Wix vs Shopify összehasonlítás: Melyik a legjobb választás 2020-ban?

Ante Rados


Ante Rados

Mivel ezt olvassa, azt hiszem, hogy online üzletet szeretne indítani. Valószínűleg azon gondolkodik, hogy melyik platformot választja üzletéhez. Ha ez igaz, akkor a megfelelő cikket olvassa el.

Részletesebben összehasonlítom a Shopify vs Wix üzleteket és a webhely-tárhelyet, és segítünk az Ön számára megfelelő döntés meghozatalában.

A Wix egy felhőalapú webes fejlesztési platform, amelynek segítségével webhelyet hozhat létre böngésző alapú szerkesztőn keresztül. A Shopify felhőalapú is, de az online áruházak létrehozására szakosodott. Szoros vita zajlik e két legfontosabb platform népszerűsége és a cikk elolvasása után, akkor minden olyan információ rendelkezésre áll, amelyet el kell döntenie, hogy a Wix vagy a Shopify jobban megfelel vállalkozása számára.

Lehet, hogy milliók kereskednek vállalkozással egy nap, de az online üzlet számára megfelelő platform kiválasztása az első lépés a vállalkozás létrehozásában. Ülj le szorosan, olvassa tovább, és ne felejtsd el, ha ez a Wix vs Shopify összehasonlítás segít milliók megszerzésében!

Wix vs Shopify

Tehát melyik a legjobb, a Wix vagy a Shopify e-kereskedelem?

Ha a Wix vagy a Shopify kisvállalkozásokat tervezi, a Shopify a jobb választás. Könnyebb beállítani, és rendelkezik az összes szükséges funkcióval. Összességében a Shopify és a Wix összehasonlításánál a Shopify jobb, mivel jobb felépítésű a nagyobb és összetettebb online áruházak támogatására..

Hasonlítsa össze a Shopify vs Wix kuponokat és kedvezményeket

Wix vs Shopify összehasonlítás

Oké, hasonlítsuk össze a Shopify vs Wix-et:

Wix 5/5

Shopify + 5/5

A Wix állítása szerint egy legegyszerűbb módja egy online áruház felépítésének és kezelésének. Nehéz ezt vitatni. A Wix célja, hogy segítse az egyéneket és a kisvállalkozásokat saját weblapjaik létrehozásában és üzemeltetésében.

Csatlakozzon az INGYENES edzéshez

Szeretné megtanulni, hogyan kell felépíteni a 6 számú hatóság webhelyét?

Csatlakozzon ehhez az ingyenes képzéshez…

 • Végül rendelkezzen bevált módszerrel a jövedelmező rések megtalálására
 • Hozzáférés egy bolondbiztos kulcsszó-kutatási módszerhez
 • Tudja meg, hogyan lehet kiszervezni a minőségi tartalmat
 • Megtanulhatja, hogyan lehet fejfájás nélkül létrehozni a fehér kalapra mutató linkeket a webhelyére

A drag and drop szerkesztő intuitív, és csak rá kell kattintania minden olyan elemre, amelyet hozzá szeretne adni az online áruházhoz, és húzza oda, ahová szeretné..

Kisebb webhelyek létrehozása és kezelése a Wix segítségével annyira egyszerű, hogy nem valószínű, hogy könnyebb szerkesztőt fog használni. Ennek az egyszerűségnek azonban vannak hátrányai is.

A Wix nem ad sok háttér-vezérlést, tehát egy kicsit bonyolultabb a sok termékkel rendelkező bonyolult üzletek létrehozása. Amíg csak egy egyszerű üzletre van szüksége, ragaszkodnia kell a Wix-hez!

A Shopify nem olyan egyszerű, mint a Wix, de több felépítésű. Nem azt értem, hogy a Shopify nehéz használni, de nagyon nehéz ezt egyszerűbbé tenni, mint a Wix. Valamivel nehezebb megtanulni a Shopify használatát, de rájössz, hogy a folyamat méltó az erőfeszítésre.

A Shopify háttér-vezérlése valóban ragyog, ha nagyobb üzlete van. A Shopify szerkezete több, ami megkönnyíti a több ezer termékből álló bonyolultabb üzletek kezelését.

