Mi a legjobb weboldal-készítő a SEO számára 2020-ban? Áttekintettük a 3 legjobb oldalt!

a legjobb weboldal-készítő a seo-hozLétrehozott egy blogot, és az alábbiak szerint bővült, amelyek a rendszeres és hűséges ügyfelek alapjává váltak. Innentől előmozdította magát, felkerült a listára, és még több követővé nőtte ki magát. Most, a kis blogod kinőtte a kis blogplatformját. Szüksége van valami nagyobbra, mint például egy teljes weboldal, e-kereskedelemmel és márkaoldalakkal.


Azt akarja, hogy a tartalma észrevehető legyen és rangsorolva legyen a Google-on, amikor egy nagyobb emberek csoportja bíz meg benne. Ön elvégezte a kulcsszó kutatását, de most mi van?

Sok nagyszerű weboldal-készítő van odakint, de mi a legjobb weboldal-készítő a SEO-hoz?

Tudod, hogy vállalkozása stagnál, vagy ami még rosszabb – deflate -, ha nem találja a legjobb DIY weboldal készítőt a SEO számára, és gyorsan felépítheti oldalát. De a piac tele van velük!

Figyelmeztettek arra, hogy sok olyan webhely állítja, hogy a legjobb SEO-barát weboldal-készítő, de valójában nem rendelkeznek fejlett eszközökkel, amelyek mindent megcímkéznek, különösen a bloggerek számára.

Itt jönünk segítségre. Bízhat bennünk, hogy a neked nehéz munkát végezünk. Áttekintettük a tonna tonnányi legjobb weboldal-platformot a SEO számára, és elhoztuk a valódi üzleteket. Kihúzták a hamisítókat és a nagyszerű SEO-ként forgalmazott alapvető eszközöket, hogy valódi áttekintést nyújtsunk a SEO 3 legjobb weboldal-készítőjéről. Biztosan megtalálja az igényeinek megfelelőt!

Webhely-készítő összehasonlító diagram

Alapvető SEO tippek

Sok platform képes SEO funkciókat végrehajtani, de ez nem azt jelenti, hogy a felhasználók kihasználják ezeket a lehetőségeket. Ha nem biztos abban, hol kezdje el, ha a SEO legjobban ki akarja használni, akkor itt található néhány útmutatás az induláshoz. További információkért nézd meg a Mozt. Meghatározják az oldal jogosultságát, és mindent elmondhatnak neked, amit tudnod kell a SEO-ról.

Vessen egy pillantást a keresőmotor első oldalára és a harmadik oldalra. Nézze meg, hogy az URL-ek, címek és metaleírások mennyiben különböznek egymástól? Próbálja meg utánozni a legjobb eredményeket kulcsszavaival. Számolja az alt szöveget, különösen, ha sok kép van a webhelyén. Címkézze és kategorizálja tartalmát.

Ne vágja le a sarkokat. A tetejére vezető út nagyon részletes és pontos. Vizsgálja meg kulcsszavait, és tanulja meg, hogyan mondhat el mindent, amit tudnia kell a keresőmotoroknak, hogy ne kelljen kitalálniuk az oldal tartalmát. A következetesség kulcsfontosságú.

Ne hagyja figyelmen kívül a mobil integrációt. Manapság szinte mindenki a telefonjáról böngészi a laptopja helyett. Ne tegye lehetetlenné, hogy webhelyét megtalálja és megtekintse a telefonjáról, vagy feladják, mielőtt megismernék a tartalmat. A Google keresési bónuszt is ad a mobilbarát webhelyek számára rangsorukban.

Használja az arany karakter számot. Gondolj a metaleírásra egy gondosan testreszabott tweetként. Telefonok esetén a 130 a legjobb karakterszám a metaleíráshoz. Az asztali számítógépek körülbelül 160 karakterből állnak. Ez azt jelenti, hogy egy tweetként való gondolkodás egy nagyszerű módja annak, hogy elegendő információval szolgáljon anélkül, hogy túl soká lenne, vagy túl sok részletet hagyna ki.

A Google Analytics bármely webhely legjobb barátja. Értékes információkat kínálhatnak a forgalmáról. Meg fogják mondani, honnan jön, ki vonzza, meddig tartózkodnak, melyik tartalom vonzza az embereket, és melyik válik láthatatlanná. Használja azokat webhelyének fejlesztéséhez és a jövőbeli hozzászólások célzásához, mi működik, és mi nem.

