Beste website-makelaars: het slechte sorteren van de beste site-makelaars

Wilt u uw website verkopen of een website kopen, maar heeft u geen idee waar u moet beginnen? Zo ja, dan is dit bericht iets voor jou.


website makelaarAls u al langere tijd bezig bent met het maken van websites, is de kans groot dat u de term website-makelaar eerder hebt gehoord. Deze sites bieden een aantrekkelijke mogelijkheid om geld te verdienen, op voorwaarde dat u over de internetkennis beschikt om te profiteren van uw onderneming.

We weten hoe ontmoedigend het kan zijn om een ​​legitieme deal voor uw online bedrijf te sluiten vanwege de vele online fraude die er bestaat. Gelukkig zijn we hier om u te helpen door u te laten zien hoe u de beste website-makelaars kunt vinden.

Denkend aan het kopen van een online bedrijf?

StartBloggingOnline.com en Kingmakers werken samen om een ​​compleet overzicht te creëren van hoe u een online bedrijf kunt kopen. Het beste is dat het voor een beperkte tijd GRATIS is!

Begrijp om te beginnen dat we geen websitemakelaars zijn, we helpen u indirect uw site te verkopen door u aan te bevelen geloofwaardige platforms te bezoeken voor mensen met websites die te koop zijn. Maar voordat we dat doen, nemen we het op ons om u te begeleiden bij het hele proces, van het begin tot het einde.

Laten we dus eens kijken hoe broker-sites werken, de waarde die ze bieden aan investeerders en site-eigenaren, onder andere.

Wat is een website-makelaar?

Een website-makelaardij is een site die is ontworpen om anderen te helpen bij het kopen en verkopen van websites. Het proces werkt ongeveer zoals een thuisverkoop of veiling.

Degenen met een site om te verkopen, kunnen deze vermelden bij een van deze makelaars. Geïnteresseerde kopers bieden op elke site die ze willen kopen, wat de prijs verhoogt bij elk volgend bod.

Doe mee met de GRATIS training

Wilt u leren hoe u 6-cijferige autoriteitssites kunt bouwen?

Doe mee met deze gratis training…

 • Eindelijk een bewezen methode om winstgevende niches te vinden
 • Krijg toegang tot een waterdichte zoekmethode voor zoekwoorden
 • Leer hoe u inhoud van hoge kwaliteit kunt uitbesteden
 • Leer hoe u white hat-links naar uw site kunt bouwen zonder hoofdpijn

De brokerage-site neemt een deel van de actie (10-15%) om alles in te stellen en iedereen loopt gelukkig weg.

Het proces duurt meestal een week tot enkele maanden en verkopers kunnen soms duizenden dollars tegelijk verdienen.

Waarom een ​​website-makelaar gebruiken?

De reden waarom websiteveilingen en -makelaars zo populair zijn, is vanwege de extra diensten en voordelen die ze bieden. Deze vallen vaak buiten het bereik van waar veel van degenen die geïnteresseerd zijn in het kopen / verkopen van sites alleen toegang toe hebben.

Makelaars zijn specialisten in het proces, wat betekent dat ze veel van het beenwerk voor u kunnen verwerken. Dit bevat:

Een proces waarbij de makelaar de waarde van een site bepaalt en waarvoor deze op een veiling moet verkopen. Om waarde te bepalen, zullen makelaars factoren bekijken zoals:

 • Hoeveel een site verdient
 • Hoeveel verkeer een site ontvangt
 • Trends in de industrie
 • Markt positie
 • Groeipotentieel
 • Eenvoudig bedrijfsmodel

Het gaat om marketingsites die te koop zijn. Makelaars zullen de site aan een breed publiek presenteren en sites op een aantrekkelijke manier weergeven. Ze kunnen informatie bevatten zoals:

 • De naam van de site
 • Hoe het presteert binnen de branche
 • Vergelijkbare sites die doen wat u doet

In plaats van dat verkopers elk aanbod op hun site moeten volgen, behandelt de makelaar het voor hen. Afhankelijk van het type site kan een verkoper aanbiedingen krijgen van:

 • Opstarttypen die ervaring willen opdoen met het runnen van een bedrijf
 • Ondernemers die de concurrentie willen verdunnen
 • Conglomeraten die het bedrijf aan hun collectie willen toevoegen

Makelaars zorgen ook voor het papierwerk en bieden klanten ondersteuning na een verkoop. Dit kan betrekking hebben op:

 • Intentieverklaringen
 • Escrow-papierwerk
 • Afronding van de verkoop

Hoe u de beste website-makelaars kunt identificeren

Een makelaar kan een individu of een bureau zijn; Welk type verkoper u ook kiest, u moet met bepaalde factoren rekening houden bij uw beslissing.