A különálló szerkesztő felület és az irányítópult hatékonyabbá teszi a termékek hozzáadását és az áruházban történő értékesítés irányítását.

Ingyenes domain tárhellyel

A Shopify és a Wix egyaránt könnyen használható. A Wix könnyebben megtanulható, de könnyebb létrehozni és kezelni az üzletét (különösen, ha nagyobb üzlet) a Shopify segítségével, miután megtanulta, hogyan kell használni.

Wix 5/5

Shopify 4.5 / 5

Miután megpróbálta használni a Wix weboldal-készítőjét, rájössz, hogy a webhely létrehozása ennél egyszerűbbé nem válik. Olyan egyszerű, hogy a sablon eldöntése valószínűleg a legnehezebb dolog, amit meg kell tennie.

Miután kiválasztotta a több mint 600 sablon egyikét, csak húzza át és dobja el a használni kívánt elemeket. Az elemek átméretezése és mozgatása a webhelyén intuitív, és ha bizonyos esetekben problémák merülnek fel, van egy szerkesztőben található segítség, amely választ ad a leggyakoribb problémákra.

A Wix nem a legjobb választás bonyolult webhelyek létrehozására, de nézzünk szembe a tényekkel: a bonyolult webhelyek felépítése nem a Wix célja. A Wix-et kisvállalkozások és magánszemélyek számára fejlesztették ki, akik saját vállalkozást akarnak vezetni. Ezeknek a csoportoknak a Wix készítője tökéletesen illeszkedik.

A Shopify az e-kereskedelemre szakosodott, és mint ilyen, online áruházak létrehozására korlátozódik.

A Shopify webhelyépítési tapasztalata a sablon kiválasztásával kezdődik. Itt könnyebb kiválasztani a sablont, mert a Shopify sablonok listája jelentősen kisebb. Ennek előnye, hogy az összes sablon az online áruházak felé irányul.

A Shopify szerkesztője nem drag and drop szerkesztő, tehát egy kis bajt okozhat a kezdőknek. A Wix-hez képest a Shopify használata kissé bonyolultabb. Szinte bármilyen más építőhöz képest, nagyon egyszerű. Egy egyszerű üzlet létrehozása könnyű feladat.

Összességében a Shopify kiváló online áruházépítő, de ma a versenytársa, a Wix gyártója túlmutat.

Wix 4/5

Shopify 5/5

A Wix több mint 600 ingyenes sablonnal rendelkezik iparág-specifikus szolgáltatásokkal. A platform szélesebb piacot céloz meg, mint a Shopify, tehát a legtöbb téma nem optimalizálva van az e-kereskedelem számára.

A Wix szerkesztő lehetővé teszi a webhely egyes részeinek testreszabását. Kiválaszthatja a webhely színét, betűkészletét és animációs típusát. A szakaszok magassága és elrendezése a szerkesztőből is testreszabható. Noha a Wix nem specializálódott az e-kereskedelem webhelyein, olyan eszközökkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a digitális áruház fontos elemeinek testreszabását.

Ha tudod kódolni, akkor szinte teljes testreszabási ajtó nyitva áll Önnek. A CSS és a HTML segítségével testreszabhatja többé-kevésbé mindent a webhelyén.

A sablon kiválasztása végleges, és ez a Wix testreszabásának fő problémája. Ha egy másik sablon felhívja a figyelmét, és úgy dönt, hogy használja, akkor új weboldalt kell létrehoznia.

A Shopify 72 témát foglal magában iparág-specifikus funkciókkal. Az összes Shopify-téma e-kereskedelem-központú, tehát a Shopify-val jobb választhat témákat egy online áruház létrehozásához. Ezek közül csak 8 ingyenes; másoknak egyszeri díjat kell fizetniük 140–180 USD összegben.

Kétféle megközelítés létezik a testreszabáshoz a Shopify szerkesztőből. Az egyik a sablonok testreszabása, a másik az általános témabeállítások módosítása.

A sablonok testreszabásakor az elvégzett módosítások az összes felhasznált oldalra vonatkoznak. Ennek egyik példája a beállítások megváltoztatása a webhely fejlécére. Az elvégzett módosítások minden olyan oldalon megjelennek, amelyen a fejléc található.

