Top 4 beste SquareSpace-alternatieven voor 2020

squarespace-alternatievenJe bent een geweldige blog begonnen en nu is het tijd om het voor je te laten werken. Je onderzoekt je opties, omdat je het de eerste keer goed wilt hebben in plaats van te moeten migreren tussen verschillende hosts en platforms.


Als het gaat om updaten, wil je dat alles duidelijk is en gelijke tred houdt met de veranderende markt.

Daarom onderzoek je een aantal Squarespace-equivalenten en vraag je je af of er nog andere sites zijn zoals Squarespace. Het goede nieuws is dat er enkele geweldige sites zijn die erg op Squarespace lijken, maar met hun eigen voordelen. Ik heb de tijd genomen om er hier enkele voor u door te nemen, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Top squarespace-alternatieven

Hoe verhouden deze concurrenten zich tot elkaar? Laten we even kijken:

Logo van SquareSpaceVoordat we ingaan op de alternatieven en hun beoordelingen, laten we eerst de functies van Squarespace bekijken.

Squarespace is behoorlijk uitgebreid. Het is een one-stop-shop voor het hosten, bouwen en zelfs integreren van e-commerce met bepaalde pakketten.

Doe mee met de GRATIS training

Wilt u leren hoe u 6-cijferige autoriteitssites kunt bouwen?

Doe mee met deze gratis training…

 • Eindelijk een bewezen methode om winstgevende niches te vinden
 • Krijg toegang tot een waterdichte zoekmethode voor zoekwoorden
 • Leer hoe u inhoud van hoge kwaliteit kunt uitbesteden
 • Leer hoe u white hat-links naar uw site kunt bouwen zonder hoofdpijn

Ze bieden 24 uur per dag ondersteuning, dus het maakt niet uit op welk uur van de dag of nacht u hulp zoekt, er zal altijd iemand aanwezig zijn om te antwoorden.

Ze bieden enkele van de meest professionele ontwerpen die je kunt vinden, maar ze gaan ten koste van veel functies. Het is een goede mix tussen sjablonen en aangepaste opties.

Ze zijn zelfs een van de sites waarmee u van gedachten kunt veranderen nadat een site live is gegaan als u uw sjabloon niet leuk vindt. Ze kunnen het integreren in nieuwe ontwerpen zonder uw inhoud te verliezen, zodat u de markttrends kunt volgen.

Voordelen

 • Hun systeem is ontworpen om u snel aan te passen aan veranderingen in de markt, zonder het aantal kijkers te verliezen of te dalen in het Google-paginarangschikkingssysteem.
 • Ze hebben een fantastisch e-commercesysteem dat u niet elke cent opdringt totdat u niets meer over heeft.

Wix-logoWix is ​​een echt solide alternatief voor Squarespace. Ze zijn modern, met professioneel ontworpen sjablonen. Hun bouwer en ontwerp zijn gemaakt voor mensen die niet gewend zijn aan coderen en weinig technische vaardigheden hebben.

Ze zijn een van de meest gebruiksvriendelijke websitebouwers op de markt. Met hun slepen-en-neerzetten-systeem kunt u elk aspect van uw site met de hand aanpassen, tot in het kleinste detail! Ze ondersteunen ook veel apps en plug-ins van derden, dus als verdere aanpassing nodig is, is het gemakkelijk om te vinden wat je nodig hebt.

De aanpassingsopties kunnen voor of tegen gebruikers werken. Hoewel het geweldig is om de vrijheid te hebben om elk detail op uw site te plaatsen, kunt u zich gemakkelijk laten meeslepen en veel te lang besteden aan het keer op keer wijzigen van kleine details van uw site en het aanbrengen van onnodige wijzigingen alleen omdat u.

Gratis domein met hosting

Met hun geïntegreerde e-commerce kunt u een winkel buiten uw website exploiteren, hoewel deze niet is gebouwd voor gigantische marktplaatsen. Kleine artiesten, fotografen en bedrijven zullen merken dat hun e-commercesysteem net zo intuïtief is als hun websitebouwer.

Voordelen

 • Wix is ​​ontworpen voor beginners. Hun bewerking met slepen en neerzetten betekent dat u geen enkele regel code hoeft te kennen om een ​​geweldige site te maken!
 • Wix zit vol met opties. Als u snel aan de slag wilt, kunt u hun geautomatiseerde ontwerp gebruiken om een ​​sjabloon voor uw zakelijke behoeften te pakken. Als u meer tijd over heeft, kunt u elk onderdeel van uw site volledig wijzigen totdat het speciaal voor u is gebouwd!
 • Wix gelooft sterk in back-upplannen. Ze maken een back-up van elke afzonderlijke opslag van uw website, dus als u een door u aangebrachte wijziging niet leuk vindt of als er iets kapot gaat, kunt u heel eenvoudig herstellen naar een eerdere (werkende) versie van uw site! Ze hebben ook een wereldwijde knop voor ongedaan maken voor die gigantische fouten.