Most nézzük meg a SEO első három webhely-készítőjét.

Ingyenes domain tárhellyel

Wix logóSokan meglepődnek, amikor a Wix-ot az optimális weboldal-készítők közé sorolják, egyszerűségük előzményei miatt. A szkepticizmus részét képeztük, amíg be nem mélyültünk és nem láttuk, mit kínálnak.

Részben egy kevésbé figyelemre méltó reklámkampánynak köszönhetően elmaradtak versenyükről, de nagyrészt annak köszönhetően, hogy az oldal rangsorolásának fontos szempontjait egyszerűen elhanyagolják. Az elmúlt néhány évben keményen dolgoztak ezen gyengeségek orvoslása érdekében, és az is működött!

A Wix metaadatokat (amelyek a keresőmotorokról tájékoztatják az egyes oldalak tartalmát) engedélyezi minden oldalra és egyedi bejegyzésre. Azt is megnézheti, hogy az oldal hogyan jelenik meg a keresési eredmények között, miután szerkesztette a metaadatokat. Felvehet egy leírást és további részleteket kínál az oldaláról, és a potenciális látogatókat rábuktathatja.

Ezenkívül lehetővé teszik az egyéni URL-ek használatát is – megkönnyítheti a hivatkozások követését és megértését az előzetesen hozzárendelt számok és betűk helyett, amelyek megnehezítik a megtekinteni kívánt képeket, és lehetetlenné teszik a megnézést. Ráadásul 301 átirányításuk van, így azokat az embereket, akik egy megváltoztatott régi URL-lel egy oldalra navigálnak, automatikusan elküldik az új oldalra.

A fejlécek és az alfejezetek engedélyezve vannak a Wix-szal, így az emberek könnyen navigálhatnak a tartalomban, és szervezett struktúrában megtalálhatják, amire szükségük van. Nem egészen olyan ügyesek a webhelytérképeknél, amelyek teljes listáját kínálják az Ön webhelyén, hogy az emberek megismerjék a szerkezetet. Megadhat egyet, de ehhez megköveteli a Google Search Console elérését és a saját kezűleg kezelését.

Ez a platform útmutatásokat is kínál a keresőmotorok számára, és lehetővé teszi számukra, hogy megmondják a motoroknak, hogy ne indexeljen néhány oldalt. Ha nem akarja, hogy az oldalak kereshetőek legyenek, egyszerűen elrejti őket. Beállíthatja a kanonikus címkéket is, tehát ha ugyanazon oldal anyagának több verziója van, akkor kiválaszthatja, hogy melyiket szeretné keresőmotorokban használni, hogy megakadályozza webhelyének a versenyt egymással és csökkentse rangsorolását..

A Wix a Google kudarcának egyik legfontosabb módszerével is foglalkozik: a kép relevanciájával. Lehetővé teszik az alt szöveget a képeken; A képre kattintással, a beállítások megnyitásával és a szakasz kitöltésével leírhatja, hogy mi látható. Ez lehetővé teszi a képek megjelenítését a releváns képkeresésekben, és még az oldal rangsorolásának növelését is.

Webhelyük szintén mobilbarát és keresőbarát. Megkönnyítik a botok feltérképezését (ami alapvetően azt jelenti, értelmezni és megérteni) az Ön webhelyét az indexeléshez. A hátránya, hogy a strukturált adatok trükkösebbek a Wix-szel. Önnek hozzá kell adnia, és ehhez hozzáértésre és kutatásra vagy szakképzett kódolóra van szükség.

Előnyök

 • A tipikus Wix divatban SEO-juk ugyanolyan egyszerűen használható, mint platformjuk. Minden a weboldal készítéséhez épül be. Még van egy SEO Wiz, amely végigvezeti webhelye SEO-ját, fejlesztéseket kínál, utasításokat ad és hosszú távú célokat tűz ki.
 • Nincs szükség kódolásra webhelyének optimalizálása érdekében! A Wix oldalak természetesen elég magas rangsorolást mutatnak a keresőmotorokban, integrált eszközöknek köszönhetően.
 • A Wix már integrálva van a Google-lal, így közvetlenül az irányítópulton van az Analytics és a Search Console!