Felvehet, eltávolíthat, mozoghat és szerkeszthet egyes szakaszokat. A szakasz testreszabásának lehetőségei a választott szekciótól függően változnak; azonban valószínűleg képes lesz minden testreszabására.

Ezekben a beállításokban megváltoztathatja a színeket, a szöveget, a favicont (a favicon egy kis kép, amely egy lapon jelenik meg, amikor valaki megnyitja az Ön weboldalát), a közösségi média gombjait és az áruház pénztárának különféle lehetőségeit..

Ha ez a testreszabás nem elég számodra, akkor van még néhány dolog, amelyet kódolással elérhet.

Wix 4.5 / 5

Shopify 5/5

A fizikai és digitális termékek eladásának funkciója a Wix platformon épül. Szolgáltatásokat is értékesíthet, de ehhez szüksége lesz egy alkalmazásra.

A Wix 24 különböző fizetési átjárót támogat. Ők automatikusan kapcsolatba lépnek Önnel a legmegfelelőbb fizetési szolgáltatóval, az Ön preferenciái és helyzete alapján. Ha másik szolgáltatóra szeretne váltani, akkor ezt manuálisan is megteheti.

A Wix nemrégiben kezdett együttműködni az Avalara-val, egy automatizált adószoftverrel. A szolgáltatás jelenleg csak bétaverzióban van, de a legtöbb felhasználó számára elérhető (jelenleg Brazília és India felhasználói nem használhatják). Az Avalara valós idejű adómértékeket biztosít az ügyletekhez a világ minden tájáról.

Különféle szállítási díjbeállítások használhatók a Wix-rel. Beállíthatja a szállítási arányt súly és megrendelési ár alapján. Ha inkább átalánydíjat, ingyenes szállítást vagy boltos átvételt szeretne, ezek a szolgáltatások Önnek is rendelkezésre állnak. Lehetőség van arra is, hogy az ügyfelek számára válasszon szállítási szolgáltatást (szokásos szállítás, gyors szállítás, éjszakai szállítás, stb.) A fenti listáról eltérő szállítási szabályokat állíthat be a különböző földrajzi régiókban.

Ha fizikai termékeket árusít, akkor valószínű, hogy vannak ezeknek a termékeknek a változatai. A Wix áruház 6 termékopciót támogat. Ezeknek a lehetőségeknek akár 30 választási lehetősége is lehet. Az összes kezelhető változat 300.

Zavarosnak tűnhet, ha az első online áruházát indítja, tehát hadd tisztázzam. Tegyük fel, hogy székeket árusít a Wix áruházában. Ebben az esetben egy opció lehet anyag, az opció lehet fa és fém. Ha a másik lehetőség a színes, akkor a variánsok a következők lennének: fehér fa szék, fekete fa szék, fehér fém szék stb.

A Wix kissé korlátozott készletgazdálkodással rendelkezik, mivel azt kis üzletek számára tervezték, és a befejezett kosár-helyreállítás csak harmadik féltől származó alkalmazáson keresztül érhető el..

Emlékszel, hogyan említettem, hogy szüksége lesz egy alkalmazásra a Wix szolgáltatásainak értékesítéséhez? A Shopify használatához harmadik féltől származó szoftverre lesz szüksége a digitális termékek eladásához.

A fizetési lehetőségekkel kapcsolatban alig talál olyan oldalt, amelyet a Shopify nem támogat. A Shopify több mint 100 fizetési átjárót integrál, beleértve a bitcoint is. A weboldalukon található egy oldal, ahol az összes fizetési lehetőség országonként fel van tüntetve. Minden átjáróra tranzakciós díj vonatkozik, a Shopify Payments átjáró kivételével.

Tartózkodási helyétől függően a Shopify automatikusan kezeli a legfontosabb országos adókulcsokat. Emellett automatikus szállítási díjakat fog kapni a nagyobb szállítóktól, tehát ez két probléma, amelyek miatt kevésbé kell aggódnia.

A Shopify segítségével könnyen kiszállíthat rugalmas szállítási díjakat. Beállíthatja a súly és a hely alapú tarifákat. Az árak módosítása rögzített árral, többszintű árképzéssel és az árpont kiválasztásával, ahol a szállítás ingyenes lesz, szintén lehetséges.

