Wix vs Shopify-sammenligning: Hvilken er den bedste mulighed i 2020?

Ante Rados


Ante Rados

Da du læser dette, er min gæt, at du vil starte en online butik. Du spekulerer sandsynligvis på, hvilken platform du skal vælge til din butik. Hvis det er sandt, læser du den rigtige artikel.

Jeg vil sammenligne Shopify vs Wix-butikker og webstedshosting i detaljer og hjælpe dig med at tage en beslutning, der er rigtig for dig.

Wix er en skybaseret webudviklingsplatform, du kan bruge til at oprette et websted gennem en browser-baseret editor. Shopify er også skybaseret, men den er specialiseret i at oprette onlinebutikker. Der er en stram konkurrence i populariteten af ​​disse to topplatforme, og efter at have læst denne artikel, du har alle de oplysninger, du har brug for at beslutte, er Wix eller Shopify bedre til din virksomhed.

Du tjener muligvis millioner med din virksomhed en dag, men at vælge den rigtige platform til din online butik er et første skridt i at skabe en virksomhed. Sid stramt, læs videre, og glem mig ikke, hvis denne Wix vs Shopify-sammenligning hjælper dig med at tjene millioner!

Wix vs Shopify

Så hvad er bedst, Wix eller Shopify e-handel?

Hvis du overvejer Wix eller Shopify til små virksomheder, er Shopify det bedre valg. Det er lettere at konfigurere og har alle de grundlæggende funktioner, du har brug for. Samlet set, når vi sammenligner Shopify vs Wix, er Shopify bedre, fordi det har en bedre struktur til at understøtte større og mere komplekse online butikker.

Sammenlign Shopify vs Wix kuponer og rabatter

Wix vs Shopify sammenligning

OK, lad os sammenligne Shopify vs Wix:

Wix 5/5

Shopify + 5/5

Wix hævder at være den enkleste måde at opbygge og styre en online butik. Det er svært at argumentere for dette punkt. Wix er designet til at hjælpe enkeltpersoner og små virksomheder med at oprette og drive deres egne websteder.

Deltag i GRATIS træning

Ønsker du at lære, hvordan man opbygger 6 figurer autoritetswebsteder?

Deltag i denne gratis træning til…

 • Endelig har en velprøvet metode til at finde rentable nicher
 • Få adgang til en idiotsikker metodeforskningsmetode
 • Lær, hvordan man outsource kvalitetsindhold
 • Lær hvordan du bygger links til hvide hat til dit websted uden hovedpine

Deres træk og slip-editor er intuitiv, og du skal bare klikke på en funktion, du vil tilføje til din online butik, og trække den, hvor du vil have den.

Oprettelse og styring af små websteder med Wix er så enkel, at det er usandsynligt, at du vil finde en lettere redaktør at bruge. Imidlertid har denne enkelhed også ulemper.

Wix giver dig ikke meget backend-kontrol, så det bliver lidt mere kompliceret at oprette komplicerede butikker med masser af produkter. Så længe du kun har brug for en enkel butik, skal du holde dig til Wix!

Shopify er ikke så enkel som Wix, men den har mere struktur. Jeg antyder ikke, at Shopify er svært at bruge, men det er bare virkelig svært at gøre det enklere end Wix. Det er lidt sværere at lære at bruge Shopify, men du vil opdage, at processen er en indsats værdig.

Shopifys backend-kontrol lyser virkelig, når du har en større butik. Shopify har mere struktur, hvilket gør det lettere at styre mere komplekse butikker, der har tusinder af produkter.

En separat redigeringsgrænseflade og dashboard gør det mere effektivt at tilføje produkter og styre salg til butikken.

Gratis domæne med hosting

Både Shopify og Wix er virkelig nemme at bruge. Wix er lettere at lære, men det er lettere at oprette og styre din butik (især hvis det er en større butik) med Shopify, når du lærer, hvordan du bruger den.

Wix 5/5

Shopify 4.5 / 5

Når du prøver at bruge Wixs webstedsbygger, vil du indse, at webstedsoprettelsen ikke bliver lettere end det. Det er så enkelt, at beslutningen om en skabelon sandsynligvis vil være den sværeste ting, du bliver nødt til at gøre.