U wilt voor een makelaar gaan die de antwoorden heeft die u zoekt om te kunnen begrijpen waar u aan begint; vermijd contact met makelaars die niet zeker lijken te zijn van wat ze zeggen door vage of algemene antwoorden te geven.

Zorg ervoor dat alle informatie met betrekking tot de te betalen commissie, hun staat van dienst, hun specifieke rol in het hele proces, onder andere aan u wordt onthuld door de makelaar voordat u hen inschakelt.

Controleer of hun contactgegevens echt zijn en of ze gebaseerd zijn op waar ze beweren te zijn; als het platform volledig online is, zorg dan dat het een werkend communicatiekanaal heeft.

Als u bijvoorbeeld niet liever met mensen uit bepaalde geografische locaties werkt, kunnen hun contactgegevens hun locatie gemakkelijk aan u onthullen.

De grootte van de community is misschien geen eerlijke maatstaf voor het beoordelen van de geschiktheid van de nieuwe makelaars, maar om veilig te zijn, wilt u een makelaar kiezen die leiding geeft aan of deel uitmaakt van een grote gemeenschap. Makelaars van bekende gemeenschappen zoals de International Business Brokers Association zijn hoogstwaarschijnlijk oprecht; ook, referenties zoals Certified Broker geven verdere geloofwaardigheid en competentie aan de persoon met wie u wilt omgaan.

Terwijl u dit wilt, wilt u verifiëren wat ze vertellen of u laten zien als het gaat om hun kennis en vaardigheden, evenals eerdere deals, echt is. Zie hieronder voor ideeën over hoe u dit kunt doen.

U moet hun online beoordelingen en communityforums niet alleen controleren op kwalificaties of vaardigheden, maar ook op eventuele rode vlaggen zoals slechte klantenondersteuning, onprofessioneel gedrag zoals het opdrijven van prijzen om te profiteren van zowel de klant als de koper, en gerelateerde problemen.

Dit is het deel waar u informatie uit de eerste hand krijgt van degenen die de makelaar hebben behandeld; zorg ervoor dat u een groot deel van uw tijd besteedt aan het ontdekken van hun zakelijke etiquette.

Helaas kunt u de zaken niet aan het toeval overlaten door iemand een open kaartje te geven om zijn verkoopvaardigheden op ons product te oefenen. Bij het afhandelen van klantwerk wordt van iemand verwacht dat hij ongeacht zijn vaardigheid of ervaringsniveau presteert.

Daarom, als de makelaar een lagere lijst met websites te koop heeft, kan dit betekenen dat ze niet zoveel volgers hebben en het kan relatief lang duren om uw site te verkopen. Probeer hiertoe een makelaar in te schakelen met een groot aantal vermeldingen; dit vertelt u dat meer mensen hen vertrouwen en het duidt ook op een hoge verkoopprijs.

Stel je voor dat je te maken krijgt met werknemers die weten dat hun website wordt verkocht …

Natuurlijk ben je het aan hen verplicht om het hen te vertellen, maar als ze erachter komen via een website van een makelaar, speelt dit misschien niet goed met sommigen van hen.

De kans is groot dat ze het werkmoreel verliezen of helemaal stoppen zonder voorafgaande kennisgeving. Het goede is dat de meeste internetbedrijfsmakelaars als het ware nooit ‘de verrassing willen bederven’. Ze begrijpen hoe schadelijk het is om de koopwaar van tevoren aan de hele wereld bekend te maken; daarom geven ze alleen teaser-informatie en wat op dat moment relevant is voordat ze een serieuzere relatie met een potentiële koper aangaan.

Zelfs als u de bovenstaande tips blijft toepassen bij het selecteren van uw online bedrijfsmakelaar, moet u ervoor zorgen dat u te allen tijde uw persoonlijke oordeel gebruikt.

Als er iets mis is met een makelaar, wilt u waarschijnlijk de deal beëindigen wanneer u dat nog kunt, aangezien sommige van deze makelaars u met twijfelachtige en bindende overeenkomsten in de val kunnen laten lopen.

Laten we vervolgens eens kijken naar enkele van de bekende branchemakelaars om u te helpen uw zoekopdracht te verfijnen.

