Beste gratis website-hostingsites: 10 beste webhosts beoordeeld

Gratis website-hostingservicesHeb je ooit gehoord dat je nooit gratis hosting mag gebruiken voor een website??


Doe gewoon een Google-zoekopdracht. U kunt artikel na artikel vinden waarin de gevaren van gratis hosting worden uitgelegd …

Over het algemeen ben ik het ermee eens. Als u een online bedrijf start, klinkt dit zeker waar. Voor andere online inspanningen hebben de beste gratis website-hosts misschien precies wat u nodig heeft. Lees verder om meer te weten te komen over de beste gratis hostingproviders die mogelijk geschikt voor u zijn …

Overweeg een paar mogelijke scenario’s:

 1. Je begint een kleine blog en je wilt zo snel mogelijk wat content als tijdelijke aanduiding ophalen.
 2. U heeft nog geen domein, maar u wilt inhoud weergeven die u al heeft.
 3. Je zit vast voor geld en hebt een tijdelijke oplossing nodig totdat je situatie verbetert.

In die gevallen, en misschien nog een paar, kan gratis hosting de oplossing zijn voor uw problemen. Nu hoeft u alleen maar de beste gratis webhostingsites te identificeren. Dat is waar ik binnenkom. Bekijk deze gratis recensies van websitehosting en laten we zien welke het beste voor u werken.

OPMERKING: als u een robuustere zakelijke website wilt hosten of geld wilt verdienen, wilt u kiezen voor een solide betaalde service in plaats van een gratis service.

Doe mee met de GRATIS training

Wilt u leren hoe u 6-cijferige autoriteitssites kunt bouwen?

Doe mee met deze gratis training…

 • Eindelijk een bewezen methode om winstgevende niches te vinden
 • Krijg toegang tot een waterdichte zoekmethode voor zoekwoorden
 • Leer hoe u inhoud van hoge kwaliteit kunt uitbesteden
 • Leer hoe u white hat-links naar uw site kunt bouwen zonder hoofdpijn

U kunt aan de slag met een echte site voor slechts $ 2,64 / maand met HostGator via onze exclusieve link op de onderstaande knop.

Gratis website hosting vergelijkingstabel

Wanneer u naar gratis hosts kijkt, zijn de kosten uiteraard niet de bepalende factor. U wilt zeker weten hoe betrouwbaar een host is.

Je moet ook rekening houden met hoe goed elke host de nadelen van gratis hosting verzacht. Hebben ze advertenties? Hoeveel bandbreedte krijg je? Hebben ze klantenondersteuning? Hoe lang bestaan ​​ze al?

Ik snap het? Goed, laten we doorgaan.

Hier zijn de 10 beste gratis website-hostingbedrijven

Weebly-logoHoe lang bestaat Weebly al? Ze bieden al tien jaar een scala aan hostingservices en het lijkt erop dat hun aanbod blijft verbeteren. Hoewel ze advertenties weergeven en u beperkt bent tot een Weebly-subdomein, bieden ze wel onbeperkte bandbreedte en royale opslagruimte – 500 GB.

U krijgt ook toegang tot Weebly’s websitebouwer met slepen en neerzetten. Een site maken is net zo eenvoudig als het bedienen van een tekstverwerker, compleet met gratis sjablonen. Geen e-commerce of e-mailintegratie. Dit stoot ze een beetje naar beneden en voorkomt dat ze de beste gratis webhostingoptie zijn die beschikbaar is.

Wix-logoWix is ​​het meest bekend om hun gratis websitebouwer. De opties voor slepen en neerzetten, samen met de sjablonen, zijn de moeite van het bekijken waard.

Gratis domein met hosting

Dat is ongeveer waar het goede eindigt, want er zijn tal van beperkingen die gepaard gaan met hun service.

Je bent beperkt tot een van de subdomeinen van Wix. Ze geven advertenties weer en geven uw site een branding. Ze hebben de opslagruimte en bandbreedte ernstig beperkt. Hun klantenondersteuning is niet wat je zou noemen de beste. Ze geven u ook een tekort aan e-commerceoplossingen en e-mail.

Maar als je gewoon op zoek bent naar iets snel en eenvoudigs, heeft het Wix-platform misschien wel wat je nodig hebt. Hun website-maker is echt een van de meest robuuste op de markt. Bekijk de onderstaande video voor een kort overzicht van wat ze kunnen doen:

Deze gasten bieden het “complete hostingpakket” aan met de gratis service. Geen advertenties en overvloedige domeinen. U krijgt er twee van uzelf, twee subdomeinen en de mogelijkheid om één extra domein te parkeren.

x10Hosting.com biedt ook onbeperkte bandbreedte / schijfruimte, gratis e-mailaccounts, e-commerce en 1-klik-installatie voor uw favoriete websoftware. Dit staat bovenop de eenvoudig te gebruiken websitebouwer. Een compleet hostingpakket inderdaad.

Deze gasten bestaan ​​al sinds 2007. Momenteel hosten ze bijna 14 miljoen gebruikers wereldwijd. Zijn ze het waard? Ze hebben veel van het juiste aanbod met hun service. Geen advertenties, een gratis websitebouwer en installatie met één klik.

