Sådan konfigureres Kontaktboks på din WordPress-blog

Når du bygger din WordPress-blog, er der mange spørgsmål i dit sind. Blandt dem: Hvordan gør jeg det let for folk at kontakte mig?


Selvfølgelig kan du altid angive din e-mail eller dit telefonnummer, men hvis du sigter mod den bedste brugeroplevelse, gør en kontaktformular det nemt at komme i kontakt.

Men hvordan konfigurerer du det? Start med et af de bedste WordPress-kontaktformular-plugins, Kontaktformular 7, og følg disse instruktioner for at få det til at gå på dit websted.

Download Kontaktformular 7-plugin

Fra dit WordPress-betjeningspanel skal du gå til siden “Plugins” og vælge indstillingen “Tilføj nyt.”

Kontaktformular 7 plugin til WordPress

Skriv “Kontaktformular 7.” i søgesektionen til højre. Find det passende plugin (det skal være det første), og vælg “Installer nu.”

Deltag i GRATIS træning

Ønsker du at lære, hvordan man opbygger 6 figurer autoritetswebsteder?

Deltag i denne gratis træning til…

 • Endelig har en velprøvet metode til at finde rentable nicher
 • Få adgang til en idiotsikker metodeforskningsmetode
 • Lær, hvordan man outsource kvalitetsindhold
 • Lær hvordan du bygger links til hvide hat til dit websted uden hovedpine

Kontaktformular 7

På den næste side skal du klikke på “Aktivér plugin.”

Opsæt din kontaktformular

Nu, hvor plugin er aktiveret, vil du bemærke et nyt “Kontakt” -område på din venstre værktøjslinje i dit WordPress-dashboard. Klik på det og vælg “Tilføj nyt.”

Fra dit betjeningspanel

Hvis du vil bruge engelsk som dit standardsprog, skal du klikke på “Tilføj nyt” på følgende skærmbillede. Ellers kan du vælge dit sprog i rullemenuen og derefter vælge “Tilføj nyt.”

Den følgende side ser sådan ud:

Standard kontaktformular

Gratis domæne med hosting

Start med at indtaste en titel til din kontaktformular. Dette er ikke noget, dine seere vil se, så du er velkommen til at benævne det som du ønsker.

I tekstfeltet under titlen er det, hvor du kan tilpasse kontaktfelterne. Hvis du ikke er bekendt med HTML, er det okay. Opsætningsprocessen er stadig temmelig enkel.

Som standard vil din kontaktformular indeholde disse felter:

 • Dit navn (påkrævet)
 • Din e-mail (påkrævet)
 • Emne
 • Din besked

Du vil også se koden for en “indsende” -knap.

Standarden ender med at se meget sådan ud på dit websted, selvom styling kan variere baseret på dit tema:

Kontaktformular 7 som standard

Hvis du vil slippe af med et af disse felter af en eller anden grund, skal du finde den tilsvarende kode og slette den. (Koder for et enkelt felt er indkapslet i afsnitskoder fra og med

og slutter med

.)

Hvis du vil tilføje et nyt felt, skal du placere din markør, hvor du vil indsætte det. Følg derefter det samme format for de felter, der allerede er til stede. Det skal se sådan ud:

OMRÅDETS TITEL

[feltkode]

Den titel, du placerer imellem

og
vises som tekst over dit valgte felt i kontaktformularen. For at finde den korrekte kortkode og tilpasse den i overensstemmelse hermed skal du vælge fra indstillingerne direkte under ordet “Form.” Følg instruktionerne i pop op-vinduet.

Lad os tage et eksempel. Hvis jeg ønskede, at kontakter skulle indeholde deres websted, og jeg ville have, at dette felt skulle vises efter deres e-mail, ville jeg placere min markør mellem afsnittet “Din e-mail” og “Emne”.

Derefter skriver jeg ind

Internet side
, tryk på enter, og vælg derefter “URL” fra optionsknapperne. I pop op-vinduet kan jeg tilpasse mine indstillinger, f.eks. At vælge at kræve dette felt. I dette tilfælde er jeg simpelthen gået med standardindstillingerne og klikket på “Indsæt tag.” Derefter tilføjede jeg afsnittet om lukning af afsnit (

).

Sådan ser formen ud i HTML-format:

Raw code of contact form

Sådan ser det ud live:

Live kontaktformular 7

Nu, hvor dine felter er tilpasset, skal du besøge de andre faner ud for “Form” for at sikre, at indstillingerne er som du vil. I “Mail” kan du for eksempel beslutte at ændre “Til” eller “Fra” -adressen. “Til” -adressen er, hvor du vil modtage de meddelelser, der sendes via din kontaktformular.

Helt færdig? Tryk på knappen “Gem” i bunden eller til højre på skærmen.

Føj din kontaktformular til din blog

Nu er det tid til at få din kontaktformular til at blive live. Der er to enkle måder at vise en kontaktformular på dit websted, og vi dækker begge nedenfor.

1. Vis din formular på en side / post

Det er meget enkelt at indsætte din kontaktformular på en side eller et indlæg. Når du har ramt “Gem”, vil du bemærke, at en kortkode vises direkte under din kontaktformulars titel.

Kort kode til din kontaktformularboks

Højreklik på kortkoden og tryk på “Kopier”.

Naviger derefter til det indlæg eller den side, du vil vise din kontaktformular på. Placer din markør, hvor du vil have formularen til at vises, højreklik, og vælg “Indsæt”. (Du kan indsætte det i visuel eller teksttilstand, det betyder ikke noget.)

Så simpelt er det! Sørg for at forhåndsvise din side for at sikre, at din kontaktformular vises korrekt.

2. Tilføj din formular som en widget

Hvis du vil indsætte din kontaktformular som en widget i din sidebar eller sidefod, skal du gå til afsnittet om tilpasning af widgets i dit WordPress-dashboard ved at gå til Appearance > Widgets. Vælg “Tekst” fra de tilgængelige widgets, og tilføj derefter widgetten til den rigtige sidebjælke og arranger den i overensstemmelse hermed.

Kontaktformular på din blog sidebjælke

I afsnittet “Indhold” på widgetten skal du indsætte den shortcode, du kopierede fra din kontaktformulars redigeringsside. Du er velkommen til at tilføje en titel til widgeten, der vises over kontaktformularen på dit websted. Tryk derefter på “Gem”.

Værsgo! Nu er I alle klar til at begynde at indsamle feedback på dit websted. Du kan selv skyde en test-e-mail bare for at sikre dig, at formularen fungerer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map