Wix Review 2020: A Wix weboldalkészítő megfelelő az Ön számára?

Használt valaha egy weboldal-készítőt egy webhely tervezéséhez és üzemeltetéséhez? Ha kevés tapasztalattal rendelkező kezdő vagy, ez nagyszerű lehetőségnek tűnik (és gyakran olyanok, mint amilyeneket a Wix áttekintésünkben látni fog), ahelyett, hogy külön-külön meg kellene vásárolnia a domaint, meg kell találnia egy megbízható webhelyet, és harmadik -Pártszoftver az oldalak offline létrehozásához, viszonylag egyszerűen mindent megtehet a weboldal készítőjén keresztül.


Mégis melyik építkezéshez megy? Nézzük bele a Wix-áttekintésbe, így megtudhatja, hogy ez a megfelelő platform az Ön számára!

Az utóbbi években a Wix intuitív felülettel és sablonokkal nevezte magát. A Wix azonban jó webhely-készítő? Van-e szüksége ahhoz, hogy lábától lábujjig álljon, olyan lehetőségekkel, mint a SquareSpace és a Weebly? A mai Wix-beszámolóban azt fogjuk értékelni, hogy hogyan áll fel.

Wix áttekintés: érvek és ellenérvek

Wix áttekintés

Tudta, hogy a Wix több mint 90 millió webhelyet üzemeltet? Tudta, hogy több mint 500 sablont kínál webhely-készítőnek? Mi a helyzet azzal, hogy ezeket a különböző iparágakhoz igazították? A Wix platformját úgy tervezte, hogy elősegítse a kezdő felhasználók számára a webhelyek gyors felállítását, és amint azt a Wix áttekintő előnyeiről és hátrányairól láthatja ….

A Wix rendkívül egyszerű

Ez az elsődleges értékesítési pont. A Wix szolgáltatását olyan kezdő felhasználók számára tervezi, akik nincsenek nulla internetes tapasztalattal. Kezdjük az első téren.

A Wix regisztrációs folyamata csak akkor igényel e-mailt, ha az alapfiókkal szeretne kezdeni. Fizetett számla esetén további adatokat kell benyújtania, de ez semmiképpen sem nehéz feladat. A fiók létrehozása után azonnal beléphet a kezdés megtervezésébe.

Ezt is könnyű megtenni. Először a Wix felszólítja Önt egy sablon kiválasztására. A Wix a sablonokat alkategóriákra osztotta, hogy könnyebben megtalálhassa, amire szüksége van. Mondja el, hogy éttermet, fényképészeti oldalt vagy zenész oldalt indít. A kategóriák teljes listája a következő:

Csatlakozzon az INGYENES edzéshez

Szeretné megtanulni, hogyan kell felépíteni a 6 számú hatóság webhelyét?

Csatlakozzon ehhez az ingyenes képzéshez…

 • Végül rendelkezzen bevált módszerrel a jövedelmező rések megtalálására
 • Hozzáférés egy bolondbiztos kulcsszó-kutatási módszerhez
 • Tudja meg, hogyan lehet kiszervezni a minőségi tartalmat
 • Megtanulhatja, hogyan lehet fejfájás nélkül létrehozni a fehér kalapra mutató linkeket a webhelyére
 • Üzleti
 • Online áruház
 • Fényképezés
 • Zene
 • Tervezés
 • Éttermek & Étel
 • Közösség & Oktatás
 • Kreatív művészetek
 • Szállás
 • Események
 • Portfolio & önéletrajz
 • blog
 • Egészség & Wellness
 • Divat & Szépség
 • Leszállás oldalak

Ez egy nagyon alapos felsorolás, és megkönnyíti a kezdő lépést a választott oldalon. Például vessünk egy pillantást a Zenei Előadó sablonra. Nagy előnézeti képe, egyértelmű navigációja és a zenészhez tartozó összes oldal. Az induláshoz mindössze annyit kell tennie, hogy a site-building felületet használja a sablon részleteinek szerkesztésére.

A Wix rövid ismertetőt nyújt a megszoktatáshoz. Van egy gombmenü a tartalom hozzáadásának és megváltoztatásának lehetőségeivel. A szerkesztéshez kattintson a sablon elemeire. Felvehet szöveget és fényképeket. Mozgathatja és átméretezheti a dolgokat, amíg pontosan ott vannak, ahol szeretné.

