Square vs Shopify összehasonlítás 2020: Melyik POS rendszer a legjobb?

Ante Rados


Ante Rados

Ma két POS-szolgáltatót fogunk beszélni. Annak eldöntéséhez, hogy melyiket választja, először tudnia kell, hogy a POS rendszer mely fontos tényezőire figyeljen. Menjünk át az ellenőrző listán.

Fontos ellenőrizni, hogy a POS képes-e feldolgozni az összes fizetési módot, amelyre szüksége lesz. Ha azt várja el, hogy az ügyfelek többnyire betéti kártyákkal fizetnek, és a választott POS-rendszer nem tudja feldolgozni őket, akkor nem fogja sokkal használni a többi funkcióját.

A jó készletkezelési eszközöknek elengedhetetlen feltétele. Digitális korban élünk, és csak akkor szabad eldöntenie a POS-rendszert, ha szinte az összes készletkezelés automatizált. Tartalmaznia kell jó jelentés- és elemző eszközöket is, így nyomon követheti vállalkozása teljesítményét.

Figyelembe kell vennie azt is, hogy a fizikai helyszín és az online áruház szinkronizálása milyen jól működik, és mi a digitális marketing és SEO szolgáltatások. Az eladások növekedése érdekében vállalkozásának könnyen megtalálhatónak kell lennie az interneten.

Szóval, ki jobb ebben, a Square vagy a Shopify? Nézzük meg ezt úgy, hogy egymáshoz csapjuk őket.

Tehát melyik a jobb, a Square vagy a Shopify?

A Square kissé jobb azoknak a kereskedőknek a számára, amelyek kizárólag tégla- és habarcs-üzletekkel rendelkeznek, de a Shopify minden más szempontból sokkal jobb. Jobb e-kereskedelem, több szolgáltatás és fizetési átjáró, valamint kifinomultabb készletkezelés néhány olyan szolgáltatás, amellyel a Square nem tud versenyezni.

Shopify vs Square összehasonlítás

Négyzet vs ShopifyNe felejtsük el a Váltás gombra kattintva váltani a Square és a Shopify között. Ha készen állsz olvasni, itt az ideje, hogy elindítsa ezt a Square vs Shopify csatát!

Négyzet 5/5

Shopify 5/5

Mindkét vállalat olyan termékcsaládot tervezett, amely megkönnyíti a kisvállalkozások számára a felhasználást. A POS-beállításokat könnyű megtanulni, tehát az alkalmazottak képzése nem jelent problémát, függetlenül attól, hogy melyik két vállalat közül választ.

A webhely-készítő szoftver a legtöbb esetben nem igényel kódolási ismereteket. A testreszabási lehetőségeket úgy tervezték, hogy megértsék és felhasználhassák azokat műszaki ismeretek nélkül. A fizetés-feldolgozási költségeket egyszerűvé teszik, így még az első üzletüket létrehozók is könnyen megkaphatják ezt.

Mind a Square, mind a Shopify könnyen használható mind az Ön, mind az alkalmazottak számára. Mindketten jobban kezelik a könnyű használatot, mint amit az ipari szabványok alapján elvárnának, tehát mindkettő 5-ből 5-et kap a könnyű használat érdekében.

Mivel a Shopify POS és a Square nagyon hasonlóak a könnyű használat szempontjából, itt nincs sok hozzátenni, amit még nem mondtam.

Érdemes megemlíteni, hogy a Shopify felhasználói felülete nem olyan egyszerűen használható, mint a Square. Ennek oka elsősorban az, hogy a Shopify beépített e-kereskedelemmel rendelkezik.

Ezek az eszközök kiváló háttér-vezérlést biztosítanak, amely megkönnyíti a nagyobb üzletek irányítását. Ez a felület, amelyet kissé igényesebb használni, egyszerűbbé teszi az üzlet kezelését, ha nagyobb lesz.

Amikor megpróbál választani a két POS rendszer között, a könnyű használat nem olyan, amit aggódnia kell. Mindkettő szuper könnyű használni.

Négyzet 4.5 / 5

Shopify 5/5

A Square a Weebly webhely-készítőt használja, mivel ők 2018-ban megvásárolták a Weebly-t. A Weebly egy drag and drop weboldal-készítő, amelyet a teljes kezdők szem előtt tartásával terveztek..