Hátrányok

 • A Wix nem engedélyezi a különféle verziók szerkesztését, így a mobil szerkesztő táblagép verziójában nem végezhet változtatásokat.
 • Ha fejlettebb opciókat szeretne, akkor azok nem annyira egyszerűek a Wix-rel. Meg kell tanulnia, hogyan kell kódolni egy kicsit a lehetőségek maximalizálása érdekében. A segítség érdekében a Wix saját SEO útmutatót kínál, amely hasznos, függetlenül attól, hogy melyik platformot használja.

Weebly logóA Weebly emellett jó hírnevet szerzett azáltal, hogy könnyen használható. Talán kevésbé ismertek, mint a Wix, mindazonáltal a piac egyik legnépszerűbb termékévé váltak, és egyszerűen az egyik legjobb weboldal-készítő a SEO számára.

A Weebly részletes SEO lehetőségeket kínál a Beállítások felületen. Készíthet webhelyleírásokat, meta kulcsszavakat, fejléceket, lábléceket és 301 átirányítást. Ezzel lehetővé teszi az információk egyszerűsítését és a feltérképezések során könnyen észlelhetővé tételét. Ezenkívül tisztán és professzionálisan néz ki webhelyét az új forgalomhoz.

A Weeblynél az a jó dolog, hogy lehetővé teszi az oldalak ellenőrzését is. Ahelyett, hogy ragaszkodna a legfelső oldalhoz, testreszabhatja az egyes új bejegyzések adatait. Módosíthatja a H1 címkéket, létrehozhat leírásokat a keresési eredményekhez, kódolhatja a meta kulcsszavakat, és harmadik fél analitikai eszközeit is bevonhatja a láblécbe.

A Weebly automatikusan méretezi a képeket, hogy növelje a betöltési sebességet. A gyorsabb oldalak magasabb rangot szereznek a keresések során. Ezenkívül lehetővé teszik a képek szerkesztését az eszközükkel, ahelyett, hogy az importálás előtt máshova kellene volna csinálniuk. A képek tartalmazhatnak leírásokat és címkéket.

Előnyök
Hátrányok
A Weebly tartalmaz egy kifejezetten SEO programot. Ez egy csomó eszközt felhasználhatóvá teszi, és lehetővé teszi a zökkenőmentes integrációt az Ön webhelyével.

Az egyéni URL-ek lehetővé teszik az emberek számára, hogy megkönnyítsék a navigációt az Ön webhelyén, a keresőmotorok pedig egyszerűen megjeleníthessék az oldal tartalmát.

Automatikusan tartalmaznak sok SEO funkciót, így nem kell gondolni webhelytérképekre, formázásra, metaleírásokra és új tartalom pingingására..

Ezek egy átfogó elemző eszközt tartalmaznak, amely információkat nyújt az oldallátogatásokról és a forgalomról. Megnézheti azokat a keresési kifejezéseket is, amelyek forgalmat hoztak a webhelyére, és felfedezheti a hivatkozásokat, amelyek segítenek az oldal jogosultságában.
Ha keresési indexelt szeretne, fizetnie kell a szolgáltatásért. Ez nem tartozik a szabad tervbe.

Nem módosíthatja az egyes termékképek alt-címkéit. A szokásos képek tartalmazzák ezt, de ha azt szeretnénk, hogy megjelenjenek termékek, akkor kreatív módon kell találnia ezt.

Nem rendelkezik annyira a saját webhelyed feletti ellenőrzéssel, így nehézséget okoz a fejlett marketing eszközök telepítése, hacsak nem ismeri a megfelelő kódolást az alkalmazások kézi telepítéséhez és a kódhoz a háttérlábakat. Nagyon sok SEO-központú alkalmazást és beépülő modult kínálnak.

Noha általánosságban könnyű használni, a CMS (tartalomkezelő rendszer) nem olyan intuitív, mint a versenytársak.

