Shopify vs GoDaddy Online eCommerce Store-vergelijking 2020

Zelfs nog maar tien jaar geleden kostte het bouwen van een professionele online winkel weken tijd en boeken aan branchekennis om effectief te implementeren. Gelukkig is dergelijk zwaar tillen niet meer nodig dankzij moderne eCommerce-platforms. Shopify en GoDaddy zijn twee eCommerce-oplossingen waar veel bedrijfseigenaren naar op zoek zijn wanneer het tijd is om de sprong online te maken.


Sommige bedrijfseigenaren plaatsen Shopify versus GoDaddy, maar elk platform biedt zijn eigen voordelen die kunnen zijn afgestemd op uw specifieke bedrijfsdoelen. Zowel eigenaren van kleine als grote bedrijven maken zich zorgen over de prijs, beveiliging en e-commercefunctionaliteit.

Om elke bedrijfseigenaar online te helpen slagen, heb ik deze bijgewerkte zij-aan-zij vergelijking gemaakt voor deze twee toonaangevende e-commerceplatforms. Zodra u klaar bent met lezen, wordt u beter geïnformeerd wanneer het tijd is om uw volgende e-commerceoplossing te selecteren.

Shopify vs GoDaddy online winkelvergelijking

Shopify versus GoDaddy

De prijs staat vaak hoog op de prioriteitenlijst van een bedrijfseigenaar om het online marketingpotentieel te maximaliseren. Als u voor de lange termijn verkopen wilt doen en online wilt adverteren, moet u een eCommerce-oplossing kiezen die niet alleen aan uw behoeften voldoet, maar ook aan uw budget.

Doe mee met de GRATIS training

Wilt u leren hoe u 6-cijferige autoriteitssites kunt bouwen?

Doe mee met deze gratis training…

 • Eindelijk een bewezen methode om winstgevende niches te vinden
 • Krijg toegang tot een waterdichte zoekmethode voor zoekwoorden
 • Leer hoe u inhoud van hoge kwaliteit kunt uitbesteden
 • Leer hoe u white hat-links naar uw site kunt bouwen zonder hoofdpijn

Shopify

Met zoveel woorden is Shopify een onmiskenbaar duurdere eCommerce-oplossing. Met plannen variërend van $ 29,00 tot $ 299,00 per maand, kan Shopify sommige eigenaren van kleine bedrijven (en prijsbewuste eigenaren van grote bedrijven) een vleugje stickerschok geven.

Maar laat u niet afschrikken door de hoge initiële kosten. Dit hoge prijskaartje per maand vertaalt zich soepel in een ongeëvenaard portfolio van functies die speciaal zijn ontworpen om eCommerce-services te verbeteren. Met Shopify kun je bijvoorbeeld een onbeperkte hoeveelheid producten posten, ongeacht het prijspakket dat je koopt.

Met Shopify kunt u ook verschillende verkoopkanalen creëren via één geïntegreerd systeem, inclusief via sociale media en andere grote online marktplaatsen. Wanneer u zich verdiept in de belangrijkste eCommerce-functionaliteit (meer details hieronder), zult u zien dat deze hogere prijs tot op zekere hoogte gerechtvaardigd is.

GoDaddy

De prijsplannen van GoDaddy zijn ingebouwd in hun grotere website builder-systeem, beginnend vanaf $ 5,99 / maand en oplopend tot 17,99 / maand voor plannen van het hoogste niveau. Hoewel dit minder is dan een zesde van de prijs van het goedkoopste pakket van Shopify, is de afweging van GoDaddy de opname van minder eCommerce-tools.

Dat gezegd hebbende, de basisfuncties vormen nog steeds een solide eCommerce-platform. Met tools zoals on-the-go bewerking, zoekmachineoptimalisatie (SEO) en mobielvriendelijke sitelay-outs vanaf de eerste dag, slaagt GoDaddy erin om de website-component van zijn platform te maximaliseren met behoud van een gematigde prijs.

