Beste WordPress-hosting in 2020: Top 12 vergeleken en beoordeeld

Proberen om de beste WordPress-hosting te vinden, kan je door een eindeloos doolhof van webhostingsites en talloze uren onderzoek sturen, om nog maar te zwijgen van de buitensporige kosten als je in het begin geen goede host vindt.


De beste WordPress-hostingservice is er een die alles doet wat je nodig hebt, en misschien iets meer dan dat. Ze zullen een sterke staat van dienst hebben wat betreft betrouwbaarheid en de juiste hoeveelheid technische ondersteuning. Binnen die parameters wil je ook een webhost vinden die ook mooi in je budget past.

Nu u wat meer weet over de in en uit’s van WordPress-webhosting, laten we een paar van de beste webhosts voor WordPress bekijken met een vergelijking van WordPress-hosting.?

Beste WordPress-hosting

Onderdelen die de beste WordPress-hosting vormen

Website, webhost, domeinnaam … ze zijn hetzelfde?

Doe mee met de GRATIS training

Wilt u leren hoe u 6-cijferige autoriteitssites kunt bouwen?

Doe mee met deze gratis training…

 • Eindelijk een bewezen methode om winstgevende niches te vinden
 • Krijg toegang tot een waterdichte zoekmethode voor zoekwoorden
 • Leer hoe u inhoud van hoge kwaliteit kunt uitbesteden
 • Leer hoe u white hat-links naar uw site kunt bouwen zonder hoofdpijn

Helemaal niet. Hier is een makkelijke manier om de verschillen tussen beide op te lossen.

Domeinnaam

Laten we de analogie van een archiefkast gebruiken om het duidelijker te maken. Uw domeinnaam is een soort archiefkast die u thuis of op kantoor heeft. Het vertelt uw publiek welke lade in de archiefkast de informatie heeft die ze nodig hebben.

Wanneer iemand uw websiteadres of domein typt en op Enter drukt, wordt het domein vertaald in een IP-adres van de server. Beschouw het IP-adres als het label op het hangende bestand dat u precies vertelt welke u moet trekken. De manilla-mappen in het hangende bestand zijn de pagina’s op uw website.

webhost

De woorden webhost en webserver zijn uitwisselbaar. Beschouw de webhost als de achterkast in uw kantoor waarin uw archiefkast staat. Als u kantoorruimte huurt, moet u daarvoor betalen. Als uw kantoor bij u thuis is, kost het u nog steeds een klein beetje warmte en elektriciteit om die bestanden te huisvesten.

Zonder de webhost heeft uw domeinnaam geen rustplaats totdat hij nodig is. U wilt dat uw domeinnaam 24/7 open en toegankelijk is voor het publiek. Zonder de webhost zouden uw bezoekers de hele dag rond kunnen surfen en u nooit tegenkomen.

Website

De inhoud op uw website is vergelijkbaar met het uit uw bestanden halen van pagina’s, zoals uw producten, services en blogartikelen. In een papieren bestand hebt u mogelijk verschillende vormen van communicatie: post-it-notities, afdrukken van e-mails, faxpagina’s, foto’s, cd’s of advertenties.

Gratis domein met hosting

Net zoals u ze in één oogopslag kunt onderscheiden, kan uw webhost de verschillen tussen verschillende soorten bestanden decoderen, zoals .jpg, .mp3, .html, .php, enz. De webhost decodeert informatie zodat deze er herkenbaar uitziet wanneer uw bezoekers zien het.

Waarom zoeken naar de beste WordPress-hosting, ze zijn allemaal goed?

Dit is helaas niet waar, je zou moeten proberen om de beste WordPress-hosting te vinden die je kunt, maar simpelweg beweren dat een goede webhost een belangrijk onderdeel is van een succesvolle website is waarschijnlijk niet genoeg om je te overtuigen om een ​​goede te krijgen.

Laten we dus eens kijken wat er mis kan gaan als u een webhost kiest die niet bevorderlijk is voor WordPress-sites. Vier problemen verminderen het verkeer naar uw site:

 • Snelheid
 • Betrouwbaarheid
 • Veiligheid
 • Ondersteuning

Snelheid

Bedenk wat er gebeurt als je te lang moet wachten in de kassa. Het minste beetje ongeduld stuurt je op jacht naar een kortere lijn. U wilt dat uw webhost uw pagina’s snel genoeg kan laden zodat uw bezoekers niet op zoek gaan naar de website met de uitdrukkelijke kassa-regel.