Előnyök

 • A Weebly tartalmaz egy kifejezetten SEO programot. Ez egy csomó eszközt felhasználhatóvá teszi, és lehetővé teszi a zökkenőmentes integrációt az Ön webhelyével.
 • Az egyéni URL-ek lehetővé teszik az emberek számára, hogy megkönnyítsék a navigációt az Ön webhelyén, a keresőmotorok pedig egyszerűen megjeleníthessék az oldal tartalmát.
 • Automatikusan tartalmaznak sok SEO funkciót, így nem kell gondolni webhelytérképekre, formázásra, metaleírásokra és új tartalom pingingására..
 • Ezek egy átfogó elemző eszközt tartalmaznak, amely információkat nyújt az oldallátogatásokról és a forgalomról. Megnézheti azokat a keresési kifejezéseket is, amelyek forgalmat hoztak a webhelyére, és felfedezheti a hivatkozásokat, amelyek segítenek az oldal jogosultságában.

Hátrányok

 • Ha keresési indexelt szeretne, fizetnie kell a szolgáltatásért. Ez nem tartozik a szabad tervbe.
 • Nem módosíthatja az egyes termékképek alt-címkéit. A szokásos képek tartalmazzák ezt, de ha azt szeretnénk, hogy megjelenjenek termékek, akkor kreatív módon kell találnia ezt.
 • Nem rendelkezik annyira a saját webhelyed feletti ellenőrzéssel, így nehézséget okoz a fejlett marketing eszközök telepítése, hacsak nem ismeri a megfelelő kódolást az alkalmazások kézi telepítéséhez és a kódhoz a háttérlábakat. Nagyon sok SEO-központú alkalmazást és beépülő modult kínálnak.
 • Noha általánosságban könnyű használni, a CMS (tartalomkezelő rendszer) nem olyan intuitív, mint a versenytársak.

SquareSpace logóA rangsor verseny alsószáma a Squarespace. Míg felhasználói bázisa rendkívül elkötelezett, ők általában nem lépnek fel véletlenszerű beszélgetésekbe a SEO-ról. Ennek oka az, hogy kevésbé intuitív módon vannak integrálva, mint más weboldal-készítő platformok. Ha azonban tudja, hogy mit csinál, amikor a SEO legjobb gyakorlatait illeti, akkor a Squarespace fantasztikus lehetőség.

A Squarespace lehetővé teszi a webhelyek címeit, mindaddig, amíg hozzáadja őket, mielőtt elindítanák. Ezenkívül lehetővé teszik, hogy minden oldalon metacímeket használjon, hogy megkönnyítse a keresőmotorok tudását, amit webhelye kínál. Az oldalkonfigurációk lehetővé teszik a meta címek és leírások megadását.

A beindításkor manuálisan felveheti magát a Google Indexbe is. Egyszerűen kérjen be egy Google-t, és azonnal az összes oldalát indexeli, ahelyett, hogy arra kényszerítené, hogy várjon, amíg a bejáró később megtalálja Önt..

A Squarespace egyik igazán szép tulajdonsága, hogy nem hagyja figyelmen kívül más webhelyeket. A Bing népszerűsége gyorsan növekszik, és valószínűleg elfoglalja a Google helyét mint a leggyakrabban használt keresőmotort. A jelenlegi állapotban a Bing már a szokásos technológiailag jártas felhasználók számára, akik keresni akarnak a SEO játék nélkül, és az értékesítési tartalom irányába tolják őket. A Squarespace lehetővé teszi a webhely jelenlétének ellenőrzését a Bing és a Yahoo! amikor elindít a tartalom kezelésére.

A fájlnevek akkor is indexelésre kerülnek, ha a Squarespace értéket használja. Ha emlékszel, hogy megnevezted a képeidet, akkor ez duplán megegyezik az alt szövegekkel, és felveszik őket a keresőmotorokban. Ne felejtsd el az egyéni URL-eket használni, hogy megkönnyítsék a navigációt és növeljék a keresés relevanciáját.

A Squarespace a fejlécekkel és az alcímekkel foglalkozik, a legtöbb webhelynél eltérő módon. A 6 lehetőség megszerzése helyett csak a 3. lehetőséget kapja. Ez továbbra is lehetővé teszi a prioritások hozzárendelését a keresőmotorokhoz, de ez nem olyan mélyreható, mint más lehetőségek.