Prijswinnaar

De volledige reeks pakketopties van GoDaddy is zeker goedkoper dan de meeste pakketten van Shopify. Maar als het gaat om het samen bekijken van zowel kosten als basisfuncties, neemt Shopify het blauwe lint mee naar huis. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het bouwen van een online bedrijfsmodel voor de lange termijn, rechtvaardigen de basisfuncties van Shopify het aanzienlijke prijspunt zonder veel behoefte aan extra rationalisatie.

Voor prijsbewuste bedrijfseigenaren is GoDaddy misschien nog steeds een waardevolle optie, vooral als u pas begint te experimenteren met online verkoop of GoDaddy al gebruikt voor uw primaire website.

Naast de basisfunctionaliteit, hebt u een volledige set eCommerce-tools nodig die u zullen helpen een gezonde winst op uw online investering te behalen. Als het gaat om de GoDaddy-winkel versus Shopify, zul je snel zien hoe deze kernfuncties de presteerders kunnen scheiden van de navolgers. eCommerce-functionaliteit is het vlees van de maaltijd bij het kiezen tussen online winkelopties, dus zorg ervoor dat u extra tijd neemt om uw individuele of zakelijke behoeften te evalueren voordat u zich op een bepaald platform vestigt.

Shopify online winkel

Het e-commerceportfolio van Shopify behoort tot de beste in de branche, ongeacht de grootte van het bedrijf of de verkoopoperatie die u uitvoert. Gespecialiseerde personeelsaccounts, fraudeanalyse, hardware en apps voor verkooppunten, tot 74% korting op verzendkosten … dit alles is mogelijk dankzij het toegewijde e-commerce bedrijfsmodel van Shopify.

Gratis domein met hosting

Een absoluut cruciale eCommerce-functie die veel nieuwe online verkopers over het hoofd zien, is de behoefte aan een SSL online certificaat. Wanneer geïntegreerd in uw online winkel, zorgt dit certificaat ervoor dat alle klantinformatie veilig versleuteld blijft en uit handen van kwaadwillende partijen. Shopify bevat een gratis SSL-certificaat bij elke nieuwe online winkel, een aanbieding waarmee maar weinig andere webhosts kunnen vergelijken.

GoDaddy online winkel

Over het algemeen bevat GoDaddy eCommerce-functionaliteit als secundaire prioriteit, waardoor het achter de algehele stabiliteit en beveiliging van de website komt te staan. Dat gezegd hebbende, bevat GoDaddy nog steeds verschillende tools die uw online verkooppotentieel echt kunnen stimuleren.

Met de eenvoudige webbouwerinterface van GoDaddy is het integreren van een PayPal-knop snel en eenvoudig. In dezelfde geest bevatten verschillende GoDaddy-abonnementen van het hoogste niveau zoekmachineoptimalisatie voor platforms zoals Google My Business en Yelp. Daarnaast kan GoDaddy u helpen bij het verkopen van uw producten of diensten op een groot aantal populaire websites, waaronder Amazon, Etsy en eBay.

Winnaar van Shopify vs GoDaddy online winkel

Het maakt niet uit met welk werk u bezig bent, u weet zeker de waarde van het gebruik van de juiste tools voor de klus. Om die reden blinkt Shopify opnieuw uit in vergelijking met GoDaddy.

Hoewel GoDaddy verschillende handige tools biedt voor het vermarkten van uw voorraad, doet Shopify een extra stap door het volledige verkoopproces te vereenvoudigen en te stroomlijnen – van het punt van aankoop tot verzending tot het incasseren van betalingen. Als het gaat om het vergelijken van de online winkelmogelijkheden van Shopify en GoDaddy, is er eenvoudig geen vergelijking te maken. Shopify is de beste.

Zowel Shopify als GoDaddy willen je bij de voordeur krijgen om hun respectievelijke eCommerce-tools en platform uit te proberen. Dit onboardingproces verschilt voor elk platform, maar elk zal even hard werken om je te verleiden om voor altijd te blijven. Als u een bedrijfseigenaar bent, is het zeker in uw belang om elk platform uit te proberen om praktische kennis op te doen over hoe elk systeem vooraan en ‘onder de motorkap’ functioneert.

Shopify

Shopify is er zo zeker van dat ze u zullen overtuigen met hun toonaangevende reeks eCommerce-tools, ze bieden gebruikers voor het eerst een gratis proefperiode van 14 dagen voor al hun online winkelpakketten.