A Weebly intuitív rácsrendszert használ. Ez azt jelenti, hogy minden elem bepattan a helyére, és automatikusan igazodik a többi elemhez, amikor valahova húzza. Így nem kell aggódnia az átfedésben lévő különféle elemek miatt. Ezenkívül a webhely akkor is kiválóan fog kinézni, ha nincs elengedhetetlen a tervezése.

Ingyenes domain tárhellyel

A Weebly kompatibilis rengeteg kütyüvel és alkalmazással. Ezzel a kompatibilitással frissítheti az építőt, ha további funkciókra van szüksége.

A Weebly ugyanazzal a problémával néz szembe, mint a többi drag and drop építő. Még a widget-ekkel és az alkalmazásokkal járó kiegészítő funkciókkal is vannak korlátozások, amit a drag and drop készítővel megtehetsz. Kiváló építőgép kezdőknek, de ne számítson arra, hogy valóban összetett webhelyeket hoz létre vele.

A Shopify rendelkezik egy weboldal-készítővel, amely teljes mértékben az e-kereskedelem felé irányul. A Shopify építőjének nincs drag and drop szerkesztője, ezért ne várja el, hogy ez ugyanolyan egyszerűen használható, mint a Weebly. Ne aggódjon, még mindig nagyon egyszerű a használata.

Az egyik dolog, ami annyira nagyszerűvé teszi a Shopify építőjét, hogy képes összetett e-kereskedelmi webhelyeket létrehozni, miközben tiszta és egyszerű felületet tart fenn. Ez akkor lehetséges, ha a hatékony e-kereskedelmi eszközöket egy könnyen használható szerkesztővel kombinálják.

Annak ellenére, hogy nem drag and drop építő, mégis teljes mértékben ellenőrizheti, hogy mit és hol szeretne elhelyezni az elemeket a webhelyén. Ha nem elégedett azzal, hogy webhelye hogyan néz ki, bármit megváltoztathat, amikor csak akarja.

Először a kezdők küzdhetnek bizonyos kütyü keresésével és a Shopify által használt terminológia megértésével. De ha megszokja, könnyen megtalálhatja a szerkesztő körüli utat.

Bár könnyebb elkezdeni használni a Square webhely-készítőjét, a Shopify általában jobb építője. Kifinomultabb és képes összetettebb webhelyek létrehozására.

Négyzet 3/5

Shopify 4.5 / 5

A Square a sablonokhoz kissé eltérő megközelítést alkalmaz, mint a legtöbb online áruházépítő. Nincsenek olyan előre elkészített témák, amelyek közül választhat. Ehelyett a sablont választja annak alapján, hogy melyik iparágban van, és folytatja az elrendezés, betűtípusok és színek kiválasztásával, amelyeket a sablon fog használni.

Miután kiválasztotta az alapbeállításokat, folytatja az olyan weboldalak hozzáadásával, amelyek tartalmi blokkok gyűjteményeként kezdődnek el. Az oldal elrendezése teljesen testreszabható; hozzáadhat, eltávolíthat és átrendezhet egyéni blokkokat, ahogy tetszik. A kiválasztott tartalomblokkok kezdeti gyűjteményei csak előre elkészített elrendezések, amelyek jól működnek.

A testreszabhatóság nem olyan nagy a szöveg szempontjából. A szövegméretnek csak három lehetősége van korlátozva. Probléma van a szövegmezőkkel is. A szövegmezők alakját, helyét és méretét nem lehet módosítani, és ez frusztráló lehet.

A testreszabhatóság a webhely HTML-jéhez vagy CSS-hez való hozzáférés lehetőségeinek hiányától is hiányzik. Ez azt jelenti, hogy a webhely testreszabásának egyetlen módja a tervező eszköz használata.

A témák, a sablonok és a testreszabhatóság a Square leggyengébb pontja, tehát ha ez számodra fontos, érdemes megfontolnia a Shopify használatát..

A Shopify ezzel szemben 72 témát választhat. Mindegyik iparág-specifikus funkciókkal rendelkezik. Csak 8 téma ingyenes; másoknak egyszeri díjat kell fizetniük 140–180 USD összegben.

Ezen témák testreszabásakor a Shopify sokat tehet. Az általa kínált sablonok testreszabása kiváló szolgáltatás, és ezt nem szabad figyelmen kívül hagyni.