Når du har valgt en af ​​over 600 skabeloner, skal du bare trække og slippe de elementer, du vil bruge. Ændring af størrelse og flytning af elementer rundt på dit websted er intuitivt, og hvis du i nogle tilfælde støder på problemer, er der hjælp i redaktøren, der har svar på de mest almindelige problemer.

Wix er ikke det bedste valg til at oprette komplicerede websteder, men lad os indse det, at opbygge et kompliceret websted er ikke formålet med Wix. Wix er designet til små virksomheder og enkeltpersoner, der ønsker at drive deres egen virksomhed. For disse grupper er Wix-byggeren en perfekt pasform.

Shopify har specialiseret sig i e-handel, og er som sådan begrænset til oprettelse af onlinebutikker.

Webstedsopbygningsoplevelsen med Shopify starter også med valget af skabelon. Det vil være lettere at vælge en skabelon her, fordi listen over Shopify-skabeloner er markant mindre. Fordelen er, at alle skabeloner er rettet mod online-butikker.

Shopifys editor er ikke en drag and drop-editor, så det kan medføre en smule problemer for begyndere. Sammenlignet med Wix er Shopify lidt mere kompliceret at bruge. Sammenlignet med næsten enhver anden builder derude, er det virkelig enkelt. Det skal være en nem opgave at oprette din butik på egen hånd.

Alt i alt er Shopify en fremragende byggemaskine af online butikker, men den er i dag en konkurrent, Wix builder, overgår det.

Wix 4/5

Shopify 5/5

Wix har over 600 gratis skabeloner med branchespecifikke funktioner. Platformen målretter mod et bredere marked end Shopify, så de fleste af temaerne er ikke optimeret til e-handel.

Wix editor giver dig mulighed for at tilpasse nogle dele af dit websted. Du kan vælge farver, skrifttyper og animationstyper til dit websted. Sektionernes højde og layout kan også tilpasses fra editoren. Selvom Wix ikke er specialiseret i e-handelswebsteder, har den værktøjer, der giver dig mulighed for at tilpasse vigtige elementer i din digitale butik.

Hvis du ved, hvordan du koder, er døren til næsten fuldstændig tilpasning åben for dig. Ved hjælp af CSS og HTML kan du tilpasse mere eller mindre alt på din hjemmeside.

Dit valg af skabelon er endelig, og det er det største problem med Wix’s tilpasning. Hvis en anden skabelon fanger øjet, og du beslutter at bruge den, bliver du nødt til at oprette et nyt websted.

Shopify har 72 temaer med branchespecifikke funktioner. Alle Shopify-temaer er e-handelsfokuseret, så med Shopify får du et bedre valg af temaer til oprettelse af en online butik. Kun 8 af dem er gratis; for andre skal du betale et engangsgebyr på $ 140- $ 180.

Der er to tilgange til tilpasning fra Shopify-editor. Den ene er tilpasning af skabeloner, og den anden er ændringen af ​​de overordnede temaindstillinger.

Når du tilpasser skabeloner, gælder de ændringer, du foretager, på alle sider, der bruger dem. Et eksempel på det er at ændre indstillinger til overskriften på dit websted. Ændringer, du foretager, vises på alle dine sider, der bruger overskriften.

Du kan også tilføje, fjerne, flytte rundt og redigere individuelle sektioner. Valgmulighederne for sektortilpasning varierer afhængigt af det afsnit, du vælger; dog vil du sandsynligvis være i stand til at tilpasse alt, hvad du ønsker.

I disse indstillinger kan du ændre farver, tekst, favicon (favicon er et lille billede, der vises på en fane, når nogen åbner dit websted), knapper på sociale medier og forskellige muligheder for din butiks checkout.

Hvis al denne tilpasning ikke er nok for dig, er der yderligere ting, du kan opnå ved at kode.

Wix 4.5 / 5

Shopify 5/5

Funktionen til at sælge fysiske og digitale produkter er bygget på Wix-platformen. Du kan også sælge tjenester, men du har brug for en app til det.

Wix understøtter 24 forskellige betalingsportaler. De forbinder dig automatisk til den mest passende betalingsudbyder, der er tilgængelig baseret på dine præferencer og placering. Hvis du gerne vil skifte til en anden udbyder, kan du gøre det manuelt.

Wix begyndte for nylig at arbejde med Avalara, en automatisk skattesoftware. Funktionen findes i øjeblikket kun i betaversion, men den er tilgængelig for de fleste brugere (i øjeblikket kan brugere i Brasilien og Indien ikke bruge den). Avalara giver dig skattesatser i realtid for transaktioner over hele verden.