A termék variánsaival kapcsolatban a Shopify beépített támogatást nyújt a termék 100 változatához. Minden terméknek legfeljebb 3 lehetősége van. Ha további változataira és lehetőségeire van szüksége a termékekhez, akkor harmadik féltől származó alkalmazásokra kell támaszkodnia.

A Shopify kiváló készletgazdálkodással rendelkezik egy keresősávval, amely lehetővé teszi, hogy bármit megtaláljon a készletben. A készletkezelési eszközök, az elhagyott bevásárlókosár-helyreállítás és a bevételi jelentések integrálva vannak, és több termék feltöltése is szellő.

A Wix kiváló választás az e-kereskedelem számára, de a Shopify kifejezetten az e-kereskedelem számára készült Nem csoda, hogy megnyeri ezt a Wix vs Shopify párbajt.

Wix 4/5

Shopify 4.5 / 5

Ingyenes e-mail marketing felhasználóként havonta 3 e-mail kampányt hozhat létre, összesen 5000 e-mail címzettel. Ez a kvóta növelhető, ha Wix Ascend előfizetővé válik.

A Wix Ascend egy külön előfizetés, amely lehetővé teszi az összes marketing kampány egy helyen történő kezelését. A különböző Ascend tervek 10 – 45 dollárba kerülnek. A tervtől függően az Ascend segítségével automatizálási szabályokat hozhat létre, szinkronizálhat a Gmail és a Facebook Messenger programmal, VIP támogatást kaphat stb..

Ne felejtsük el, hogy a Wix-t nem csak az üzletek építésére tervezték. Ez lehetővé teszi mindenféle weboldal készítését. A Wix drag and drop építője egy gyönyörű blog felépítését teszi szellővé. Wixnek vannak némi problémája a blog-archívumokkal, de a Shopify ezen a téren sem javul.

A Wix másik dolga a SEO. A hézag itt kicsi, de a kulcsszósegély enyhén él a Wix-nek a SEO funkcióiban.

A Shopify a legtöbb marketing funkcióhoz harmadik fél alkalmazásaira támaszkodik. Jó dolog ebben a függőségben a rugalmasság, amely a vele járó rugalmassággal jár. A hátránya nem igazán jelentős, mivel a Shopify hatalmas alkalmazásboltja az e-kereskedelemre összpontosít, így könnyedén megtalálja az Ön számára alkalmazást.

Néhány hónappal ezelőtt a Shopify bemutatta a Shopify Email e-mail marketing eszközt, amely segít az e-mail kampányok futtatásában. Az eszköz segítségével kampányokat hozhat létre a Shopify Marketing területén, és a beépített elemzéssel mérheti a kampány sikerét.

A Shopify nem a legjobb választás az Ön webhelyét kísérő blog készítéséhez. Rendkívül nem csinál, de blog-specifikus keresési funkciók és közösségi könyvjelző nélkül csak nem felel meg a Wix-nek.

A Shopify és a Wix egyaránt beépített támogatást nyújt az alapvető SEO szolgáltatásokhoz, mint például a meta címek, átirányítások, alt szövegek, URL-címkék stb..

A Shopify legnagyobb hátránya a többcsatornás integráció. A Shopify segítségével összekapcsolhatja áruházát olyan közösségi média-fiókokkal, mint az Instagram, és olyan piacokkal, mint az eBay.

Wix 4/5

Shopify 4.5 / 5

A Wix segítségével többnyelvű áruház létrehozásával online értékesíthet a tengerentúli országokban. Ehhez további nyelveket kell hozzáadni a szerkesztőbe, és manuálisan le kell fordítania az oldalt és a termékleírásokat (ezt minden alkalommal meg kell tennie, amikor változtat az üzletben).

A jó az, hogy bármilyen számot felvehet. A Wixnek azonban problémája van az áruház legfontosabb részének: a kirakat többnyelvű támogatásával. Bizonyos szövegek, például a pénztár oldal szövege automatikusan generálódik, és közvetlenül nem fordíthatók le. Van egy 28 nyelvből álló lista, amely automatikusan lefordítja, de ha az Ön nyelve nem szerepel a listán, akkor szerencsétlen.

