Legjobb DIY weboldalkészítő: Csináld magad egyszerűen és olcsón!

Szinte mindenkinek van legalább kis tapasztalata a weboldalak használatában. Most, hogy a fejlesztők kidolgozták a webhelyek felépítésének módját, ahol a zavaró kód a színfalak mögött rejtőzik, a legtöbb bárki „csináld magad” webhely-készítővé válhat.


A legjobb DIY weboldal készítők nagyon intuitívak, lépésről lépésre végigvezetve a folyamatot, de célunk itt az, hogy segítsünk Önnek kiválasztani a legjobb weboldal készítőt a csoportból.

Itt vannak a legjobb DIY weboldal-készítők

Vessen egy pillantást ezekre a „csináld magad” weboldal-készítő áttekintésekre, hogy áttekintést kapjon a legjobb barkácsoldali weboldalépítő platformok előnyeiről és hátrányairól.

 •  WordPress
 • Jimdo
 • Wix
 • Shopify
 • Weebly
 • JustHost
 • Site123
 • IM alkotója
 • BigCommerce
 • Squarespace
 • Novi Builder

Legjobb DIY weboldal készítő

WordPress logóA WordPress a weboldalak (és amit személyesen használom) építésének aranyszabványa. Bármilyen kívánt dolgot elkészíthet a WordPress használatával!

A WordPress az egyik első DIY weboldal készítő volt, tehát rengeteg idejük volt a platform tökéletesítésére. Sok szerelem van a WordPress-ben, ideértve a két kattintással írt cikkeket is.

A WordPress műszerfal meglehetősen intuitív és könnyen kezelhető, még kezdőknek is. Az oldalsó panelen szereplő kifejezések és az általuk végrehajtott funkciók önmagukban értendők. A WordPress értesíti Önt, ha a bővítményeket frissíteni kell, és megkönnyíti az összes egyszeri frissítést.

Mint sok más ingyenes webhely-készítőnek, a WordPress lehetővé teszi a felhasználók számára a webhely ingyenes létrehozását, de néhány kiegészítő költségekbe fog kerülni, bár a harmadik féltől származó alkalmazások szépen felületre kerülnek..

Csatlakozzon az INGYENES edzéshez

Szeretné megtanulni, hogyan kell felépíteni a 6 számú hatóság webhelyét?

Csatlakozzon ehhez az ingyenes képzéshez…

 • Végül rendelkezzen bevált módszerrel a jövedelmező rések megtalálására
 • Hozzáférés egy bolondbiztos kulcsszó-kutatási módszerhez
 • Tudja meg, hogyan lehet kiszervezni a minőségi tartalmat
 • Megtanulhatja, hogyan lehet fejfájás nélkül létrehozni a fehér kalapra mutató linkeket a webhelyére

Annak érdekében, hogy tisztességes figyelmeztetést kapjunk, nem sok mindent tehetünk egy ingyenes WordPress-webhelyen, de ha pénzt akarunk keresni, akkor az a alternatíva (és amit mindenkinek ajánlom), ha a WordPress-t olyan webhelyen használja, mint a HostGator, és akkor pénzt keresni.

Ha el akarsz menni ezen az úton (ajánlott a legtöbb ember számára, akik üzletet akarnak keresni vagy pénzt keresni), akkor az alábbi gombra kattintva megnézheted az általam létrehozott üzletet..

HostGator logó

Az 1. választás, ha DIY webhelyet szeretne a WordPress segítségével:
Havonta 2,64 USD

Az StartBloggingOnline.com jóváhagyott tárhely

Ha elmulasztja, hogy a legjobb ingyenes weboldal készítője legyen, akkor továbbra is javaslom a WordPress alkalmazást (az alábbi gombra kattintva), de ha bizonytalan vagy, láthatja, hogy milyen könnyű beállítani a WordPress-t a HostGator segítségével a honlapomon, vagy tudok segíteni. a folyamat során az ingyenes blogging tanfolyam részeként (link az oldal fejlécében).