Nadelen

 • Ze rekenen voor hun gemak. Ze weten dat veel beginners ze gebruiken omdat ze zo gemakkelijk zijn, en ze vragen een prijs die klein genoeg is om ze beter te gebruiken dan een betaalde ontwikkelaar, maar nog steeds fors genoeg in vergelijking met sommige concurrenten.
 • Je sjabloon is op zijn plaats vergrendeld zodra je je site hebt voltooid. Ze kunnen geen wijzigingen importeren die u aanbrengt wanneer u sjablonen verwisselt, dus zorg ervoor dat u houdt van wat u kiest!

Weebly-logoEen andere geweldige site is Weebly. Ze zijn enorm populair, ondanks dat ze iets minder bekend zijn dan Wix en WordPress (waar ik het hierna over zal hebben) en zullen waarschijnlijk een geweldige optie zijn voor iemand die gemak en design in evenwicht wil brengen.

Beginners zullen dol zijn op Weebly, omdat ze ook niet vereisen dat je een ontwikkelaar inhuurt of weet hoe ze moeten coderen om de site te laten bouwen. Hun slepen-en-neerzetten-systeem heeft minder functies dan Wix, maar dit is geweldig voor mensen die overweldigd kunnen raken door te veel opties.

Een van de coole dingen van Weebly is dat ze je toegang geven tot de broncode in plaats van deze te vergrendelen en deze hun ‘eigen systeem’ te noemen. Dit betekent dat u kunt bijhouden hoe wijzigingen werken, uw back-ups kunt opslaan en misschien zelfs wat codeertrucs kunt leren!

Als je uiteindelijk je sjabloon niet leuk vindt, laat Weebly je deze wijzigen. Hun systeem kan al uw inhoud naar de nieuwe sjabloon importeren.

Weebly’s basis e-commerce plan is vergelijkbaar met de betaalde abonnementen van hun concurrenten. Hoewel het moeilijker te beheren is dan alternatieven, biedt het veel meer functies. Het leren van de back-end is niet zo moeilijk, omdat hun interface is ontworpen met eindgebruikers in gedachten.

Ze bieden ook volledige integratie van sociale media. Als ik “totaal” zeg, meen ik het. U kunt bijna elk platform opnemen in uw website. Dit zorgt voor een fantastische klantenservice, omdat u zelfs een livechatfunctie op uw website kunt plaatsen waarmee uw browsers rechtstreeks en onmiddellijk door Messenger contact met u kunnen opnemen als ze vragen hebben.

Hun ondersteuningsteam is ook niet beperkt tot premium gebruikers. Iedereen heeft toegang tot hun chatondersteuning. Premium-gebruikers kunnen tijdens de reguliere uren telefonisch met vertegenwoordigers praten.

Voordelen

 • Weebly biedt naadloze integratie van sociale media, e-commerce en blogfuncties. Uw site heeft geen tientallen plug-ins nodig die het vertragen om voldoende functies beschikbaar te hebben.
 • Ze hebben een eenvoudig te gebruiken ontwerpsysteem met slepen en neerzetten met precies de juiste functies!
 • Weebly heeft een aantal fantastische marketingtools, waaronder e-mails, bezoekersregistratie en geïntegreerde live chat-ondersteuningsopties, zodat uw bezoekers u op hun gemak kunnen bereiken.
 • Hiermee kun je ontwerpen van andere plaatsen importeren, dus als je verliefd bent op je huidige ontwerp en je wilt gewoon een nieuw platform om het te hosten, dan is dat prima met Weebly!

Nadelen

 • Hun e-commerce systeem is minder gebruiksvriendelijk dan andere sites, omdat het handmatige updates en veel back-end werk vereist in plaats van intuïtief updaten.

WordPress-logoWordPress is momenteel de grootste host op de markt. Ze scheppen zelfs op dat ze bijna de helft van alle websites die momenteel online zijn, hosten. Dat is een enorm aantal. Ze zijn zo groot omdat ze gratis en open source zijn. Hoewel dit geweldig is voor hosting, is het niet zo spannend voor een eindgebruiker. Veel bedrijven zullen snel overweldigd raken zonder een ontwikkelaar om hen door het proces te helpen.

Het goede nieuws is dat er genoeg mensen zijn om je door het proces te begeleiden. Vanwege hun enorme gebruikersbestand zijn er heel veel nuttige tutorials en forums online voor mensen die wat gidsen en walkthroughs nodig hebben tijdens het bouwen van hun sites. Als je een vraag hebt, hebben hun ondersteuningspagina’s waarschijnlijk al het antwoord.