Betrouwbaarheid

Een van de meest voorkomende problemen met webhosts is dat ze uitvallen als ze het te druk hebben. Ben je ooit gaan winkelen op Black Friday om de beste deal te krijgen voor een hot ticket-item, alleen om te ontdekken dat de winkel vol is en de wachtrij halverwege het blok is?

WordPress is een resource-zware applicatie en niet alle webhosts hebben de allerbeste hardware die het laat schitteren. WordPress heeft een webhost nodig die PHP met een snelheid van 5.6 of hoger kan uitvoeren en MySQL met snelheden van 5.5 of hoger heeft, om het optimaal te laten werken.

Alle sites gaan af en toe uit, maar u wilt weten dat uw webhost een sterke geschiedenis van betrouwbaarheid heeft met WordPress-sites. Je bezoekers kunnen niet zien wat je te bieden hebt als ze niet binnen kunnen komen om je waren te zien.

De meeste webhosts sturen u een melding wanneer uw site uitvalt. Neem contact op met je host als je te veel van deze meldingen krijgt. Als ze het niet kunnen oplossen, is het tijd om naar een andere webhost te zoeken.

Veiligheid

Als u een webhost kiest die u niet helpt WordPress te beveiligen, bent u klaar voor allerlei vervelende problemen. Als uw webhost hackers door de kieren laat glippen, wordt uw site kwetsbaar voor kwaadaardige aanvallen.

Een slimme hacker kan scripts injecteren, cookies van uw computer of netwerkserver stelen, schadelijke software installeren of uw gegevens manipuleren. Ze kunnen ook nieuwe accounts aanmaken met uw persoonlijke of professionele informatie, waardoor ze volledige gebruikersrechten krijgen.

Ondersteuning

Als je de eigenaar bent van die beroemde winkel op Black Friday met de shoppers buiten opgesteld, wil je zeker dat ze de winkel binnen kunnen komen. Je wilt ook dat ze een geweldige ervaring hebben als ze eenmaal binnen zijn.

Bezoekers die geen prijs kunnen vinden voor hun favoriete item of water dat op hun hoofd druppelt van een lekkend dak, zullen niet blij zijn. Klanten verwachten van de manager dat hij grote en kleine problemen oplost.

Uw webhost is de eigenaar van de server, maar u bent de eigenaar van uw site. Net zoals een winkelmanager mogelijk een aannemer moet bellen om iets in het gebouw te repareren, moet u mogelijk uw webhostprovider inschakelen als uw site niet werkt zoals zou moeten.

Zoek naar webhostproviders die dag en nacht beschikbaar zijn. Als er een probleem is met uw website en u kunt het niet op korte termijn verhelpen, verliest u verkeer.

Sites die veel down gaan, worden lager gerangschikt in zoekmachines, dus het spreekt voor zich dat het selecteren van een webhost die goed aansluit bij WordPress, uw SEO-resultaten zal verbeteren.

Typen WordPress-hosting vergeleken

Is niet elk hostingtype even goed?

Nogmaals, dit is onjuist en er zijn eigenlijk vijf verschillende soorten hostingservers. Dit is een gebied waar de kosten redelijk goed aansluiten bij de kwaliteit van de dienstverlening. Hier volgt een overzicht van de verschillende soorten servers die webhosts aanbieden:
Weegt goede WordPress-hosting af (appels tot sinaasappels)

 • Vrij
 • Gedeelde hosting
 • VPS
 • Beheerde hosting
 • Dedicated hosting

Gratis WordPress-hosting

Met WordPress.com kunnen website-bouwers gratis webhosting krijgen via WordPress. Dat klinkt geweldig aan de oppervlakte, maar er zijn ook enkele nadelen als je kijkt naar het verschil tussen WordPress.com en WordPress.org.

Je hebt een beperkte selectie op thema’s, wat betekent dat er beperkte manieren zijn om je site aan te passen. U kunt nog steeds een aantrekkelijke site maken. Het is misschien niet alles wat je van een thema had gehoopt.

WordPress.com staat niet toe dat u functies en plug-ins van derden krijgt vanwege beveiligingsproblemen, dus u zult genoegen moeten nemen met basisfunctionaliteit. Dat betekent dat er geen manieren zijn om een ​​lidmaatschapssite te maken, een nieuwsbrief aan te bieden of de snelheid van uw website te verhogen. Er zijn een aantal behoorlijk coole tools die je zult missen.

Misschien wel het grootste nadeel is dat uw merk voor altijd verbonden zal zijn met WordPress met een domeinnaam yourname.wordpress.com, hoewel u tegen een kleine vergoeding een unieke domeinnaam kunt krijgen.