Jimdo logóJimdo viszonylag új felhasználó a weboldal készítésében. 2007-ben alapították. Jimdo gyorsan az egyik legjobb barkács weboldal-készítővé vált, mert a webhely-építők szeretik, hogyan csomagolják a legkeresettebb funkciókat, ideértve a weboldal készítőjét, a blogot, a domain nevet és az e-mail címet.

Az online termékek eladói imádni fogják az online áruház választékát. Az eladók felállíthatják az üzletet, és rekord idő alatt mutathatják be termékeiket. A sablonok nem annyira rugalmasak, mint egyes felhasználók szeretnék, de ez egy kisebb kellemetlenség, mivel a keresőmotor optimalizálási képessége meghaladja (és ez nagyon fontos!)

A Jimdo egy újabb ingyenes terv, de a komoly site-építők havonta 7,50 dollárra vagy üzleti szintre kívánják frissíteni a Pro verziót, vagyis az üzleti szintre, amelynek ára ésszerűen havonta 20 USD..

Ingyenes domain tárhellyel

Wix logóA Wix weboldal készítője ugyanolyan egyszerűen használható, mint a neve helyesírása. A Wix az egyik legjobb webhely-program készítéséhez, mert még egy kezdő weboldal-készítő is létrehozhat olyan webhelyet, amely úgy néz ki, mintha egy vezető weboldal-tervező tervezte volna..

A fejlécek és a szöveges tartalom mellett a weboldal készítői fotókeret-animációkat, videókat, sokféle betűtípust és még sok másat is hozzáadhatnak, hogy bármilyen hangban vagy stílusban professzionális weboldalt hozzon létre, a drag and drop eszközzel.

A webépítők értékelni fogják, hogy a Wix folyamatosan bővíti az eszközöket és más funkciókat formátumukba. Ez egy nagyszerű platform azoknak a weboldalépítőknek, akik élvezik a webhelyek frissítését. Ez ingyenes, de a kiegészítők extraek, és gyorsan összeadhatók.

Shopify logóHa webhelye kevésbé foglalkozik a tartalommal, és inkább a termékértékesítéssel, a Shopify erős versenyző a webhely egyszerű felépítéséhez egy online áruházban.

A személyazonosság-lopás az egyik leggyorsabban növekvő bűncselekmény. Az online vásárlók olyan online üzletekben akarnak vásárolni, ahol biztonságos vásárlóerejük van. A Shopify jó hírnevet szerzett magának, mivel erős biztonságot nyújt vevői számára. Az ilyen típusú védelem kínálásának hátránya van. A biztonsági intézkedések kissé lerontják a fizetési folyamatot.

A webhelytulajdonosok azt is szeretni fogják, ha tudják, hogy a Shopify a sebességre van optimalizálva, ami azt jelenti, hogy az ügyfeleknek idejük van több termék vásárlására.

A Shopify számos témát kínál, amelyek révén az online üzlet mesésnek tűnik. Néhány tervük egy kicsit a drága oldalról szól. Ha összeadja a tranzakciós díjakat, a kiegészítő díjakat és a hitelkártya-díjakat, akkor az bevételre kerül.

Weebly logóEgy másik cég, amely népszerű a legnépszerűbbek között, csináld magad webhelyek, a Weebly. Egyes felhasználók szerint még könnyebben használható, mint a Wix. A Weebly webhely építőinek rengeteg terv közül lehet választani, amelyek segítenek a webhelyek testreszabásában.

Ez egy jó formátum azoknak a webhelyeknek, amelyek több adminisztrátorral rendelkeznek. A Weebly segítségével különféle hozzáférési szinteket rendelhet az adminisztrátorok, a szerzők és a szerkesztők számára. A termékértékesítők imádni fogják az online áruház formátumát, amelyet rendkívül könnyű beállítani.

A Weebly webhely felállítása ingyenes vagy olcsó. Az alapbeállítás ingyenes, de az Ön igényeitől függően frissítést kaphat a Starter, Pro, Business vagy Performance szintekhez, amelyek havi 8–49 USD áron mozognak, amikor egyéves szerződést írnak alá..

