Beste Cloud Hosting Providers: 6 Top Cloud Server Services 2020

Stel je een groot computersysteem voor met een onbeperkt aantal machines dat als één systeem fungeert en moeiteloos informatie deelt …


Cloud hostingproviders en hun technologie maken dat mogelijk.

Hoe vaker u internettechnologie gebruikt, hoe meer redenen u daarvoor nodig acht. Het gemak van cloudtechnologie bevordert de flexibiliteit waarmee u ruimte kunt winnen voor gegevens en opslag.

Bij de beste cloudhostingbedrijven betaalt u alleen voor de serverruimte die u nodig heeft, omdat de cloudruimte zich aanpast aan uw fluctuerende bedrijfsbehoeften. Zorg ervoor dat u dit artikel blijft lezen om erachter te komen of cloudhosting iets voor u is en wie de beste cloud-server voor uw behoeften biedt!

Welke voordelen bieden cloudhostingbedrijven?

Gedeelde cloudhostingservices garanderen serverbronnen omdat de cloud meer ruimte heeft dan wat een standaardserver kan bevatten. De cloudhostingsystemen hebben redundante gegevensopslag, dus er is nooit een enkel storingspunt. Dit betekent dat u minder van die vervelende berichten krijgt die u vertellen dat uw server is uitgevallen.

Het is vermeldenswaard dat het opzetten van een systeem in de cloud niet voor de beginnende webdesigner is. Het is één ding om basisbegrippen zoals RAM, CPU’s, bandbreedte en besturingssystemen te begrijpen. Het is iets anders om te begrijpen hoe u die termen kunt vertalen in relatie tot uw computerbehoeften. Cloud computing is geschikt voor ontwikkelaars met een hoog niveau van technische kennis die een cloudsysteem kunnen optimaliseren om het beste werk te doen tegen de laagste kosten.

Vergelijkingstabel voor cloudhostingservices

Hier volgt een kort overzicht van de beste cloudhostingproviders:

De concurrentie tussen cloudhostingbedrijven is hevig, waardoor het een goed moment is om over te stappen op cloudhosting. Sterke concurrentie maakt het vergelijken van cloudhostingbedrijven op zijn best moeilijk. Begin uw zoektocht door enkele van de belangrijkste kenmerken van cloudhosting te leren en te begrijpen wat ze betekenen. Hier moet je op letten:

Plannen: Cloudhostingbedrijven die verschillende plannen aanbieden en de mogelijkheid om te upgraden, bieden u opties die de beste waarde bieden voor de omvang en omvang van uw bedrijf.

Bandbreedte: Als uw bedrijf nieuw is, heeft u mogelijk geen grote hoeveelheden opslag of bandbreedte nodig. Naarmate uw bedrijf groeit, heeft u mogelijk meer nodig. De beste cloudhostingplannen bieden verschillende opties en de mogelijkheid om omhoog of omlaag te gaan, zodat u alleen betaalt voor de services die u echt nodig heeft.

Random Access Memory (RAM): RAM is willekeurige bytes geheugen die uw computer op elk moment kan gebruiken. als je niet genoeg geheugen hebt, werkt je computer langzaam of helemaal niet. Uw besturingssysteem heeft mogelijk ook een maximale RAM-limiet volgens de licentie van het besturingssysteem.

Besturingssysteem (OS): Het besturingssysteem is software die het geheugen en de processen van uw computer beheert. U kunt er ook mee communiceren met uw computer zonder de taal te kennen. Veelgebruikte besturingssystemen zijn Windows, Linux en Unix.

Dit zijn de beste cloudhostingproviders

Nu u een basiskennis heeft van de belangrijkste functies en definities van de componenten voor mogelijke hosting, laten we die functies vergelijken met enkele van de beste cloudhostingbedrijven. Bekijk deze cloudhostingrecensies goed. Beste cloudhostingproviders

Hostpapa staat bovenaan de lijst als de # 1 in de beste cloudhostingproviders

HostPapa-logoHostPapa biedt het beste op het gebied van betrouwbaarheid, schaalbaarheid en prestaties, waardoor het de beste keuze is in cloudhostingbedrijven. U hoeft zich geen zorgen te maken over het verliezen van gegevens, want HostPapa heeft drie kopieën van uw gegevens in de cloud gespiegeld.

De cloudhostingplannen zijn flexibel en passen bij de webhostingplannen.

Gratis domein met hosting

Alle pakketten hebben onbeperkte bandbreedte en opslag, evenals onbeperkte MySQL. HostPapa werkt met Windows- en Linux-besturingssystemen.

Met de Hatchling Cloud kun je een enkel domein hosten met een dual core CPU-eenheid en 2 GB RAM. De Baby Cloud biedt hosting voor onbeperkte domeinen en een verhoging van de CPU tot quad-core en 4 GB RAM.

