ezt a két különböző területet.

A különféle tervek és szolgáltatások keverése és illesztése természetesen kompromisszumokhoz vezet, és javításukhoz ki kellene szállítani a fejlesztést. Vannak olyan esetek, amikor egy tartalomkezelő rendszer nehezen kezelhető, mint valami más erőforrásból kódolt rendszer helyett.

Például, ha egy szalaghirdetést szeretne az oldal tetején, akkor lehet, hogy be kell tennie egy bizonyos plugint vagy kódrészletet, amely nem igazán illeszkedik a már létezőhöz. Arra a kérdésre kell feltennie magát, hogy mennyi ellenőrzést szeretne a webhely szerkesztése felett.

Ez a különbség lehet a kiszervezett fizetett vállalkozók vagy az, hogy egy kis időt költenek a javítások elvégzésére.

Szükséges szolgáltatások

Vannak bizonyos funkciók, amelyekre azonnal szüksége van, és mások, amelyek nélkül később is elkészítheted őket. Amikor először indul, hűtse le a fúvókákat, és csak vegye igénybe a szükséges eszközöket.

Nagyszerű lehet az innováció, de soha nem fog késni új funkciók hozzáadásával. A hozzáadott szolgáltatások további bonyolultságot eredményeznek, ami több időt és pénzt jelenthet. Ragadd meg az alapokat most.

A tervezési bonyolultság nem jelent semmit az üzlet számára, ha az alapvető részek nem működnek. Így lehet erre összpontosítani, még akkor is, ha hiányzik a webhelye, ennek életképes erőforrásnak kell lennie az üzleti vállalkozás növelése érdekében.

Más szavakkal, vágjon ki mindent, ami túlságosan bonyolult, ami nem segíti az Ön lényegét. A felesleges szolgáltatás hozzáadása végül segíthet, de nem a webhely feltörekvő szakaszaiban. Végül is mindig később frissíthetsz.

Bizonyos esetekben frissítenie kell a webhelyét, és azzal a túlórázási tudással, amelyet kifejlesztett, látni fogja, hogy mi szükséges a webhely látogatói számára. Ha weblapjának olyan alapvető működési modellt állít fel, amely könnyen skálázható, időt és pénzt takarít meg hosszú távon, rugalmasan alkalmazkodva az alkalmazkodáshoz.

Mennyibe kerül egy weboldal létrehozása adminisztratív szempontból?

Mennyibe kerül egy weboldal?A weboldal üzemeltetése önmagában meglehetősen nagy kihívásnak bizonyul. A host fiókkal, a webmailvel, a tartalomkezelő rendszer fiókkal és az összes többi kiegészítővel és kiegészítő profildal kell foglalkoznia,.

A weboldal ezen különféle aspektusainak kezelése a rajtad múlik. A drag and drop módszer használata akkor hasznos lehet, ha mindez túlságosan kikerül a bajnokságból vagy az időkeretről. Ez egy olyan személyes preferencia, amelyet átruházhat másokra, vagy megtarthat a saját készségeiben.

Most nézzük meg néhány alapvető tényt a weboldal költségeinek számáról. Ezek megváltozhatnak, és amint Ön már tudhatja, több tényezőtől függenek, amelyek minden egyes leendőnél változnak.

Húzza & A cseppépítő néhány száz dollárba kerülhet, bárhol 100 dollártól 400 dollárig. Ez egy olyan módszer, amely tartalomkezelő rendszert használ, és szinte teljes egészében önön keresztül történik. A testreszabható szolgáltatások korlátozottak, de időt és pénzt takarított meg.

A WordPress egyéni alapon, anélkül, hogy túl sok külső fejlesztési segítséggel járna, a 100 és 500 dollár közötti hasonló árkategóriában futhat. Ugyanazon tartalomkezelő rendszer használata és a teljes fejlesztői csapat felvétele akkor jár, amikor a dolgok drágák.

Minimálisan 1000–10 000 USD + összeget költene egy teljes hosszúságú fejlesztő és tervező csapatra egy weboldal létrehozásakor. Ne feledje, hogy ezek az alapvető árak a teremtés különböző módszerei mögött.

Ezeket az árakat még tovább lebonthatjuk.

Ha felvesz valakit, aki segítséget nyújt a fejlődéshez, és megkísérelheti változtatásokat, az ár bárhol 30 dollártól 100 dollárig terjedhet. Ez csak a WordPress fejlesztőknél lenne. Egy nagyszerű fejlesztő természetesen ezen az áron a legmagasabb spektrumon lesz.

Bizonyos ismeretekkel kell rendelkeznie arról, hogy egy fejlesztõ olyan ismerettel rendelkezik-e és megéri-e az árát. Ha túl sokáig tartanak, és a kódot újra és újra újra kell készíteni, akkor valószínűleg nem érik meg.

Még egy nem technikai személy is látni foghat valakit, aki képtelen és nem ér meg időt vagy pénzt. Általában a magasabb díjszabású fejlesztők általában képesek, mint a legtöbb. Nem lennének képesek ilyen sokáért tölteni, és még mindig életképesek lennének, ha nem lenne mögötte valamilyen készség.

Mindig legyen óvatos és mérlegelje a döntést, hogy melyik személyt veszi fel. A különféle teljes hosszúságú fejlesztőknek eltérő indulási árai vannak, amelyek ezekben a különféle árkategóriákban lehetnek.

Fontos felismerni, hogy még ezek az alapbecslések is mondják a teljes 3000 dollár fejlesztésnél, hogy ezen ár után a költségek korábban felmerülnek. Tehát hihetetlen lenne azt mondani, hogy egy webhely csak 3000 dollárba kerül.

Ha ez lenne az alapár, mondjuk el a 200 dolláros tárhely- és domaindíjakat, akkor elindíthatna egy webhelyet ezzel a pénzzel. Talán lenne e-kereskedelem szempontja vagy más interaktív funkció. Tehát elmondhatod, hogy körülbelül 3500 dollárért nyitottál meg egy weboldalt.

De az idő múlásával ez a szám növekszik vagy viszonylag változatlan marad, mivel ez függ a korábban felsorolt ​​tényezőktől és minden fontosabb fejlesztési gondolat mögött álló gondolkodási vonaltól..

Tehát mennyibe kerül egy webhely felépítése?

Az egyes árpontok meghatározása kihívást jelent, mivel a költségvetés gyakran túlléphető a fejlesztés ideje alatt. Összességében az ár alacsonyabb, ha Ön maga végzi, de a jövőbeni költségeket okozhat a sorban, és több időt vehet igénybe.

A külső források létrehozásának és fejlesztésének delegálása a legköltségesebb ügy, de segíthet az egységes rendszer létrehozásában. Ha ezeket a tényezőket figyelembe veszi, meghatározhatja a végső költséget.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map