A weboldal készítőjével újból felhasználható fényképeket tárolhat egy online mappában, majd felhasználhatja azokat a webhely más részein. Ez egy olyan funkció, amelytől a Weebly és a SquareSpace hiányzik, és erre egy nagy teljesítményű funkció. A Wix segítségével fotókat / videókat tölthet be a Flickr és a Facebook profiljából. Ezenkívül állományképeket is biztosít a webhelyén történő felhasználáshoz.

A fényképek szerkesztéséhez beépültek az Aviary szerkesztőbe. Ha még nem tudtad, ez egy online képszerkesztő eszköz, amelyet az Adobe üzemeltet. Egyszerűen töltsön be egy képet, majd használja az Aviary eszközeit a továbbfejlesztéshez, átméretezéshez, kivágáshoz és így tovább.

A Wix készítője még jobb egérgombbal kattintva lehetővé teszi az oldalbeállításokat egy kontextusfüggő menü megjelenítéséhez. Ez lehetővé teszi a webhely megváltoztatásának további lehetőségeit. Ez mind kéznél van, és könnyen kezelhető.

A Wix webhely készítője & a sablonok professzionális minőségűek

A Wix weboldal készítőjének áttekintéseCsak azért, mert a weboldal készítője egyszerű, nem jelenti azt, hogy az eredmények gyenge minőségűek. A sablonok mind csúcsminőségűek. Ismét görgessen a könyvtárukon, és próbáljon meg megtalálni olyan könyvtárat, amely nem tűnik profi formatervezésnek. Keményen szorul a példák előállítása.

Igaz, hogy nem képes HTML- vagy CSS-kódokat szerkeszteni a sablonokon. Ha szeretne ilyen módon szerkeszteni, akkor megszorításoknak fogja érezni magát. A Wix azonban a neofitákra irányította szolgáltatását, tehát ez nem jelent problémát, ha ebbe a kategóriába tartozik.

A Wix által a HTML és a Flash kód beágyazására szolgáló lehetőségek a legtöbb számára megfelelőek. Lehetőség van a közösségi média gombjainak, a zenelejátszási listák és egyebek integrálására is. Ezek nagy részét egyetlen kattintással végrehajthatja.

Néhányan azt állítják, hogy a fejlett funkciók hiánya jó dolog. Ez korlátozza annak a lehetőségét, hogy valaki, aki nem tudja, mit csinál, megcsavarja a mintát. Ez lehetővé teszi számukra, hogy a tartalomra összpontosítsanak anélkül, hogy az elrendezés miatt aggódnának. Mindent összevetve, tisztességes kereskedelem.

A Wix weboldal-készítői értékelések állandóan pozitívak, és el kell fogadnunk, hogy jól megszerzett hírneve van.

A Wix támogatja a felhasználókat

Nem meglepő, hogy a tapasztalatlan web-készítőknek valamilyen kézfogásra van szükségük. A Wix megérti ezt, és rengeteg lehetőséget kínál a kiegészítő segítségre szoruló felhasználók számára.

A Támogatás oldalon hozzáférhet a Wix Súgóhoz. Ez egy kereshető könyvtár, amely számos témakörre kiterjed. Hogyan kezdjük el, a szerkesztő használatával és hasonlókkal. Az oldal felölelő témákat és megbeszéléseket is tartalmaz a Wix szolgáltatásának egyes elemeiről.

A Wix közösségi fórum egy olyan hely, ahol kérdéseket tehet fel más Wix felhasználók számára. A platformon jártasak általában a helyes irányba vezethetnek. Lehet, hogy itt is válasz érkezik a Wix támogatástól.

A közvetlen ügyfélszolgálathoz azonban igénybe veheti a Wix telefonos vagy e-mail támogatását. Nyitva vannak hétfőtől csütörtökig, 6:00 – 17:00. Nem olyan, mint a nap 24 órájában, mint sok vállalkozás áll, amely néhány potenciális felhasználót kikapcsolhat. Fontos megjegyezni, hogy sok esetben a 24 órás szolgáltatás nem egészen a nap 24 órájáig terjed, mint azt az azt kínáló cégek szerint.

A Wix ingyenes csomag fölött az ár elfogadható

A Wix ingyenes webhely opción túl az árképzési skála ésszerűnek tűnik. Öt árszínvonal van, amelyek mindegyike különböző szintű funkcionalitással rendelkezik:

Domain összekapcsolása: a legalapvetőbb szolgáltatási szint. Kapsz 1 GB sávszélességet, 500 MB tárhelyet és lehetőséget a tartomány összekapcsolására. Ez a terv hirdetéseket jelenít meg, és havi 5 dollárba kerül.

Combo: fokozott terv. Ez 2 GB sávszélességet és 3 GB tárhelyet kínál. A Wix eltávolítja a tolakodó hirdetéseket, és ingyenes domaint ad Önnek. Ez a terv 10 dollárba kerül havonta.