Als dat u niet stoort, is een gratis WordPress.com-website misschien de beste keuze. U kunt meer informatie vinden op onze gratis WordPress-hostingpagina.

Gedeelde WordPress-hosting

Shared hosting betekent dat uw site is ondergebracht op een server die wordt gedeeld met honderden andere sites. Dat betekent dat jullie allemaal dezelfde bronnen delen. Wanneer al die sites tegelijkertijd bezet zijn, zijn er minder middelen om rond te gaan en dat zorgt ervoor dat sites vastlopen.

Het grootste voordeel is dat u alle kosten met de andere sites kunt delen, waardoor shared hosting een betaalbare en populaire optie wordt. De meeste van de beste shared hosting-bedrijven beginnen hun prijzen voor ongeveer $ 5- $ 7 per maand.

Als het uw doel is om het aantal bezoekers op uw site te laten groeien, kunt u op een gegeven moment een gedeelde host ontgroeien. Dit is een goede reden om te zoeken naar een webhost die je later kan upgraden naar een VPS of dedicated server als je die nodig hebt.

VPS WordPress Hosting

Een stapje hoger dan shared hosting is VPS (virtual private server). Bij dit type arrangement wordt uw serverruimte nog steeds gedeeld met andere sites, maar meestal zijn er veel minder. Een ander belangrijk voordeel voor VPS is dat het de site-eigenaar op laag niveau toegang geeft tot enkele administratieve functies.

Meer controle, verbeterde beveiliging en grotere capaciteit zijn allemaal zeer goede redenen om met een VPS-webhost te gaan als uw site veel verkeer krijgt, maar verwacht iets meer te betalen (hoewel er enkele goedkope VPS-hostingopties zijn).

Beheerde WordPress webhosting

Het hoogste en duurste niveau van webhosting is managed webhosting. Beheerde webhosting is het meest geschikt voor eigenaren met drukke sites, waar de eigenaar niet de tijd of technische bekwaamheid heeft om met serverbewerkingen en problemen om te gaan.

Managed webhosting is voor de site-eigenaar die een tech wil bellen, met een echte naam, die alles kan repareren wat de eigenaar wil veranderen of repareren, door één telefoontje te plegen. Het is ook voor de site-eigenaar die het kan betalen.

Als dit klinkt als iets dat je nodig hebt, bekijk dan ons artikel over de best beheerde WordPress-hosting.

Toegewijde WordPress-hosting

Als uw website onder de 2% van alle bedrijfssites en blogs valt die een over-the-top succes worden, wordt het tijd om over te stappen op dedicated server hosting. Uw webhostprovider host uw site graag op een server die alleen voor uw site bestemd is. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken dat andere sites de uwe tegenkomen of offline tegen het lijf lopen. De enige kwetsbaarheden waaraan uw site wordt blootgesteld, zijn die van uzelf.

Net als bij andere typen servers, worden de kosten gebaseerd op de kracht van de server en het niveau van site- en ondersteuningsbeheer dat de webhost voor u biedt.

Dit zijn de 12 beste WordPress-hostingservices

 • HostGator
 • WP Engine
 • BlueHost
 • DreamHost
 • In beweging
 • SiteGround
 • GreenGeeks
 • A2Hosting
 • Hostinger
 • In beweging
 • Site5
 • iPage

1. Hostgator (Beste WordPress-hosting in het algemeen)

Gebruikers houden van veel dingen over Hostgator, van de installatie met één klik tot sterke uptime-percentages tot 24/7 ondersteuning. Het hebben van meer dan 8 miljoen domeinen draagt ​​bij aan hun populariteit. Het staat bekend om WordPress.

Hostgator heeft veel hostingplannen. De meeste gebruikers zijn best tevreden met het Baby Plan, maar er zijn ook tal van upgrades, waaronder shared hosting, reseller hosting, VPS hosting en dedicated hosting. Het shared hostingplan biedt drie serviceniveaus: uitkomstplan, babyplan en het bedrijfsplan. Het Baby Plan begint ongeveer $ 4 per maand (maar er is een behoorlijke korting via onderstaande link).

Er zijn een paar dingen die gebruikers niet leuk vinden aan Hostgator. Ze bieden een enorm aantal domeinnamen en ze hebben zelfs een aanbieding via onze link (hieronder) waar u uw domeinnaam gratis kunt krijgen.