Begrijp ten eerste dat niet alle websites met de banner ‘wij verkopen uw site’ te vertrouwen zijn. Vermijd platforms met duistere voorwaarden, zoals het overmaken van vooraf betaalde kosten, zelfs voordat u uw website verkoopt of die waarvoor u zeer persoonlijke website-informatie moet vrijgeven. Dus, als iets niet lijkt te kloppen, vraag dan om opheldering voordat u de makelaar inschakelt.

Beste website-makelaarsWelke vragen het beste zijn en welke voor u geschikt zijn, hangt grotendeels af van de grootte van uw site. Het hangt natuurlijk ook af van uw doelgroep, onder andere de verschuldigde makelaarskosten.

Voordat u zich aanmeldt voor een makelaardij, moet u ervoor zorgen dat met al deze factoren rekening is gehouden. Dat gezegd hebbende, hieronder vindt u onze beste website-makelaars.

Hier zijn de beste website-makelaars

Website-makelaars voor kleine sites

Dit is een geweldige marktplaats als u een minder substantiële site wilt kopen of verkopen. Dit zijn websites voor ‘micro-ondernemingen’, die doorgaans onder de $ 50.000 worden gewaardeerd.

Als het gaat om de marktplaats voor kleine websites, wordt Flippa vaak erkend als een van de meest prominente services die er zijn.

Ze hebben een groot aantal websites in lagere waarderingsbereiken, van een paar honderd tot een paar duizend dollar.

De Flippa-blog heeft een opslagplaats van motiverende verhalen van klanten die een maatstaf voor succes met het platform hebben gevonden.

Er zijn echter meer dan een paar waarschuwende verhalen verspreid over internet. Sommigen waarschuwen gebruikers dat Flippa een nuttig hulpmiddel kan zijn, maar dat ze wel voorzichtig moeten zijn in hun aanpak. Anderen beschuldigen Flippa op zijn best van het negeren van fraude op de markt.

Als online bedrijfsmakelaar gaat Flippa echter nog steeds goed, dus slimme kopers en verkopers kunnen het misschien in hun voordeel gebruiken als ze eerst hun huiswerk hebben gedaan.

Latona’s kunnen doorgaan als zowel een grote als een kleine website-makelaardij; een snelle blik op de website wees echter uit dat de meeste van zijn aanbiedingen in wezen onder de $ 100.000 waard zijn.

Latona is opgericht in 2008 en is een van de weinige makelaars die domeinportefeuilles verkoopt, naast andere op internet gebaseerde activa.

Het platform is vrij populair in de brokerage-ruimte en wil graag investeerders matchen met online inkomstenstromen.

Deze makelaardij werd in 1997 opgericht door partners die Californische advocaten waren. Website Broker brengt kopers en verkopers van online bedrijven samen.

Het platform identificeert de vele uitdagingen die kopers doorlopen om websites te kopen, inclusief het uitvoeren van achtergrondcontroles en -balansen. Om deze reden besloten ze het zware werk voor hen te doen en hen alleen de laatste analyse voor de besluitvorming te presenteren. Evenzo vinden verkopers het ook veilig om het platform de goedgelovigheid van de kopers te laten verifiëren om de bijbehorende risico’s te verminderen.

Website Brokers vermeldt dat kleine en middelgrote bedrijven worden verkocht voor $ 50.000 en lager. Ondanks dat ze hun inkomstenstatus niet kunnen vaststellen, verdienen ze waarschijnlijk een behoorlijke omzet, aangezien ze nu al meer dan twee decennia bestaan.

Website-makelaars voor grote sites

Quiet Light website-makelaardij

FE International is een van de grootste brokerageplatforms van vandaag en werd in 2010 opgericht door Thomas Smale. Ze bestaan ​​nu bijna een decennium en hebben tot nu toe meer dan $ 45 miljoen aan verkopen veiliggesteld. Ze zijn gespecialiseerd in sites met een waarde tussen $ 20.000 en $ 5 miljoen.

Ze verkopen zichzelf als een makelaar van een hoger kaliber: cliënten met de nodige zorgvuldigheid bijstaan, hun klanten overvloedige middelen bieden om op te vertrouwen en altijd het meeste uit onderhandelingen halen.

Hun profiel van ‘casestudy’s’ heeft veel naar verluidt triomfantelijke verkopen. Hun ranking en beoordelingen bij het Better Business Bureau lijken hun beweringen te ondersteunen dat ze een vooraanstaande en klantgerichte onderneming zijn.