A sablonok testreszabása egyszerű módja annak, hogy a webhely több oldalán változtasson. A sablonban elvégzett módosítások az összes felhasznált oldalra vonatkoznak. Például, ha megváltoztatja a weboldal láblécének beállításait, az azt használó összes oldal automatikusan megjeleníti a végrehajtott módosításokat.

Felveheti, eltávolíthatja, mozgathatja és szerkesztheti az egyes szakaszokat. A szakasz testreszabásához rendelkezésre álló opciók a szekciótól függően változhatnak. A Shopify tudja, hogy a testreszabás fontos, ezért valószínűleg képes lesz minden testreszabására.

A színek, a szöveg, a favicon megváltoztatása (a favicon egy kis kép, amely egy lapon jelenik meg, amikor valaki megnyitja az Ön weboldalát), a közösségi média gombjai és a bolti pénztárának különféle lehetőségei csak néhány példa arra, hogy mit tehet az egyes szakaszok testreszabásakor.

A Shopify segítségével nem zárul ki a webhely kódjából. Ha tudja, hogyan kell kódolni, vagy ha professzionális fejlesztőt bérel fel, akkor nincs szablyal korlátozva, amit testreszabhat.

Négyzet 4/5

Shopify 5/5

Mindkét szolgáltatás fizetést fogad el az összes főbb hitelkártya-hálózatból. A Square használatának előnye abban rejlik, hogy a Square képes az összes kifizetést offline módon feldolgozni. A Shopify a készpénz és az egyedi fizetési módok offline elfogadására korlátozódik. Ugyancsak korlátozott a Square fizetéskezelése; Ha POS-ként a Square-t választja, akkor a Square-t kell használnia fizetési feldolgozóként.

Az adófizetés minden üzlet fontos része. A Squarenek van egy adószámolója, amely kiszámítja a fizetendő adók pontos összegét, mindaddig, amíg megadja az adómértékét.

A Square készletgazdálkodási rendszere frissíti a termékmennyiséget minden egyes értékesítéskor, és automatikusan leállítja a termékek eladását, ha elfogy. Az egyik fontos jellemző, amely hiányzik, a készletszint automatikus módosítása a termék visszaküldésekor.

Fontos e-kereskedelem-szolgáltatás, amelyre figyelni kell, az, hogy lehetőségeket és variációkat adjon a termékekhez. A Square segítségével létrehozhat olyan opciókészleteket, amelyeket könnyen fel lehet használni az összes hasonló termékre, majd hozzáadhatja az egyes termékek variációit.

Ha nem tudod, mi a különbség az opció és a variáció között, hadd magyarázzak meg egy példát. Tegyük fel, hogy inget árul a boltjában. Különböző lehet az ing mérete és színe. Az opció színének variációi lila, fekete, narancs stb.

A Square-nek van egy elhagyott kosárkímélő funkciója, amely az elhagyott kocsi-helyreállítás verziója. E-maileket küld az elhagyott kocsikról azoknak az ügyfeleknek, akik egy elemet feltettek a kosárba, és bármit megvásárlás nélkül elhagytak a kosárból. Sajnos ez a szolgáltatás nem szerepel a szabad csomagban és a szakmai tervben.

A szállítási szolgáltatások a választott tervtől függnek. A szállítási díjat a súly, az árucikk mennyisége és a rendelés teljes összege alapján számíthatja fel az egyes tervekhez. A fizetett tervek lehetővé teszik a valós idejű szállítási díjak elérését a UPS, az USPS és a FedEx segítségével.

A Square támogatja korlátlan mennyiségű terméket, többcsatornás értékesítést, az Instagram-on értékesíthető eszközöket, szállítási számológépeket, ajándékkártyákat és értékesítési kuponokat..

Míg a Square olyan elektronikus kereskedelemmel rendelkezik, amely kielégíti a kisvállalkozásokat, a nagyobb üzletek nem örülnek annak, amit a Square kínál.