Der er forskellige forsendelsesindstillinger, du kan bruge med Wix. Du kan indstille forsendelsesraten efter vægt og ordrepris. Hvis du foretrækker fast pris, gratis forsendelse eller afhentning af butikker, er disse funktioner også tilgængelige for dig. Der er også en mulighed for at tilbyde dine kunder et valg af forsendelsesservice (standard forsendelse, hurtig levering, levering natten over osv.) Du kan indstille forskellige forsendelsesregler fra listen ovenfor i forskellige geografiske regioner.

Hvis du sælger fysiske produkter, er det sandsynligt, at du har varianter af disse produkter. Wix butik understøtter 6 produktindstillinger. Hver af disse indstillinger kan have op til 30 valg. Det samlede antal varianter, du kan administrere, er 300.

Dette kan lyde forvirrende, hvis du starter din første online butik, så lad mig afklare. Lad os sige, at du sælger stole i din Wix-butik. I dette tilfælde kan en mulighed være materiale, og valgmulighederne kunne være træ og metal. Hvis din anden mulighed var farve, ville dine varianter være: hvid trestol, sort trestol, hvid metalstol osv.

Wix har en noget begrænset lagerstyring, fordi den er designet til små butikker, og gendannelse af indkøbskurv er kun tilgængelig via en tredjepart-app.

Kan du huske, hvordan jeg nævnte, at du har brug for en app til at sælge tjenester med Wix? Med Shopify har du brug for tredjepartssoftware til at sælge digitale produkter.

Når det kommer til betalingsmuligheder, finder du næppe nogen, som Shopify ikke understøtter. Shopify integrerer over 100 betalingsportaler inklusive bitcoin. Der er en side på deres websted med alle betalingsmuligheder angivet efter land. Der er et transaktionsgebyr for alle gateways undtagen for Shopify Payments-gateway.

Baseret på din placering håndterer Shopify automatisk de vigtigste landes skattesatser. Du vil også modtage automatiske forsendelsespriser fra større luftfartsselskaber, så det er to problemer færre for dig at bekymre dig om.

Du kan nemt foretage fleksible forsendelsespriser med Shopify. Du kan indstille vægt og lokalitetsbaserede priser. Det er også muligt at justere satser efter fast pris, niveauet prisfastsættelse og vælge det prispunkt, hvor forsendelse bliver gratis.

Når det kommer til varianter af et produkt, har Shopify indbygget support til 100 varianter af et produkt. Hvert produkt kan have op til 3 muligheder. Hvis du har brug for flere varianter og muligheder for dine produkter, bliver du nødt til at stole på en tredjepartsapp.

Shopify har fremragende lagerstyring med en søgelinje, der giver dig mulighed for let at finde noget i din beholdning. Aktiehåndteringsværktøjer, gendannelse af indkøbskurv og indtægtsrapporter er integreret, og upload af flere produkter er en leg.

Wix er et fremragende valg til eCommerce, men Shopify er designet specielt til eCommerce det er ikke underligt, at det vinder denne Wix vs Shopify-duel.

Wix 4/5

Shopify 4.5 / 5

Som gratis bruger af Email Marketing kan du oprette 3 e-mail-kampagner om måneden med samlet 5.000 e-mail-modtagere. Denne kvote kan øges ved at blive en Wix Ascend-abonnent.

Wix Ascend er et separat abonnement, der giver dig mulighed for at styre alle dine marketingkampagner ét sted. Forskellige Ascend-planer koster $ 10- $ 45. Afhængig af en plan kan du med Ascend oprette automatiseringsregler, synkronisere med Gmail og Facebook Messenger, få VIP-support osv..

Glem ikke at Wix ikke kun er designet til at bygge butikker. Det giver dig mulighed for at opbygge alle slags websteder. Wixs drag and drop-builder gør bygning af en smuk blog til en leg. Wix har nogle problemer med bloggarkiver, men Shopify klarer sig heller ikke bedre på dette område.

En anden ting, Wix gør bedre, er SEO. Gabet er lille her, men hjælp til nøgleord giver en lille fordel for Wix i SEO-funktioner.