Quiet Light-makelaardij

Quiet Light is in 2006 opgericht door Mark Daoust. Tot op heden heeft het platform meer dan 600 websites verkocht met een omzet van meer dan $ 100 miljoen. Omdat het een relatief oud platform is, kunnen de oprichters bogen op meer dan een decennium aan ervaring.

Zoals je je kunt voorstellen, is Quiet Light een high-end makelaardij die voornamelijk handelt in websites met zes cijfers en hoger. Desalniettemin beweren ze open te staan ​​voor iedereen die van plan is hun site te verkopen.

Om u te laten zien hoe serieus ze zijn, beweren ze 85% + deals van verkopers te hebben gesloten. Ook kon men niet anders dan de aanwezigheid opmerken van websites met een waarde van meer dan $ 10 miljoen op het platform, wat hun plaats in de makelaardij-industrie nog meer rubberen..

Wired Investors, met hoofdkantoor in Toronto, Canada, biedt hoogwaardige makelaarsdiensten voor slimme internetinvesteerders. Ze bieden toegang tot extraatjes en consultatiediensten om onderhandelingen te vergemakkelijken en betere deals te sluiten. Ze preken ook hun lager dan gemiddelde bemiddelingskosten en uitgebreide diensten na verkoop.

Wired wordt ondersteund door enkele van ‘s werelds meest bekende internetinvesteerders, zoals Neil Patel, die momenteel de rol speelt van een algemene partner.

Andere voorbeelden van middelgrote site-makelaars zijn Digital Exits, We Sell Your Site en Deal Flow. Ze positioneren zichzelf in de categorie “premium services”, elk met hun specifieke doelgroep.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Wat zijn de typische kosten van een makelaar?

De typische kosten van een website-makelaar variëren tussen 10 – 15% van de waarde die uit de verkoop wordt verkregen. De meeste makelaars werken op commissiebasis, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over een vooraf te betalen vergoeding. Dit kan echter variëren, afhankelijk van met wie u te maken heeft.

Voor hoeveel verkopen websites?

Afhankelijk van een website kan het bereik zo laag zijn als $ 500 tot wel $ 15.000.000. De cijfers kunnen echter hoger of lager worden, afhankelijk van hun inkomstenniveau.

Tip: Een van de beste manieren om de waarde van een website te meten, is door de 24-36x-regel te gebruiken; de regel schrijft bijvoorbeeld een verkoopprijs voor tussen de $ 24.000 – $ 36.000 voor een website die elke maand $ 1.000 omzet genereert.

Kan ik meteen een website bouwen en verkopen?

Ja, dat kan. U kunt de onderstaande stappen volgen om uw website te bouwen en te verkopen:

 • Identificeer een verkoopbare niche
 • Registreer een domein en laat het hosten
 • Identificeer een goed content management systeem zoals WordPress
 • Maak uw website, voeg inhoud toe en publiceer deze op de website
 • Installeer een analysetool (Google Analytics wordt aanbevolen)
 • Maak backlinks
 • Laat hem als een goede wijn rijpen voordat je hem te koop aanbiedt

Afhankelijk van de kwaliteit van de inhoud op de website, de backlinks, optimalisatie, onder andere, moet uw website binnen 6 tot 8 maanden inkomsten gaan genereren. Dit kan natuurlijk langer of korter zijn, afhankelijk van uw site; dus u kunt uw site mogelijk niet meteen bouwen en verkopen. Het is beter om niets aan het toeval over te laten.

Het vinden van de beste website-makelaars: onze conclusie

Net als elke andere markt waar grondstoffen worden gekocht en verkocht, biedt de websitehandel een aanzienlijke potentiële waarde voor diegenen die een risico willen nemen. Om succes te maximaliseren, zijn gespecialiseerde vaardigheden vereist, en dat is waar broker-sites een rol spelen.

Makelaars kunnen geïnteresseerde kopers en verkopers koppelen. Ze kunnen de onderhandelingen vergemakkelijken om de kans op een verkoop te vergroten en ook omgaan met veel van de details die een deal kunnen vertragen. Ze vereenvoudigen het verkoopproces van de website en maken de zaken toegankelijker voor alle betrokken partijen.

Overweeg de grootte van uw site (of de site die u wilt kopen) en de potentiële waarde ervan voordat u een service selecteert om te gebruiken. Het vinden van de juiste makelaar voor uw doelen zal het bedrag dat u verdient te optimaliseren, of u nu een site wilt kopen of verkopen.

Dus als websiteverkoper weet u de volgende keer dat u een platform tegenkomt met de woorden “website broker”, precies wat u wel en niet moet doen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map