A korlátlan sávszélesség a végtelen számú termékkel együtt, amelyeket el tudja helyezni a boltba, a Shopify számára lehetőséget kínál üzlet méretének korlátozása nélkül..
A Shopify segítségével rengeteg fizetési lehetőség közül választhat. Valójában nehéz olyan átjárót találni, amelyet a Shopify nem támogat. A Shopify több mint 100 fizetési átjárót integrál. A weboldalukon található egy oldal, ahol az összes fizetési lehetőség országonként fel van tüntetve. Tranzakciós díjat kell fizetnie az átjáró használatáért, amely nem a Shopify Payments, de legalább van lehetőség egy másik átjáró kiválasztására.

A Square adószámológéppel ellentétben, ahol meg kell adnia az adómértékeit, a Shopify automatikusan kezeli a főbb országos adómértékeket az Ön helye alapján. Emellett automatikus szállítási díjakat fog kapni a nagyobb szállítóktól, tehát ez a két probléma kevesebb a listán. A rendeléskezelés és a teljesítés funkciói szintén részletesebbek, mint a Square-nél.

A Shopify kiváló készletgazdálkodással rendelkezik egy keresősávval, amely lehetővé teszi, hogy bármit megtaláljon a készletben. A készletkezelő rendszer támogatja több termék egyszerre történő feltöltését. Készletkezelési eszközök, az elhagyott bevásárlókosár-helyreállítási és bevételi jelentések integrálva vannak, és az információk importálása / exportálása a CSV-fájlokkal megkönnyíti a kereskedők életét.

A Shopify segítségével lehetőségeket és variációkat is létrehozhat termékeihez. A Shopify beépített támogatást nyújt a termék 100 változatához. Minden terméknek legfeljebb 3 lehetősége van. További lehetőségek és variációk eléréséhez harmadik féltől származó alkalmazást kell beszereznie.

A Shopify több lehetőséget kínál a rugalmas szállítási díjak meghatározására. Beállíthatja a súly és a hely alapú tarifákat. A tarifák rögzített árral, többszintű árazással és az árpont kiválasztásával, ahol a szállítás ingyenes lesz, szintén lehetséges.

A Shopify rendelkezik kiváló méretezéssel. Használatukuk elég egyszerű, ami nagyszerű a kisvállalkozások számára, és elég nagy teljesítményűek a hatalmas vállalkozások támogatásához. Ha összehasonlítjuk a Shopify és a Square, akkor a Shopify nyeri meg ezt a kategóriát.

Négyzet 2/5

Shopify 4/5

A Square egy szörnyű lehetőség, ha a SEO és a marketing eszközökről van szó.

Az Instagram és a Pinterest integrációin kívül az általuk kínált egyetlen marketing eszköz a Square Marketing. Ez egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi e-mail marketing kampányok létrehozását és kezelését. A Square Marketing eszköz költsége az ügyfélkönyvtárban elérhető elérhető ügyfelek számától függ. Az ár havonta 15 USD-tól kezdődik, akár 500 elérhető vevő számára.

Van egy alkalmazásbolt további alkalmazásokkal, amelyek hozzáadhatnak bizonyos marketing funkciókat, de ez is nagyon korlátozott. A marketingben & elemzési kategóriában csak 9 (nem, nem felejtettem el 0-at hozzáadni a 9 után), ezek fele (lekerekített) csak analitikai alkalmazások. Annak teljes megértése érdekében, hogy ezt a számot mennyire kevésbé veszik figyelembe: a Shopify alkalmazás piacán a marketing kategóriában az alkategóriák száma meghaladja a Square marketing és az analitika kategóriában szereplő alkalmazások számát.

A SEO vonatkozásában felveheti webhelye, oldalainak és termékeinek leírásait, amelyek megjelennek a keresőmotorokban, és erről szól.

A Shopify a legtöbb marketing funkcióhoz harmadik fél alkalmazásaira támaszkodik. Ez nem feltétlenül rossz dolog, mert lehetőséget kínál sok rugalmasságra. A Shopify alkalmazáspiac hatalmas, ezért valószínűtlen, hogy nem fogja megtalálni azt, amit keres. Az alkalmazásüzletük marketing kategóriája 896 alkalmazást tartalmaz.

Az alapvető SEO funkciókhoz, mint például a meta címek, átirányítások, alt szövegek URL-címkék stb., Nem lesz szükség harmadik fél támogatására. A SEO kategóriában azonban mintegy 100 alkalmazás található, amelyekkel kifinomultabb SEO funkciókat adhat hozzá üzletéhez..