Ze bieden goede voordelen, zoals een gedurfde uptime-garantie – 99,9% – iets dat de meeste betaalde services evenaart. Misschien wel de meest aantrekkelijke functie die ze aanbieden, is hun onbeperkte bandbreedte en schijfruimte.

Dit betekent dat u zoveel verkeer kunt opslaan en ondersteunen als u nodig heeft terwijl uw site groeit.

000webhost.com ondersteunt ook PHP, MySQL en andere geavanceerde functies die u normaal niet zou associëren met een gratis service. Ze zijn in de running voor top gratis webhosting, zonder uitzondering.

“Nu met meer dan 15 miljoen leden!” Dat is een indrukwekkende slogan en ze hebben een indrukwekkende gratis service die er een back-up van maakt.

Een drag-and-drop-builder, opties voor e-commerce en onbeperkte opslag / bandbreedte. De nadelen zijn het gebruik van een Bravenet-subdomein en geen e-mail met de gratis service.

Meteen scoort FreeHosting.com punten voor het aanbieden van een advertentievrije service. Dit betekent dat elke site die u bij hen host er professioneler uitziet dan met mindere opties.

Ze hebben tools en sjablonen voor het maken van websites, zodat u snel een site kunt bouwen.

Ze hebben 1-klik installatie voor CMS en andere apps van derden. Ze staan ​​snelle uploads toe voor foto’s en andere media. Ze maken back-ups van sites mogelijk.

Ze hebben ingebouwde e-commerce-oplossingen voor het verkopen van producten. Ze omvatten ook integratie van sociale media, zodat u uzelf op internet kunt promoten.

Het staat precies in de titel. Gratis webhosting zonder advertenties biedt precies dat. Ze maken de installatie eenvoudig met hun slepen-en-neerzetten-editor. Ze bieden ook honderden HTML- en Flash-sjablonen, voor een maximale keuze.

Bandbreedte en schijfruimte zijn niet de beste. Dat is echter in vergelijking met een bonafide betaalde gastheer. Ze bieden meer dan genoeg voor een beginnende website. Je zou in staat moeten zijn om je idee zonder problemen van de grond te krijgen met behulp van hun service.

WebFreeHosting.com heeft een no-nonsense pitch: absoluut gratis webhosting zonder verborgen kosten. Daarmee krijg je toegang tot PHP, Perl, CGI-BIN, MySql, POP3 e-mail, FTP, een bestandsbeheerder en een scriptinstallatieprogramma.

Er zijn geen advertenties. Ze bieden gratis klantenondersteuning. Ze hebben ook een uptime-garantie van 99,9%. U krijgt één eigen domein en u kunt maximaal drie subdomeinen toevoegen.

Ze hebben ook een gratis website-builder. Als je geen ervaring hebt met het maken van webpagina’s, is dit een duidelijke zegen omdat het het ontwerpproces zo veel gemakkelijker maakt.

De gratis hostingservice van Freehostia presenteert zichzelf als een snellere optie. Ze beweren dat ze “tot 15 keer sneller zijn dan de wijdverbreide oplossing voor één serverhostingplatform”. Ze bevatten ook 1-klik installatie voor de meeste CMS en gratis scripts.

Ze zijn een advertentievrije service, staan ​​vijf gratis domeinen en drie e-mailaccounts toe. De uptime-garantie van 99,9% is een absoluut pluspunt. Ze bieden ook 24/7 klantenondersteuning. Dit is een zeldzaamheid onder gratis services en hun responstijd is eigenlijk best goed, alles bij elkaar genomen.

Hun beperkte bandbreedte en schijfruimte verlamt echter hun algehele ranking.

Een nieuwere gratis webhost met enkele solide functies. 5GBFree.com biedt een advertentievrije service met domeinhosting en 1-klik-installatie voor CMS. Ze bieden beveiliging, klantenondersteuning en ondersteuning voor PHP, MySQL en CURL.

Hun hulpbronnenaanbod is enigszins schaars in vergelijking met andere diensten. Ze bieden 20 GB bandbreedte en 5 GB aan schijfruimte. Je krijgt geen e-mailaccounts bij 5GBFree.com, maar je krijgt wel je eigen domein.

Het is een goede optie voor een kleine blog of website die gewoon probeert op de been te blijven. Voor al het andere vindt u de beperkingen misschien te beperkend.

Gratis websitehosting: onze conclusie

Gratis webhosting biedt mogelijk niet altijd alles wat een betaalde host u te bieden heeft. Er zijn echter tal van redenen waarom u een gratis host zou gebruiken, en geen reden om niet de beste gratis hosting te krijgen.

Hopelijk hebben onze gratis website-hostingrecensies u duidelijk gemaakt waar u op moet letten bij uw zoekopdracht. Misschien wilt u zelfs een van onze aanbevelingen proberen en kijken of ze de juiste gratis host voor u zijn.

Als u op zoek bent naar een hoger niveau met een voordelig betaald hostingplatform, staat HostGator bovenaan de lijst.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map