Korlátlan: kedvezményes terv a „Vállalkozók & Szabadúszók „. Ez a terv korlátlan sávszélességet és 10 GB tárhelyet biztosít. Olyan extrákkal is rendelkezik, mint a hirdetési utalványok és a webhely-emlékeztető.

eCommerce: azok számára, akik kisvállalkozást akarnak indítani. 20 GB sávszélességet és 20 GB tárhelyet kap. Ez magában foglalja a korlátlan terv extráit és az online áruház lehetőséget. A Wix eCommerce ára 8,50 dollár / hó.

VIP: ha prioritási támogatást keres, akkor ez a választás. A Wix korlátlan sávszélességet és 20 GB tárhelyet biztosít Önnek. Megkapja az összes extrát, valamint az elsőbbségi visszahívást és a webhely professzionális áttekintését. Ez a terv havi 25 dollár.

A Wix ára összehasonlítható más szolgáltatásokkal. A SquareSpace legalacsonyabb terve 16 USD / hónap; A Weebly’s havi 14 dollár. Hasonló szintű funkcionalitást kap, függetlenül attól, hogy melyik szolgáltatást választja. Ez a videó további áttekintést nyújt árazási terveiről és lehetőségeiről:

Wix e-kereskedelmi megoldások

Látta a fent felsorolt ​​e-kereskedelmi tervet. Megoldásaik gazdagabbak, mint a versenytársak, a Weebly és a SquareSpace. A Wix segítségével könnyedén integrálhat boltot webhelyére, majd elfogadhat kifizetéseket harmadik fél szolgáltatásainak felhasználásával. Ide tartoznak a PayPal, a WebMoney és a Skrill. Akkor is képes lesz használni a Bitcoin szolgáltatást, és hitelkártyáit feldolgozni a Csíkon vagy a Négyzeten keresztül.

A boltot ugyanúgy szerkesztheti, mint a többi e-kereskedelmi platformon. A Zene digitális letöltését akár a Wix belső rendszerén keresztül is eladhatja. A platform nem elég robusztus ahhoz, hogy segítsen a szállítási és adószabályok bevezetésében, de harmadik fél által kínált megoldásokat is igénybe vehet a.

A Wix olyan eszközöket is kínál, amelyek segítenek a pékáruk marketingjében. Az ShootOut e-mailes alkalmazás lehetővé teszi, hogy a piacot a potenciális ügyfelek felé irányítsa. Vannak olyan lehetőségek harmadik fél szolgáltatásainak is, mint például az MPZMail, a CakeMail és a V.I. Plusz.

További Wix szolgáltatások

Rengeteg egyéb extra Wix-szolgáltatás kínál, amelyek még vonzóbbá teszik. Először is lehetőség van új Wix blogsablonok létrehozására a webhelyén. Ez egy kattintásos művelet, és a blogot közvetlenül a főoldalára is felteheti. Ez egy egyszerű felület, de lehetővé teszi a címkézést, az RSS, valamint a FaceBook vagy a Disqus kommentálását. Azt is ütemezheti, hogy a hozzászólások megjelenjenek egy későbbi időpontban.

A Wix automatikusan formázza webhelyeit mobil eszközökön történő megtekintéshez. A végén nem szabad további tervezést végezni. Szerkesztheti a mobil megjelenés megjelenését, ha nem elégedett azzal, amit a Wix ad neked. A legtöbb esetben azonban felesleges, mivel a Wix készterméke nagyon jó.

A Wix fedezi SEO igényeit. A SEO-funkciókat a kívánt módon optimalizálhatja a SEO-szerkesztővel. A Wix SEO-ját kifejezetten a Google-hoz hangolják, és felismerik a Wix-et legitim webhely-készítőként. Nem kell aggódnia, hogy eltemetik a keresési rangsorban.

Van is a Wix jelentős alkalmazásintegrációja. A Wix meglehetősen nagy piaccal rendelkezik, több mint 260 alkalmazással. Ezek lehetővé teszik harmadik féltől származó alkalmazások használatát, és jelentősen növelik a webhely funkcionalitását oly módon, amit a többi weboldal készítője nem mindig engedélyezi.

Wix rendelkezésre áll & a hostolás kissé hiányzik

Végezzünk egy gyors Wix-tárhely-áttekintést. Igaz, hogy kezelik az Ön számára a hostolás technikai aspektusait. Az is igaz, hogy ők gondoskodnak az összes biztonsági frissítésről. A hátránya azonban, hogy védett tulajdonságaik, amelyek nem működnek a környezetükön kívül. Ha máshová szeretné vinni a webhelyét, akkor az, amit létrehozott, nem fog megfelelően működni.

