Ionos 1 & 1 versus GoDaddy-vergelijking: domeinen, hosting en meer

Als je eenmaal hebt besloten dat je een blog wilt starten, is een van de eerste stappen die je moet nemen om je visie werkelijkheid te laten worden, het kiezen van een webhost voor je blog. Als u een 1 maakt&1 versus GoDaddy-vergelijking, dan doe je het al goed, want ze zijn twee van de beste honden in de branche, wat betekent dat je je waarschijnlijk tot hen zult wenden om je blog van de grond te krijgen.


Zowel beginnende als ervaren bloggers uiten bezorgdheid over prijs, prestaties en klantenservice bij het selecteren van een webhost. Om deze reden heb ik een gedetailleerde, zij aan zij vergelijking gemaakt van deze twee beste webhosts. Van beveiliging tot WordPress-implementatie en meer, deze recensie bevat de informatie die u nodig hebt om uw webhostingbeslissingen kracht bij te zetten.

Logo van HostGator

Onze # 1 keuze voor webhosting:
Ontvang best beoordeelde hosting voor zo weinig als
$ 2,64 per maand

Door StartBloggingOnline.com goedgekeurde hosting

1&1 vs GoDaddy-vergelijking

1and1 versus GoDaddy

Prijs komt altijd in de vergelijking bij het kiezen van een webhost, vooral als u later geld wilt verdienen met uw blog. U moet het meeste waar voor uw geld krijgen, dus het is belangrijk om een ​​host te selecteren die het beste prijskaartje biedt voor het meest robuuste portfolio van functies.

1&1 prijzen en functies

Met abonnementen variërend van $ 8,00 tot $ 14,00 per maand, 1&1 biedt over het algemeen duurdere webhostingplannen. Ze vullen deze kosten echter aan door ongeëvenaarde niveaus van functieondersteuning toe te voegen. Bijvoorbeeld alle 1&1 webhostingplannen worden geleverd met Wildcard SSL-certificering ingebouwd vanaf de eerste dag, die alleen wordt aangeboden in de duurste pakketten van GoDaddy.

Bovendien 1&1’s “business” -plan omvat maximaal 25 e-mailaccounts, terwijl GoDaddy’s “economy” -pakket slechts één e-mailaccount bevat. Kortom: 1&De hogere totale kosten van 1 komen overeen met het streven naar een grotere implementatie van functies.

Doe mee met de GRATIS training

Wilt u leren hoe u 6-cijferige autoriteitssites kunt bouwen?

Doe mee met deze gratis training…

 • Eindelijk een bewezen methode om winstgevende niches te vinden
 • Krijg toegang tot een waterdichte zoekmethode voor zoekwoorden
 • Leer hoe u inhoud van hoge kwaliteit kunt uitbesteden
 • Leer hoe u white hat-links naar uw site kunt bouwen zonder hoofdpijn

Prijzen en functies van GoDaddy

De prijsplannen van GoDaddy beginnen vanaf $ 7,99 per maand. Op deze ‘economy’-laag krijgen gebruikers toegang tot een geïntegreerd Microsoft Office 365 e-mailaccount, wat ideaal is voor u als u Office 365 al gebruikt voor uw werk of persoonlijke e-mail.

Wanneer u vervolgens upgradet naar het $ 10,99 “deluxe” -pakket, kunt u een onbeperkt aantal websites maken met onbeperkte opslag en bandbreedte. Hoewel dit misschien niet voor alle bloggers nodig is, is het toch een sterke upgrade voor een redelijke prijs als het tijd is om de volgende stap te zetten.

Vonnis

Appels met appels vergelijken is moeilijk in deze categorie, omdat verschillende prijskaartjes over het algemeen wijzen op verschillende graden van implementatie van functies. Maar bij het vergelijken van eenvoudige webhostingplannen, 1&1 wint met slechts een haar. Ik raad vooral 1 aan&1 voor prijs tijdens hun huidige speciale verkoop, die elk van hun drie webhostingplannen aanbiedt voor slechts $ 1 / maand gedurende de eerste zes maanden. Dat is een onverslaanbare prijs, ongeacht de functies.