Az ott található Linux felhasználók csalódhatnak lehetnek, amikor rájönnek, hogy a Wix nem támogatja a Linux szerkesztőjét. Ezen kívül a Wix rendelkezik az iparág összes szokásos funkciójával, például egy mobilalkalmazással, a mobilra reagáló üzletekkel, a legnépszerűbb böngészők támogatásával stb..

A Shopify CMS adminisztrációs felülete minden bejelentkezéskor megjeleníti a legfontosabb információkat. Az interaktív valós idejű statisztikai panel megkönnyíti vállalkozásának nyomon követését, és az oldalsáv automatikusan értesíti Önt, ha termékei elfogynak..

Beállíthat e-mail, RSS és SMS értesítéseket az új megrendelésekhez. Különböző szűrők és megtekintési lehetőségek vannak, amelyek megkönnyítik a megrendelések fizetési és szállítási állapotának böngészését.

A Shopify-nál van egy kis megoldás a többnyelvű áruházak számára, de a gyakorlatban ez jobban működik, mint a Wix többnyelvű szolgáltatása, mert a webhelyén mindent lefordíthat.

Ha több nyelvet engedélyez a Shopify admin segítségével, külön URL-eket hoz létre a lefordított tartalomhoz. Ügyfeleit automatikusan átirányítják a lefordított URL-ekre az általuk preferált nyelv alapján.

További öt nyelv használata korlátozott; ez a határ húszra emelhető, ha Shopify Plus kereskedő vagy.

Wix 4.5 / 5

Shopify 4.5 / 5

A Wixnek óriási alkalmazás-áruháza van, de sok alkalmazás nem e-kereskedelem-orientált. Van egy online áruházkategória az alkalmazásüzletükben, ám egyes alkalmazások, amelyeket érdemes használni, más kategóriákba tartoznak.

Kell töltenie egy kis időt olyan alkalmazások keresésére, amelyeket használni fog és szeretne használni. A jó dolog az, hogy olyan alkalmazásokat is találhat, amelyek nemcsak javítják az üzletét, hanem a webhelyét is összességében.

A Shopify emellett óriási választékkal rendelkezik az alkalmazásokról és a pluginokról a hivatalos piacon, és mindegyik az e-kereskedelemmel kapcsolatos.

Jobb alkalmazásokkal rendelkezik az üzlet fejlesztése érdekében, de nem kínál sok olyan alkalmazást, amely javítja webhelye egyéb aspektusait.

Wix 4/5

Shopify 4/5

A Wix csak telefonos és fórumtámogatással rendelkezik. A támogatás munkaidőre korlátozódik, ezért előfordulhat, hogy meg kell várnia, ha rossz időben fordul elő problémák.

A jó dolog az, hogy a Wix szerkesztőben már van választ a leggyakoribb problémákra. A Wix blogjai és oktatóanyagai szintén tele vannak információkkal, így megoldhatja a problémát anélkül, hogy kapcsolatba kellene lépnie a támogatási csoporttal.

A nagy fórum közösség és a Shopify blog mellett 24 órás telefonos, csevegő és e-mail támogatás is rendelkezésre áll. Nem valószínű, hogy olyan problémákkal fog találkozni, amelyeket a Shopify támogatási csatornáival nem lehet gyorsan megoldani.

A Shopify súgója valamivel kevésbé segítőkész, mint a Wix központja. A Shopify szerkesztõn belüli súgója kissé bosszantó lehet, mivel a súgó elérése azt jelenti, hogy minden felmerült problémára külön oldalt kell felkeresnie..

Amikor a Wix és a Shopify ügyfélszolgálata között döntenek, ez az összes preferencia. Ha 24 órás segítségre és élő chatre van szüksége, keresse meg a Shopify szolgáltatást. Ha szeretné megoldani saját problémáit a súgóból és a szerkesztőből származó információkkal, keresse fel a Wix szolgáltatást.

Wix 4.5 / 5

Shopify 4.5 / 5

A Wix megbízható webhely, amelyben szinte nincs leállás és megfelelő sebesség.