Van még egy Shopify e-mail eszköz, amely lehetővé teszi e-mail kampányok létrehozását és azok sikerének mérését a beépített elemzéssel.

A Shopify legnagyobb hátránya az integrált marketing és SEO szolgáltatások kis száma. Ez a hátrány nem számottevõ, mivel a Shopify’s hatalmas alkalmazásboltja 4000+ alkalmazással rendelkezik, amellyel hiányzó eszközöket adhat hozzá.

Négyzet 5/5

Shopify 4.5 / 5

A Square nem rendelkezik hatalmas számú fizetési lehetőséggel, amelyeket a Shopify kínál, ám ezek lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy több tranzakciós lehetőséggel fizetjenek egy tranzakción keresztül.

Az egyik dolog, ahol a Square jobb, mint a Shopify, az offline fizetések kezelése. A Square POS rendszer képes kezelni az összes támogatott fizetési módot, amikor online. Ahhoz, hogy hitelkártyákat offline módban fogadjon el, csak az a fontos, hogy a rendszert online állapotba hozza a tranzakció befejezésétől számított 72 órán belül.

Négyzetek POS leltárrendszere nyomon követi a leltárt az összes tégla- és habarcs- és online boltban. Jelöli azokat a termékeket, amelyek közel állnak raktáron, és értesítést küld e-mailben, így időben feltöltheti a készleteket.

Amikor a Square-rel visszatérítést ad ki, a Square-től visszatérítést kap az összes feldolgozási költségért.
A POS rendszer ott van, ahol a tér valóban ragyog, és ha csak a POS-rendszert keresi a tégla- és habarcsüzletekben, akkor jobban teljesíti a munkát, mint a Shopify

A készpénztől a betéti kártyáig és az egyedi fizetési lehetőségekig a Shopify minden típusú fizetést képes feldolgozni. A Shopify segítségével az ügyfelek egyidejűleg több módszerrel is fizethetnek.

Az alapértelmezett fizetési processzor a Shopify Payments, de válthat egy másik fizetési processzorra. Ne feledje, hogy más fizetési feldolgozók használatakor külön díjak számítanak fel. A díjak attól függnek, hogy a Shopify tervre feliratkoztak, és 0,5% és 2% között mozognak..

Az egyik legfontosabb funkció a POS rendszer azon képessége, hogy offline módban dolgozza fel a kifizetéseket. A Shopify online módon képes kezelni készpénz- és egyedi fizetéseket, de nem képes offline hitelkártyás fizetésekre.

A Shopify máris lenyűgöző készletgazdálkodása lehetővé teszi vonalkódok létrehozását a termékekhez, a termékek nyomon követését és az adatok szinkronizálását a vállalkozás e-kereskedelemmel foglalkozó részével.

Lehetőség van teljes vagy részleges visszatérítés kiadására az eladások esetében, amelyek még nem fejeződtek be. Különféle lehetőségek állnak rendelkezésre a kifizetések visszatérítésére. Adhat ajándékkártyákat, tárolhat jóváírásokat, vagy csak visszatérítheti az ügyfelek által elköltött pénzt.

Négyzet 2/5

Shopify 5/5

A Shopify-hoz képest a Squarenek van egy igazán kicsi alkalmazásboltja. A Square boltban összesen mintegy 200 alkalmazás található, ez kevesebb, mint az átlagos kategória alkalmazásának száma a Shopify üzletben.

Felvehet némi funkcionalitást az üzlet alkalmazásaival, de ha szereted a rugalmasságot, amely rengeteg alkalmazáshoz tartozik, érdemes a Shopify POS rendszert keresnie..

A Shopify hatalmas választékkal rendelkezik az alkalmazásokról és a pluginokról is a hivatalos piacon. Több mint 4000 alkalmazás van ott.

A piacon lévő alkalmazásokat kategóriákra és alkategóriákra osztják, így könnyű megtalálni, amit keres. Az alkalmazások keresésének másik módja a gyűjtemények. A gyűjteményekben különböző módon rendezett alkalmazásokat talál; például néhány gyűjtemény a vállalkozások különböző szakaszaira készül, míg mások az összes olyan alkalmazást tartalmazzák, amelyek egy adott funkcióval működnek.

Ezen kívül nincs sok hozzáadni; szinte lehetetlen kudarcot találni a szükséges funkcionalitáson ebben a hatalmas alkalmazásboltban.