A kezdéshez ingyenes domain nevet kap, de ezt meg kell fizetnie egymást követő években. Az e-mail fiókját is fizetnie kell.

JustHost logóAz alapvető webhelyek felépítésének piacán nem hiányzik ingyenes webépítő webhelyek. Számos különböző mutatót használhat, amikor összehasonlítja az egyik web-készítési platformot a másikkal. Kicsit trükkös lesz összehasonlítani az ár alapján, mivel az egyes vállalatok eltérő funkciókat tartalmaznak árazási terveikben.

Függetlenül attól, hogy melyik tervre van szüksége, a JustHost alacsony szinten tartja az árait, ami az egyik legjobban megteszi a weboldal készítői számára a költségvetéstudatos webhely-készítő számára.

A JustHost műszerfal egyszerű és ésszerű. A webhely felépítése során felmerülő zavarok gyors és egyszerű megoldásokat eredményeznek, amikor az egyikre keresnek a Google-on.

A legtöbb felhasználó szerint a JustHost ügyfélszolgálata meglehetősen jó, bár a várakozási idő kissé hosszabb, mint másoknál.

Ha negatív a JustHost, akkor az az, hogy a szerverük nem olyan gyors, mint mások, ami néhány látogatóba kerülhet.

Site123 logóA Site123-t olyan kezdőknek tervezték, akik készen állnak arra, hogy meglágyítsák lábunkat a teleképítés során. Nem olyan felhasználóbarát azoknak a fejlesztőknek, akik több webhelyet építnek ügyfeleik számára, mert hajlandóak csalódni a témák, a pluginok és a tervezési eszközök korlátozásai miatt.

A Site123 egy egyszerű és intuitív platform használható. A DIY weboldal készítői értékelni fogják a webhelyek testreszabásához szükséges vonzó sablonokat és eszközöket, bár ezek a szolgáltatások nem annyira bőségesek, mint társaik platformjai. Pozitív tény, hogy egy vagy több webhelyet feltehet egy fiókkal.

A webhelytulajdonosok jó SEO eredményeket érhetnek el, de az online áruházépítő platform más platformokkal összehasonlítva nem megfelelő. Ez egy jó alapvető platform, ha nem gondolja, hogy rendelkezik olyan webhellyel, amely kissé hasonlít a többi, a 123-as webhely platform felhasználói számára.

IM Creator logóHa Ön az a fajta ember, akit összekever az összes webhely-készítő eszköz, de könnyen kitöltheti az előre kitöltött webhelysablont, az IM Creator készíti el a legjobb DIY weboldal készítőt az Ön számára. Válasszon több mint 70 professzionális megjelenésű sablon közül.

Az előre kitöltött sablon használata nem azt jelenti, hogy webhelye úgy fog kinézni, mint mindenki más. Az előre kitöltött szakaszok könnyedén cserélhetők sokféle kivitelben, ami olyan testreszabási lehetőséget nyújt, amely webhelyét valóban a sajátvá teszi.

A legnagyobb negatívum az IM Creator számára az, hogy nem segíti elő a sablonok későbbi megváltoztatását, tehát a sablont eleinte bölcsen válassza ki. A sablon megváltoztatásához tisztában kell lennie azzal, hogy teljesen újjáépíti webhelyét a semmiből.

BigCommerce logóAz online áruházak minden platformja jól működik, de a legtöbbjük megköveteli a webhely-készítőtől, hogy a webhely darabjait egyedül húzza össze.

A BigCommerce egy sokoldalú webhely, amely nagy részét a lábmunka teszi, tehát a webhely készítőjének nem kell. Ha ez nem volt elég egyszerű, akkor a használati útmutatók közvetlenül a műszerfalba vannak beépítve.

Az online vásárlók rájönnek, hogy a BigCommerce platform gyors és biztonságos, ami ügyfeleinek ismételt visszatérését fogja lehetővé tenni.

