Yola Review: Honlap-tárhely-tervek, árképzés és így tovább!

Mi az Yola? Bocsánatot kap, ha nem tud valamit erről a szolgáltatásról. A dél-afrikai Fokvárosból származó webtárhely 2009-ben San Franciscóban létrehozta a boltot, megváltoztatva nevüket a SynthaSite-ről, és teljes márkanévvel védve új felhasználókat. Egy ideig forróak voltak, és némi tech zümmögést szereztek, és érdemes megemlíteni. Most nem annyira.


Valószínűleg nem fog hallani semmit ezekről a srácokról, hacsak nem keresi őket. A hírnév hiánya azonban nem feltétlenül jelenti az alpark szolgáltatást. Több millió felhasználója van, és egy olyan weboldal-készítő van, amely állítólag a piacon az egyik legegyszerűbb. Elegendő ahhoz, hogy szerzési ajánlatokat szerezzen nekik? Ez attól függ, hogy mit kell tennie. Fedezzük fel a Yola.com áttekintésünkben.

Értékelésünk: Yola

3/5

Ha csak egy egyszerű weboldal-készítőre van szüksége, amely lehetővé teszi a webhely gyors felállítását minimális zavarral, a Yola egy szolgáltatás, amelyet figyelembe kell vennie.

Ha valami lényegesre van szüksége, esetleg több tárhely-beállítással és VPS-vel vagy dedikált szerverekkel ellátott szolgáltatásra, akkor máshol kell keresnie. Yola nem az, de amit kínálnak, számos vonzó tulajdonsággal rendelkezik. Yola 3/5.

A Yola webhelyének áttekintése

yola-véleményTehát mit csinál Yola helyesen, és hol lehet még javítani??

Könnyű használatuk és árképzési struktúrájuk a legerősebb tulajdonságai, ám a könnyen használható webhelykészítő nem mindig garantálja a legjobban kinéző webhelyeket.

Yola áttekintése: profik & ellenérvek

Telephelyük készítője egyszerű

Legalábbis a webhely-készítő teljesíti az egyik fő kritériumot az új kezdőknek, akik szeretik a weboldal-készítőket: nincs kódolás. A folyamat nem valami rettenetesen bonyolult. A feliratkozás után kiválaszt egy sablont, mint bármely más webhely-készítő esetében, amely naprakész a játékban.

A sablon opciói a megvásárolt szintű tervtől függően változnak. Az ingyenes számlák csak néhány lehetőséget kínálnak, míg a fizetett lehetőségek sokkal több hozzáférést tesznek lehetővé. Innentől nevezze meg webhelyét, és válassza ki a megfelelő kategóriát.

Csatlakozzon az INGYENES edzéshez

Szeretné megtanulni, hogyan kell felépíteni a 6 számú hatóság webhelyét?

Csatlakozzon ehhez az ingyenes képzéshez…

 • Végül rendelkezzen bevált módszerrel a jövedelmező rések megtalálására
 • Hozzáférés egy bolondbiztos kulcsszó-kutatási módszerhez
 • Tudja meg, hogyan lehet kiszervezni a minőségi tartalmat
 • Megtanulhatja, hogyan lehet fejfájás nélkül létrehozni a fehér kalapra mutató linkeket a webhelyére

Talán épít-e a webhelyet művészeti portfólióként? Talán ez egy üzleti honlapja? 18 különféle lehetőséget kínálnak, köztük a Személyes lehetőséget is, így Önnek képesnek kell lennie arra, hogy szűkítse le valami, ami illik. Itt van néhány lehetőségük megsemmisítése:

Miután megszerezte adatait, lehetősége van arra, hogy a semmiből kezdje el, vagy hogy Yola végigvezesse a folyamaton. Egy bizonyos értelemben. A webhelyépítő varázsló nem nyújt sok segítséget, de ez nem kérdés, mivel valójában nem lesz rá szükséged.

Adjon hozzá cuccokat az oldalaihoz, húzza, dobja el, átméretezze és módosítsa szíve tartalmát. Yola áttekinti az egyszerűségről szóló beszédeket, és nem túlzás. Ha korábban bármilyen drag and drop felületet használott, akkor gyorsan megkapja ezt.

Be lehet dobni a szöveg és a képek kombinációit. Több képet feltölthet egy fájlkezelőbe, így készen áll a képekre (nagyon szép kiegészítés, amelyet nem minden webhely-készítő engedélyezi).