Er is niet veel dat je niet leuk vindt aan HostGator, en we raden je aan om te kijken wat ze te bieden hebben voordat je de rest van deze lijst bekijkt.

2. WP-motor

Volgens veel WordPress-gebruikers is WP Engine de “gouden standaard” van de beste WordPress-hostingsites. Uw maandelijkse vergoeding voor WP Engine wordt geleverd met een team van experts die WordPress door en door kennen. Technische service en ondersteuning zijn van topklasse en het WordPress-hostingontwerp richt zich rechtstreeks op WordPress-sites om ze soepel en razendsnel te maken.

Als u op zoek bent naar een webhost die voor al uw onderhoudsproblemen zorgt, zoals het bijwerken van thema’s en plug-ins, past WP Engine perfect bij u.

WP Engine zorgt ook elke dag voor het maken van back-ups, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over het verliezen van gegevens.

WP Engine is niet de goedkoopste optie voor de beste WordPress-hostingservice, maar als je het te druk hebt om de sitebeheertaken uit te voeren of als je liever iemand betaalt om het voor je te doen, werkt het prima. De voordelen van de WP Engine wegen grotendeels op tegen de nadelen.

Misschien wel het grootste nadeel van het gebruik van WP Engine zijn de kosten. Ontvang WP Engine voor uw persoonlijke site voor slechts $ 29 per maand. WordPress heeft ook duurdere upgradepakketten voor Professional, Business, Premium en Enterprise Grade.

3. Bluehost WordPress-hosting

Als je op zoek bent naar een van de beste WordPress-hosts op een gedeelde server, neem dan een kijkje bij Bluehost. Over de hele linie krijgt Bluehost lovende WordPress-hostingrecensies als een van de beste hostingservices. Het is opgericht in 1996 en is daarmee een van de oudste webhosts.

Bluehost is officieel een van de beste WordPress-hostingbedrijven volgens WordPress zelf, wat het een vertrouwde merknaam geeft. Bluehost heeft zijn reputatie verdiend als een betrouwbare webhost met een hoog percentage uptime, zelfs als er veel verkeer is.

De deskundige ondersteuning van Bluehost is de klok rond beschikbaar via telefoon, e-mail of live chat. Ze bieden ook een breed scala aan webhostingopties, dus het is geen verrassing dat Bluehost hoog scoort voor kleine bedrijven.

Als er iets negatiefs te zeggen is over Bluehost, dan is het dat er geen handige maandelijkse shared hostingplannen zijn. Gebruikers moeten voor bijna alles add-ons installeren. De site verkoopt agressief, wat behoorlijk vervelend kan zijn.

Bluehost heeft een leuke kleine video die hun WordPress-services hier samenvat:

4. DreamHost

DreamHost is de thuisbasis van meer dan 600.000 WordPress-blogs en websites. DreamHost-gebruikers krijgen een WordPress-installatie met één klik en vermijden instelkosten. DreamHost is meer dan 15 jaar oud en heeft een sterke reputatie voor het gemakkelijk maken van webhosting.

Een van de beste voordelen van DreamHost is dat het automatisch WordPress-updates installeert. Dreamhost beschikt over onbeperkte ruimte en bandbreedte, waardoor het een van de beste en snelste WordPress-webhosts is.

Gebruikers krijgen een aangepast dashboard waarmee ze hun site naar hartenlust kunnen aanpassen. Het nadeel hiervan is dat er eigenlijk maar weinig ontwerptools zijn. U kunt extra tools aanschaffen, maar de kosten kunnen oplopen. Een mooie site op Dreamhost kan de bank kapot maken.

5. InMotion

InMotion heeft een gerenommeerde geschiedenis voor betrouwbare prestaties. De meeste technisch onderlegde personen zijn het erover eens dat inMotion een van de sterkste uptimes heeft. Wanneer u betrouwbaarheid combineert met sterke technische ondersteuning, is inMotion een topkandidaat als een top WordPress-hostingmerk. Je krijgt ook een gratis domeinnaam.

Site-eigenaren die willen groeien, zullen de vele betaalbare upgrades van webhostingpakketten waarderen. Gebruikers kunnen managed hosting krijgen voor slechts $ 40 per maand en krijgen een uur service tegen betaling.

Technische ondersteuning is hier in de Verenigde Staten gevestigd. Gebruikers kunnen hulp krijgen via livechat, telefoon of een e-mailticket. Naast persoonlijke hulp kunnen gebruikers ook tal van bronnen vinden via hun ondersteuningspagina, gebruikershandleidingen en tutorials.