Vessen egy pillantást a számokra:

Válaszidő: 572 ms
Uptime: 99,95%

A Shopify működési ideje kissé jobb, mint a Wix-nél, de átlagos válaszideje kissé lassabb:

Válaszidő: 511 ms
Uptime: 99,9%

Wix 4/5

Shopify 4/5

A Wix három tervvel rendelkezik, amelyek segítségével online boltot indíthat. Az áruház funkciói minden e-kereskedelmi tervben azonosak, tehát vessünk egy pillantást a Wix árképzésére:

Business Basic: 23 USD / hó

 • 20 GB lemezterület
 • 5 videó óra
 • Ingyenes domain 1 évre

Üzleti korlátlan: $ 27 / hó

 • 35 GB lemezterület
 • 10 videó óra
 • Ingyenes domain 1 évre
 • Professzionális logó
 • Közösségi média logófájlok

Vállalkozás: havonta 49 USD

 • 50 GB lemezterület
 • Korlátlan videóóra
 • Ingyenes domain 1 évre
 • Professzionális logó
 • Közösségi média logófájlok
 • Prioritási válasz
 • VIP támogatás

A tervek közötti fő különbség a rendelkezésére álló lemezterület és a feltöltendő videó lejátszás nagysága között van. Ez csak egy feltöltés korlátozása; továbbra is annyi beágyazott videót használhat, amennyit csak akar.

Van egy 500 dolláros vállalati terv is. Ezzel a tervvel konzultálhat az iparági szakértőkkel a projekt konkrét kihívásainak megcélzása érdekében. Ezenkívül a Wix szakemberek csapata segít a projekt megtervezésében és elindításában

Az összes terv korlátlan sávszélességet, ingyenes domaint biztosít egy évre, hozzáférést biztosít az online fizetésekhez és a Google Analyticshez.

A Wix legnagyobb hátránya, hogy nincsenek tranzakciós díjak, és a legnagyobb hátránya, hogy be kell szereznie a Wix Ascend Plan egyikét a fejlett üzletfunkciókért. Lássuk, mi a legfontosabb szolgáltatás, amelyet az egyes Ascend tervekkel kapsz:

Alapszintű emelkedés: 10 USD / hó

 • 50 ólomfogó forma
 • 10 testreszabható forma
 • Fizetési űrlapok
 • 5 e-mail marketing kampány / hónap (csalódó rész az, hogy ez a terv nem engedélyezi az e-mail kampány URL-jének összekapcsolását a domainjével)
  9500 e-mail havonta
 • 5 automata szabály
 • 5 szociális posta kampány / hónap

Ascend Professional: 24 USD / hó

 • 5 közreműködő
 • 150 ólomfogó forma
 • 20 testreszabható forma
 • Fizetési űrlapok
 • 20 e-mail marketing kampány / hónap (a kiábrándító rész az, hogy ez a terv nem engedélyezi az e-mail kampány URL-címének összekapcsolását a domainjével)
 • 50 000 e-mail havonta
 • 20 automata szabály
 • Csevegő automaták
 • 20 szociális posta kampány / hónap

Emelkedés korlátlanul: 49 USD / hó

 • Korlátlan számú hozzájáruló
 • Korlátlan ólomfogási formák
 • Testreszabható űrlapok
 • Fizetési űrlapok
 • Korlátlan e-mail marketing kampányok / hónap (a kiábrándító rész az, hogy ez a terv nem engedélyezi az e-mail kampány URL-címének összekapcsolását a domainjével)
 • 1 millió e-mail havonta
 • Korlátlan automata szabályok
 • Csevegő automaták
 • Korlátlan közösségi postai kampányok / hónap
 • VIP támogatás

Először lássuk a Shopify árazását és a tervek által kínált szolgáltatások különbségeit. A különbségek áttekintése után tudatom velük, hogy mi közük mindegyikük közös.

Basic Shopify: 29 USD / hó

 • 2 alkalmazott számla
 • 2,9% + 30 ¢ Online hitelkártya-árfolyam
 • 2,7% személyes hitelkártya kamatláb
 • 2% pótdíj, ha nem a Shopify Payments szolgáltatást használja
 • Akár 64% szállítási engedmény

Shopify: $ 79 / hó

 • 5 alkalmazott számla
 • 1-5 üzlethelység
 • 2,6% + 30 ¢ Online hitelkártya-árfolyam
 • 2,5% személyes hitelkártya kamatláb
 • 1% pótdíj, ha nem a Shopify Payments szolgáltatást használja
 • Akár 72% szállítási engedmény
 • USPS Priority Mail Cubic árképzés
 • Ajándékkártya
 • Szakmai jelentések

