Beste Real Estate Website Builder voor makelaars- of makelaarssites

Je kent huizen en appartementen en appartementen. Sterker nog, u bent waarschijnlijk een van de beste makelaars in uw regio. Uw bedrijf is solide en groeit elke dag snel. U heeft veel te bieden en u wilt uitbreiden met behulp van de beste website-bouwer voor onroerend goed die u kunt vinden.


Je hebt je gerealiseerd dat je blog en over mij de pagina niet meer gaat knippen. Het is tijd om een ​​volledig uitgewerkte website te krijgen. U bent er vrij zeker van dat u weet wie u uw site wilt hosten, maar als het gaat om ontwerp, heeft u geen idee.

De markt zit vol met opties als het gaat om het bouwen van websites. Het kan erg moeilijk zijn om het beste platform voor uw exacte behoeften te kennen. Natuurlijk zijn er veel opties die een bedrijfssite kunnen bouwen, maar hoeveel daarvan kunnen vermeldingen aan? Kunnen ze dingen er net zo mooi uit laten zien als wanneer ze persoonlijk worden opgevoerd? Leg een fijn, warm, huiselijk gevoel vast tijdens uw virtuele tours?

Dit artikel bespreekt enkele van de beste bouwers van vastgoedwebsites. We hebben de tijd genomen om websitebouwers van makelaars te zoeken naar de beste vastgoedwebsiteplatforms en hebben uw keuzes beperkt tot de beste websitebouwers voor makelaars, met name.

Logo van HostGator

Onze # 1 keuze voor webhosting:
Ontvang best beoordeelde hosting voor zo weinig als
$ 2,64 per maand

Door StartBloggingOnline.com goedgekeurde hosting

Makelaar website builder vergelijkingstabel

Dit zijn de beste website-bouwers voor onroerend goed

Wix-logoWix verschijnt regelmatig op de beste website builder-platforms, en daar is een reden voor. Hun sjablonen zijn zeer geschikt voor bijna alle zakelijke behoeften, inclusief onroerend goed. In feite hebben ze minstens 10 sjablonen die speciaal zijn ontworpen voor vastgoedwebsites.

Ze zijn gemakkelijk het eenvoudigste platform dat op de markt te gebruiken is en behalen een bijna perfecte score op het gebied van gebruiksvriendelijkheid. Omdat ze een slepen-en-neerzetten-systeem gebruiken om sjablonen aan te passen, hoeft u niet te weten hoe u moet coderen of programmeren om een ​​professionele website te maken! Hun platform maakt automatisch een back-up van uw gegevens, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over het breken van uw website wanneer u iets nieuws probeert, en ze bieden een aantal ondersteunende apps om u te helpen met uw functies.

Bij elke websitebouwer zijn er nadelen en voordelen, maar de nadelen van Wix zijn relatief klein in vergelijking met de geweldige tools die ze bieden, vooral voor gevestigde vastgoedbedrijven.

Doe mee met de GRATIS training

Wilt u leren hoe u 6-cijferige autoriteitssites kunt bouwen?

Doe mee met deze gratis training…

 • Eindelijk een bewezen methode om winstgevende niches te vinden
 • Krijg toegang tot een waterdichte zoekmethode voor zoekwoorden
 • Leer hoe u inhoud van hoge kwaliteit kunt uitbesteden
 • Leer hoe u white hat-links naar uw site kunt bouwen zonder hoofdpijn

Een van hun grootste nadelen is dat ze meer kosten dan hun concurrenten. Het is echter slechts een marginaal bedrag, dus de meeste makelaars zouden niet eens het verschil in commissie van een enkele sluiting merken. Hun prijsmodel weerspiegelt dat ze de marktleiders zijn in termen van gebruiksgemak. Als u begint, is het misschien een waardevolle zakelijke investering om iets meer te betalen om een ​​gebruiksvriendelijke, SEO-vriendelijke sjabloon klaar te hebben.