Shopify er afhængig af tredjepartsapps til de fleste marketingfunktioner. Den gode ting ved denne afhængighed er den fleksibilitet, der følger med. Ulempen er ikke rigtig markant, fordi Shopifys enorme app-butik er fokuseret på e-handel, så du kan nemt finde en app til dig.

For et par måneder siden introducerede Shopify Shopify Email, et e-mail-marketingværktøj, der hjælper dig med at køre e-mail-kampagner. Med værktøjet kan du oprette kampagner i Shopify Marketing og måle kampagnesucces med indbygget analyse.

Shopify er ikke det bedste valg til at lave en blog, der ledsager dit websted. Det klarer sig ikke meget, men uden blogspecifikke søgefunktioner og social bogmærke kan det bare ikke matche Wix.

Shopify og Wix har begge indbygget support til grundlæggende SEO-funktioner som metatitler, omdirigeringer, alt-tekster, URL-snegle osv. Wix går et skridt videre og sparer dig lidt tid ved at foreslå populære søgeord til brug i din SEO.

Den største ulempe ved Shopify er integration med flere kanaler. Med Shopify kan du forbinde din butik til sociale mediekonti som Instagram og markedspladser som eBay.

Wix 4/5

Shopify 4.5 / 5

Med Wix kan du sælge online til oversøiske lande ved at oprette en flersproget butik. Dette gøres ved at tilføje yderligere sprog i din editor og manuelt oversætte din side og produktbeskrivelser (du bliver nødt til at gøre dette, hver gang du foretager ændringer i din butik).

Den gode ting er, at du kan tilføje ethvert nummer. Imidlertid har Wix et problem med flersproget support for den vigtigste del af din butik: butikspladsen. Visse tekst, som f.eks. Kassen til tekst, genereres automatisk og kan ikke oversættes direkte. Der er en liste med 28 sprog, der automatisk oversættes, men hvis dit sprog ikke er på listen, er du heldig.

Linux-brugere derude kan være skuffede over at finde ud af, at Wix ikke understøtter editoren på Linux. Bortset fra det har Wix alle standardfunktioner i branchen som en mobil-app, mobile responsive butikker, support til mest populære browsere osv..

Shopifys CMS-administratorgrænseflade viser de vigtigste oplysninger, hver gang du logger ind. Et interaktivt realtidsstatistikpanel gør det nemt at overvåge din virksomhed, og sidefeltet giver dig automatisk besked, når dine produkter er udsolgt.

Du kan konfigurere e-mail-, RSS- og SMS-meddelelser til nye ordrer. Der er forskellige filtre og visningsmuligheder, der gør det nemt at gennemse betalings- og forsendelsesstatus for ordrer.

Med Shopify er der en smule løsning på flersprogede butikker, men i praksis fungerer det bedre end Wixs flersprogede funktion, fordi du kan oversætte alt på dit websted.

Når du aktiverer flere sprog fra Shopify admin, opretter du separate webadresser til oversat indhold. Dine kunder omdirigeres automatisk til de oversatte webadresser baseret på deres foretrukne sprog.

Der er en grænse på yderligere fem sprog, du kan bruge; denne grænse kan hæves til tyve, hvis du er Shopify Plus-købmand.

Wix 4.5 / 5

Shopify 4.5 / 5

Wix har en enorm app-butik, men mange apps er ikke e-handelsorienteret. Der er en online butikskategori i deres app-butik, men nogle af de apps, du måske vil bruge, er i andre kategorier.

Du bliver nødt til at bruge nogen tid på at søge efter apps, du vil bruge og vil bruge. Den gode ting er, at du også kan finde apps, der ikke kun forbedrer din butik, men også dit websted generelt.

Shopify har også et stort udvalg af apps og plugins på den officielle markedsplads, og alle af dem er relateret til e-handel.

Det har et bedre appmarked til forbedring af din butik, men det tilbyder ikke mange apps, der vil forbedre andre aspekter af dit websted.

Wix 4/5

Shopify 4/5

Wix har kun telefon- og forumstøtte. Support er begrænset til åbningstider, så du bliver muligvis nødt til at vente, hvis du har problemer på det forkerte tidspunkt.

Den gode ting er, at du i Wix-editor allerede har svar på de mest almindelige problemer. Wix-blogs og -tutorials er også fyldt med info, så du kan løse dit problem uden at skulle kontakte supportteamet.