Advanced Shopify: 299 USD / hó

 • 15 alkalmazott számla
 • Akár 8 üzlethelység
 • 2,4% + 30 ¢ Online hitelkártya-árfolyam
 • 2,4% személyes hitelkártya kamatláb
 • 0,5% -kal további, ha nem a Shopify Payments szolgáltatást használja
 • Akár 74% szállítási engedmény
 • USPS Priority Mail Cubic árképzés
 • Ajándékkártya
 • Szakmai jelentések
 • Speciális jelentéskészítő
 • Harmadik fél által kiszámított szállítási díjak

A Shopify terveiben a legfontosabb különbség a díjak költsége. Ha jelentős bevételt generál, sok pénzt takaríthat meg, ha az egyik drágább tervre vált.

Minden tervhez tartozik egy ingyenes SSL tanúsítvány és egy online áruház. Az üzlet e-kereskedelmi weboldalt és blogot tartalmaz. Mindegyik terv korlátlan termékeket, kedvezménykódokat, elhagyott kosár-helyreállítást, Shopify POS-alkalmazásokat és többcsatornás integrációt támogat.

Végül emlékeztetem még egyszer, hogy a Shopify hivatalos piacán csak 8 ingyenes téma található. Más témák esetén egyszeri díjat kell fizetnie 140–180 USD összegben.

Wix vs Shopify online áruház hosting következtetése

Wix vs Shopify végeredményeA Shopify nyer!

A győztes a Shopify!

A Wix vagy a Shopify kiválasztásakor a kisvállalkozások számára valószínűleg a Wix oldalához fog fordulni. De kérdezze meg magától, hogy a Shopify vagy a Wix hosszú távon jobb?

Lehet, hogy vállalkozása kicsivel indul, de növekedésével jobb struktúrára és szélesebb körű speciális e-kereskedelem-szolgáltatásokra lesz szüksége, amelyek a Shopify-val együtt érkeznek..

Shopify vs Wix online áruház GYIK

A Shopify jobb, mint a Wix?

A Shopify jobb, mint a Wix, nagyobb online áruházak és vállalkozások számára, amelyeknek nagyobb testreszabásra van szükségük üzleteikben. Ha csak egy alapvető online boltra van szüksége, vagy ha boltja csak egy kisebb része a webhelyének, akkor a Wix jobb választás.

Használhatja a Wix a Shopify-t?

Igen, a Shopify egy Shopify Buy Button funkciót kínál, amelyet hozzáadhat Wix blogjához vagy webhelyéhez 9 dollárért / hó. Úgy működik, hogy kiválasztja az eladni kívánt terméket, létrehoz egy beágyazási kódot, és beilleszti a webhelyére.

A Wix olcsóbb, mint a Shopify?

A Wix vs Shopify árazást tekintve a Wix olcsóbb, mint a Shopify. Legolcsóbb e-kereskedelmi tervük 23 dollár / hónap, míg a Shopify legolcsóbb ára 29 dollár / hónap. A Wix Business Basic terv elég jó, ha kis boltot tervez, de egy nagy üzlet esetében a Shopify jobb ár-érték arányt mutat.

Milyen előnyei vannak a Shopify használatának?

A Shopify az online áruházak építésére és kezelésére szakosodott. Ez egy nagyszerű eszköz, nagyszerű felépítéssel és számos e-kereskedelmi funkcióval, amelyek segítségével testreszabhatja az ügyfelek élményét. A Shopify használatával professzionális megjelenésű üzletet hozhat létre műszaki ismeretek nélkül.

A Wix vagy a Shopify jobb a kisvállalkozások számára?

A Wix és a Shopify egyaránt kiválóan alkalmas kisvállalkozások számára. Ha ki kellett választanom, akkor Wix lenne. Kisvállalkozásként valószínűleg nincs szüksége az összes extra szolgáltatásra és szerkezetre, amely a Shopify rendelkezik. A Wix segítségével könnyebb kezelni az egyszerű üzleteket, és a Wix rendelkezik minden olyan funkcióval, amelyre a legtöbb kisvállalkozásnak szüksége lesz.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map