Zodra u binnen bent, biedt Shopify een verzameling handige tutorials waarmee u uw online winkel binnen enkele uren operationeel kunt maken. Hoewel Shopify veel, veel meer functies heeft om rekening mee te houden, zult u ook merken dat Shopify alles in het werk stelt om de leercurve te verlagen, inclusief toegang tot zijn klantenservice via telefoon en e-mail.

GoDaddy

GoDaddy gaat in deze categorie een stap verder dan Shopify, omdat het een volledige proefperiode van een maand biedt voor hun software voor het bouwen van online winkels, zonder dat het nodig is om een ​​creditcardnummer in te voeren. Zodra je wat basisinformatie hebt ingevoerd, zul je merken dat de tools voor het bouwen van websites van GoDaddy een logische stroom volgen van taak naar taak.

Dit proces zal vrij snel verlopen, deels omdat GoDaddy veel minder functies bevat dan Shopify. Omdat GoDaddy zich echter concentreert op een strakke set kernfuncties, zult u merken dat u deze tools in beknopte tijd onder de knie kunt krijgen en manipuleren..

Onboarding winnaar

Als het gaat om het opzetten en aanpassen van uw nieuwe eCommerce-omgeving, slaagt GoDaddy erin om zowel de tijd als de ruimte te bieden om het allemaal te laten gebeuren. Met een proefperiode van een volledige maand kunt u uw nieuwe online winkel op uw voorwaarden opzetten (een cruciale overweging voor een drukke bedrijfseigenaar). Als u in het begin op zoek bent naar een e-commerceplatform met een minimale leercurve, vindt u GoDaddy naar uw wens.

Zoals bij de meeste programma’s voor het bouwen van websites, maken zowel Shopify als GoDaddy gebruik van modulaire ontwerptools. Hoewel het maken van een goed ontworpen website tijd en veel inspanning kan kosten, is het maken van een esthetisch aangename website eenvoudig met deze tools in uw digitale handen. Beide bevatten verschillende ontwerpfilosofieën die u moet overwegen voordat u begint met het bouwen van uw online winkel.

Shopify

Shopify gebruikt een sjabloonsysteem om de visuele basis van uw online winkel te bouwen. Deze sjablonen variëren qua uiterlijk en functionaliteit, waardoor ze ideaal zijn voor winkels en dienstverleners van alle niveaus.

Daar houden de mogelijkheden echter niet op. Met een beetje kennis van CCS-codering, kunt u het uiterlijk en de functionaliteit van uw online winkel naar een hoger niveau tillen, omdat Shopify u in staat stelt individuele paginacode te bewerken. Voor nog meer mogelijkheden kunt u ook de eigen codeertaal van Shopify, Liquid HTML, integreren.

Zelfs als u ervoor kiest om af te zien van aangepaste codering, biedt Shopify tal van ontwerpopties die uw online winkel onderscheidend en gedenkwaardig maken.

GoDaddy

GoDaddy-logoGoDaddy richt zich op gemak en eenvoud in het algehele ontwerpmotief. GoDaddy bevat ook sjablonen, hoewel het veel meer afhankelijk is van deze voorinstellingen om het ontwerpproces van uw online winkel te begeleiden. GoDaddy wordt door duizenden gebruikt voor eCommerce-winkels, dus er zijn honderden sjablonen beschikbaar om uit te werken en aan te passen.

Dit speelt in op het algehele eenvoudige onboarding-proces van GoDaddy, omdat deze sjablonen geen speciale kennis vereisen om met evenwicht te implementeren. Over het algemeen is deze opstelling het meest geschikt voor mensen zonder enige kennis van CSS-codering, of voor degenen die het uiterlijk van hun online winkel op desktop- en mobiele platforms willen maximaliseren.

Winnaar ontwerp

Hoewel GoDaddy een gebruiksvriendelijkere ontwerpinterface heeft, neemt Shopify het goud in deze categorie mee naar huis vanwege de grenzeloze limiet op ontwerpmogelijkheden op hun platform. Als je het je kunt voorstellen, kun je het op Shopify ontwerpen met een beetje onderzoek en experimenten. Maar als u niet de tijd of de wens heeft om een ​​dergelijke taak op zich te nemen, kan het eenvoudige sjabloonsysteem van GoDaddy ook effectief aan uw behoeften voldoen.