A BigCommerce megkönnyíti a bolttulajdonosként való létezést. Állítsa be online áruházát, hogy az ügyfelek egyszerűen véleményeket küldhessenek és kifizetéseket hajtsanak végre. Az üzletvezetők gyorsan hozzáadhatnak vagy törölhetnek termékeket, kezelhetik a készleteket, kedvezményeket és kuponokat hozhatnak létre, kezelhetik a szállítási lehetőségeket és így tovább.

SquareSpace logóA négyzet hely a legjobb, ha a weboldal készítője a legjobb webhely készítője annak a webhely készítőnek, aki rengeteg tervezőeszközt és opciót akar. Azok a tulajdonságok, amelyeket egyes építési helyszínek építői tartanak a legnagyobbnak, mások pusztulása lesz. A Squarespace annyi testreszabható lehetőséget kínál, hogy a kezdő webhely-készítők elemzésének bénulását okozhatja!

Néhány felhasználó szeretni fogja, hogy a Squarespace automatikusan optimalizálja webhelyét mobiltelefonokhoz. Más webhely-építők nem szeretik, hogy a mobil verzió nem olyan pontosan néz ki, ahogy remélték, és nincs lehetőségük megváltoztatni.

A négyzetterület meglehetősen egyszerűen használható, különösen, ha a videóikat a helyszínen építik. A Squarespace platform elég sokoldalú, hogy bármilyen üzleti vagy ipari célra felhasználható legyen.

Novi Builder logóA Novi Builder már felhívta a figyelmet azon emberek figyelmére, akik nem tapasztaltak a kódolásban. Három fő módja van, amelyek közül a felhasználók választhatnak.

Az egyik legegyszerűbb a szerkesztési mód, amelynek célja a végfelhasználók segítése, akik inkább kihasználják néhány vizuális eszköz előnyeit. Más szavakkal: nem kell belemerülnie a weboldal készítésének fárasztó és fárasztó folyamatába. Csak annyit kell tennie, hogy húzza a szükséges elemeket, és dobja el azokat az oldalra pontosan oda, ahova szüksége van rájuk.

A tervezési mód jobban megfelel azoknak a web-fejlesztőknek, akik a programozás területén régi kezek.

A harmadik üzemmódnak (előnézet) köszönhetően láthatja a végeredményeket és elkerülhetik a tervezési hibákat, mielőtt az internetes projektet közzéteszik az interneten.

Legjobban csináld magad webhelyek: végső gondolatok

Legjobb csináld magad weboldal készítőA DIY weboldalépítési helyek összehasonlítása inkább preferencia, mint tudomány. A jó hír az, hogy rengeteg webhelyépítő platform érhető el. A rossz hír az, hogy szinte lehetetlen összehasonlítani őket alma-alma alapon.

Keresse meg a felhasználói értékeléseket, hogy megtudja, mit kell mondani mások, akiknek a tudásbázisa van. A tapasztalt weboldalépítők és fejlesztők részletes elemzést kínálnak.

Könnyebb összehasonlítani a webhelyépítő platformokat, ha összehasonlítanak egy komponenst egyszerre, például a tervezési képességeket, az ügyfélszolgálatot, a költségeket és az online áruház létrehozását. Innentől könnyen elkészítheti a lehetőségek rövid listáját, és megteheti a legmegfelelőbb választást.

Számomra és a legtöbb más számára, akik nagyszerű webhelyet akarnak, a WordPress a legjobb választás, ha a fizetős útvonalat választja. Ha ez így hangzik, és webhelyét üzleti célra kívánja használni vagy pénzt keresni, akkor tekintse meg az alábbi ajánlatot.

HostGator logó

Az első kiválasztásunk:
Szerezd meg a legjobban értékelt tárhelyet mindössze azért
Havonta 2,64 USD

Az StartBloggingOnline.com jóváhagyott tárhely

További információt szeretne?

Ez a Website ToolTester által készített videó jó ötletet nyújt a weboldal legjobb építőinek összehasonlítására.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map