Het Business Plan geeft je onbeperkte domeinen en 6 cores met 6 GB RAM. Uw eCommerce-platform wordt beveiligd met de Secure Socket Layer (SSL). Je krijgt ook een hoge snelheid met de volledig geïntegreerde lokale caching.

Je pagina’s worden supersnel geladen door het automatisch cachen van statische inhoud. HostPapa biedt meer dan vier keer zoveel kernruimte als zijn concurrenten met maximaal 8 cores en 6 GB RAM en onbeperkte bandbreedte. Beheer uw functies met het Intuitive Performance Dashboard, waar u in realtime statistieken kunt zien voor de downloadsnelheid van de pagina, de uptime van de server, bezoekersinformatie en het gebruik van bronnen.

A2 Hosting is trots op snel ladende pagina’s en 24/7 klantenservice, zoals ondersteund door hun Guru Crew. A2 heeft zich voor het hele bedrijf ingezet voor de bescherming van het milieu door het ontwikkelen en aanmoedigen van groen beleid voor hun diensten, hun werkomgeving en hun werknemers.

A2 Hosting-logoMet A2 Hosting kunt u het formaat van uw account wijzigen naarmate uw behoeften fluctueren. Gebruikers kunnen hun Cloud VPS in- of uitschakelen. Klanten vinden het geweldig dat ze alleen betalen voor de services die ze nodig hebben, waardoor dit cloudhostbedrijf een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft. Met drie tariefplannen is er voor elk budget een plan.

A2 Hosting is een snelle en betrouwbare cloudhost en claimt een uptime-garantie van 99,9% te hebben. Beginnende bloggers zullen de Quick Start Cloud Hosting waarderen. Het is een intuïtief, gebruiksvriendelijk opstartsysteem waarmee u uw RAM, cores, CPE-snelheid, ruimte en besturingssysteem kunt kiezen. Bandbreedte varieert van 10-25 GB en RAM van 512 MB tot 1 GB. Gebruik Linux-besturingssysteem met A2 Hosting.

A2 Hosting heeft ook de A2 Quickinstaller waarmee u uw WordPress-blog en webontwikkelingskaders automatisch kunt installeren.

We willen allemaal graag iets gratis krijgen en met A2 Hosting kun je hun service gratis uitproberen. Abonnees die om welke reden dan ook niet tevreden zijn, kunnen aanspraak maken op de Anytime Money Back / Garantie.

DreamHost is een van de beste cloudhostingservices als u een snelle lancering van de cloudhost wilt. U kunt in een recordtijd van ongeveer 30 seconden aan de slag.

DreamHost-logoDreamHost biedt een Content Delivery Network (CDN) waar ze uw bestanden leveren aan servers over de hele wereld.

Wanneer uw bezoekers uw inhoud ophalen, levert de server die zich geografisch het dichtst bij hen bevindt, deze af, wat een snellere download betekent.

Zodra uw site actief is met DreamHost, zult u merken dat deze van goede waarde is.

U kunt uw server zo lang gebruiken als u hem nodig heeft en u mag in een bepaalde maand maximaal 600 uur in rekening worden gebracht. DreamHost bevat 100 GB blokopslag en u kunt indien nodig extra blokken van 100 GB opslagruimte kopen voor $ 10 per maand. Het. De bandbreedte is onbeperkt en altijd gratis.

Dream host geeft tot 30 GB RAM en werkt met Linux, BSD en Windows-besturingssystemen.

DreamHost biedt u veel opslagmogelijkheden met vijf verschillende tariefplannen met volledig schaalbare opslag. Redundante services zorgen ervoor dat uw gegevens veilig en toegankelijk zijn.

Het cloudopslagproduct heet DreamObjects. Gebruik het voor het weergeven van web- en applicatiebestanden, back-up van websites, noodherstel en back-up van video’s, foto’s en bestanden.

Als u problemen ondervindt met systeemproblemen, heeft DreamHost medewerkers 24/7 paraat voor ondersteuning via chat en e-mail.

Het GoDaddy-cloudsysteem is gebouwd met stabiliteit, prestaties en beveiliging in de voorhoede van het ontwerp. In tegenstelling tot webservers waar het IP-adres verandert, geeft de GoDaddy een permanent IP-adres uit. Uw configuratie en gegevens worden veilig opgeslagen in de cloud, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u uw gegevens kwijtraakt.

GoDaddy-logoGoDaddy-cloudservers kunnen in minder dan een minuut worden opgezet en u heeft volledige controle over uw servers. Zodra uw configuratie is ingesteld, kunt u een momentopname van de installatie maken en deze binnen enkele seconden op een andere server dupliceren.

GoDaddy is een van de beste cloudhostingproviders voor het bieden van waarde. Ze maken het nog leuker met een aanbieding van een gratis proefperiode van 30 dagen. GoDaddy is betaalbaar met het duurste abonnement voor slechts $ 80 per maand.