U moet echter proactief zijn bij het zoeken naar speciale aanbiedingen van beide hosts voordat u beslist welke de beste bloghostingsite voor u is. Beide bedrijven bieden vaak speciale aanbiedingen aan, vooral voor beginnende kopers, dus u moet hiervan profiteren wanneer er een deal beschikbaar komt. Dat gezegd hebbende, we hebben een speciale deal die beide waarschijnlijk zal verslaan via deze link.

Hoewel het in eerste instantie misschien geen groot probleem lijkt, kan het werken met een webhost met een uitstekend klantenserviceteam uw blogervaring maken of breken. Met een deskundig en vriendelijk team van experts achter u, kunt u de problemen met uw website optimaliseren en problemen oplossen zonder veel extra gedoe.

Als u dit nog niet heeft gedaan, moet u ‘goede klantenservice’ als prioriteit op uw boodschappenlijst voor webhosting plaatsen.

Gratis domein met hosting

1&1 klantenservice

Ionos 1 en 1 logoVeel eerdere klanten staan ​​online in voor 1&De snelle reactietijd van 1 op alle soorten servicevragen – telefonisch, per e-mail, op hun forums, enz. Deze vertegenwoordigers kunnen veel problemen waarmee hun gebruikers worden geconfronteerd, in een mum van tijd oplossen. Dit kan echt nuttig zijn in uw tijd van nood, voor het geval er plotseling iets misgaat zodra uw blog actief is.

Verschillende klanten merken echter online op dat 1&1 vertegenwoordigers van de klantenservice hebben doorgaans slechts een oppervlakkig kennisniveau over de innerlijke werking van het platform. Hoewel dit misschien geen probleem is voor nieuwe bloggers, kunnen ervaren bloggers problemen ondervinden bij het oplossen van hun diepgaande vragen bij dit team.

Klantenservice van GoDaddy

GoDaddy beschouwt hun klantenserviceteam als een van de beste in de branche, en terecht. Het klantenserviceteam van GoDaddy is zowel direct bereikbaar per telefoon en e-mail als goed opgeleid om eventuele problemen op hun platform op te lossen.

Daarnaast biedt GoDaddy klantenservice-hotlines voor meer dan 63 verschillende landen, elk met taalspecifieke operators. Het is geen wonder dat GoDaddy zes opeenvolgende Stevie Awards won voor uitzonderlijke klantenservice, een echte eer voor hun kwaliteit en betrouwbaarheid.

Vonnis

Hoewel beide services een solide standaard bieden om telefonisch of per e-mail contact op te nemen met de klantenservice, heeft alleen GoDaddy de prijzen en het inzicht om te beweren dat hun klantenserviceteam de baas is. Als u een probleem tegenkomt tijdens het implementeren of uitvoeren van uw blog, zal het deskundige team van GoDaddy uw probleem beter kunnen oplossen en u een persoonlijke klantenservice-ervaring bieden.

Hoewel u niet bang hoeft te zijn wanneer u de sprong maakt naar het online hosten van een blog, moet u bewust en waakzaam blijven voor de bedreigingen waarmee internet vandaag wordt geconfronteerd. Cyberaanvallen komen steeds vaker voor, waardoor bijna elke webhostingprovider moet reageren door verbeterde beveiligingsmaatregelen toe te voegen die uw website in stilte beschermen.

1&1 en GoDaddy zijn in dit opzicht niet anders, hoewel hun implementatie van beveiligingsfuncties enigszins varieert. Afhankelijk van hoe u van plan bent uw blog te gebruiken, moet u serieus overwegen om de beste beschikbare beveiligingsfuncties te zoeken, zelfs als deze extra kosten met zich meebrengen..

1&1 beveiliging

Zoals veel webhosts, 1&1 biedt meerdere opties voor gegevensback-up om aan verschillende behoeften te voldoen. In het geval van een cyberaanval op uw blog of website, 1&Het externe gegevensback-upsysteem van 1 blijft voor u toegankelijk, zodat u toegang kunt houden tot essentiële informatie.

1&De veruit beste beveiligingsfunctie is de implementatie van SSL-certificaten voor alle gehoste websites, ongeacht het betalingsplan. Deze certificaten werken om e-commerce-interacties te verwerken met behulp van dezelfde methoden die worden geïmplementeerd door volwaardige e-commerce-websites.