Voordelen

 • Met bijna 100.000 plug-ins en groeiende, weet u zeker dat u de oplossing vindt voor alles wat u nodig heeft voor uw website. Ze hebben alles!
 • Met deze optie heeft u volledige controle over uw site. U ontwerpt het, u laat het er precies zo uitzien als u het wilt, u bent verantwoordelijk voor het updaten van plug-ins voor beveiliging en u optimaliseert het voor maximale prestaties. Niets houdt u tegen van wat u uit uw site wilt halen.
 • Ze hebben tonnen plug-ins voor e-commerce. Hun grootste, WooCommerce, is momenteel een van de grootste e-commerce-opties online. Als je er niet van houdt of iets anders nodig hebt, dan zijn er tal van alternatieven op de markt. Kies gewoon degene die je leuk vindt en voeg deze toe!

Nadelen

 • Omdat ze zoveel sites hosten, hebben ze een enorm doelwit op hun rug. Als WordPress wordt gehackt, loopt uw ​​site een groot beveiligingsrisico. Zorg ervoor dat u al uw plug-ins en sitecode bijwerkt zodra er updates beschikbaar zijn, zodat uw beveiligingsfuncties niet achterblijven en ten prooi vallen aan aanvallen.
 • De grotere gemeenschap van bijdragers maakt kwaliteitscontrole vrijwel onmogelijk. Er is geen filter en niets anders dan online beoordelingen om u te vertellen of een plug-in geweldig is of een troep. Maak een back-up van uw site voordat u iets nieuws installeert om te voorkomen dat er iets kapot gaat.

Volusion-logoAls u op zoek bent naar Squarespace-alternatieven specifiek voor e-commerce, is Volusion een geweldige optie. Ondanks een steile leercurve, kunnen gebruikers dit platform aanbevelen.

Voor de Volusion-editor moet u uw tijd verdelen tussen uw etalage en de achterkant van uw site. Ze bieden geen sneltoetsen, dus dit kan tijdrovend en overweldigend zijn voor nieuwkomers totdat ze de lay-out beginnen te leren.

Hun systeem is visueel aantrekkelijk en de werkbalken gebruiken een reeks pictogrammen en afbeeldingen om u te helpen navigeren. Ze hebben ook een ingebouwde handgreep en hun schermen begeleiden u bij het dicteren van kortingen.

U kunt verkopen en kortingen instellen op basis van product, categorie of de hele winkel. Met de tool kunt u de duur en het percentage instellen en dicteren of het een open verkoop is of een promotiecode vereist.

Ze hebben ook een aantal geweldige tools voor zoekmachineoptimalisatie (SEO). Met hun analytische toolkit kunt u ontdekken wie wat koopt, welke items trends bepalen, groei in populariteit, hoe lang kopers blijven en nog veel meer.

Volusion heeft oog voor design dat past bij elk webbuilderplatform. Ze bieden extreem mooie sjablonen met volledig geoptimaliseerde code en stellen gebruikers in staat ze aan te passen en hun e-commercesites aan te passen.

Ze bieden telefonische ondersteuning van 7.00 tot 22.00 uur CST, maar ze hebben geen e-mailondersteuning. Praat met hun mensen of gebruik de online forums.

Voordelen

 • Ongekend op het gebied van e-commerce, brengt Volution geen transactiekosten in rekening! Je hebt hard gewerkt om dat geld te verdienen, en ze vinden dat je het moet houden.
 • Dankzij hun enorme betalingsgateways kunt u nichemarkten doordringen in regio’s die nergens in de buurt van uw hoofdkantoor zijn.
 • Hun mobiele app is een geweldige functie. Hiermee kunt u uw site onderweg beheren. Dit zorgt voor soepel voorraadbeheer en een naadloze website.
 • Hun toolkit kan u laten zien waar en hoe uw pagina scoort. Ze helpen u bij het beheren van zoekwoorden en zien zelfs waar gebruikers naar zoeken, zodat u meer bezoekers naar uw site kunt trekken.

Nadelen

 • Ze integreren niet met blogs. Dit betekent dat als u een volledige site wilt, u ergens anders moet zoeken.
 • Hoewel hun sjablonen prachtig en zeer aanpasbaar zijn, bieden ze er maar een paar gratis aan en vragen ze veel geld voor hun professionele sjablonen.

Wat zijn de beste SquareSpace-alternatieven: onze conclusie

Weten welk Squarespace-alternatief de beste keuze is voor uw bedrijf, hangt grotendeels af van het kennen van uw behoeften.

Bent u op zoek naar een e-commerceplatform of een blog? Wil je het aanpassen of ben je tevreden met sjablonen? Wat is uw budget en wilt u het zelf doen of een ontwerper inhuren??

Welke van deze Squarespace-alternatieven u ook kiest, u weet nu precies wat u kunt verwachten en kunt een weloverwogen beslissing nemen over wat het beste bij uw behoeften past.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map