Het nadeel dat de meeste mensen tegenhoudt, is dat u op zijn plaats wordt vergrendeld zodra uw sjabloon live gaat op internet. Als u het type persoon bent dat zijn website-ontwerp graag verandert op basis van de huidige markttrends, zodat uw schema afgestemd blijft op trends in onroerend goed, dan moet u uw hele site elke update opnieuw ontwerpen omdat ze u niet toestaan importeer uw site naar een nieuwe sjabloon.

Wix biedt ook veel geweldige SEO-tools. U kunt een blog gebruiken om uw inhoud in rankings een boost te geven, enkele plug-ins voor analyse te downloaden om meer te weten te komen over uw sterke en zwakke punten, en een testimonial-pagina te bouwen om waardevolle feedback van klanten weer te geven.

Voordelen

 • Ze hebben aangepaste marketingcampagnes waarmee u contactlijsten kunt maken, een aanwezigheid op sociale media kunt opbouwen en uw vermeldingen aan een breed scala van mensen kunt laten zien.
 • Wix is ​​prachtig en heel eenvoudig te gebruiken. Er is geen ervaring voor nodig om de perfecte site te maken.
 • U kunt elk aspect van uw site volledig beheren en de grootte van alle vakken die u wilt aanpassen aan uw behoeften.
 • Wix heeft een aantal geweldige sjablonen die speciaal zijn ontworpen voor onroerendgoedvermeldingen en showcases. Laad er een en je bent een paar stappen verwijderd van prachtige virtuele rondleidingen en loopt door het uitzicht.
 • Met hun meervoudige back-upoptie, compleet met wereldwijde ongedaan maken, kunt u uw site terugzetten naar uw favoriete versie als u iets niet leuk vindt dat u heeft gewijzigd.

Nadelen

 • Het kan een beetje duurder zijn dan de prijzen van concurrenten, omdat ze weten hoe handig ze zijn.
 • Je site is vergrendeld wanneer je live gaat. U kunt ontwerpelementen binnen uw sjabloon wijzigen, maar u kunt uw site niet importeren in een geheel nieuwe sjabloon.
 • Het kan een uitdaging zijn om IDX- en MLS-vermeldingen aan uw site toe te voegen. Er is nog geen plug-in die verbinding mogelijk maakt met Internet Data Exchange (voor up-to-date lijstgegevens op uw site) en Multi Listing Services (om te helpen met taxaties, aanbiedingen en betaling tussen makelaars). We raden u aan iemand te zoeken die een widget kan maken om dit probleem te omzeilen.

Logo van SquareSpaceSquarespace is een geweldige optie voor onroerend goed-sites. Ze hebben zichzelf gevestigd als een belangrijke speler in de markt omdat hun sjablonen uiterst professioneel en strak zijn, en dat is precies wat u nodig heeft in onroerend goed.

Squarespace is een van de minder gebruiksvriendelijke opties voor het maken van websites, maar het is nog steeds mogelijk om een ​​website op dit platform te maken zonder codeervaardigheden. Deze websitebouwer vereist veel meer klikken en werken dan andere slepen-en-neerzetten-editors en ze bieden veel minder creatieve controle over het proces voor het aanpassen van sjablonen. In plaats van een recht drag-and-drop-systeem te gebruiken waarmee je dingen overal kunt plaatsen, is Squarespace opgebouwd uit een rasterbloksysteem.

Squarespace biedt uitstekende blog-integratie, dus u kunt kolommen gebruiken om uw paginaranglijst te verbeteren en snel opgemerkt te worden. Ze staan ​​er ook om bekend dat ze mobielvriendelijke versies van elke sjabloon hebben.

Gratis domein met hosting

Squarespace-sjablonen zijn sterk gericht op afbeeldingen, met Five en Bryant als fantastische vastgoedopties die echt kunnen knallen! Ze zijn gebouwd voor het presenteren van eigendommen met opvallende displays.

Ze bieden livechat tijdens uitgebreide kantooruren en hun beleid is om elke e-mail binnen een uur te beantwoorden, ongeacht het tijdstip van de dag of nacht, zelfs als je een vakantiecrisis hebt.