Dientengevolge, gebruikers op 1&Ik kan er zeker van zijn dat hun zakelijke transacties worden beschermd door industriestandaard internetprotocollen. Bij hogere betalingsniveaus: 1&1 vult dit toonaangevende beveiligingsregime verder aan met zijn SiteLock-tool, die actief scant op kwetsbaarheden op uw website of blog.

GoDaddy-beveiliging

GoDaddy biedt ook een consistent beveiligingsniveau op hun platform. Zoals 1&1, GoDaddy biedt ook offsite gegevensback-up die de bruikbaarheid van uw blog of website op lange termijn garandeert, zelfs als deze het slachtoffer wordt van een DDoS-aanval of een andere krachtige hackpoging.

Met behulp van hun eigen Sucuri-applicatie kunnen GoDaddy-gebruikers zelfs proactief blijven bij het identificeren van malware op hun website of blog. Hoewel GoDaddy ook SSL-certificaten aanbiedt op haar gehoste websites, doet het dit alleen voor gebruikers in hun hoogste abonnementsplan. Hoewel dit GoDaddy-websites niet minder veilig maakt, riskeert het wel dat sommige gegevens van e-commercetransacties na verloop van tijd weglekken.

Vonnis

Terwijl beide 1&1 en GoDaddy houden je online veilig, slechts 1&Ik kan een superieure beschermingsgraad bieden die is gericht op hedendaagse beveiligingsbedreigingen. Omdat u niet extra hoeft te betalen om een ​​SSL-certificaat op 1 te krijgen&1, dit bedrijf verdient zeker het blauwe lint in de categorie beveiliging.

Welke webhost u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat beide bedrijven een groot deel van hun middelen blijven inzetten voor het actief bestrijden van cyberaanvallen.

WordPress is verreweg het populairste blogplatform dat vandaag online beschikbaar is. WordPress alleen heeft een marktaandeel van 33% van alle websites online, met een nog hoger percentage van de totale blogs online. U bent zeer waarschijnlijk van plan om een ​​WordPress-blog in uw gehoste website te implementeren, dus u moet zorgvuldig de webhost selecteren die de beste WordPress-implementatie biedt.

Beiden 1&1 en GoDaddy hebben speciale plannen en tools gewijd aan de implementatie van WordPress in hun respectievelijke platforms, wat aangeeft dat beide vastberaden blijven om naadloos samen te werken met deze toonaangevende online contentmanager.

1&1 WordPress-hosting

1&1 heeft een hele reeks unieke functies geïmplementeerd die het helpen bij het optimaliseren van gehoste WordPress-blogs. Dit omvat de implementatie van SSD-technologie die is ontworpen om de laadtijden van pagina’s te versnellen. Deze technologie helpt op zijn beurt uw blog om zoekmachineoptimalisatie (SEO) te bereiken door naar de top van de resultaten van zoekmachines te stijgen.

1&1 toont ook een toewijding om voorop te blijven lopen als het gaat om WordPress-platformupdates. Wanneer een nieuwe update wordt uitgebracht, 1&1 is bereid het met zorg en duidelijkheid uit te voeren. Dit helpt de downtime voor je blog en algehele verwarring voor jou te minimaliseren.

GoDaddy WordPress-hosting

GoDaddy-logoGoDaddy heeft de afgelopen jaren meer van zijn inspanningen besteed aan het verbeteren van hun algehele webhostingmogelijkheden, inclusief hun implementatie van WordPress-hosting. Hun inspanningen komen tot uiting in hun gedifferentieerde portfolio van toegewijde WordPress-hostingopties. Hoewel ze in prijs variëren, bevat elk van deze plannen gratis back-upfuncties met één druk op de knop die ervoor zorgen dat de inhoud van uw WordPress-blogs niet verloren gaat door een kwaadaardige cyberaanval.

Bovendien wordt elke door GoDaddy gehoste WordPress-blog geleverd met gratis ingebouwde aanmeldingsformulieren, mogelijk gemaakt door Gravity Forms. Dit is meestal een waarde van $ 59,00 / jaar, maar GoDaddy neemt het op in elk pakket om ervoor te zorgen dat hun hostingservices voor WordPress zich onderscheiden van het pakket. Met een SEO-wizard die in bijna elk pakket is verpakt, gaan GoDaddy’s WordPress-hostingmogelijkheden echt verder dan de standaard van zijn concurrenten.