Négyzet 5/5

Shopify 5/5

A Square kiváló ügyfélszolgálattal érhető el, több csatornán keresztül. Az élő csevegés és a telefonos támogatás hétfőtől péntekig 18:00 órától 18:00 óráig elérhető. PST és szombattól vasárnapig 8-tól 17-ig. PST. Az e-mail támogatás 24 órán keresztül elérhető.

Ezen kívül kiváló súgó található a Square Online Store műszerfalán, a Square YouTube csatornáján és a Blogon, amelyek választ adnak a leggyakoribb problémákra.

A Shopify telefonos, csevegő és e-mail támogatása mind a nap 24 órájában rendelkezésre áll.

Nagy fórum közösségük van és a Shopify blog, ahol megoldásokat kereshet problémáira, ha csináld magad típusú ember vagy. A súgó kissé bosszantó lehet, mivel minden problémára külön oldalt kell meglátogatnia, de a súgóban a legtöbb problémára válaszok találhatók..

Négyzet 4/5

Shopify 4.5 / 5

Ha létrehoz egy online áruházat a Square-vel, akkor kiválóan élvezheti az üzemidőt, de webhelye sebessége nem lesz olyan jó.
Válaszidő: 3,13 ms
Uptime: 99,9%

A Shopify átlagos üzemideje ugyanolyan magas, mint a Square-nél, ám a sebességet nagymértékben meghaladják:

Betöltési idő: 1,44 ms
Uptime: 99,9%

Négyzet 4.5 / 5

Shopify 5/5

A Square négy terv közül választhat, amelyek közül választhat, és nagyszerű dolog az, hogy egyikük ingyenes. Vessen egy pillantást rájuk.

Ingyenes: $ 0 / hó

 • Automatikus szinkronizálás a POS térrel
 • Instagram & Pinterest integráció
 • Online bevásárlókosár
 • 2,9% + 0,3 USD tranzakciós díj

Profi: havonta 12 USD

 • Automatikus szinkronizálás a POS térrel
 • Instagram & Pinterest integráció
 • Online bevásárlókosár
 • Egyéni domain
 • Nincs Square márkajelzés és hirdetések
 • Ingyenes domain egy évre
 • 2,9% + 0,3 USD tranzakciós díj

Teljesítmény: $ 26 / hó

 • Automatikus szinkronizálás a POS térrel
 • Instagram & Pinterest integráció
 • Online bevásárlókosár
 • Egyéni domain
 • Nincs Square márkajelzés és hirdetések
 • Ingyenes domain egy évre
 • Vásárlói vélemények az Ön webhelyén
 • Kedvezményes szállítási címkék
 • Elhagyott kosár e-mailek
 • 2,9% + 0,3 USD tranzakciós díj

Prémium 72 USD / hó

 • Automatikus szinkronizálás a POS térrel
 • Instagram & Pinterest integráció
 • Online bevásárlókosár
 • Egyéni domain
 • Nincs Square márkajelzés és hirdetések
 • Ingyenes domain egy évre
 • Vásárlói vélemények az Ön webhelyén
 • Kedvezményes szállítási címkék
 • Elhagyott kosár e-mailek
 • Valós idejű szállítási számológép
 • 2,6% + 0,3 USD tranzakciós díj

A Square egyetlen előnye az általuk kínált ingyenes terv. Bármely más terv esetén a Shopify segítségével jobb ár-érték arányt szerezhet. Például, ha összehasonlítjuk a Square teljesítménytervét és a Basic Shopify-t, csak havonta több, mint 2 dollárért, akkor jobb szállítási díjakat kap, és egy olyan online áruházat, amely több funkcióval tele van.

Először nézzük meg a Shopify árait és a tervek által kínált szolgáltatások különbségeit. A különbségek áttekintése után tudatom velük, hogy mi közük mindegyikük közös.