Voordelen

 • Squarespace is in staat tot MLS-zoekintegratie, dus u hoeft niet te benadrukken wat betreft vermeldingen en sluitingen. Voeg gewoon een beetje HTML toe met behulp van hun gids voor MLS-toevoegingen.
 • Je sjabloon is niet op zijn plaats vergrendeld. Als het ontwerp naar smaak verandert, kunt u uw sjabloon met hen bijwerken en zij zullen uw site in de nieuwe sjabloon plaatsen in plaats van alles opnieuw te ontwerpen.
 • Ze hebben de beste sjablonen voor bedrijven. Ondanks een beperktere selectie, zijn die van hen professioneel en specifiek afgestemd op de behoeften van de industrie.

Nadelen

 • Ze zullen uw site niet voor u ondersteunen, dus zorg ervoor dat u deze ergens opslaat voor het geval er iets misgaat. We raden aan om het helemaal naar een Word-document te kopiëren en het ergens veilig op te slaan.
 • Hun plannen kosten meer dan sommige van hun concurrenten omdat u voor professionaliteit betaalt.
 • Ze doen alles in huis, dus u kunt geen apps vinden die aan uw behoeften voldoen. Het goede nieuws is dat ze code-injecties toestaan ​​en dat hun tutorials in veel specifieke behoeften voorzien, dus je kunt daar hulp vinden.

In tegenstelling tot andere platforms voor het bouwen van websites, is Placester speciaal ontworpen voor makelaars en makelaars in onroerend goed. Ze begonnen met WordPress, vonden de beste onroerend goed-sjablonen en verwijderden het platform. Het eindresultaat is een uiterst eenvoudig platform vol met de beste tools en plug-ins die worden gebruikt door makelaars, agenten en makelaars in onroerend goed.

Dit platform is vrij standaard geworden in de branche. In feite heeft de NAR (National Association of Realtors) dit bedrijf goedgekeurd voor de behoeften van onroerendgoedwebsites. Ze bieden zelfs een aanzienlijk lagere prijs op hun essentiële plan voor NAR-agenten.

Hun plannen zijn ontworpen met het oog op makelaars. Zelfs hun basisplan bevat een IDX-responsieve website met e-mailmarketing en leadbeheer. Wanneer u in hun hogere prijsniveaus komt, voegen ze bulk-IDX-goedkeuringen, agentwebsites voor beursvennootschappen en lead-source routing en integratie toe.

Voordelen

 • Placester is buitengewoon eenvoudig. Dit maakt ze gebruiksvriendelijk, zelfs als u niet weet hoe u websites moet coderen of ontwerpen. Laat ze het werk doen met hun uiterst simplistische platform.
 • Ze zijn specifiek voor onroerend goed. Placester-sjablonen beginnen met WordPress-functionaliteit en strippen het vervolgens terug tot alleen de meest gebruikte tools onder makelaars, dus je hebt wat je nodig hebt en niets ingewikkelds.
 • Ze zijn erg SEO-vriendelijk. U zult het gemakkelijk vinden om op de resultatenpagina’s van zoekmachines te rangschikken als u hun richtlijnen volgt en de SEO-toolkits gebruikt.
 • Ze beschikken over een mobiele app Open House, zodat u uw vermeldingen gemakkelijk kunt presenteren terwijl u onderweg bent.