Net als bij een fysieke winkel is beveiliging essentieel om klanten te stimuleren om te kopen en daarna winst te beschermen. Online winkels zijn in dit opzicht niet anders, dus u moet ervoor zorgen dat uw online winkel een beveiligingsniveau heeft dat overeenkomt met uw verwachte niveau van online integratie.

Hoe langer u uw waren of uw diensten online verkoopt, hoe groter de kans dat u het doelwit wordt van snode groepen. Om deze reden moet u serieus nadenken over beveiliging bij het selecteren van uw eCommerce-platform.

Shopify

Shopify hecht veel waarde aan eCommerce-beveiliging, geïllustreerd door het brede scala aan tools voor fraudebestrijding en klantenbescherming die standaard in al zijn online winkelpakketten worden meegeleverd. Dit omvat een gratis SSL-certificaat bij elke aankoop van een website, zodat alle klantgegevens, inclusief namen, adressen en creditcardgegevens, veilig worden versleuteld. Bovendien fungeert dit certificaat als een garantie voor uw klanten dat ze winkelen en kopen in een legitieme winkel, geen goedkope imitatie.

Om PCI-normen te bereiken, onderhoudt Shopify ook een programma voor kwetsbaarheidsbeheer voor zijn hele netwerk, en voert het jaarlijkse on-site beoordelingen uit om continue naleving te garanderen. Shopify doet het extra werk om u en uw klanten een veilig gevoel te geven op hun platform.

GoDaddy

GoDaddy’s benadering van beveiliging komt voort uit zijn kernactiviteit als webhost. Als zodanig bevatten hun online winkels malware en blacklisting-services. Het vooraf geïnstalleerde beveiligingsportfolio van GoDaddy biedt ook bescherming tegen DDoS- en brute force-aanvallen om uw winkel te beschermen tegen kwaadwillende actoren.

GoDaddy-gebruikers hebben ook toegang tot Sucuri, het interne programma voor identificatie en reactie van kwetsbaarheden van GoDaddy dat standaard op elke gehoste website wordt uitgevoerd. Dit programma vereist geen extra middelen om te installeren en plaatst intuïtief geïdentificeerde bedreigingen tijdens de dagelijkse controles in quarantaine. GoDaddy zorgt er ook voor dat als hun eigen software een bedreiging niet kan aanpakken, hun ingenieurs zullen werken om het probleem op te lossen, ongeacht hoe lang het duurt en zonder extra kosten.

Vonnis

Hoewel GoDaddy een indrukwekkend aantal geïndividualiseerde beveiligingsprotocollen biedt, wint Shopify in deze categorie vanwege de unieke focus op het bestrijden van e-commerce-gerelateerde bedreigingen.

Hoewel anti-malware- en anti-DDoS-protocollen belangrijk zijn voor de gezondheid van uw online winkel op lange termijn, verbleken ze in vergelijking met de zeer specifieke bedreiging die elke dag online wordt veroorzaakt door identiteitsdiefstal en creditcardfraudeurs. Het SSL-certificaat en de PCI-certificeringen van Shopify laten zien dat het voortdurend toegewijd is, niet alleen aan het welzijn van uw online bedrijf, maar ook aan het vertrouwen van uw klanten.

Shopify vs GoDaddy eCommerce: wie is de beste?

GoDaddy vs Shopify hebben beide goede functies die eCommerce-operaties kunnen laten bloeien, maar uiteindelijk doet Shopify meer voor eCommerce-functionaliteit. GoDaddy heeft betaalbare prijzen en een lage leercurve, maar Shopify’s tas vol aanpasbare ontwerpen en beveiliging zet ze bovenaan.

Er is meer te vergelijken tussen Shopify en GoDaddy dan ik alleen in dit artikel zou kunnen behandelen. Bekijk de onderstaande tabel en video voor meer informatie en vergelijkingen tussen deze twee eCommerce-platforms:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map