Webhelyük mobilbarát, és a keresőmotorok jól megértik őket. Minden egyes Squarespace sablonhoz készen áll a készenléti mobil verzió. Nekik vannak webhelytérképeik is, amelyek automatikusan frissülnek az oldalak hozzáadása és eltávolításakor.

Noha a Squarespace nem rendelkezik plug-inekkel és SEO eszközökkel, ezek lehetővé teszik a Google Analytics elérését. Ha ellenőrzi a Speciális beállításokat a Külső szolgáltatások szempontjából, hozzáadhatja a Google Analytics-fiókja adatait, hogy bekapcsolja a szolgáltatást a webhelyen. Ugyanez vonatkozik a Search Console-ra. Állítsa be a fiókot a Google-on, és kövesse a lépéseket az Analytics-hez való kapcsolódáshoz. A Squarespace most egy kattintással ellenőrzi ezt a fiókszolgáltatást.

A Squarespace használatával lehetséges a keresőmotor utasításai, ám ehhez be kell írnia a saját kódját. Ez vonatkozik minden olyan eszközre, amely a beállításokban nem azonnal nyilvánvaló. Lehet, hogy rendelkezik a funkcióval … mindaddig, amíg tudja, hogyan kell kódolni.

A Címkézés a Squarespace-rel sem olyan jó. Kanonikus címkéket használnak, hogy megmondják a keresőmotoroknak, hogy a hasonló oldal melyik verziójára összpontosítanak, ám ezt nem tudod saját maga választani. A Squarespace automatikusan címkézi az oldalt, és nem engedi meg, hogy szerkesztse.

A Négyzet szóköz is közömbös a strukturált adatok tekintetében. Ezek az adatok a keresőmotorok számára további információt nyújtanak az Ön webhelyéről. Ezek az adatok magukban foglalják a csillagjegyeket és más rangsorolási adatokat. A keresőmotorok lendületet adnak az oldalaknak, ha rendelkeznek ilyen típusú adatokkal, mivel megkönnyíti a relevancia észlelését. A probléma az, hogy a Squarespace automatikusan végrehajtja ezen adatok egy részét anélkül, hogy módosítaná őket. Bármikor hozzáadhat különféle mátrixokat, vagy szerkesztheti azokat, de megint… csak akkor, ha tudja, hogyan kell kódolni ezt saját magának.

Előnyök

 • A Squarespace lehetővé teszi, hogy több ellenőrzést gyakoroljon webhelye felett, mint a SEO más webhely-készítő platformjai. Ez lehetővé teszi, hogy többet csináljon – különösen, ha ismeri egy kicsit a kódolást. Mivel az oldal rangsorolása olyan alapos verseny, sok a verseny, a hozzáadott ellenőrzés gyakran jelentheti a különbséget az első hely és a középső oldal között … vagy ami még rosszabb, a rettegett második oldal rangsorolása.
 • A közösségi média integrációja a Squarespace egyik legjobb tulajdonsága. Ez lehetővé teszi a rangsor gyors növelését, mivel a keresőmotorok észreveszik, hogy hányszor osztják meg az oldalt, és mekkora elkötelezett a forgalom az oldalakkal.

Hátrányok

 • Ez nem a kezdőbarát felhasználói felület. A Squarespace határozottan igénybe veszi a megszokást, és a SEO maximalizálása bizonyos finomságot és jártasságot igényel. A Squarespace bármit megtehet, amit akarsz, de ehhez csak tudnia kell, hogyan kell csinálni.
 • Nincsenek kifejezetten SEO-hoz kifejlesztett alkalmazások. Nem tudja integrálni a harmadik fél SEO eszközeit, hogy megkönnyítse az Ön számára, ha nem ismeri a kódolást.

Következtetés

Nagyon sok nagyszerű platform létezik, amelyek integrálhatják a SEO-t az internetes épületbe, de ezek a legjobb.

A Wix és a Weebly rendkívül felhasználóbarát weboldal-készítők, amelyek zökkenőmentesen integrálják a SEO eszközöket a stresszmentes élmény érdekében.

A Squarespace viszont nem a legjobb webhely kezdőknek, de lehetővé teszi, hogy a legtöbbet hozza ki eszközéből, ha máris jártas valamilyen kódolásban, vagy ha költségvetése van arra, hogy felvegyen valakit a szükséges SEO kódok beillesztésére a webhely.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map