Sådan installeres WordPress ved hjælp af Softaculous (med lethed)

Spekulerer du på, hvordan du installerer en WordPress? Jeg er her for at vise dig den hurtige og nemme måde at installere den med Softaculous-appen. Jeg lover efter at have læst denne guide, vil du finde installation af WordPress et stykke kage. Så lad os begynde på det.


Det er forholdsvis let at installere WordPress gennem Softaculous App-installationsprogram. Der er masser af pålidelige webhost-udbydere, der tilbyder denne enkle installationsfunktion. Så først og fremmest skal du have en hosting-udbyder, der tilbyder denne app-installationsprogram.

Hvis du er klar med dit hosting og dit domænenavn, kan du komme videre med installationsproceduren.

Her er, hvordan man installerer WordPress med Softaculous

Sådan installeres WordPress med Softaculous

Nu tænker du måske, hvor kan jeg finde denne app! Godt! Det er tilgængeligt på dashboardet til din hosting. Log ind på cPanel og søg efter ‘Softaculous app’. Du kan let finde ikonet med samme navn.

Blødgørende på cPanel

Klik derefter på det og fortsæt til næste trin.

Så snart du klikker på det, vil du se en liste over populære apps og scripts som WordPress, Joomla, Drupal, Magento osv. Dette er gratis apps, der leveres af din hostingudbyder lige på deres cPanel.

Deltag i GRATIS træning

Ønsker du at lære, hvordan man opbygger 6 figurer autoritetswebsteder?

Deltag i denne gratis træning til…

 • Endelig har en velprøvet metode til at finde rentable nicher
 • Få adgang til en idiotsikker metodeforskningsmetode
 • Lær, hvordan man outsource kvalitetsindhold
 • Lær hvordan du bygger links til hvide hat til dit websted uden hovedpine

Vælg WordPress i Softaculous

Ud af disse populære applikationer skal du søge efter “WordPress” ‘hit“ installere ”og følge de yderligere trin.

Derefter skal du foretage softwareopsætning, som du kan se i følgende skærmbillede.

WordPress installationsplacering

Vælg først og fremmest protokollen til dit domænenavn. Hvis du bruger SSL-certifikat til dit domæne, skal du vælge “https”, og hvis du har et ikke-SSL-domæne, skal du vælge “http”.

Derefter skal du vælge det domæne, du vil oprette forbindelse til WordPress.

Gå nu med det tredje trin og vælg det bibliotekssted, hvor du vil have denne app installeret. I tilfælde af at du ikke ønsker at installere denne app i noget bibliotek i stedet for at installere i basismappen, skal du lade denne indstilling være tom.

I dette trin skal du indtaste loginoplysningerne for din WordPress-administrator. Jeg foreslår, at du vælger stærke administratoroplysninger for at tilføje ekstra sikkerhed på dit websted.

Brug en kombination af store bogstaver, små bogstaver, specialtegn og symboler. Sørg for at notere det ned et sted, indtil du husker det. Den næste ting, du skal gøre i dette trin, er at indtaste administrator-e-mail-id.

Gratis domæne med hosting

Denne e-mail-id kræves for at modtage underretningen om de forskellige opdateringer på dit websted.

Indtast WordPress-stedets navn og beskrivelse

I dette trin skal du nævne webstedsnavnet på din blog eller dit websted. Dette webstedsnavn kan være noget, der ligner din forretningsniche eller domænenavn.

For eksempel, hvis du opretter en blog om ‘Home decor’, kan navnet på dit websted være noget i retning af ‘Home Decor Tips and Tricks’. Sørg for, uanset hvilket navn du vælger, bedst beskriver din webstedsniche.

Dernæst skal du give en kort beskrivelse til dit websted eller din blog. Det er et godt sted at beskrive din virksomhed. Indtast en relevant beskrivelse, og følg næste trin.

Klik derefter på en lille “+” knap, du muligvis ser på din skærm. Det fører dig til ‘Advance Options’, hvor du skal indtaste databasenavnet til din blog. Hvis du ikke ønsker at angive databasenavn manuelt, genererer installationsprocessen i sig selv databasen til brugere.

Hvis du dog ønsker, at databasen skal bruge dit givne navn, skal du klikke på knappen “+”. Det opretter automatisk indstillinger for dig. Disse indstillinger kræver, at du indtaster databaseoplysningerne. Indtast bare de samme database-legitimationsoplysninger, som du oprettede i det tidligere trin.

Nu er du klar til at installere WordPress. Klik på “install” -knappen, det vil starte installationsprocessen på dit WP-websted.

Installationsprocessen kan tage noget tid (normalt 4 til 5 minutter). Processen læser alle dine indsendte legitimationsoplysninger eller data.

Lad denne proces køre, indtil den når 100%. Tillykke! Din blog er blevet oprettet. Nu er du klar til at skrive dit første indlæg.

Dette var kun en måde at installere WP på, hvis du leder efter en komplet guide, se vores vigtigste installationsvejledning til WordPress i linket nederst på denne side.

Vigtige ting efter en Softaculous WordPress-installation

 1. Vælg det bedst egnede tema til din forretningsniche. Som standard kommer WordPress med et simpelt tema, du kan ændre det med det tema, der passer bedst til dit brand og din stil.
 2. Tilføj kategorier omhyggeligt. Kategorier er afgørende for at give dit publikum en bedre brugeroplevelse.
 3. Spam kan være en stor trussel mod dit nybyggede websted. Derfor bør du forhindre det ved at aktivere et sikkerhedsplugin, fx Akismet. Det er et af de bedste klassificerede plugins til spam.
 4. Glem ikke at installere plugins, der er essentielle for, at dit WordPress-sted fungerer korrekt, f.eks. SEO af Yoast, Kontaktformular 7, SumoMe, Super Cache, WordFence, osv..
 5. For at spore ydelsen på din blog kan du installere Google Analytics-plugin. Det hjælper dig med at overvåge trafikken på dit websted og dit publikums adfærd også.
 6. Du skal ikke glemme at fjerne indholdet af prøveindhold (Hello World). Efter installation af WordPress finder du prøveindhold, som ikke er vigtigt. Så inden du går live, skal du slette alle linkene og eksempelsider.
 7. Opret en favorit. Det kan spille en stor rolle i at øge den samlede kvalitet på dit websted.
  Opret din ‘Om os’ side for bedre at introducere din blog eller dit websted til dit publikum.
 8. Rediger din permalink-struktur for at gøre dine webadresser søgevenlige både for mennesker og søgemaskiner. Rediger det, inden det offentliggøres. Se følgende eksempel:
 • WordPress standard permalink-format: .domain.com /? = N
 • Brugerdefineret Permalink: domain.com/first-post-name

Jeg håber, at denne guide giver dig nemme og værdifulde oplysninger om installation af WordPress ved hjælp af Softaculous App-installationsprogrammet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map