Ud over det store forum-community og Shopify-blog, er der support via døgnet rundt telefon, chat og e-mail. Det er usandsynligt, at du vil støde på problemer, der ikke løses hurtigt med alle supportkanaler, som Shopify har.

Shopifys hjælpecenter er lidt mindre nyttigt end Wixs center. Shopifys hjælp til redaktører kan blive lidt irriterende, fordi adgang til hjælp betyder, at du bliver nødt til at besøge en separat side for hvert problem, du støder på.

Når du vælger mellem Wix vs Shopify kundesupport, kommer det hele ned til dine præferencer. Hvis du vil have hjælp 24 timer i døgnet og live chat, skal du gå til Shopify. Hvis du kan lide at løse dine egne problemer med information fra hjælpecentret og redaktøren, skal du gå til Wix.

Wix 4.5 / 5

Shopify 4.5 / 5

Wix er et pålideligt sted uden næsten ingen nedetid og anstændig hastighed.

Lad os se på tallene:

Svartid: 572 ms
Oppetid: 99,95%

Shopify har lidt bedre oppetid end Wix, men den har en noget langsommere gennemsnitlig responstid:

Svartid: 511 ms
Oppetid: 99,9%

Wix 4/5

Shopify 4/5

Wix har tre planer, du kan bruge til at starte en online butik. Butikfunktioner er de samme i hver e-handelsplan, så lad os se på Wix-priser:

Business Basic: $ 23 / måned

 • 20 GB diskplads
 • 5 videotimer
 • Gratis domæne i 1 år

Ubegrænset forretning: $ 27 / måned

 • Diskplads på 35 GB
 • 10 videotimer
 • Gratis domæne i 1 år
 • Professionelt logo
 • Sociale medier logo filer

Virksomhed: $ 49 / måned

 • 50 GB diskplads
 • Ubegrænset videotimer
 • Gratis domæne i 1 år
 • Professionelt logo
 • Sociale medier logo filer
 • Prioritetsrespons
 • VIP support

Den største forskel mellem planerne er den mængde diskplads, du har til rådighed, og mængden af ​​videoafspilning, du kan uploade. Dette er kun en grænse for upload; Du kan stadig bruge så mange indlejrede videoer, som du vil.

Der er også en $ 500 Enterprise plan. Med denne plan får du høre brancheeksperter for at målrette mod specifikke udfordringer i dit projekt. Wix-teamet af fagfolk hjælper dig også med at planlægge og starte dit projekt

Alle planerne giver dig ubegrænset båndbredde, et gratis domæne i 1 år, og adgang til online betalinger og Google Analytics.

Den største ulempe ved Wix er, at der ikke er transaktionsgebyrer, og den største ulempe er, at du bliver nødt til at få et af Wix Ascend-planer for avancerede butikfunktioner. Lad os se, hvad er de vigtigste funktioner, du får med hver af Ascend-planerne:

Stig op Basic: $ 10 / måned

 • 50 blyindfangningsformer
 • 10 tilpassede formularer
 • Betalingsformer
 • 5 e-mail-marketingkampagner / måned (skuffende del er, at denne plan ikke tillader at linke e-mail-kampagnens URL til dit domæne)
  9.500 e-mails / måned
 • 5 automatregler
 • 5 sociale postkampagner / måned

Ascend Professional: $ 24 / måned

 • 5 bidragydere
 • 150 blyindfangningsformer
 • 20 tilpassede formularer
 • Betalingsformer
 • 20 e-mail-marketingkampagner / måned (den skuffende del er, at denne plan ikke tillader at linke e-mail-kampagnens URL til dit domæne)
 • 50.000 e-mails / måned
 • 20 automatregler
 • Chatautomater
 • 20 sociale postkampagner / måned

Stig Ubegrænset: $ 49 / måned

 • Ubegrænsede bidragydere
 • Ubegrænsede blyfangstformularer
 • Tilpasningsformularer
 • Betalingsformer
 • Ubegrænset e-mail-marketingkampagner / måned (den skuffende del er, at denne plan ikke tillader at linke e-mail-kampagnens URL til dit domæne)
 • 1 million e-mails / måned
 • Ubegrænsede automatregler
 • Chatautomater
 • Ubegrænset sociale postkampagner / måned
 • VIP support

Lad os først se Shopify-priser og forskellen i funktioner, planerne tilbyder. Jeg vil fortælle dig, hvad alle har til fælles efter oversigten over forskelle.