Ingyenes domain tárhellyel

Hozzáférhet az állományképek könyvtárához, és a képeket az integrált Aviary szerkesztővel is szerkesztheti. Megemlítettük, hogy Ön nem köteles bármely kóddal becsapni, de ha hozzá szeretne adni néhány HTML-t, akkor ezt megteheti a HTML-kód elemével..

Árstruktúrájuk méltányos

Az a „freemium” opció, amellyel kezdik Önt, nem ad sok munkát, de ez ugyanaz a legtöbb weboldal-készítőnek.

Legalább ingyenes lehetőségük hirdetésmentes. Miután belépett a fizetett tervekbe, megszerezte a szükséges forrásokat egy funkcionális webhely felépítéséhez, és árazásuk körülbelül a másokkal összehasonlított szint körül van. 30 napos pénz-visszafizetési garanciával is járnak.

 • Bronz: havi 4,16 USD ha évente számláznak. Havi számlázás esetén 6,95 USD / hó.
 • Ezüst: havonta 8,33 USD, ha évente számláznak. Havi számlázás esetén 14,95 USD / hó.
 • Arany: havonta 16,66 USD, ha évente számláznak. Havonta számlázás esetén 29,95 USD / hó.

Minden fizetett terv „korlátlan” oldalakkal és sávszélességgel rendelkezik. Csak az Arany terv kínál „korlátlan” tárolást. Havi 10,00 dollárért, akkor a Yola oldalát online áruházba illesztheti. Ha már itt tartunk…

Integráltak e-kereskedelmi megoldásokat

Nem a legjobb e-kereskedelmi megoldások, de nagyon jó ajánlatok egy weboldal-készítő számára. Az Ecwid nevű szolgáltatással együttműködnek az online áruházak működtetése érdekében. Lehet, hogy soha nem hallottál róluk, de nagyon jó lehetőség (minden bizonnyal nézd meg őket). Yola végigvezeti Önt egy üzlet létrehozásának folyamatában (ezúttal valódi áttekintés), és éppen úgy, mint.

Yola nem válogat tőled tranzakciós díjakkal (jó). Több fizetési lehetőséget tesznek lehetővé (nagyon jó). Még lehetővé teszik a Google Analytics-hez való kapcsolódást, hogy megismerje az összes szükséges információt arról, hogy ki jön át, mit vásárol, és mit kell tennie a versenyképesség megőrzéséhez (nagyszerű).

További megfontolások

Lehet, hogy a Yola nem a legtöbb szolgáltatással büszkélkedhet, de az a tény, hogy megtartják a dolgokat alapvetően, valószínűleg pontosan az, amit keres, főleg ha nulla webes tapasztalattal rendelkezik és gyors választási lehetőséget keres.

A teleképítőnek nincs mélysége

A teleképítő egyszerűsége kétélű kard. A dolgok gyorsan megtörténnek, de a Yola-val összeállított webhelyek nem lesznek a lenyűgözőbbek.

A sablonok dátumokkal vannak ellátva (ebben a tekintetben semmi olyan szép, mint a Squarespace, vagy akár Wix vagy Weebly). Nincs lehetőség blog hozzáadására. Manapság mindenkinek van blogja. Az a tény, hogy ezt figyelmen kívül hagynák, elgondolkodtató, különösen mivel a saját webhelyükön van blog!

Ráadásul a webhely mobil megjelenésének testreszabásának lehetőségei elégtelenek, és útközben sem szerkeszthető mobilalkalmazás. Ezek olyan szabványok, amelyekbe a legtöbb weboldal-készítő beletartozik. Elmulasztása leüti Yola néhány csapját, amit valami a Yola összes véleményében megjegyez.

További megfontolások

Lehet, hogy nem sok funkciót keres? Ha igen, akkor jó úton vagy Yola-val. Ha azonban fejlett webfejlesztést szeretne folytatni, akkor érdemes elkerülnie ezt a szolgáltatást.

Az ítélet

Yola nem rossz; ez átlagos. Ami szégyen, mivel ennek a keretnek nagyon jónak kell lennie. A jelenlegi formájában azonban csak akkor javasoljuk a Yolát, ha nyers toborzó vagy, aki gyors javítást keres az internetes jelenlét hiánya miatt. Mindenki számára jobb webhely-építési lehetőségek vannak, amelyek sokkal nagyobb rugalmasságot és mélységet nyújtanak.

De ha haladó felhasználó, aki több erőforrást és ellenőrzést igényel a szerverek felett, akkor foglalkoztam veled …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map