Met vijf plannen om uit te kiezen, voorziet GoDaddy in een breed scala aan behoeften. Afhankelijk van het abonnement dat u kiest, kunt u tussen 20 en 80 GB bandbreedte krijgen. RAM varieert van 512 MB tot 12 GB voor het topplan. GoDaddy werkt met Linux- en Windows-besturingssystemen.

Digital Ocean gebruikt het concept van druppeltjes om uw bronnen te beheren. Ontwikkelaars kunnen een droplet gebruiken als momentopname om snel en eenvoudig een nieuwe server opnieuw te configureren.

DigitalOcean-logoDigital Ocean gebruikt blokopslag van 1 GB-16TB om bronnen te schalen of ze tussen druppeltjes te verplaatsen, afhankelijk van het gebruik.

Met druppeltjes kunt u ook automatische back-ups instellen om uw gegevens en configuraties veilig en toegankelijk te houden.

Digital Ocean heeft Droplet-plannen met een hoog geheugen die grotere hoeveelheden RAM bieden, waardoor het een slimme keuze is voor ontwikkelaars die grote databases of caching in het geheugen beheren.

Met Digital Ocean kunt u gegevens repliceren over verschillende servers, zodat er geen kans is dat u waardevolle gegevens verliest. De gegevens worden in rust versleuteld en via geïsoleerde netwerken naar de druppeltjes verzonden, waardoor ze zeer veilig zijn.

Digital Ocean biedt de flexibiliteit van 10 tariefplannen, onbeperkte bandbreedte en tot 640 GB RAM.

Bluehost is een van de beste cloudserver-hostingbedrijven omdat hun cloudproducten gebruiksvriendelijk en niet overdreven technisch zijn.

BlueHost-logoDe Bluehost Cloud Sites weerspiegelen uw gegevens automatisch op drie verschillende apparaten in de cloud. Als de hardware niet goed werkt, wordt uw site automatisch overgeschakeld naar een andere beveiligde server.

Bluehost gebruikt failover-technologie die automatisch één exemplaar van uw website aanwijst om te blijven draaien terwijl de andere twee servers werken aan het opnieuw opbouwen van uw site. Het eindresultaat betekent geen serververtragingen of downtime, zelfs niet als het verkeer piekt.

Ontwikkelaars zullen dol zijn op het configuratiescherm van Bluehost, waar ze snel een glimp kunnen opvangen van de prestaties van de site om gebruikstrends, downloadsnelheden van pagina’s, uptime, wereldwijd bereik en meer te beoordelen.

Bluehost biedt de keuze uit drie tariefplannen, met enkele van de laagste maandelijkse abonnementen voor cloudhosting. Bandbreedte is onbeperkt en onbeperkt, dus u betaalt alleen voor wat u gebruikt. Bluehost is compatibel met het Linux-besturingssysteem.

Cloud computing begrijpen is een beetje ingewikkeld aan de oppervlakte. Bekijk deze geanimeerde video om u op weg te helpen:

Het kiezen van de beste cloud server en cloud hosting bedrijven

Aangezien de cloud een populaire plek wordt om gegevens te beheren en op te slaan, is cloud computing om vele redenen aantrekkelijk. Over het algemeen is cloud computing kostenefficiënt, waarbij u alleen betaalt voor de services die u nodig heeft. Dit elimineert onnodige kapitaalkosten als gevolg van schaal- en herindelingskosten.

Cloudsystemen integreren softwaretools en -applicaties naadloos, ongeacht het type systeem. Het is geruststellend om te weten dat een bedrijfseigenaar kan overschakelen naar een cloudsysteem en dezelfde dag weer aan de slag kan …

Regelgeving en auditkwesties gaan samen met technologische vooruitgang. Cloud computing biedt de certificeringen om zorgen over compliance- en auditsystemen te elimineren.

Hoewel cloud computing veel voordelen biedt via webhosting, heeft cloudhosting enkele nadelen. Er is minder kans om “luidruchtige buren” tegen te komen tijdens het gebruik van cloudsystemen in vergelijking met traditionele webhostingservices, maar houd er rekening mee dat u toegang krijgt tot bronnen vanuit een wereldwijd verbonden gedeelde bronnenbibliotheek die problemen deelt met anderen in de cloud.

Als de zorg groot genoeg is, is het de gemoedsrust om privécloudservices in te stellen die uitsluitend voor uw bedrijf zijn bedoeld.

Over het algemeen maken beveiligingsproblemen zich minder zorgen over cloud computing, maar niets is waterdicht. Terwijl de technologie aan het verbeteren is om uw gegevens zo veilig mogelijk te maken, zal er altijd een strijd zijn tussen systeemontwikkelaars die werken aan het beveiligen van systeemontwerpen en hackers die beveiligingsmaatregelen willen doorbreken. Hackers worden steeds slimmer met het vinden van uw cloud en het hacken ervan.

Maar laat je niet bang maken – weet dat dit in goede handen is met een geweldig cloudhostingplan van een bekend cloudhostingbedrijf.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map