Grundlæggende Shopify: $ 29 / måned

 • 2 personalkonti
 • 2,9% + 30 ¢ Online kreditkortsats
 • 2,7% Kreditkortsats for personer
 • Tillægsgebyr på 2%, hvis du ikke bruger Shopify Payments
 • Op til 64% forsendelsesrabat

Shopify: $ 79 / måned

 • 5 personalkonti
 • 1-5 butikspladser
 • 2,6% + 30 ¢ Online kreditkortsats
 • 2,5% Kreditkortsats for personer
 • 1% tillægsgebyr, hvis du ikke bruger Shopify Payments
 • Op til 72% forsendelsesrabat
 • USPS Prioritetspost Kubisk prisfastsættelse
 • Gavekort
 • Professionelle rapporter

Advanced Shopify: $ 299 / måned

 • 15 personalkonti
 • Op til 8 butiksplaceringer
 • 2,4% + 30 ¢ Online kreditkortsats
 • 2,4% Kreditkortsats for personer
 • 0,5% yderligere, hvis du ikke bruger Shopify Payments
 • Op til 74% forsendelsesrabat
 • USPS Prioritetspost Kubisk prisfastsættelse
 • Gavekort
 • Professionelle rapporter
 • Avanceret rapportbygger
 • Tredjepartsberegnede forsendelsespriser

Den vigtigste forskel i Shopify-planer er gebyromkostningerne. Hvis du genererer betydelige indtægter, kan du spare en masse penge ved at opgradere til en af ​​de dyrere planer.

Alle planer leveres med et gratis SSL-certifikat og online butik. Butikken indeholder et e-handelswebsted og en blog. Hver af planerne understøtter ubegrænsede produkter, rabatkoder, gendannet indkøbskurv, Shopify POS-apps og multikanals integration.

Endelig vil jeg endnu en gang minde Dem om, at der kun er 8 gratis temaer på Shopifys officielle markedsplads. For andre temaer skal du betale et engangsgebyr på $ 140- $ 180.

Wix vs Shopify konklusion om webshost-hosting

Wix vs Shopifys slutresultatShopify vinder!

Vinderen er Shopify!

Når du vælger Wix eller Shopify til små virksomheder, vil du sandsynligvis læne dig mod siden af ​​Wix. Du skal dog spørge dig selv, er Shopify eller Wix bedre på lang sigt?

Din virksomhed starter muligvis lille, men når den vokser, vil du kræve en bedre struktur og et bredere sæt specialiserede e-handelsfunktioner, der følger med Shopify.

Ofte stillede spørgsmål om Shopify vs Wix online butik

Er Shopify bedre end Wix?

Shopify er bedre end Wix til større online butikker og virksomheder, der har brug for mere tilpasning af deres butikker. Hvis du bare har brug for en grundlæggende online shop, eller hvis din butik kun er en mindre del af din hjemmeside, er Wix et bedre valg.

Kan Wix bruge Shopify?

Ja, Shopify tilbyder en Shopify Buy-knap-funktion, som du kan tilføje til din Wix-blog eller dit websted for $ 9 / måned. Det fungerer ved at vælge det produkt, du vil sælge, generere en integreret kode og indsætte det på dit websted.

Er Wix billigere end Shopify?

Ser man på Wix vs Shopify-priser, er Wix billigere end Shopify. Deres billigste e-handelsplan starter ved $ 23 / måned, mens Shopifys billigste plan starter ved $ 29 / måned. Wix Business Basic-plan er god nok, hvis du planlægger at have en lille butik, men for en stor butik har Shopify bedre værdi for pengene.

Hvad er fordelene ved at bruge Shopify?

Shopify er specialiseret i bygning og styring af online butikker. Det er et kraftfuldt værktøj med stor struktur og adskillige e-handelsfunktioner, du kan bruge til at tilpasse dine kunders oplevelse. Ved at bruge Shopify kan du oprette en professionel udseende butik uden teknisk viden.

Er Wix eller Shopify bedre til små virksomheder?

Både Wix og Shopify er gode til små virksomheder. Hvis jeg skulle vælge en, ville det være Wix. Som en lille virksomhed har du sandsynligvis ikke brug for alle de ekstra funktioner og struktur, som Shopify har. Det er lettere at administrere enkle butikker med Wix, og Wix har alle de funktioner, som de fleste små virksomheder nogensinde har brug for.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map