InMotion krijgt van de meeste gebruikers toppunten voor snelheid. Het is mogelijk de enige webhost die zijn gebruikers de mogelijkheid biedt om een ​​datacenter aan de oost- of westkust te selecteren.

Er zijn slechts een paar nadelen aan het gebruik van inMotion. Deze webhost is meestal een beetje te adverteerdersvriendelijk, wat behoorlijk vervelend kan zijn wanneer u probeert toegang te krijgen tot uw dashboard. Het enige andere nadeel is dat ze extra in rekening brengen voor meerdere websites, maar dat is toch niet iets dat te veel gebruikers treft.

6. Siteground

Siteground staat bekend als een van de beste WordPress-hostingsites vanwege de hoge snelheid en krachtige beveiligingsoplossingen. Gebruikers die geen onderhoud willen uitvoeren, zullen dol zijn op de automatische back-ups die Siteground biedt.

De meeste site-recensenten geven Siteground de hoogste punten voor 24/7 ondersteuning, ondersteund door hun status als een officiële door WordPress aanbevolen hostingprovider. Hun technische ondersteuning wordt alleen geëvenaard door hun uitmuntende klantenservice.

Aan de negatieve kant bieden ze niet zoveel als andere webhostproviders op het gebied van opslag of bandbreedte. Siteground heeft niet zo’n sterk aanbod van functies in vergelijking met concurrerende WordPress-webhosts, maar er zijn genoeg om er een mededinger van te maken.

Een paar woorden over webhosting en kosten

Een van de voordelen van veel webhosts is een gratis domeinnaam. Dit kan een beetje misleidend zijn. Zoals eerder vermeld, kunt u een gratis domein krijgen van WordPress.com. Het ziet er ongeveer zo uit als johndoe.wordpress.com.

Dat is in eerste instantie misschien geweldig, maar als uw merk echt van de grond komt en u ervoor kiest om te upgraden naar een gedeelde of VPS-host, loopt u het risico uw domeinnaam te verliezen. Als dat gebeurt, zijn er manieren om uw site om te leiden naar uw nieuwe domeinnaam.

Als u de gratis domeinnaam nog steeds als uw permanente domein wilt, neem dan contact op met uw webhostprovider om te zien wat er met uw domeinnaam gebeurt als u naar een andere host verhuist.

Het is gemakkelijk genoeg om afgeleid te worden door advertenties voor uiterst goedkope WordPress-hosting. Een dollar per maand klinkt best goed, nietwaar? Houd er rekening mee dat de enige manier voor een bedrijf om hosting en ondersteuning te bieden voor $ 1 per maand per abonnee, een behoorlijk serieus volume is.

Onthoud dat de buzz-woorden voor de beste webhosts voor WordPress ondersteuning, betrouwbaarheid, beveiliging en ondersteuning zijn. Een webhostprovider die heel weinig in rekening brengt, zal minder van al die belangrijke services bieden. Lage kosten zijn niet noodzakelijkerwijs gelijk aan een hoogwaardige webhost.

Voordat u naar de kosten kijkt, loont het om het trackrecord van een webhost te bekijken. Populaire webhosts betekenen dat ze veel tevreden klanten hebben. Het is moeilijk om naar de beste webhost te verwijzen, maar als je een bekende webhost selecteert, heb je waarschijnlijk een redelijk goede ervaring. Tijd besparen en gemoedsrust hebben gaat ver als u een website beheert.

Bovendien kun je voor slechts een paar dollar per maand de beste WordPress-hosting krijgen.

Beste hosting voor WordPress: de afronding

U zou nu een redelijk goed idee moeten hebben van wat voor soort server uw doel het beste zal dienen. U zult waarschijnlijk ook weten dat u moet zoeken naar snelheid, betrouwbaarheid, beveiliging en ondersteuning, niet alleen voor de kosten.

Er is geen tekort aan goede hosting voor WordPress (zelfs als u gratis WordPress-hosting wilt), maar nu kunt u eenvoudig de allerbeste WordPress-hostingsites identificeren die er zijn.

Hier is een BONUS DEAL exclusief voor JOU:

Ik heb EXCLUSIEF een SPECIALE KORTING met HOSTGATOR voor u onderhandeld, mijn bloglezers, zodat uw WordPress hostingkosten zo laag kunnen zijn als $ 2,64 per maand! met een gratis domeinnaam!

Je krijgt nergens zo een betere deal! Haast je! Dit is slechts voor een beperkte tijd!

Aanbieding loopt alleen af ​​tot eind mei 2020!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map