Vonnis

Op basis van de gedifferentieerde opties en het uitzonderlijke arsenaal aan functies, neemt GoDaddy de eerste plaats in deze categorie in. Wanneer u besluit de sprong te wagen naar het hosten van uw WordPress-blog, wilt u er zeker van zijn dat u zoveel mogelijk tools binnen handbereik heeft om dit proces zo probleemloos mogelijk te maken. Voor dit niveau van eenvoud bij het onderhouden van een WordPress-blog, is GoDaddy de juiste keuze.

Over het algemeen zijn beide 1&1 en GoDaddy zijn gericht op de gemiddelde internetgebruiker met minimale tot geen codeerervaring. Als zodanig kunnen beide services tot op zekere hoogte worden gecategoriseerd als “gebruiksvriendelijk”. Maar toch heeft elk bedrijf unieke gebruikersfunctionaliteit om soepele prestaties in het algemeen te vergemakkelijken.

1&1 gebruiksvriendelijke webhosting

1&1 richt zich zeker op het grote geheel als het gaat om anticiperen op de behoeften van de klant. Bijvoorbeeld 1&1 heeft een reeks YouTube-video’s gemaakt die u stap voor stap door het proces leiden van het overzetten van een domein naar hun platform vanaf het platform van een concurrerend bedrijf. Hun video voor het overzetten van een website van GoDaddy naar 1&1 laat zien hoe gestroomlijnd en veilig het hele proces kan zijn:

Aan de andere kant echter: 1&1 biedt het bouwen van websites waarmee u uw eerste website kunt bouwen met behulp van eenvoudige maar krachtige webbouwtools. Bijvoorbeeld websites gebouwd op 1&1 neem vanaf de eerste dag sociale media-connectiviteit op, waardoor u op de lange termijn tijd bespaart. Over het algemeen 1&1 werkt hard om ervoor te zorgen dat zijn gebruikers betrokken zijn bij en goed geïnformeerd zijn over hoe ze hun platform met vertrouwen kunnen manipuleren.

Gebruiksvriendelijke webhosting van GoDaddy

GoDaddy biedt ook een verscheidenheid aan services die de algehele ervaring met name gebruiksvriendelijk maken. Op elke GoDaddy-website kunnen met één klik extra functies worden toegevoegd, inclusief het upgraden van CPU- en RAM-functies.

Dezelfde mentaliteit met één klik is van toepassing op de implementatie van GoDaddy’s bijna 125+ ingebouwde applicaties (inclusief WordPress). Linux-gebruikers zullen GoDaddy ook naar hun zin vinden, omdat het cPanel integratie met veel bestaande Linux-functionaliteiten mogelijk maakt.

Vonnis

Simpel gezegd, ik kan geen winnaar kiezen bij pitting 1&1 tegen GoDaddy. Hoewel om verschillende redenen 1&1 en GoDaddy integreren gebruiksgemak in elke stap van hun hostingservices.

Houd er bij beide bedrijven rekening mee dat u vaak extra moet betalen of moet upgraden naar een duurder abonnement om toegang te krijgen tot veel van de meest gebruiksvriendelijke tools. Zelfs zonder die tools bieden beide bedrijven een over het algemeen sterk prestatieniveau dat gemiddelde gebruikers in een mum van tijd onder de knie hebben.

GoDaddy vs 1&1: onze conclusie

Al met al de vraag of 1&1 vs GoDaddy-hosting maakt een betere webhost voor uw blog en blijft aan uw behoeften, uw voorkeuren en uw budget voldoen. 1&1 biedt ongeëvenaarde functies, verbeterde ingebouwde beveiliging en betaalbare introductieprijzen, terwijl GoDaddy uitstekende WordPress-implementatie en bekroonde klantenservice biedt.

Als ik echter een fooi zou geven aan een van deze twee diensten, zou ik zeker 1 geven&1 – met zijn toonaangevende pallet aan functies – de overhand. Als het echter aan mij was om voor u te kiezen, zou ik nog steeds kijken naar de speciale deal die we hebben met Hostgator (onderstaande knop), de prijsbesparing en het gratis domein kunnen u van beide weghalen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map