Felmerül a Wix üzemidejének kérdése is. A Website Tool Tester adatai szerint nyomon követik a Weebly, a Webnode, a Jimdo és a Webeket. Utolsó százalékuk (99,82%) leállási idő órákra vált egy négy hónapos időszak alatt. Webhelyeik szintén lassabban töltődnek be, mint a többi lehetőség. A Wix-ről szóló vélemények és az ehhez kapcsolódó bármilyen más szolgáltatás azt fogja mondani, hogy nem olyan meleg, ha állandó forgalomra épülő vállalkozást próbál vezetni..

A Wix ingyenes terv szolgáltatásai kevés és messze vannak egymástól

Ha Ön óvónő, aki szeret bejutni a apróságokba, akkor a Wix nem biztos, hogy a megfelelő platform az Ön számára. A Wix lehetővé teszi, hogy rengeteg húzást és dobást végezzen, de nem annyira a színfalak mögött. Nem exportálhat semmilyen webhelykódot, és nem fog képes reagálni bármilyen érzékeny kialakításra. Lehet, hogy ezek a részletek nem fontosak számodra, ebben az esetben a Wix kiváló választás.

A legtöbb Wix szolgáltatás a fizetőfal mögött rejtőzik

Biztosan „ingyenes” tervet kínálnak, de mindent megtesznek annak érdekében, hogy frissítsen. Addig bosszantják webhelyét idegesítő Wix márkanévvel, amíg nem frissíted. Ez az olcsóbb opciókat gyakorlatilag haszontalanná teszi azok számára, akik üzleti célokra szeretnének webhelyet építeni.

Ezenkívül mindaddig nem kap meg sávszélességet vagy tárolóhelyet, amelyre komoly web-építéshez szüksége van, amíg nem vásárol egy drágább tervet. Az ármegtakarítás elhanyagolható lehet a saját webhely létrehozásával összehasonlítva. Valójában egyesek úgy dönthetnek, hogy offline oldalt készítenek és feltölthetnek egy dedikált tárhelyszolgáltatással.

Nehéz megváltoztatni a Wix témát

A Wix.com áttekintése nem mindig említi ezt, de ha egy adott témát használó webhelyet felépített, akkor nemcsak új témát alkalmazhat, hanem minden a helyén van. Az összes tartalmat újra be kell dugnia. Egy további akadály, amelyet egyesek bosszantónak találhatnak.

A Wix webhely szerkesztőjével kapcsolatos problémák

A Wix hatékony eszköz az újszülöttek számára. Azoknak, akik még csak indulnak, attól kell tartaniuk, hogy a Wix webhelyszerkesztő opciói nehézkessé válhatnak. Ha túl sokat ad hozzá, akkor egy lassú webhely lesz, amelyet a látogatók imádnak. Hozzájárul az olyan funkciók hiányához, mint egy igazi űrlapkészítő és a fejlett finomítás, és egyes felhasználók nagyobb ellenőrzést igényelhetnek.

A Wix áttekintés összefoglalója

Reméljük, hogy a Wix webhelyről szóló áttekintésünk segítette Önt a keresésben. Lehet, hogy a Wix nem az első választás a tapasztalt webadminisztrátorok számára, de ha csak a webfejlesztő tóba meríti a lábujját, mondjuk sok hasznot fognak találni az ő platformjukon.

A Wix weboldal készítője a legegyszerűbben használható, a legnagyobb funkcionalitást biztosítja, és minden alkalommal gondoskodik a jó megjelenésű webhelyről.

Ha nem vagy abban meggyőződve, hogy a web-készítő a megfelelő út? Készítsen egy seggfejű webhelyet a WordPress segítségével az alábbi gombra kattintva:

A Wix véleményünk végső értékelése

A Wix minden bizonnyal érdemes szolgáltatást nyújtani. Ha nyers webdesignőr vagy, aki ki akarja hagyni a kemény dolgokat, akkor ezt akarja.

Alternatív megoldásként, ha egy kreatív szakember próbál gyors internetes jelenlétét létrehozni, akkor hasznosnak találja a Wix-et, ám a tapasztaltabb web-adminisztrátorok, akik inkább a nagyobb irányítást részesítik előnyben, nem élvezhetik a Wix által kínált lehetőségeket..

Amiért érdemes, Wix szilárd 4.5 / 5-et kap.

A szerkesztő értékelése

4.5 / 5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map