Nadelen

 • Ze kunnen soms een beetje te simpel zijn. Toen ze zich concentreerden op de tools die vastgoedbedrijven normaal gesproken nodig hebben, lieten ze veel minder branchespecifieke tools weg die iedereen nodig heeft, zoals het beperken van de thema’s en plug-ins die je kunt gebruiken.
 • Ze hebben agressieve verkoopmethoden. U kunt niet veel dingen doen die nodig zijn in onroerend goed totdat u een upgrade uitvoert naar hun duurdere premiumpakketten.
 • Ze zijn extreem duur in vergelijking met andere website builder-platforms. Ze bieden makelaars kortingen op hun meest elementaire pakket; dus als je in de NAR zit, informeer dan naar je korting.
 • Hun klantenservice is flauw. Hoewel ze documentatie en telefoonmogelijkheden hebben, is hun responstijd slecht en veel mensen beweren dat ze helemaal geen antwoord ontvangen.
 • U heeft geen eigen website. Het wordt voor u beheerd en gehost op het Placester-platform. Veel mensen zijn bereid het eigendom over te geven voor controle, maar ze bieden ook weinig creatieve licentie met hun sjablonen. Dit betekent ook dat u in de loop van de tijd niet veel ROI (rendement op investering) krijgt, want zodra u migreert, verliest u alles.

WordPress-logoWordPress is vandaag het grootste online platform voor het beheren van websites. Enorme hoeveelheden websites worden mogelijk gemaakt door WordPress. Het biedt de meest creatieve controle over uw inhoud en de mogelijkheid om uw site volledig te bezitten, maar gaat ten koste van veel gebruiksvriendelijkheid.

WordPress is open source, dus het kan in principe alles doen waar je het voor nodig hebt en bijna iedereen die code en ontwerp kent, draagt ​​bij aan hun thema en plug-in marktplaats, wat dit echt de beste website builder voor makelaars maakt als je het weet (of zal doen) leren) slechts een klein beetje HTML.

De plug-in en themamarktplaats maken ze ook de meest massale extensiesmarktplaats online. U vindt gegarandeerd tonnen sjablonen en extensies die specifiek zijn afgestemd op de vastgoedsector.

Omdat ze niet werken als een WYSIWYG (wat je ziet is wat je krijgt) of slepen-en-neerzetten, hebben ze een erg steile leercurve. U zult waarschijnlijk iets moeten weten over codering en ontwerp om uw site te laten functioneren zoals u dat wilt, of om het geld dat u bespaart uit te geven aan eenvoudigere platforms om een ​​ontwerper in te huren om de site voor u op te zetten en u wat basisbeginselen voor onderhoud te leren.

Het goede nieuws is dat met zo’n enorm gebruikersbestand er genoeg mensen in de buurt zijn die al je vragen kunnen beantwoorden. Ik wed zelfs dat iemand dat al heeft en je kunt het vinden met een snelle zoekopdracht op internet. Hun documentatiedatabase is schijnbaar eindeloos.

Voordelen

 • Ze hebben de grootste marktplaats van online beschikbare apps, met tal van tools die speciaal zijn ontworpen voor integratie van onroerend goed.
 • U bent de eigenaar van uw website, zodat u deze precies kunt aanpassen zoals u dat wilt en die code overal mee naartoe kunt nemen.
 • Hun functies zijn eindeloos dankzij de enorme gemeenschap van programmeurs, dus je kunt zoveel SEO integreren als je wilt.

Nadelen

 • Omdat deze sites veel afhankelijk zijn van plug-ins van derden, moet u uiterst voorzichtig zijn om geen apps te installeren die elkaar bestrijden en uw site vertragen. Verfijn uw programmering om uw code te stroomlijnen tot minimale oplagen en zorg ervoor dat u updates en onderhoud instelt voor korte verkeerstijden.
 • Dit is geen gebruiksvriendelijke optie. U moet bereid zijn om te leren coderen en programmeren of een budget opzij te zetten om een ​​ontwerper in te huren die uw site voor u kan programmeren en onderhouden.

Of u nu op zoek bent naar volledige controle, een grote database met sjablonen of een gestroomlijnd platform alleen voor vastgoedprofessionals, u zult zeker vinden wat u nodig heeft met een van deze fantastische opties die u kunnen helpen bij het bouwen van uw vastgoedwebsite.

Logo van HostGator

Onze # 1 keuze voor webhosting:
Ontvang best beoordeelde hosting voor zo weinig als
$ 2,64 per maand

Door StartBloggingOnline.com goedgekeurde hosting

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map