Basic Shopify: 29 USD / hó

 • 2 alkalmazott számla
 • 2,9% + 0,30 USD online hitelkártya-árfolyam
 • 2,7% személyes hitelkártya kamatláb
 • 2% pótdíj, ha nem a Shopify Payments szolgáltatást használja
 • Akár 64% szállítási engedmény

Shopify: $ 79 / hó

 • 5 alkalmazott számla
 • 1-5 üzlethelység
 • 2,6% + 0,30 USD online hitelkártya-árfolyam
 • 2,5% személyes hitelkártya-kamatláb
 • 1% pótdíj, ha nem a Shopify Payments szolgáltatást használja
 • Akár 72% szállítási engedmény
 • USPS Priority Mail Cubic árképzés
 • Ajándékkártya
 • Szakmai jelentések

Advanced Shopify: 299 USD / hó

 • 15 alkalmazott számla
 • Akár 8 üzlethelység
 • 2,4% + 0,30 USD online hitelkártya-árfolyam
 • 2,4% -os személyes hitelkártya-ráta
 • 0,5% -kal további, ha nem a Shopify Payments szolgáltatást használja
 • Akár 74% szállítási engedmény
 • USPS kiemelt postaköltségek
 • Ajándékkártya
 • Szakmai jelentések
 • Speciális jelentéskészítő
 • Harmadik fél által kiszámított szállítási díjak

A Shopify terveiben a legfontosabb különbség a díjak költsége. Ha jelentős bevételt generál, sok pénzt takaríthat meg, ha az egyik drágább tervre vált.

Az összes terv által megosztott funkciók a Shopify POS alkalmazás korlátlan termékei, kedvezménykódok, elhagyott kosár helyreállítás és többcsatornás integráció.

Van egy Shopify Plus terv, amely egyedi áron jön. A terv licence 2000 dollár. További díjak felmerülnek, ha meghaladja a 800 000 dollárt, az üzlet havi 0,25% -ának megfelelő formában.

Négyzet vs Shopify következtetés

A győztes a Shopify! Csak két oka van arra, hogy a Square-t a Shopify felett választja. Az első az, ha a szabad tervükre fog menni, és a második az, ha csak egy tégla- és habarcs-boltot tervez. Minden más szempontból a Shopify felülmúlja a Square-t.

GYIK

A Square jobb, mint a Shopify?

A tér jobb a kereskedők számára, amelyek csak tégla- és habarcsüzletekkel rendelkeznek. POS-rendszerük offline állapotban képes feldolgozni az összes támogatott fizetési módot. Ön visszatérítést kap minden feldolgozási díjért a tranzakciókkal kapcsolatban, amelyek még nem fejeződtek be. A Shopify azonban összességében jobb, mivel minden más kategóriában felülmúlja a Square-t.

A Shopify működik-e a Square-rel?

A Square a Shopify fizetéskezelésének egyik lehetősége. Más módon nem kompatibilisek, kivéve ha olyan harmadik féltől származó alkalmazást használsz, amely kiküszöböli a kettő közötti rést. Nem kombinálhatja szoftvereiket, vagy például a Shopify segítségével létrehozhat online áruházat Square-fiókjához.

A Square kompatibilis a Shopify-val?

Attól függ, hogy milyen kompatibilitást keres. Ha a Shopify Online Store és a Square POS szolgáltatást szeretné használni, akkor ez nem lehetséges. A Shopify azonban több mint 100 fizetési feldolgozót támogat, és a Square az egyik fizetési processzor a listán.

Szinkronizálhatja a Square és a Shopify szolgáltatást?

A Shopify nem integrálódik a Square-rel, de egyes alkalmazások lehetővé teszik a készlet szinkronizálását a Square és a Shopify üzletek között. Ilyen példa a SkuHarmony, amely lehetővé teszi egy térbeli hely és egy Shopify áruház készleteinek szinkronizálását. Az alkalmazást a Shopify App Store-ban találhatja meg.

Mi a különbség a Square és a Shopify között?

A Square inkább a POS-ra összpontosít, és e-kereskedelem funkcióik nem kifinomultak. A Shopify viszont minden szempontból jót tesz az üzlet vezetésének. Hatékony e-kereskedelmi eszközökkel rendelkezik, miközben fenntartja a nagyszerű POS-rendszert a tégla- és habarcsüzletek számára.

Melyik a jobb Square vagy Shopify?

A Shopify összességében jobb. Több funkcióval rendelkeznek, és több fizetési átjárót támogatnak. Jobb weboldalkészítővel, testreszabhatósággal és App Store-mal is rendelkeznek, amely rengeteg olyan alkalmazással rendelkezik, amelyek segítségével az e-kereskedelmet bármilyen módon módosíthatják.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map